Dodaj do ulubionych

Szydło do Kopacz,

02.07.15, 15:45
"Niech PO wycofa się z pomysłu wprowadzenia euro w Polsce" pozwoli pani pani Szydło, że przypomnę kto podpisał to że przyjmiemy euro, to właśnie prezydent milionlecia, najlepszy prezydent od czasów dinozaurów, jak mówił jego brat, prawdziwy przywódca "Solidarności", jeden z lepszych bramkarzy na naszej planecie, czyli, L. Kaczyński.
Więc jak to jest, zwalacie na PO to co sami żeście podpisali?
W ramach retorsji, premier Kopacz powinna zaapelować by PiS nie rozstrzeliwało ludzi bez wyroku, i zrezygnowało z łapanek.
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 15:46
      Zapomniałem zalinkować,

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18289776,Szydlo_do_Kopacz__Niech_PO_wycofa_sie_z_pomyslu_wprowadzenia.html?lokale=local#BoxNewsImg
      • kosel_maruvi Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 16:02
        czan-dra napisał:

> Zapomniałem zalinkować,
        >
        > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18289776,Szydlo_do_Kopacz__Niech_PO_wycofa_sie_z_pomyslu_wprowadzenia.html?lokale=local#BoxNewsImg

To wyjatkpowa idiotka i moze wlasnie dlatego wielki brat wielkiego bohatersko ppdlego w zamachu prezy denta wlasnie na nia postawil.
        Glupimi latwiej manipulowac.
    • 13kisiel Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 15:49
      jeżeli jesteśmy Niepodległym Krajem nic nie musimy :-)))
      • czan-dra Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 15:58
        Wy jako ruski, faktycznie nic nie musicie, nawet przestrzegać zawartych umów.
        • 3xp0 Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 16:16
          To nie ruski patent zwracanie się do kogoś per "wy" ...towarzyszu ?
          Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli.
    • ave.duce Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 16:53
      Pani Szydło znowu plecie - do wprowadzenia euro w Polsce zobowiązuje traktat ateński przyjętego w referendum w 2003 roku, trudno to nazwać "pomysłem PO".
      • gtxl.1 Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 16:59
        ave.duce napisała:

> Pani Szydło znowu plecie - do wprowadzenia euro w Polsce zobowiązuje traktat a
        > teński przyjętego w referendum w 2003 roku, trudno to nazwać "pomysłem PO".

Ty, też pleciesz, bo traktat wprawdzie o tym mówi, ale trzeba spełnić odpowiednie warunki. Polska od czasu rządów platfusich nie weszła nawet do poczekalni EURO, o przedpokoju nie wspomnę.

• ave.duce Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 17:04
          Mijasz się z treścią postu, na który odpowiadasz.

ps. daruj sobie uwagi pod moim adresem, nie sprowokujesz mnie do oceniania Ciebie i Twoich postów. Żegnam.
          • gtxl.1 Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 17:38
            ave.duce napisała:

> Mijasz się z treścią postu, na który odpowiadasz.
            >
            > ps. daruj sobie uwagi pod moim adresem, nie sprowokujesz mnie do oceniania Cieb
            > ie i Twoich postów. Żegnam.

Wracaj na swoje forum, tm możesz się wykazać w doborowym towarzystwie wzajemnej adoracji.

• 13kisiel Cieszę się ża Kłamacz idzie drogą... 02.07.15, 17:42
              matoła z Ruskiej Budy,czyli całkowita negacja głosu obywateli...róbta tak dalej polszewiki to skończycie wybory na 5 % :-)))
            • ave.duce :))) bt. 02.07.15, 17:51
    • volupte Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 17:03
      Żenująca propozycja. Czysta manipulacja ciemnym ludem.
      • kasiora Re: Szydło do Kopacz, 02.07.15, 17:36
        następny apel to,o nie przestawiania zegarków jesienią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka