Dodaj do ulubionych

Politycy co się zowie

16.04.15, 19:12
i niech nikt nie próbuje mi wmawiać, że Duda II nie jest politykiem a związkowcem, tego nawet PiSior po podstawówce nie łyknie, i rzeczony Duda II powiedział był o Korwinie-Mikke, że jak go spotka do da mu w pysk, za to że Korwin rzekł o strajkujących "górnikach" "bez cienia wahania kazałby strzelać do rabusiów", jak nazwał górników., długo na ripostę czekać nie musiał, Korwin-Mikke w odpowiedzi błysnął niczym "miszcz ciętej riposty" a mianowicie, "W odpowiedzi może dostać pozdrowienie od Wielkiego Wyrównywacza Szans - śp. Samuela Colta", tak szczerze, to my jako dzieci mieliśmy lepsze odzywki niźli te dwa bubki zamiejscowe.
Niech się spotkają na ubitej ziemi i niech sobie wyjaśnią, kto kogo i czym, to już jest poniżej poziomu PiSu, myślałem, że Brudziński jest nie do pokonania, a jednak.

wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Duda-jak-go-spotkam-dostanie-w-pysk-Jest-odpowiedz-Korwin-Mikkego,wid,17456358,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • lionold Re: może się hołota 16.04.15, 22:04
      powystrzela - jak zrobią dobry początek.
    • a12avenger2 Kwiatuszku, już o tym pisałem;-) 16.04.15, 22:26
      Proszę:
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,157320004,157320004,No_i_po_JKM_ie_Duda_szef_Solidarnosci_nie_kandy.html

Poza tym, JKM, jako gentleman i człowiek honoru (lecz nie "człowiek honoru" a la Kiszczak) będzie musiał przyjąć wyzwanie i odpowiedzieć/zareagować adekwatnie, czyli nie tchórzowsko sięgać po broń palną, a przyjąć pozycję bokserską, i WALCZYĆ! ;-)

Tym bardziej po akcji z Bonim... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka