Dodaj do ulubionych

Internet skasował lemingi

26.05.15, 19:29
Lemingi mają duże pieniądze, opanowały massmedia
tv, radio, prasę, sondażownie, .... , ale zabrakło im
wyczucia. Internet to medium, którego nie kontrolowali.

Internet zrobił im kuku.
Obserwuj wątek
    • kaczkodyl Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:35
      internet też mam wykupiony jakim ch.. z niego korzystacie ')
      • wojciech.2349 Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:39
        Lemingi są tępe.
        To jest wpisane w ich naturę.
        • jane-panzram Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:56
          Jeśliby napisać o tym bardziej rzeczowo: to lemingi to zazwyczaj ludzie, którzy niezbyt głęboko interesują się polityką (o ile w ogóle). Powtarzają więc w miażdżącej większości przypadków to, co zobaczą w "opiniotwórczych" platformerskich mediach. Bo nie mają swojego zdania, nie myślą nad nim.
          • wojciech.2349 Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 20:08
            Lemingi to było logo młodzieżówki PO.
            Oni byli z tego dumni.

Komiczne.
        • kaczkodyl Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:58
          raczej bym się nie wychylał z takimi tekstami dysponując tak błyskotliwym intelektem ale brak poczucia obciachu jest buraczanym znakiem firmowym.
          • jane-panzram Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 20:06
            Jeśli chodzi o ich świadomość w temacie polityki - to ja również uważam, że są tępe.
            Ja lemingiem byłam i wiem, ocb z lemingami. Sama kiedyś bym napisała wszystko to, co wypisują tu lemingi.

Jakim sposobem człowiek, który chce liberałów (czy czego tam potrzebuje leming typowy) - głosuje na ludzi, którzy są już w sumie oligarchami, a na gospodarkę nie mają pomysłu OD 8 LAT?
            Robi to tylko człowiek, który nie wyciąga wniosków, nie rozlicza, nie ma zdania o polityce.
    • panire Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:42
      A może sterują tobą lepiej niż myślisz? Moim zdaniem akcja z Kukizem jest tego przykładem...
    • panire Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:46
      serio mają mass media? obecnie rządzi dziennikarstwo wyklęte. oni sprzedają najwięcej książek

kościół katolicki jest dość masowym medium społecznościowym. Finansowanym z budżetu państwa. Na rzecz prawicy.

Przekaz prawicy w internecie jest tak zamknięty, sekciarski i skierowany do najtwardszego elektoratu, że trudno to uznać za jej zwycięstwo
      • jane-panzram Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 19:57
        dzisiaj PO, zdaje się, przegłosowała znowu jakieś rozdawnictwo na rzecz KK
    • 13kisiel Re: Internet skasował lemingi 26.05.15, 20:07
      TV idzie do lamusa...oczywiście poza sportem :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka