qqazz 25.05.15, 13:44 Koniec z lulkami kiedy państwo to ch.j, d.pa i kamieni kupa. Na to przynajmniej się zanosi. Czas na poważną debatę i działania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 25.05.15, 13:53 Fakt koniec z seansami, teraz 24 godzina projekcja non-stop nas czeka Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 25.05.15, 13:54 pluli na Bronka przez całą kampanię, a teraz za baranki się przebrali Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 25.05.15, 15:21 fiu-bzdziu2010 napisała: > pluli na Bronka przez całą kampanię, a teraz za baranki się przebrali He he he....pluli na Bronka powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 25.05.15, 13:55 na początek dekomunizacja III RP Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Zapomnij o tym 25.05.15, 15:17 Myślisz, ze my teraz będziemy potulnie z wami współpracować? Otóz NIE! Zabawa się zacznie dopiero. M. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Zapomnij o tym 25.05.15, 15:19 was trzeba wyplenić jak chwasty ,zwłaszcza ze dzisiaj rocznica morderstwa na Rotmistrzu Pileckim Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Zapomnij o tym 25.05.15, 15:22 mariner4 napisał: > Myślisz, ze my teraz będziemy potulnie z wami współpracować? Otóz NIE! Zabawa s > ię zacznie dopiero. > M. W co będziemy się bawić? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Co racja to racja 25.05.15, 17:18 mariner4 napisał: > Pożyjemy, to zobaczymy. > M. Prezydentura p. Dudy póki co jest jednak niewiadomą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Biorąc pod uwage ilość i sposób 25.05.15, 19:13 obietnic, to zero tolerancji dla Dudy. Jak mu się nie uda to......... No własnie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Teraz seanse się dopiero zaczną ze zdwojoną siłą 25.05.15, 15:26 Bo to niepojęte, żeby ludzie wybrali, kogo chcieli, a nie tego, kogo namaścił establishment. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 25.05.15, 15:38 Przestaniecie wyć na cmentarzach? Nie będziecie rzucali słoikami z gófnem w tablice pamiątkowe tylko dlatego, że umieszczono na nich nazwiska wszystkich ofiar a nie tylko brata zbaFcy? Nie będzie smrodzić na imprezach kulturalnych? Nie będziecie zastraszali matek z oseskami, które chcą zobaczyć film na specjalnym pokazie, bo z normalnych skorzystać im trudno? Nie wierzę. Już M. Kamiński grozi Niesiołowskiemu. Już ktoś z FK, chce zsyłać wszystkich zdrajców, którzy nie głosowali na Dudę, na banicję. To nie wasza wina, że składacie się głównie z prymitywnej nienawiści ale też nie macie możliwości, by coś z nią zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel komuchy zbrodniarze musza być rozliczeni 25.05.15, 16:03 piękny gest Prezydenta RP Dudy pod tablica upamiętniającą zbrodnie komuny...kto myśli że Polacy zapomnieli o Pileckim i innych 100 tys.zamordowanych po 1945 r jest w dużym błędzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Doceniam twoje postanowienie 25.05.15, 15:46 nie wierzę jednak byś przestał urządzać swoje szopki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Pokaż mi choć jedną Moją szopkę. 25.05.15, 15:58 alistair-p napisał: > nie wierzę jednak byś przestał urządzać swoje szopki :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Póki co 25.05.15, 16:11 to Ty tutaj wyjesz z rozpaczy, tylko co jest tego powodem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Póki co 25.05.15, 16:15 qqazz napisał: > to Ty tutaj wyjesz z rozpaczy i rwę włosy z głowy i z rozpaczy pójdę wyć na cmentarz, bo ja stoję tu, gdzie ZOMO, więc mi wolno Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka ja jestem z niższej półki, 25.05.15, 16:16 głosowałam na Komoruskiego z Ruskiej Budy, zdrajcę i mordercę mogę sobie pozwolić na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz No tak Tobie wolno było 25.05.15, 16:44 ale pora odciąć się od czasów i standardów w których Niektórym było wolno. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka spisane będą czyny i rozmowy 25.05.15, 17:03 nie pozwolimy wilkowi udawać owieczki Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: No tak Tobie wolno było 25.05.15, 19:14 Mówisz o CBA, ABW, Kamińskim, prowokacjach, aresztach wydobywczych i akcji "Blida"? Zawsze pora się odciąć, ale tego nie chcecie. I Kamińskiemu, Słodkiemu Żygolo i co. znów będzie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz No właśnie 25.05.15, 19:19 kto kazał p. Blidzie dokonać próby samobójczej przy zatrzymaniu i dlaczego? Kto miał w tym interes? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 25.05.15, 16:14 Nie jestem pewien czy to koniec - Stefan znów się zerwał i biega bez kagańca. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie tylko 25.05.15, 19:14 Jest nas tylko kolka procent mniej. Ja się wam żywcem nie dam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Patrzac na ton wypowiedzi 25.05.15, 19:18 sporo masz na sumieniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nioe mam nic, tylko miałem 25.05.15, 20:00 nadzieję, że trochę pożyję w normalnym kraju, a nie w jakimś poj..... katolickim Talibanie. Czy to tak wiele? M. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Post Scriprum 25.05.15, 20:03 Ale o winie będzie decydowac banda w stylu psychopaty Macierewicza, czy Kaczora. I diabli wiedzą, co nimi kierujke. Ale się nie boję. Mam ich w d....... M. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 25.05.15, 17:11 No niee, nie udawaj, że białe jest białe a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Ja nie udaję a Prezydent Elekt 25.05.15, 17:21 daje wyraźne sygnały, że tez nie bedzie udawał tylko rządził jak nalezy. Co będzie zobaczymy niebawem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 25.05.15, 17:19 sami z soba będą rozmawiali i sobie przytakiwali Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 29.05.15, 19:02 I mnie będzie bardzo psikro, gdy mocodawcy z Czerskiej odwołają Cię w końcu, psipsio, a ja zostanę bez Ciebie... :'-( Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 25.05.15, 18:32 Sugerujesz, że wpotylice i inne media niezależne od rozumu zawieszą teraz działalność? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz No do standardów red. Ziemkiewicza, Michalkiewicza 25.05.15, 18:38 Piaseckiego czy Żakowskiego to mało który z pismaków może choćby się przymierzać, o ile w ogóle maja pojecie o tym czym powinno być dziennikarstwo. Ale może, może pomału... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: No do standardów red. Ziemkiewicza, Michalkie 25.05.15, 18:39 ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: To pokaz swój punkt odniesienia 25.05.15, 19:15 Jan Pospieszalski, Dorota Kania. Ładne nazwiska, chluba narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 26.05.15, 16:22 to prezes pan na bezrobocie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Koniec z seansami pogardy i nienawiści. 30.05.15, 00:15 najpierw niech zrobi porządek z samym sobą- do dentysty niech się uda Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Nareszcie przyszły czasy 30.05.15, 07:00 W których członkowie rządu nie będą nikogo znali i z nikim się nie spotkają. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Nareszcie przyszły czasy 30.05.15, 07:25 Mnie nie byloby stac na tak gleboka refleksje "na poczatek dnia" i to juz o siodmej rano, bez wypicia kawy ze smietanka. Jak wroce z psem (tzn. jak pies osika swoje stale punkty z "listy olewania") ze spaceru, to zaraz po kawie oddam sie intensywnym przemysleniom, ale juz teraz wiem, ze zrobie chyba z rzadem to samo, co zrobil na spacerku nasz labrador realizujac swa dluga liste. Odpowiedz Link Zgłoś