wojciech.2349 26.05.15, 19:29 Lemingi mają duże pieniądze, opanowały massmedia tv, radio, prasę, sondażownie, .... , ale zabrakło im wyczucia. Internet to medium, którego nie kontrolowali. Internet zrobił im kuku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczkodyl Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:35 internet też mam wykupiony jakim ch.. z niego korzystacie ') Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:39 Lemingi są tępe. To jest wpisane w ich naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:56 Jeśliby napisać o tym bardziej rzeczowo: to lemingi to zazwyczaj ludzie, którzy niezbyt głęboko interesują się polityką (o ile w ogóle). Powtarzają więc w miażdżącej większości przypadków to, co zobaczą w "opiniotwórczych" platformerskich mediach. Bo nie mają swojego zdania, nie myślą nad nim. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 20:08 Lemingi to było logo młodzieżówki PO. Oni byli z tego dumni. Komiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkodyl Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:58 raczej bym się nie wychylał z takimi tekstami dysponując tak błyskotliwym intelektem ale brak poczucia obciachu jest buraczanym znakiem firmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 20:06 Jeśli chodzi o ich świadomość w temacie polityki - to ja również uważam, że są tępe. Ja lemingiem byłam i wiem, ocb z lemingami. Sama kiedyś bym napisała wszystko to, co wypisują tu lemingi. Jakim sposobem człowiek, który chce liberałów (czy czego tam potrzebuje leming typowy) - głosuje na ludzi, którzy są już w sumie oligarchami, a na gospodarkę nie mają pomysłu OD 8 LAT? Robi to tylko człowiek, który nie wyciąga wniosków, nie rozlicza, nie ma zdania o polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:42 A może sterują tobą lepiej niż myślisz? Moim zdaniem akcja z Kukizem jest tego przykładem... Odpowiedz Link Zgłoś
panire Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:46 serio mają mass media? obecnie rządzi dziennikarstwo wyklęte. oni sprzedają najwięcej książek kościół katolicki jest dość masowym medium społecznościowym. Finansowanym z budżetu państwa. Na rzecz prawicy. Przekaz prawicy w internecie jest tak zamknięty, sekciarski i skierowany do najtwardszego elektoratu, że trudno to uznać za jej zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:57 dzisiaj PO, zdaje się, przegłosowała znowu jakieś rozdawnictwo na rzecz KK Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 20:07 TV idzie do lamusa...oczywiście poza sportem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś