witek.bis 12.04.15, 12:16 Nie wiem jak wy, panowie towarzysze, ale ja uważam, że nie ma na co czekać, bo o ile frywolna sesja zdjęciowa na Powązkach może spowodować pewien wzrost, to akurat w tym wypadku nie chodzi o wzrost notowań kandydatki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: Korniszonek - 3% 12.04.15, 12:21 każde 3 % zabrane Sowietowi z Ruskiej Budy jest ważne i cenne Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Sztuka zwycięża 12.04.15, 12:31 (... bo o ile frywolna sesja zdjęciowa na Powązkach może spowodować pewien wzrost...), Współczesna wersja obrazu Rembrandta "Zuzanna i starcy"? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sztuka zwycięża 12.04.15, 12:34 W tym wypadku pasowałby też tytuł "Tsy procent i starcy". Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Sztuka zwycięża 12.04.15, 13:40 :) ... czy to naprawdę ty, ta uu1, co nie chciała męża, czyli ani do "małego światka", ani do "auberge"??? To już prawie lata świetlne, tym niemniej... jeśli to naprawdę ty, sprzed lat, to cieszę się, że jesteś znowu :) pzdrx Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Sztuka zwycięża 12.04.15, 14:04 Witaj. :-) Mam wrażenie, że FK nieco spsiało. :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Sztuka zwycięża 12.04.15, 14:06 ... delikatna jesteś ;) Ja tu siedzę "nieprzerwanie"... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Sztuka zwycięża 12.04.15, 14:55 sclavus napisał: > ... delikatna jesteś ;) > Ja tu siedzę "nieprzerwanie"... Habit is second nature. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Sztuka zwycięża 12.04.15, 17:02 uu1 napisała: > Mam wrażenie, że FK nieco spsiało. :- ( Raczej sPiSiało... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Na kolana! 12.04.15, 12:31 wczoraj aż kupiłem Fakt, żeby to zobaczyć www.fakt.pl/polityka/ogorek-modli-sie-o-lepsze-wyniki-bo-sondaze-ma-slabe,artykuly,537547,1,1,1.html Ręce sobie paskudztwem pobrudziłem jak jasny gwint, ich drukarnia chyba używa najtańszej farby Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na kolana! 12.04.15, 12:45 Ze zdjęć wynika, że modli się w kościele a nie przed Pałacem Namiestnikowskim. To rzeczywiście powód do kpin. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Na kolana! 12.04.15, 12:53 A które zdjęcia masz na myśli? Mogłabyś zalinkować? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Na kolana! 12.04.15, 12:56 Sorki :-) Moja prośba nieaktualna... Już wiem, o które chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Kiedy w "Fakcie" modły Millera i Palikota? 12.04.15, 14:12 forum.gazeta.pl/forum/w,252722,157271827,157271827,Kiedy_w_Fakcie_modly_Millera_i_Palikota_.html Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Na kolana! 12.04.15, 13:52 Wyjatkowy a na dodatek wiedza o co sie modli . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Na kolana! 12.04.15, 12:53 Spadło jej przez to zdjęcie. Polacy nie chcą następnego rozmodlonego prezydenta. Szkoda bo chociaż czymś ładnym mogłaby Polska się pochwalić :o Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na kolana! 12.04.15, 13:36 ... no, to pisduda nie pojawi się w kościele, do samego 10 maja... z zastrzeżeniem, że do 24 maja nawet, gdyby tak... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Na kolana! 12.04.15, 13:42 A ja wcale się nie zdziwię, jeśli efektem te szczerej, spontanicznej i poruszającej rozmowy z Bogiem będzie decyzja o wycofaniu się z wyborów... "Bo pomyśl tylko, drogie dziecko - powiedział Pan i jak zwykle miał rację - czy nie lepiej dostać u Komorowskiego posadę doradcy do spraw takich czy siakich, na przykład kościelnych, niż dostać w wyborach 3% głosów? Przecież gdybym ja osiągnął w głosowaniu taki wynik, to chyba musiałbym zostać ateistą!". Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na kolana! 12.04.15, 13:44 ... szczera gorąca modlitwa, powoduje wyłącznie "poczęcie" - bóg się nie rozdrabnia!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Jarubas - 4% 12.04.15, 12:54 Mógłby nie obciążać PSL-u słabym wynikiem, tylko wycofać się przed I turą oznajmiając, że cele informacyjne kampanii zostały osiągnięte, oraz popierając Komorowskiego jako najbliższego mu kandydata, a potem chwaląc się, że to dzięki niemu możliwe było zwycięstwo ponadpartyjnego prezydenta w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Jarubas - 4% 12.04.15, 13:22 witek.bis napisał: > I pewnie tak właśnie będzie. Możliwe. Założenie Bronkowi butów ponadpartyjnego prezydenta powinno być chyba dla PSL-u więcej warte niż słaby najprawdopodobniej wynik Jarubasa. Jarubas mógłby zresztą sporo od Bronka wytargować. Jeśli liczy na poważniejszą samodzielną rolę, to ma doskonałą okazję rozpocząć grę. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Jarubas - 4% 12.04.15, 13:29 Być może podobnie kombinuje Miller. Na pewno wolałby się pochwalić przed swoją partią jakimiś fruktami od Bronka, niż trzyprocentowym wynikiem Ogórkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Rolnicy nie będą głosować na Komorowskiego 12.04.15, 13:37 ponieważ obwiniają PO za rosyjskie embargo na produkty rolne.:) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Pisałem, że Komorowski to największy populista 12.04.15, 13:27 z kandydatów i miałem rację. A Ogórek to intelektualistka i jej nigdy nie zrozumiecie towarzysze co do Was mówi i pisze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pisałem, że Komorowski to największy populist 12.04.15, 13:48 ... jakże dziwnie i nieswojo brzmi, wyszłe z twojej klawiatury słowo "populista"... Jakoś nie potrafię doszukać się jego sensu, w zestawieniu z Komorowskim :D Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Już spieszę z wyjaśnieniami. 12.04.15, 13:54 Większość Polaków za in vitro refundowanym z budżetu. To Komorowski za tym. Większość Polaków twierdzi, że pod Smoleńskiem to była katastrofa lotnicza. Bronek też. Polacy nie chcą do Euro to i Komorowski takoż. Większość Polaków wierzy w Boga tak samo ma Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Już spieszę z wyjaśnieniami. 12.04.15, 13:55 społeczeństwo biednieje to lobby in-vitro zabiega o nasze podatki...i takie są smutne fakty :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Już spieszę z wyjaśnieniami. 12.04.15, 14:29 Twoje podatki? Na Harz 4 siedzisz i bełkocesz o podatkach "socjalisto"?* * socjalista od umiłowanego socjalu nacjonalsocjalist z poglądów. A teraz sio na "kraj 2 dla idiotów" Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Już spieszę z wyjaśnieniami. 12.04.15, 14:23 ojojojoj!!! Nie rozumiesz ty znaczenia populista, albo znasz, ale tłumaczysz je na swój sposób... przykład (najgorszy z najgorszych): Większość Polaków wierzy w Boga tak samo ma Komorowski... *** To Duda jest populistą: większość Polaków nie chce pracować do 67 roku życia i Duda im obiecuje, że nie będą... Znakomita część Polaków jest sceptyczna wobec euro i Duda ich utwierdza w ich sceptycyzmie grając (kłamliwie!!) na wzroście cen po przyjęciu euro... *** Nie wtedy mówimy o populizmie kogoś, kiedy ten ktoś (kandydat) ma takie samo zdanie, jak większość społeczeństwa (na przykład - in vitro), ale wtedy, kiedy kandydat obiecuje gruszki na wierzbie, rzeczy niemożliwe do spełnienia, popiera ludowe rewindykacje, wbrew polskiej racji stanu i bytu (na przykład - likwidacja reformy emerytalnej)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Populi znaczy lud a demos też lud. 12.04.15, 17:23 Demokracja to ludowładztwo. I kto najbardziej ludowi się podliże ten wygrywa wybory. A reforma podnosząca wiek emerytalny to nic nie da za bardzo. Prawdziwe oszczędności przyniosłoby stopniowe wygaszanie ZUS. Jakaś emerytura obywatelska jak proponował kiedyś Palikot (nie wiem może się z tego wycofał). Tak Palikotowi też coś mądrego może się przytrafić zaproponować. A jeśli chodzi o Dudę to jest on populistą numer 2 jeżeli wierzyć sondażom. Jestem zdeklarowanym zwolennikiem wejścia do strefy euro ale Polacy się go obawiają i taka jest rzeczywistość z którą się nie zgadzam ale ją akceptuję. Co do samej Unii to powinno się zaorać Brukselę i spowodować aby to stało się strefą wolnego handlu. www.bankier.pl/wiadomosc/Palikot-zlikwidujmy-ZUS-wprowadzmy-emerytury-obywatelskie-2956049.html Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Pisałem, że Komorowski to największy populist 12.04.15, 14:12 superspec napisał: A Ogórek to intelektualistka i jej nigdy nie zrozumiecie towarzysze co do Was mówi i pisze.:) No weź przestań... Nie pogrążaj tej Barbie aż tak bardzo. Trzeba mieć przecież trochę litości i wyrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec W wyborach ludzie głosują na głupszych od siebie. 12.04.15, 13:42 Dlatego twierdzę, że Bronek wygra.:) Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Bronek ma mocne zaplecze w PKW i sowieckich 12.04.15, 13:44 serwerach ,ale kolejne oszustwo wyborcze doprowadzi do dużych niekontrolowanych napięć społecznych,dlatego Bronek musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: W wyborach ludzie głosują na głupszych od sie 12.04.15, 14:15 superspec napisał: W wyborach ludzie głosują na głupszych od siebie Ciekawa teza. Jeśli to prawda to czemu nie startujesz w tych wyborach? Miałbyś wygraną w I turze ze 100% poparciem:-). Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Korniszonek - 3% 12.04.15, 13:44 Kobitka ładna jak lalecka ;-) , nóżki śliczne to je pokazuje, a jak komu przeszkadza, to niech nie patrzy. Wolę ładną kobitkę niż oszalałego kurdupla z chorymi ambicjami Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Pani Magdo! "Terrain ahead! Pull up! Pull up!" 12.04.15, 14:22 Przetłumaczyć to Pani na łacinę? Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Pull up - szklany w góre, Terrain ahead - flaszka 12.04.15, 17:14 się kończy (dno się widać) Odpowiedz Link Zgłoś