volupte Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 15:54 A gdzie sie zarejestrowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 16:06 nowoczesnapl.org/ To Torwar a nie stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 16:06 będę śledzić z zaciekawieniem Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 16:26 pispisia napisała: > będę śledzić z zaciekawieniem 500-osobowy spęd działaczy BCC,KPP Lewiatan i towarzyszy Towarzystwa Ekonomicznego prezesa Petru zmieści się na widowni podrzędnego kabaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 16:42 KPP Lewiatan? Toć to tam właśnie Michnik wykrzyknął tydzień temu "nie oddajmy Polski gó...arzom!" a Czapinski modlił się, żeby młodzi radykalni jak najszybciej wyjechali na emigrację acha. No to w sumie wiadomo, co to za grupa. Ta sama sitwa, co PO. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 18:58 Twoja partia tez wie cej działaczy nie ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
m2rket Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 18:46 uwazam ze to szkodliwy pomysl. LB powiniem wstapic do PO i starac sie nakierowac ja na reformy a nie tworzyc partie ktora moze miec gora 10% glosow. PO z zalozenia miala byc partia reform i przestala nia byc. Jednak pod nowym przywodzwem to mogloby sie zmienic w ty kierunku należy isc Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 19:02 W PO dominuja socjalliberałowie i konserwa , tzw. liberalizm został stłamszony i potrzebuja cos własnego. General nie żdnym kraju nie maja więcej niż 10% , taki ich urok. Ludzie wola populistów słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 19:05 Myślę, że bardzo ciekawa inicjatywa. Po beztroskim i populistycznym zabraniu pieniędzy z OFE PO dla mnie to POpulizm. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 19:48 Kolejny raz przypomnę jedno: Balcerowicz obiecywał ożywienie gospodarcze po 2-3 miesiącach od wprowadzenia reformy. Ożywienie nastąpiło po dwóch latach, człowiek z takimi kwalifikacjami określonymi przez podaną całościową ocenę sytuacji w 1989 nadaje się na stróża parkingu. Tyle o prof. Balcerowiczu i jego inicjatywach. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 22.05.15, 07:59 dystans4 napisał: > Kolejny raz przypomnę jedno: Balcerowicz obiecywał ożywienie gospodarcze po 2-3 > miesiącach od wprowadzenia reformy. > Ożywienie nastąpiło po dwóch latach, człowiek z takimi kwalifikacjami określony > mi przez podaną całościową ocenę sytuacji w 1989 nadaje się na stróża parkingu. > Tyle o prof. Balcerowiczu i jego inicjatywach. Balcerowicz to nie mój ideał, ale duet Balcerowicz Petru, a nawet sam Balcerowicz ma u mnie większe poważanie od ekonomii PO. A Rostowski to moim zdaniem był zdecydowanie bardziej POlitykiem niż specjalistą od finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 22.05.15, 13:54 ...czy naprawde nie mamy nikogo kompetentnego, tylko ciagle "odgrzewane kotlety"? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 24.05.15, 22:56 w_v_w napisał: > ...czy naprawde nie mamy nikogo kompetentnego, tylko ciagle "odgrzewane kotlety > "? Pewnie i jest ktoś, ale na razie nie znamy go. Tak czy inaczej lepiej wolę kotleta Balcerowicza od kotleta Rostowskiego, sam nie wiem, dlaczego tego drugiego podświadomie od razu nie lubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 19:48 A co ciebie, Derff, pociąga w tej formacji? Jesteś przedsiębiorcą? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 19:56 Się zobaczy. Parę głośnych nazwisk to trochę za mało. Zależy kto za tym pójdzie i kto za tym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 22.05.15, 14:11 Bartoszewski na pewno zostawil "testament polityczny" zawsze beda mogli sie powolac. Nie bedzie mozliwosci sprawdzic, chyba ze HGW porozmawia z duchem swietym, wtedy tak :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy-mlotek Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 21.05.15, 20:08 Wali naftaliną Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 22.05.15, 14:05 To projekt polityczny na tratwę ratunkową dla rozbitków z PO. Jak powiedział wdzięcznie o Leszku Balcerowiczu wybitny finansista: tępy doktryner ale pracowity, tacy są najgorsi Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Co myslicie o stowarzyszeniu Petru-Balcerowic 24.05.15, 23:09 A ten wybitny to kto? Kołodko? Odpowiedz Link Zgłoś
tujacek tratwy ratunkowe 24.05.15, 23:13 Próbują pozbierać rozpadający się elektorat PO pod fałszywymi sztandarami (skrajni neo-liberałowie!) i zebrać większość w nowym Sejmie. Czytelne i aż obraźliwe w swoim prostactwie! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: tratwy ratunkowe 25.05.15, 08:14 tujacek napisał: > Próbują pozbierać rozpadający się elektorat PO pod fałszywymi sztandarami (skra > jni neo-liberałowie!) i zebrać większość w nowym Sejmie. Czytelne i aż obraźliw > e w swoim prostactwie! Ostatnio w krajowych wyborach oddaję głosy nieważne. Ale być może oddam głos ważny na "czytelne prostactwo". Odpowiedz Link Zgłoś