Gość: kobieta Re: Aborcja przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 17:05 Nie dość że wchodzą do naszych domów i zabieranią nam płyty i komputery bo szukają piratów to jeszcze kobieta która nararza własne życie bo prawo jej nie pozwala musi si ę bać kobieta ma prawo decydować o swoim ciele a nie musieć płacić padalcom. Precz z szowinistami. Komenda z lubuskiego znowu robi sprawę internetową Odpowiedz Link Zgłoś
smutas3 [...] 10.09.04, 17:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek8 Re: WY... 10.09.04, 17:23 Smutas8,ty fanatyczny katolu. Zamiast się pluć na "ateistyczne świnie",kup sobie dobry analny wibrator, i zrób sobie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: WY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:22 gdybyś Smutasie wiedział jakich "cudów" dokonywał "Kościół Katolicki" a raczej fanatycy jak Ty występujący w jego imieniu, aborcja to przy tych "cudach" mały pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: Kobieto swojeciało możesz poćwiartkować IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 10.09.04, 18:48 wysuszyć na gałęzi w lesie. Mózg to tobie już dawno wygnił śmierdzisz na odległość jak padlina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trexx PREZERWATYWY NA KARTKI... IP: 213.17.181.* 10.09.04, 17:22 A GDZIE TU KU*WA WOLNOSC WYBORU ? JAKIM PRAWEM PANSTWO SMIE KOMUKOLWIEK NARZUCAC CZY WOLNO MU USUNAC CIAZE CZY NIE ? NIEDLUGO LPR I RESZTA OSZOLOMOW GOTOWA WPROWADZIC PREZERWATYWY NA KARTKI I CALKOWICIE ZAKAZAC INNYCH RODZAJOW ANTYKONCEPCJI. A MOZE TAK Z CHINCZYKOW WZIAC PRZYKLAD I DROGA URZEDOWA REGULOWAC ILE I Z KIM WOLNO MIEC DZIECI (OBAWIAM SIE ZE W TYM PRZYPADKU POD RZADAMI LPR-u KAZDA POLKA MUSIALA BY MIEC ICH Z 10)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "trexx", żeby nie powielać takich jak ty IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 10.09.04, 18:56 dla dobra ojczyzny powineneś się wysteryloizowac. Mniej głupków by było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: "trexx", żeby nie powielać takich jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:27 zastanawiam się, po co Bubu weszłaś na to forum. Zamiast dyskutować, obrzucasz przeciwników obelgami. Kto Cię uczył dyskutować? Torquemada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "trexx", żeby nie powielać takich jak ty IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.09.04, 15:39 "ksi, ksi kotku". Obelgi? To sa stwierdzenia na miarę forumowiczów do których swoje słowa kieruję. Wczytaj się a zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: "trexx", żeby nie powielać takich jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:11 Tak czy inaczej osobiste wycieczki w stylu "powinieneś się wysterylizować", nie sprowokowane wcześniejszym tego typu atakiem uważam za prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "trexx", żeby nie powielać takich jak ty IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.09.04, 16:15 Masz wolność osądu. Ale fakty wywodzące się z lustrzanego odbicia swego rozumowania bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kichote Re: czy w IZRAELU aborcja jest dopuszczalana? IP: 212.124.92.* 10.09.04, 17:43 Ale nudzisz!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finnka Re: Aborcja przez internet IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 10.09.04, 18:03 Nic nie rozumiem z calej tej sytuacji, wyglada na to przy obecnych osiagneciach medycyny w kwestii usuwania ciazy cofamy sie do sredniowiecza. Zamiast kombinacji woch lekow, w tym jednego powodujacego wrecz potworne skutki uboczne, powinien byc sterylny szpital i skierowanie od ginekologa na zabieg. Tylko kobieta i mezczyzna, ktorzy beda w przyszlosci wychowywac ewntualnego nastepce tej kilkukomorkowej zygoty maja prawo zdecydowac o aborcji. A poza tym nie gledzcie o zabieraniu pieniedzy chorym, aby zrefinansowac srodki antykoncepcyjne, bo duzo wiecej bedzie kosztowac pozniejsze wychowanie niehcianego dziecka (miesiac utrzymania w sierocincu to koszt ok 1500 zlotych), nie wspomianjac o kosztach spolecznych, jesli to niechciane, a urodzone umrze na smietniku albo z powodu traumatycznych przezyc w dziecinstwie zabije inne dziecko w przyszlosci, zostanie narkomanem. Oczywiscie nie generalizuje, ale w XXI to bzdura, zakazywac aborcji i dofinansowania antykoncepcji, zwlaszcza ze tak biedna panstwo jak Polska nie stac na nadmiar niechcianych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "finnko"' ziejesz ogniem IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 10.09.04, 18:44 ale nie rozumem. Tego wyraźnie w twoim poście brakuje. Chyba byłaś tym niechcianym czy też śmietnikowym dzieckiem. Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: "finnko"' ziejesz ogniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:24 post Finnki był bardzo zrównoważony, to Ty "ziejesz ogniem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "finnko"' ziejesz ogniem IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.09.04, 15:49 "ksi,ksi kotku", poczytaj ten post jeszcze raz i myslę,że odczujesz ten żar n....... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: "finnko"' ziejesz ogniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:07 przeczytałem, jak prosiłaś jeszcze raz. Żaru nie zauważam, może - zaangażowanie, ale na pewno nie nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "finnko"' ziejesz ogniem IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.09.04, 16:12 Cóż, i tu niewypał. Lecz widzę mimo wszystko dla ciebie światełko w tunelu "nastepco kilkukomórkowej zygoty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Aborcja przez internet IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 19:34 ty debilko u nas nie ma zadnego nadmiaru niechcianych dzieci u nas wariatko jest UJEMNY PRZYROST NATURALNY co znaczy ze wiecej ludzi umiera niz sie rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polin..ka Re: Aborcja przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:47 wprowadzajac ustawe antyaborcyjna mozna bylo sie spodziewac ze w najlepsze zacznie kwitnac podziemie aborcyjne a i takie sposoby stana sie pomocne. ostatnia poprawka niedopuszczajaca dofundacji antykoncepcyjnych lekow tylko utwierdzila mnie wtymze zyje w ciemnym kraju. niestety sposobow na usuniecie nichcanej ciazy jest wiele i ogromna czesc jest wyjatkowo niebezpieczna. na "zachodzie" promuja antykoncepcje, bezpieczny sex u nas to sie nazywa "fundowanie przyjemnosci zboczenca". Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Aborcja przez internet IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 19:56 Przeciez mozesz sie stukac z kim ci sie podoba i usuwac ciaze co miesiac. Daleko masz do granicy? Mozesz pojechac do Czech i zabic chocby ze 40 swoich dzieci ( tyle podobno aborcji miala rekordzistka w bylym ZSRR). Czemu koniecznie za twoje przyjemnosci i zabijanie twoich dzieci ma placic polski podatnik? Jak pieniadze tego podatnika sa rozkradane przez róznych Naumannów i ludzie chorzy na serce nie moga dostac sie do kardiologa bo pieniadze z NFZ zostaly rozkradzione przez towarzyszy? To jeszcze podatnik ma ci fundowac srodki antykoncepcyjne ( bo nie stac cie zlotówke na tabletke) i jeszcze aborcje jak ludzie na planowe operacje czekaja miesiacami. Odpowiedz Link Zgłoś
aloese Skoro kobita sama nie może decydować 10.09.04, 19:53 o aborcji, o swim macierzynstwie - pozostaje jej ucekać sie do "domowych" metod. Kiedy w końcu kler przestanie wtrącać się w nasze życie erotyczne, gdyż tam są winowajcy nieszczęść ludzi inaczej myślących niż Kościół. Nie potępiam tej pary 30-latków za to, co robii. Pomagali potrzebującym pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Skoro kobita sama nie może decydować IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 20:00 Problem w tym ze od tej "pomocy" mozna umrzec... i to nie tylko dziecko ale i matka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu Kobieta moze sama decydowac IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 20:03 Kobieta w Polsce moze sama decydowac o tym czy zabic swoje dziecko. Moze wyjechac do Czech czy gdziekolwiek aborcja jest dozwolona. O ile ma dowód osobisty. Problem tylko ze lewicowcy domagaja sie zabijania dzieci na koszt podatnika polskiego, bardzo biednego a do tego okradanego przez ludzi lewicy pokroju Olka N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu Tyle co nakradli politycy lewicy IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 20:08 Tyle co nakradli politycy lewicy to starczyloby na utrzymanie kazdego niechcianego przez rodziców dziecka w Polsce i jeszcze kazdemu moznaby kupic po Skodzie Fabii na wejscie w dorosle zycie. Nawet ci co nie kradli - np. p. Izabella S. ma dom za 600 000 zl ( dane z poselskiej deklaracji majatkowej) i jak ona broni ubogich i przesladowanych ach jak ona ich broni. A szczególnie prawa do aborcji. Niech kazdy polityk LSD usunie ciaze swojej córce jak uwazaja ze aborcja jest taka super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: Tyle co nakradli politycy lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:16 ale się zaperzyłeś, chyba nawet nie zauważyłeś, że rozmawiasz sam ze sobą? ale ad rem, kto normalny powiedział, że aborcja jest super? Bo nie znam takiego przypadku. To jest czasem SMUTNA KONIECZNOŚĆ. Jeśli byłbym złośliwy (a nie jestem) to powiedziałbym, że konieczność wywołana często biedą, wynikającą z prawicowego przecież, drapieżnego kapitalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "aloese" czy dla ciebie życie erotyczne to IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 10.09.04, 20:21 skrobanka. Aleś prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
aloese Re: "aloese" czy dla ciebie życie erotyczne to 11.09.04, 16:33 A z czego Bubu (wcwle nie prymitywny) bierze się skrobanka? Odp: z ciąży. A zczego bierze się ciąża? Odp: z erotyzmu. Do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "aloese" czy dla ciebie życie erotyczne to IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.09.04, 16:47 "aloese", logiczny jesteś, podziwiam. Powiedz więc dlaczego ja mam percepować finansowo w twoim erotyzmie. Wolę w tylko własnym. Odpowiedz Link Zgłoś
aloese Re: "aloese" czy dla ciebie życie erotyczne to 11.09.04, 21:08 Bubu, nie chcę fininsowania przez nikogo mojego erotyzmu, miłości, skrobanek. Jako osoba pracująca mam forsę. Ale polskie prawo wespół z kościelnym nie pozwala mi nimi swobodnie dysponować nini. Ciało moje i wszystkie jego organy należą wyłącznie do mnie i ja decyduję co z nimi zrobię, nie oglądając się na niczyją jałmużnę. Trudno przekonać przekonanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "aloese" czy dla ciebie życie erotyczne to IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.09.04, 22:06 To oddaj swoje organy innym potrzebujacym. Na organach się dobrze gra tak jak na twojej głupocie zawartej w poście. Jeżeli żyjesz juz w XXI wieku to coś i ciebie zobowiązuje tzn. minimum wiedzy o sobie. Przykro się te twoje wypociny czyta, jesteś zapyziałym ciemnogrodzianinem aż wstyd. Takie nonsensy i ciemnotę można wcisnąć tępogłowym jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
aloese Re: "aloese" czy dla ciebie życie erotyczne to 12.09.04, 09:26 Jeżeli wolność oznacza cokolwiek, oznacza prawo do mówienia ludziom tego, czego nie chcą słuchać. George Orwell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "aloese", tak jak ty nie chcesz słuchać tego IP: 80.51.228.* 13.09.04, 09:43 co mówi nauka, że twoje życie trwa od samego początku w sposób nieprzerwany. Bez etapów na jej człowieczeństwo i "bezczłowieczeństwo" jak to śmiesznie dzieli "bóg ksi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Dobra reklama i informacja. Gratuluję IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.04, 23:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu Hitlerowskie korzenie zwolennikow aborcji IP: *.pl / *.enterpol.pl 11.09.04, 14:08 Na polskiej ziemi tzw. aborcja została zalegalizowana po raz pierwszy prawnie w 1943 r. przez Niemców okupujących naszą Ojczyznę. Ustawodawstwo hitlerowskie zakazywało pod karą śmierci dokonywania tzw. aborcji u rodowitych, "rasowo czystych" Niemek, ale z drugiej strony zachęcało podbite narody do zabijania dzieci poczętych i antykoncepcji. Martin Borman - jeden z wysokich urzędników Trzeciej Rzeszy, mówił dosadnie: "(...) obowiązkiem Słowian jest pracować dla nas. Płodność Słowian jest niepożądana. Niech używają prezerwatyw albo robią skrobanki - im więcej, tym lepiej". Po II wojnie światowej, m.in. dzięki staraniom Kościoła katolickiego, przywrócono prawodawstwo chroniące życie, ale w 1956 r. komunistyczne władze znów umożliwiły i rozpowszechniły zabijanie dzieci poczętych z tzw. względów społecznych. Dopiero w 1993 r. Sejm, w którym większość miały w tym czasie partie wywodzące się z "Solidarności", przyjął Ustawę o planowaniu rodziny i ochronie płodu ludzkiego, która wprawdzie w niedoskonały sposób, bo z wyjątkami, ale chroni życie dzieci poczętych. Było to oczywiście następstwem działań Kościoła, osób duchownych i świeckich. Jak wynika z corocznych raportów rządowych, po roku 1993 r. nastąpił radykalny spadek zarejestrowanych zabójstw dzieci. W pewnym sensie źródłem szacunków zbrodniczego procederu mogą być dane z roku 1997 (gdy obowiązywała znowelizowana ustawa dopuszczająca ponownie tzw. aborcję na życzenie, która weszła w życie 4 stycznia 1997 r., a przestała obowiązywać 23 grudnia 1997 r. - w dniu ogłoszenia orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego stwierdzającego jej niezgodność z Konstytucją RP). Liczba dokonanych w 1997 r. zabójstw (które w świetle prawa były legalne) wyniosła 3047. Nie ulega wątpliwości, że oficjalne dane dotyczące nasilenia tego procederu (nawet w warunkach jego legalności) odbiegają od stanu faktycznego. Nie wszystkie dokonane zabójstwa były rejestrowane, co mogło wynikać np. z chęci uniknięcia uiszczenia podatku przez lekarza czy z powodów osobistych kobiety. Mając na uwadze powyższe fakty, szacuje się liczbę nielegalnych tzw. aborcji w przedziale 7-13 tys. rocznie. Dane te jednak nie ujmują procederu coraz częstszego zabijania dzieci poprzez tzw. aborcję farmakologiczną. Warto jednocześnie zaznaczyć, że środowiska feministyczne zawyżają na swój użytek liczbę zabójstw dzieci poczętych. Takie nieprawdziwe dane służą im jako argument za zalegalizowaniem zabijania dzieci. Dziwi fakt, że próbuje się w ten sposób podporządkować prawo popełnianym przestępstwom zamiast ścigać winnych ich dokonywania. Choć w Polsce odnotowano znaczne zmniejszenie liczby zabójstw dzieci poczętych w wyniku przyjęcia ustawy z 1993 r., to trzeba jednak zaznaczyć, że to uregulowanie prawne było skutkiem tzw. sejmowego kompromisu i nie chroni każdego życia poczętego. Dopuszcza wyjątki w przypadku gwałtu i kazirodztwa, choroby dziecka w płodowym stadium rozwoju lub niebezpieczeństwa dla życia matki. Tymczasem pozwolenie na zabijanie dzieci z podejrzeniem upośledzenia jest rażącą dyskryminacją, ponieważ chodzi o dzieci wymagające specjalnej troski. Polacy powinni dążyć do zapewnienia pełnej ochrony życia człowieka od poczęcia do jego naturalnej śmierci. Polska może brać przykład z takich krajów jak np. Malta lub Chile, w których zabijanie dzieci poczętych jest całkowicie zabronione. Według niektórych statystyk, taki zakaz lub zakaz z wyjątkiem zagrożenia życia kobiety istnieje w mniej więcej 50 krajach świata, w tym w państwach muzułmańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka CZY TY W OGÓLE ZNASZ ENCYKLIKI JANA PAWŁA II????? IP: 81.210.124.* 11.09.04, 15:18 W encyklice zatytulowanej Evangelium Vitae (Ewangelia zycia) papiez Jan Pawel II potwierdzil opinie Kosciola, przyznajac ze nie wiemy, kiedy plód staje sie osoba ludzka Katolicy na rzecz Wolnego Wyboru Organizacja na rzecz Sprawiedliwosci Spolecznej www.catholicsforchoice.org/spanish/International/Polish/ABORTION.pdf www.catholicsforchoice.org/lowbandwidth/howtotalk.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: CZY TY W OGÓLE ZNASZ ENCYKLIKI JANA PAWŁA II? IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.09.04, 15:55 "asiu" myślę, że płód staje się człowiekiem kiedy przejdzie przez kanał rodny a nie przez naciętą skalpelem macicę. Ciecia cesarskiego nie nazywa sie porodem lecz wdobyciem płodu czyli dziecko się nie urodziło je wydobyto ........ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi BRAWO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 23:30 "asiu" myślę, że płód staje się człowiekiem kiedy przejdzie przez kanał rodny a nie przez naciętą skalpelem macicę" Bubu, przyznajesz tym samym, że przed przejściem przez kanał rodny, płód człowiekiem nie jest? Jak to pogodzisz ze swoimi wcześniejszymi postami???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: Aborcja odbywa się przez kanał rodny!!!!!!!!!! IP: 80.51.228.* 12.09.04, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re:" kis" ja tylko uwypuklam nonsensy zawarte w IP: 80.51.228.* 12.09.04, 23:43 postach proaborcjonistów a wynikające z podstawowej niewiedzy. Bo to śmierdzi gorzej jak etatowe zasłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: Aborcja odbywa się przez kanał rodny!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 00:23 To niczego nie zmienia, bo z macicy w takim razie nie jest usuwany człowiek, ale niezdolny do życia poza organizmem kobiety płód. Wychodzi na to, że jednak ja jestem badziej konserwatywny niż Ty. Uważam (zdaje się w odróżnieniu od Ciebie), że osoba, która przyszła na świat w wyniku cesarskiego cięcia JEST człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: Nie, ty jesteś "bogiem", który wg. swego IP: 80.51.228.* 13.09.04, 00:30 nieudolnego uznania mówi, że człowiekiem jest ten co zdolny jest do życia pozałonowego. "kis", takie twierdzenia wynikają z twojej niewiedzy. Nie będę podpowiadać dlaczego. Poczytaj pogłęb wiedzę a wyjdziesz z tej zaściankowości myślowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiotka_bezdostępu CZY TY W OGÓLE WIESZ, CO PISZESZ? IP: 217.153.22.* 13.09.04, 16:23 Co za bzdury!!!! Czytam i nadziwić się nie mogę. Bubu, czy Ty się aby dobrze wysypiasz? Brak tlenu spowodowany długotrwałym ślęczeniem przy komputerze = niedotlenienie = wypisywanie głupot na forum po nocy. "Podczas porodu prowadzonego metodą cięcia cesarskiego wykonywane jest chirurgiczne nacięcie powłok brzusznych i macicy rodzącej kobiety." :res-medica To jest poród a nie wydobycie płodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: CZY TY W OGÓLE WIESZ, CO PISZESZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 19:12 Zaprawdę powiadam Ci, igrasz z ogniem niewiasto. Za swoje "niesłuszne poglądy" zostałem tu wyzwany od "zaściankowych bogów", a wydawało mi się, że Bubu żywi niejaką sympatię do mnie niegodnego (zapewne w nadziei, że mnie jeszcze "nawróci") ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 19:14 "NIEUDOLNYM BOGIEM" nazwany zostałem - poprawiam się, nie czekając na reprymendę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: I doczekałeś się ............................! IP: 80.51.228.* 13.09.04, 20:32 Zabolało? Nawrócisz się to ty sam jak zaczniesz myśleć. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "Idiotko......", wiem! IP: 80.51.228.* 13.09.04, 20:42 "Drogą cięcia cesarskiego wydobyto półd płci żeńskiej......... ." Tak gdzieś napisano. Niedotlenione są moje włosy. Trochę się przez tego "ksi" zaniedbałam. Więc jutro fryzjer, kosmetyczka itd. Ale gratuluję Tobie trafności osądu. To są nonsensy wynikające z postów proaborcjonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: "Idiotko......", wiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:09 Ależ ten ksi okropny ;) a tak BTW, musisz jeszcze dodatkowo UTLENIAĆ włosy? ;) Sorki - nie mogłem się powstrzymać przed tą uwagą.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi ups :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:16 skrót od "By The Way" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: A po co ten nawias. IP: 80.51.228.* 13.09.04, 22:22 Ja tylko skorzystałam z uwagi chyba "blondynki", która po bacznej i chłodnej lustracji mojej osoby postawiła dgn. "niedotleniona". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: A po co ten nawias. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:03 Ależ Bubu, wszystkiego nie mogę Ci tłumaczyć ;) zastanów się chwilkę. Co do "blondynki", to być może masz rację... :D ale zawsze można przefarbować, nieprawdaż? A nuż pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiotka_bezdostępu Re: A po co ten nawias. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 00:00 Oj, po pozorach troszkę sądzimy - jak "Idiotka" to zaraz blondynka ;) Po bacznej i chłodnej lustracji zdecydowałam, że jednak po wsze czasy zostanę brunetką ... Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: A po co ten nawias. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:06 Skąd wniosek, że mam coś przeciwko blondynkom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: Więc się nie utlenię. IP: 80.51.228.* 14.09.04, 11:04 Chyba już nie będę zaglądać do tego forum. Na zakończenie chcę powiedzieć, że mimo widocznej różnicy zdań ja wiem,że mam rację. Nie kieruję się żadną ideologią tylko wiedzą i niestety praktyką. Myślę, że ty również w pewnym etapie swego życia to zauważysz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: Więc się nie utlenię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:05 Dziękuję za dyskusję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiotka_bezdostępu ksi - nie masz innego forum? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 00:17 Dajże spokój biednej Bubu. Bubu! nie daj się nabrać ... "ksi" to znany w netowym półświatku Don Juan - raz czerwony jak maki spod Monte Cassino, innym razem czarny jak O.Rydzyk w swoim Maybachu - wszystko zależy od światopoglądu ofiary ... Stosuje perfidną metodę uwodzenia - najpierw dyskretna zaczepka w stylu "BTW", potem merytoryczne pranie mózgu, kiedy ofiara jest już zmęczona a jej argumenty nie przekonują już nikogo,nawet jej samej, następuje faza "uwagi osobiste" i pstryk ... jesteś zwolenniczką aborcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi inne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 08:35 Zwracanie się do Ciebie per "Idiotko" nawet, jeśli "bez dostępu" jest dla mnie dość niezręczne. Ponadto nie mógę też Cię zwymyślać wzorem Henia od "debilek" ;), bo to pewnie i tak nie zrobiłoby na Tobie żadnego wrażenia ;))))) Wydaje mi się, że moim oponentom skończyły się już argumenty, więc dyskusja tutaj traci sens. Wszyscy "okopali się na swoich pozycjach i obrzucili przedpole granatami" ;) Jeżeli więc chcesz zweryfikować swoją opinię na mój temat, to zapraszam na inne forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiotka_bezdostępu Powiedz tylko, gdzie i kiedy ;) IP: 217.153.22.* 14.09.04, 14:08 I rzeczywisćie, obelgi rzucane przez zionących chrześcijańską miłością do nienarodzonych Henia i bubu, nie robią na mnie żadnego wrażenia ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: Powiedz tylko, gdzie i kiedy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:21 Zatem hajda, na udeptaną ziemię. Kto oręż wybierać będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiotka_bezdostępu Re: "Idiotko......", wiem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.04, 23:50 Hej Bubu. "Tak gdzieś napisano" ??? Jeśli rozmowa ma być choć trochę merytoryczna, to bardzo proszę, podawaj źródła, z których czerpiesz swoją wiedzę. Wniosek - oprócz kosmetyczki i fryzjera przydałaby się także biblioteka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "Idiotka" to dgn. bardzo trafna. IP: 80.51.228.* 14.09.04, 10:53 Dziękuję za przestrogę co do "kis" i tu mnie sprowadziłaś na ziemię.Ups....... . Już się go boję. Co do źródeł to zamilknę bo dzieli nas ocean............. . Ale szukaj i bacznie czytaj, popytaj tych, którzy się na tym znają : czy takie sfomułowanie jest błędne czy w użytku codziennym. Jeszcze raz tak jak dla "idiotki" przystało tłumaczę, że wcześniejszy post przeczący urodzeniu dziecka przez cięcie cesarskie był parodią myślenia niektórych proaborcjonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiotka_bezdostępu Brawo, brawooo... IP: 217.153.22.* 14.09.04, 14:53 Jestem pod wrażeniem... dowcip się wyostrza? Tłumaczyć możnaby długo i precyzyjnie, tylko po co? Dzielą nas nie oceany a miliony lat świetlnych... Jeśli już zabieram głos w dyskusji, to jasno formułuję swoje opinie. Jeśli cytuję, to z podaniem źródła. Jesteś niewiarygodna i gołosłowna. Próbujesz dodać swoim wypowiedziom powagi pisząc, że gdzieś to wyczytałaś (bo AKURAT Ty czytasz) i nie podajesz źródła tych rewelacji. Z postu do ksi wniosek dla Ciebie był jeden - nie kompromituj się kobieto. Argumenty byli, ale wyszli i pozostała pyskówka... Jestem zdecydowanie za uznaniem, że dziecko staje się nim już w chwili poczęcia. I jest nim przez kolejne umowne 9 miesięcy... I celne riposty, zgrabne wolty i teatralna retoryka ksi mojego przekonania nie zmienią... I jeszcze jedno - nie rób tego, czego nie potrafisz - nie parodiuj, na litość... zwłaszcza swoich oponentów... ani to śmieszne, ani zrozumiałe. A kreatury pokroju ksi, uznają to za objaw schizofrenii... Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi kreatura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:20 Czy używając zwrotu "kreatury pokroju ksi" chciałaś podkreślić nasze wspólne pochodzenie, bo kreatura to inaczej stworzenie (z łac.),a Ty zostałaś STWORZONA, co zostało już wcześniej na tym forum udowodnione? Czy też był to wyraz pogardy dla mojej osoby spowodowany odmiennością naszych poglądów w kwestii aborcji. W tym drugim przypadkuu przyznaję, żem srodze zawiedzion postawą Twą, o Pani. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiotka_bezdostępu A kreatura ;) IP: 217.153.22.* 14.09.04, 15:54 W dodatku w pejoratywnym tego słowa znaczeniu !!! Kreatywność z jaką stworzenia Twego pokroju torturują swoje forumowe ofiary przyprawiła mnie o zgrozę ;) I skąd wyciągnąłeś wniosek o moich morderczych skłonnościach? Charyzmatyczność maniakalnego tropiciela morderczyń - debilek Henia uwiodła Cię? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś