1zzarda 02.06.15, 19:20 może chwycić? O to byłaby niespodzianka..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zzarda Re: Nie głosuj na byłego posła? Takie hasło P.Kuk 02.06.15, 19:21 jow.pl/posel-na-sejm-rzeczypospolitej-w-poszukiwaniu-innych-zajec/ Tak mi się nasunęło po tej lekturze.... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Nie głosuj na byłego posła? Takie hasło P.Kuk 02.06.15, 19:28 1zzarda napisał: > jow.pl/posel-na-sejm-rzeczypospolitej-w-poszukiwaniu-innych-zajec/ > Tak mi się nasunęło po tej lekturze.... To niezła rada.....wypie...ć całą klikę na bruk. Taki Żelichowski siedzi w sejmie już od komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Nie głosuj na byłego posła? Takie hasło P.Kuk 02.06.15, 19:32 Nie głosuj na byłego posła - jak zmiana to zmiana! Zaczynamy od nowa! Takie hasło może chwycić - złośliwie powiem, że społeczeństwo ( każde ) bardzo lubi dokonać komuś...... I chciałbym zobaczyć parę min.... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Duda jest byłym posłem /nt 02.06.15, 19:23 1zzarda napisał: > może chwycić? O to byłaby niespodzianka..... Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Duda jest byłym posłem /nt 02.06.15, 19:25 wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/491968,poslowie-dluznicy-arciszewska-mielewczyk-kozlakiewicz-gut-mostowy.html Odpowiedz Link Zgłoś