Dodaj do ulubionych

Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to..?:)

22.05.15, 12:47
Dziwne. A niedawno jeszcze działało?:)))) :

www.youtube.com/watch?v=Qrl5yHPkjwU
Polecam dla przypomnienia. Jak widać, wszystko z PO w porządku, czyli po staremu:
"Jak Duda dojdzie do władzy, to uuuuuuuuu! " :)))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 12:53
      drugiej grubej kreski dla komuchów nie będzie :-)))
    • zbychu51 Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 13:06
      A może wygrana A. Dudy jeszcze bardziej zmotywuje elektorat PO oraz przeciwników PIS do pójścia do urn wyborczych w wyborach parlamentarnych jesienią?
    • kwant1000 Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 13:07
      działa i to chyba w drugą stronę. PiS odbiera młody elektorat narodowcom dzięki takiej opinii
    • der-chef Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 13:14
      Historia to jednak kretynka skoro ludzie nie wyciągają z niej wniosków. Wszelkie ruchy nacjonalistyczne, terroryzmy, populizmy i gangsterka rodzą się tylko tam gdzie występuje bieda.
      • xystos Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 13:20
        biedy niebendzie,VAT na konfekcje damskom blaszanom bendzie zniesiony
        rzemioslo roskfitac bendzie , o !
      • 13kisiel Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 13:20
        właśnie...tak działa PO jako mafia
      • w_v_w Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:33
        Nie ma biedy skoro platfonsowe ministry kupuja sobie zegarki za10*srednia krajowa, i wpier...laja osmiorniczki :D:D:D to jest ta gangsterka!
    • jane-panzram Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 13:29
      Właśnie w tym problem platformianych dziennikarzy: Dudzie nie da się przykleić gęby "radykała z PIS".

Ziemkiewicz ładnie to podsumował: cztery lata temu Tusk nie straszył PiSem - tylko szedł pod hasłem "nie róbmy polityki, budujmy". On 4 lata temu już zauważał, że w ten sposób ludzi sie za sobą nie porwie (zresztą tak to sie porywa tylko emocjonalne osoby)
      Po tym straszeniu PiSem zostaje tylko jedno wrażenie: no dobrze, PiS jest wg was zły, ale Bronek nie ma żadnego programu - a Duda go ma.
      • 13kisiel cyt:czerwone mordy,krzywe ryje 22.05.15, 13:34
        ci celebryci ,pieszczochy PZPR i obecnej III RP czują ze ich czas się kończy ...stąd ta panika w rządowych mediach :-)))
        • belphegor-pisu Jezuniu, aleś ty wulgarny 22.05.15, 13:58
          Brodzinski jesteś?
      • snajper55 Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 13:46
        jane-panzram napisała:

> Właśnie w tym problem platformianych dziennikarzy: Dudzie nie da się przykleić
        > gęby "radykała z PIS".

Nie trzeba mu nic przyklejać.

Duda - prawa ręka ministra Ziobry
        Duda - członek prezydium zespołu Macierewicza
        Duda - bredzący że Tu 154 to bombowiec
        Duda - bredzący o wybuchach
        Duda - walczący o korzystne dla SKOKów ustawy

Mało? Mogę jeszcze. Np. o ułaskawieniach itd itp.

S.
        • erka_46 Snajper... 22.05.15, 13:55
          ...idź postrzelać to ci durnoty wywietrzeją.
          • belphegor-pisu Prawdę naPiSał 22.05.15, 14:00
            to źle ?
            • erka_46 Re: Prawdę naPiSał 22.05.15, 14:20
              belphegor-pisu napisał:

> to źle ?

- skąd że,dobrze,ale nie ma się czym podniecać,jakby se postrzelał to by mu migiem przeszło.
              • belphegor-pisu ale PiStolet 22.05.15, 14:22
                ma Jarek K.
          • snajper55 Re: Snajper... 22.05.15, 14:05
            erka_46 napisał:

> ...idź postrzelać to ci durnoty wywietrzeją.

Co jest durnotą? Wszystko co napisałem to fakty. Wiem, że niewygodna dla Dudy i PiS ale czy z tego powodu należy je ukrywać?

S.
        • rozbawiony77 Jak Duda dojdzie do władzy, hodowcy kur ocipieją:) 22.05.15, 14:05
          - Uuuuuu, jak Duda dojdzie do władzy, to znacjonalizuje wam bez odszkodowania oszczędności w OFE i okradnie ZUS, uuuuu!
          - Jak Duda dojdzie do władzy to podniesie wam VAT do 23 procent, uuuuu!
          - Uuuuuu, Jak Duda dojdzie do władzy , to Polska napadnie na Rosję, a Niemcy na Polskę, uuuuu!
          - Uuuu, jak Duda dojdzie do władzy, to wyrzuci z Polski 2 miliony młodych ludzi w trzy lata, uuuuuu!
          -Uuuu, jak Duda dojdzie do władzy to podda eutanazji wszystkich idiotów i złodziei, którzy zarabiają mniej niż 6 tysięcy złotych na miesiąc, uuuuuu!
          - Jak Duda dojdzie do władzy, każde politykom jeść leniwe, a nie ośmiorniczki, uuuu!
          - Jak Duda dojdzie do władzy, to ześle Olejnik do polskiej edycji Financial Timesa, uuuuu!
          - Jak Duda dojdzie do władzy, to Lis poprowadzi program Pospieszalskiego, uuuuu!
          - Jak Duda dojdzie do władzy, Bronisław Komorowski nie dostanie już nigdy żółwika od Donalda Tuska, uuuuu, uuuuu!
          Itd, itp :)))
          Toż to co mówi dziś BK i cała to jego towarzystwo udające Państwo Polskie, to zdecydowanie lepsze niż ten kabaret powyżej :))))))))))))))
          • jane-panzram Re: Jak Duda dojdzie do władzy, hodowcy kur ocipi 22.05.15, 14:18
            ehehe
            ja od dwóch tygodni widzę iście australijski w rozmiarach POŻAR W BURDELU
            wszystkie ręce na pokład. Media publiczne zajmują się już stale agitką za Bronkiem, wyłażą wszystkie stare i ustawione życiowo huby, by poprzeć Bronka.

Co dzień mam ochotę tutaj wejść na forum i założyć temat pt "PO ŻAR W BURDELU dzień x"
        • jane-panzram Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:14
          Pragnę przypomnieć, że w tych wyborach nie będą decydować taxcy, jak ty czy ja (czyli przekonani)
          tylko osoby stojące z boku, niezdecydowane

one stale dostają od Bronka przekaz "Duda zły, Duda zły, bo PiSD"
          problem w tym, że Duda nie jest radykałem - posłuchałeś go w debacie i moze powiesz, że to radykał?
          Bronek straszy - i nic nie proponuje w zamian oprócz następnych 5 lat nic-nie-robienia. TO jest problem Komorowskiego! Samym straszeniem się NIE WYGRYWA.
        • jane-panzram Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:14
          Pragnę przypomnieć, że w tych wyborach nie będą decydować taxcy, jak ty czy ja (czyli przekonani)
          tylko osoby stojące z boku, niezdecydowane

one stale dostają od Bronka przekaz "Duda zły, Duda zły, bo PiSD"
          problem w tym, że Duda nie jest radykałem - posłuchałeś go w debacie i moze powiesz, że to radykał?
          Bronek straszy - i nic nie proponuje w zamian oprócz następnych 5 lat nic-nie-robienia. TO jest problem Komorowskiego! Samym straszeniem się NIE WYGRYWA.
          • belphegor-pisu Czkawkę masz wPiSywaczu? 22.05.15, 14:19

• baabeczka Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:38
        Jaki Duda ma program? Nie zauwazylam!
        • jane-panzram Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:44
          hee, nadużycie semantyczne zostało popełnione przeze mnie.
          Od dwóch tygodni oglądam, jak Bronek sobie bez przerwy strzela w stopę. I jedyne, co przy tym robi - to straszenie PiSem. Ja sama ze strachu przed pisem już wyrosłam (a przecież w 2007 głosowałam na PO, a w 2011 głosowałam na PSL, właśnie po to, aby nie wygrał PIS!)

Ale do cholery ile można dawać władzę tej sitwie, która naszą gospodarkę prowadzi na skraj przepaści (mamy dług, który wielokrotnie przebił ten dług Gierka - i eksperci oceniają, że będziemy go spłacać ...300 lat)
          DLACZEGO jeszcze ludzie się łapią na to straszenie - i głosują na te miernoty i gospodarczych szkodników? Rozum trzeba w końcu uruchomić, choć to niełatwe...
          Pod względem gospodarczym PiS JEST lepszy niż PO - od Rostowskiego to zresztą byle główny księgowy byłby o niebo lepszy.
    • rzewuski1 Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:22
      Nawet ja wygra to do władzy nie dojdzie.
      Bo rządzi sejm i rząd.
      • w_v_w Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:27
        ...to sie poczeka do jesieni :)
        • rzewuski1 Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:31
          I wtedy też nie będzie u władzy nawet jak PIS wygra.
          • belphegor-pisu Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:36
            To się poczeka następne 5 lat.
            • baabeczka Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:41
              Teraz nie dziala,ale za cztery,piec lat,jak wszyscy wyjda z ukrycia i podzialaja...dzisiejsi wyborcy Dudy..czyli Pisu sami beda straszyc!
            • w_v_w Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:41
              na jesieni, nie bedzie juz platfonsow :)
          • w_v_w Re: Już nie działa: Jak PiS dojdzie do władzy, to 22.05.15, 14:44
            poki co, to w niedziele, Bronek uda sie na emigracje wewnetrzna :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka