jotde3 21.05.15, 11:27 wystraszył sie w.sumilskiego i zarzutów o wsi ? czy i bez tego był wydygany bo debata miała być bez ustawki , czyli nie mieli wogóle znać pytań prócz oczywiscie tych które sami zadadzą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:08 razem z bulem ? ja chce być jak wasz prezytent :) Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:19 już nie , to jeszcze prezydent mojego państwa ,mam nadzieje że już niedługo , choć 5 lat temu miał mój głos . to tak jak tej ciemny gej co mówił że on zniesie tego macierowicza ale już dłużej nie zniesie hipokryzji . lepszy jawny wróg niż fałszywy przyjaciel . to wstrętne . Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:19 volupte napisał: > Zapraszam do szkoły. Dobry pomysł! ... może tam przybliżą Ci terminy "aluzja" "sarkazm" "ironia" itp ... POwodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:05 Zapewne to była ironia z jego strony:-) Tak tłumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 15:14 volupte napisał: > Zapraszam do szkoły. Analfabetnika Brąka? BK był opozycyjny nie tylko wobec komuny,ale także wobec wiedzy wpajanej przez komunistyczne szkoły i uniwersytety w czasie sowieckiej okupacji.Cholera,ale czytanie i pisanie mógł studiować na tajnych komplerach! Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:06 nie poważne by było czekanie w Lublinie na wodę sodową, jak grać przestanie w Gdańsku na festynie Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:15 Kukiz wiedział o tym koncercie juz dawno , więc ta niby debata to zwykła hucpa i tak nie zamierzał jej odbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:21 co wy za głupoty piszecie ? tak wam kazali ? że wiedział ? i co z tego ? mógł zrezygnować odwołać ? to jego sprawa ? zaprasza , to sie przyjmuje lub nie , pbk nie przyjął bo stchurzył a teraz głupio sie tłumaczą , duda przyjął . Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:58 A kimże jest pan Kukiz żeby na jego pstryknięcie palcami Prezydent Polski leciał w dyrdy odpowiadać na idiotyczne pytania? Równie dobrze pan Czesiek spod marketu (z zawodu odprowadzacz wózków) mógłby sobie takiej "debaty" zażyczyć. Z tym że pan Czesiek jest uczciwszy, bo wszyscy wiedzą że zbiera sobie na flaszkę, Kukiz zaś mydli oczy wizją "naprawy Polski". Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:03 jak powiedział to komor pan kukiz jest TYLKO obywatelem . pewnie że komor obowiazku nie ma i wyborcy to ocenią jak chcą ,ja oceniam ze stchórzył Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 15:03 jotde3 napisał: > jak powiedział to komor pan kukiz jest TYLKO obywatelem . > pewnie że komor obowiazku nie ma i wyborcy to ocenią jak chcą ,ja oceniam ze st > chórzył - Bronek nie zajmuje sie TYLKO obywatelami,Bronek to hrabia i nie znizy sie do TYLKO obywatela. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:46 A kimże jest pan Kukiz żeby na jego pstryknięcie palcami Prezydent Polski leciał w dyrdy odpowiadać na idiotyczne pytania? Otóż to! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:08 Przeczytaj sobie wymianę pism między sztabem Komorowskiega , a organizatorami tej debaty. Jasne że to tylko była hucpa Kukiza. Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:14 dla bronka chucpa a dla dudy normalne zaproszenie . kto lepiej traktuje obywateli ? a gdzie te pisma ? daj link . Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:19 napisali w swoich warunkach sztabowcy pbk "Chcieliśmy, by debatę poprowadzili niezależnie dziennikarze wskazani przez partnerów tego przedsięwzięcia" czyli nie chcieli sie zgodzić na formułe autentyczności , chcieli ustawki . Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Przestań pieprzyć,to prowokacja Kukiza 21.05.15, 15:08 Kukiz wiedział,że żadnej debaty nie będzie.Wolał grać na koncercie opłacanym przez miasto Gdańsk,rządzone przez PO,termin znał od dawna. Pecunia non olet.Wyszedł na palanta,większego niż jest w istocie,nie powinien nic brac na swój chory umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Polska język trudna 21.05.15, 12:56 A o takim sumilskim nikt nie słyszał.Co do "zarzutów" to jest to próba obsikania.Trafiaj staranniej do pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: Polska język trudna 21.05.15, 13:04 wiem że polska jenzyk trudna , wie o tym tez wasz prezident bul Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Polska język trudna 21.05.15, 14:54 I to usprawiedliwia twoje nieuctwo? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 14:50 Oj, coś nietęgo z kursami polskiego. Dali polskie czcionki, a nie kupili słownika - i po legendzie. Już tylko o "sumilskim" zostało. Jeszcze ktoś napisał, że to sarkazm. Proponuję wszystkim aktywistom PiS urządzić specjalną pogadankę okolicznościową o słowie sarkazm i akademię na temat wielkości P. Prezesa i np. P. Aleksandra Bortnikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: wystraszył sir twoich wPiSuf 21.05.15, 15:06 nachlany_wolak napisał: > PiSmatole - tylko tyle POtrafisz siusiumajtku? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 15:04 Brąko ma agorafobię a Agora jest Brąkofilna. Odpowiedz Link Zgłoś