Dodaj do ulubionych

bronek stchurzył ?

21.05.15, 11:27
wystraszył sie w.sumilskiego i zarzutów o wsi ? czy i bez tego był wydygany bo debata miała być bez ustawki , czyli nie mieli wogóle znać pytań prócz oczywiscie tych które sami zadadzą :)
Obserwuj wątek
    • volupte Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:03
      Zapraszam do szkoły.
      • jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:08
        razem z bulem ? ja chce być jak wasz prezytent :)
        • volupte Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:14
          Twój nie?
          • jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:19
            już nie , to jeszcze prezydent mojego państwa ,mam nadzieje że już niedługo , choć 5 lat temu miał mój głos .
            to tak jak tej ciemny gej co mówił że on zniesie tego macierowicza ale już dłużej nie zniesie hipokryzji .
            lepszy jawny wróg niż fałszywy przyjaciel . to wstrętne .
      • wykress Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:19
        volupte napisał:

> Zapraszam do szkoły.

Dobry pomysł! ... może tam przybliżą Ci terminy "aluzja" "sarkazm" "ironia" itp ... POwodzenia!
        • volupte Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:05
          Zapewne to była ironia z jego strony:-) Tak tłumacz.
      • veglie Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:27
        Ironia Ja tak zrozumiałem.
      • zoil44elwer Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 15:14
        volupte napisał:

> Zapraszam do szkoły.
        Analfabetnika Brąka? BK był opozycyjny nie tylko wobec komuny,ale także wobec wiedzy wpajanej przez komunistyczne szkoły i uniwersytety w czasie sowieckiej okupacji.Cholera,ale czytanie i pisanie mógł studiować na tajnych komplerach!
    • fiu-bzdziu2010 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:06
      nie poważne by było czekanie w Lublinie na wodę sodową, jak grać przestanie w Gdańsku na festynie
      • volupte Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:15
        Kukiz wiedział o tym koncercie juz dawno , więc ta niby debata to zwykła hucpa i tak nie zamierzał jej odbyć.
        • jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:21
          co wy za głupoty piszecie ? tak wam kazali ? że wiedział ? i co z tego ? mógł zrezygnować odwołać ? to jego sprawa ? zaprasza , to sie przyjmuje lub nie , pbk nie przyjął bo stchurzył a teraz głupio sie tłumaczą , duda przyjął .
          • erte2 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 12:58
            A kimże jest pan Kukiz żeby na jego pstryknięcie palcami Prezydent Polski leciał w dyrdy odpowiadać na idiotyczne pytania? Równie dobrze pan Czesiek spod marketu (z zawodu odprowadzacz wózków) mógłby sobie takiej "debaty" zażyczyć.
            Z tym że pan Czesiek jest uczciwszy, bo wszyscy wiedzą że zbiera sobie na flaszkę, Kukiz zaś mydli oczy wizją "naprawy Polski".
            • jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:03
              jak powiedział to komor pan kukiz jest TYLKO obywatelem .
              pewnie że komor obowiazku nie ma i wyborcy to ocenią jak chcą ,ja oceniam ze stchórzył
              • volupte Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:08
                O ...wyszedłeś z korepetycji:-)
              • 141288bs Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 15:03
                jotde3 napisał:

> jak powiedział to komor pan kukiz jest TYLKO obywatelem .
                > pewnie że komor obowiazku nie ma i wyborcy to ocenią jak chcą ,ja oceniam ze st
                > chórzył

- Bronek nie zajmuje sie TYLKO obywatelami,Bronek to hrabia i nie znizy sie do TYLKO obywatela.
            • smutas13 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:46

A kimże jest pan Kukiz żeby na jego pstryknięcie palcami Prezydent Polski leciał w dyrdy odpowiadać na idiotyczne pytania?

Otóż to!
          • volupte Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:08
            Przeczytaj sobie wymianę pism między sztabem Komorowskiega , a organizatorami tej debaty. Jasne że to tylko była hucpa Kukiza.
            • jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:14
              dla bronka chucpa a dla dudy normalne zaproszenie . kto lepiej traktuje obywateli ?
              a gdzie te pisma ? daj link .
              • jotde3 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 13:19
                napisali w swoich warunkach sztabowcy pbk "Chcieliśmy, by debatę poprowadzili niezależnie dziennikarze wskazani przez partnerów tego przedsięwzięcia"
                czyli nie chcieli sie zgodzić na formułe autentyczności , chcieli ustawki .
                • alistair-p Przestań pieprzyć,to prowokacja Kukiza 21.05.15, 15:08
                  Kukiz wiedział,że żadnej debaty nie będzie.Wolał grać na koncercie opłacanym przez miasto Gdańsk,rządzone przez PO,termin znał od dawna. Pecunia non olet.Wyszedł na palanta,większego niż jest w istocie,nie powinien nic brac na swój chory umysł.
    • alistair-p Polska język trudna 21.05.15, 12:56
      A o takim sumilskim nikt nie słyszał.Co do "zarzutów" to jest to próba obsikania.Trafiaj staranniej do pisuaru.
      • jotde3 Re: Polska język trudna 21.05.15, 13:04
        wiem że polska jenzyk trudna , wie o tym tez wasz prezident bul
        • alistair-p Re: Polska język trudna 21.05.15, 14:54
          I to usprawiedliwia twoje nieuctwo?
    • dystans4 Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 14:50
      Oj, coś nietęgo z kursami polskiego. Dali polskie czcionki, a nie kupili słownika - i po legendzie.
      Już tylko o "sumilskim" zostało.
      Jeszcze ktoś napisał, że to sarkazm. Proponuję wszystkim aktywistom PiS urządzić specjalną pogadankę okolicznościową o słowie sarkazm i akademię na temat wielkości P. Prezesa i np. P. Aleksandra Bortnikowa.
    • nachlany_wolak wystraszył sir twoich wPiSuf 21.05.15, 14:59
      PiSmatole
      • 141288bs Re: wystraszył sir twoich wPiSuf 21.05.15, 15:06
        nachlany_wolak napisał:

> PiSmatole

- tylko tyle POtrafisz siusiumajtku?
    • zoil44elwer Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 15:04
      Brąko ma agorafobię a Agora jest Brąkofilna.
    • jane-panzram Re: bronek stchurzył ? 21.05.15, 15:49
      Wynik był do przewidzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka