Dodaj do ulubionych

bezdomni Komorowscy

03.07.15, 09:59
panstwo Komorowscy sa wlascicielami dwoch mieszkan.
W mniejszym mieszkaniu (74 mkw) mieszka jedno z dzieci z rodzina.
Apartament na Powislu (160 mkw) Komorowscy wynajeli na 10 lat kancelarii podatkowej, ktora chce tam pozostac.

Zostal jeszcze tylko miesiac do wyprowadzki z Belwederu. Chyba wystarczy, aby pod zastaw dwoch mieszkan wziac kredyt na nastepne. Pracy nawet nie trzeba szukac.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 10:03
      Może Duda im pożyczy> Kasy mu nie brakuje podczas gdy 2,5 mln Polaków ma dziennie 6 zł na jedzenie.
      • uu1 Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 13:07
        religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Może Duda im pożyczy> Kasy mu nie brakuje podczas gdy 2,5 mln Polaków ma dz
        > iennie 6 zł na jedzenie.

I to wystarczy aby pogonić rządzących od 8 lat w ....

--------------------
        • religijnych.uczuc.obraza Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 13:46
          I przyspawać do koryta takich oligarchów jak Duda?
          • uu1 Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 18:58
            religijnych.uczuc.obraza napisał:

> I przyspawać do koryta takich oligarchów jak Duda?
            Gdzie tkwi problem? W tym kto jest u władzy, czy w tym, że rządzi tak, że ludzie mają 6 zł dziennie do dyspozycji? U mnie każdy kto to zmieni, zasłuży na poparcie i uznanie.

-----------------------
    • szwampuch58 Re: wzruszajaca troska,soooowo daje 03.07.15, 10:29
      dobra kobiecina z ciebie,jednak proponuje zajac sie czyms pozytecznym w kuchni
    • kotek.filemon Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 10:43
      mara571 napisała:

> Zostal jeszcze tylko miesiac do wyprowadzki z Belwederu.

O kurde. A ja myślałem, że będą się wyprowadzać jak Martusia...
      • dunka_anonimowa Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 10:49
        to bogactwo myśli nazywa się natręctwem
        • kotek.filemon Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 11:09
          dunka_anonimowa napisała:

> to bogactwo myśli nazywa się natręctwem

Nigdy nie widziałem u ciebie "bogactwa". Natręctwa to i owszem...
          • religijnych.uczuc.obraza Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 11:19
            A myśli gdzieś u niej widziałeś?
          • 141288bs Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 12:43
            kotek.filemon napisał:

> dunka_anonimowa napisała:
            >
            > > to bogactwo myśli nazywa się natręctwem
            >
            > Nigdy nie widziałem u ciebie "bogactwa". Natręctwa to i owszem...
            >
            - myslenie to nie wszystko,trzeba jeszcze rozumiec
        • ukos "Myślisz", że inauracyjny post wątku to myśl??? :) 03.07.15, 13:30
          dunka_anonimowa napisała:

> to bogactwo myśli nazywa się natręctwem
    • 13kisiel Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 11:04
      nie wierzę ze nic nie zajumał będąc w PO na czarną godzinę :-)))
      • zgred.polarny Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 11:13
        Sądzisz po sobie... :P
        • dunka_anonimowa Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 11:32
          zgred.polarny napisał:

> Sądzisz po sobie... :P

twój tekst jest tak rozwinięty jak mózg u ciebie
          a nóżki i rączki się wykształciły jakoś ?
          • kotek.filemon Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 12:20
            Sikiel, nie męczy cię przelogowywanie...?
      • w_v_w Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 14:55
        czas na emigracje :D:D:D

BTW bezczelny matol:D
    • alistair-p Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 12:12
      Komorowskich komuna nie pieściła.Nie dostali mieszkania a potem domku na Żoliborzu.Byli nawet prześladowani,a Pana Prezydenta skazywał na więzienie koleś Jarosława K.
      P.S.Komorowscy nie będą blokować Budyniowi,jeśli zostanie prezydentem dostępu do Pałacu,jak banda kaczorów z Martusią na czele.
      • dunka_anonimowa Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 13:03
        Kadencja Komorowskiego to ogromna szkoda wyrządzona Polsce i Polakom

cóż przy tym jego bezdomność , niech ujawni konta bankowe a będziemy wiedzieli o jego przekrętach
        myślę że czekanie na ujawnienie źródła jego posiadanych finansów będzie sposobem na niego

ale to i tak już śmietnik historii :))))))
        • taniarada Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 13:23
          A pod most .Niech zobaczy jak mieszkają prawdziwi Polacy.Wyczekałem się na te zmiany, jak my wszyscy... No, może nie wszyscy. I tak się ucieszyłem, że nagle odeszła mi ochota na politykowanie. Odczułem taką "astralną" wiadomość, że teraz już będzie tylko lepiej, albo po prostu - normalnie. Oczywiście, to jeszcze potrwa, łatwo broni nie oddadzą te niedobitki PRL-bis i chłopcy z WSI. Będzie jeszcze dużo bełkotu, pomyj, insynuacji, kalumni, propagandy, prowokacji, szydzenia - prób powtórzenia początku kadencji L. Kaczyńskiego, kiedy to od pierwszego dnia ruszyła fabryka gówna miotanego na niego i na PiS, zresztą produkująca do dzisiaj, chociaż jakby już "na magazyn".
          Są już inne media, są już też inni ludzie - dla młodzieży 18-28 letniej 10 lat, to epoka. To już inna era i rzeczy sprzed dekady nie zapracują. Stare dowcipy nie śmieszą.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 13:29
            To naprawdę takie fajne przeklejać teksty? W dodatku takie bzdurne?
            niepoprawni.pl/blog/muni/tak-bardzo-sie-ciesze
            • alistair-p Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 13:34
              Zostaw,to kretyni.Wystarczy poczytać co piszą.
              • taniarada Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 13:42
                Wszyscy kretyni ,idioci ,mohery ,pisowscy .Tylko ja "mondry.Są ważniejsze sprawy .Niż Komorowski i całe PO razem z PSL.Gdzie odlatują na jesień do ciepłych krajów.Najlepiej do Tunezji .Na rzut granatem .Jak odrobić totalne zniszczenia ,także moralne po całej tej sitwie.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 13:45
                  Oszczędź sobie i nam tego bełkotu.
                  • taniarada Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 14:13
                    A od kiedy my na ty .Wołków z tobą nie wypasałem.Może Duda im pożyczy> Kasy mu nie brakuje podczas gdy 2,5 mln Polaków ma dziennie 6 zł na jedzenie.To jest najlepsze co umiesz napisać.Kasy nikomu z polityków nie brakuje.Tobie też ,jak siedzisz w godzinach pracy na kompie i ujadasz.
                    • kotek.filemon Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 14:15
                      Matka wie że ćpiesz?
                    • alistair-p Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 16:02
                      A od kiedy to takiemu gminnemu chamstwu mówi się na PAN ? We łbie ci się przewróciło.
            • marta595 Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 17:25
              Sorry, nie doczytałam i powtórzyłam to samo, co Ty.;)
          • marta595 Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 17:23
            No i proszę, kolejne złodziejstwo: niepoprawni.pl/blog/muni/tak-bardzo-sie-ciesze. :D
          • damakier1 Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 17:43
            taniarada napisał(a):

> A pod most .Niech zobaczy jak mieszkają prawdziwi Polacy.

Nie miałam pojęcia, że taniarada wypisuje te wszystkie bzdety spod mostu.
      • w_v_w Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 16:18
        byl harcerzem, kaszalot tez, dadza rade, wybuduja szalas :D
        • zoil44elwer Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 17:07
          w_v_w napisał:

> byl harcerzem, kaszalot tez, dadza rade, wybuduja szalas :D
          Mają daczę w Ruskiej Budzie!Tylko że bez ochrony BOR,wdzięczni rodacy spalą ją.
      • giulia123 historyk opozycjonista dorobił się majątku 03.07.15, 21:54
        alistair-p napisał:

> Komorowskich komuna nie pieściła.Nie dostali mieszkania a potem domku na Żolibo
        > rzu.Byli nawet prześladowani,a Pana Prezydenta skazywał na więzienie koleś Jaro
        > sława K.

Historyk, prześladowany opozycjonista dorobił się majątku.. Tylko na czym? W jaki sposób?
        To ci historia.
        • teodor_jeske_choinski_1 qrwa była we Lwowie.. 03.07.15, 21:58
          marucha.wordpress.com/2015/07/03/komorowski-doktor-honoris-causa-za-poklask-ukrainskim-nacjonalistom/
        • zoil44elwer Re: historyk opozycjonista dorobił się majątku 04.07.15, 10:27
          BK to HISTORYK? Raczej magistrat historii,absolwent UW,który to uczył przyszłych nauczycieli historii(BK uczył historii w Niższym Seminarium Duchownym) A inni HISTORYCY np mgr Tusk(UGd),B Borusewicz(KUL),mgr G Schetyna(UWr) nigdy nie podjęli pracy w wyuczonym zawodzie.
        • mors22 majątek dostał w prezencie od rodziny, 04.07.15, 21:07
          najwięcej od zielonych wujków.
    • anonimowa_dunka1 Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 16:15
      niech idą do Biedronia :)))))))))00
      • w_v_w Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 16:19
        Efka pomoze, ona ostatnio wszystkim "pomaga":D
        • anonimowa_dunka1 Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 16:27
          w_v_w napisał:

> Efka pomoze, ona ostatnio wszystkim "pomaga":D

jak to wszystko się na nich zemściło

ale według mnie to jeszcze mało :)
          • w_v_w Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 16:34
            ten analfabeta byl tak pewny reelekcji, ze wynajal swoje mieszkanie na 10 lat, to najlepiej swiadczy o arogancji tego matola:D
            • anonimowa_dunka1 Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 16:39
              w_v_w napisał:

> ten analfabeta byl tak pewny reelekcji, ze wynajal swoje mieszkanie na 10 lat,
              > to najlepiej swiadczy o arogancji tego matola:D

trzeba by sprawdzic czy tam czasem dodatkowych okien nie wstawiali :))))))
              i nie naruszal isubstancji stałej budynku w innych przypadkach
    • zapijaczony_ryj Córka Wypitnego 4 miesiące wywoziła dobra z pałacu 03.07.15, 16:50
      na Krakowskim, to moze Komorowskiemu też dać cztery miesiące na wyprowadzkę?
      Na Ch.. ma to stać puste?
    • zoil44elwer Re: bezdomni Komorowscy 03.07.15, 17:01
      Nie będzie już za friko-chaty,wiktu,trunku,opierunku,darmowych taxi(lądowych i powietrznych),kontynentalnych wycieczek....Teraz Brąko gdy będzie spał w Pile a pił w Spale czy jeździł na łykendy do Ruskiej Budy to,będzie musiał płacić ze swojej,prezydenckiej emeryturki(5 tys brutto) Nie dorobi się na zagranicznych wykładach i doradach bo jego język ojczysty jest na poziomie słabego gimnazjalisty a nie umi po amerykańsku,brytyjsku......
    • mara571 pycha chodzi przed upadkiem 03.07.15, 19:43
      chyba nikt z forumowiczow nie zauwazyl, ze pan prezydent znalazl sie w sytuacji bardzo podobnej do milionw rodakow w ostatnich czasach: nagle wskutek utraty pracy musi zrezygnowac ze swoich pierwotnych planow.
      Sytuacja prezydenta i tak jest komfortowa w porownaniu z zatrudnionymi na smieciowke, na kontrakt czasowy obywatelami III RP, ktorzy nie znaja dnia ani godziny. Dzieki znanej w calej Europie wyjatkowej elastycznosci czasu pracy i metod rozwiazywania umowy o prace (np. zeby zrobic miejsce dla znajomego krolika).
      Wiele z tych osob ma kredyty hipoteczne, niepracujacego wspolmalzonka, male dzieci. Konczy sie to coraz czesciej samobojstwem, jak ostatnio w Bielsku-Bialej.
      Jakby to powiedziala byla vicepremier: Taki mamy klimat.

Obserwujac ostatnie poczynania wladzy watpie jednak, zeby ktokolwiek prez chwile pomyslal: ja moge byc nastepny.
      • zoil44elwer Re: pycha chodzi przed upadkiem 04.07.15, 10:43
        Wynajął swój apartament Kancelarii Adwokackiej na ......10 lat(2 kadencje prezydenckie)!! Ale ten analfabetnik ma chore EGO.Ale zdarzają się cuda,zamiast Belwederu dla pyszałka ....Ruska Buda!?
    • giulia123 gajowy będzie intensywnie polował 03.07.15, 22:03
      Ło matko! Jaka bida i nędza się szykuje!!!
      Brąk będzie musiał za 10 tysięcy się utrzymać, a kaszalot pewnie wiadro strawy jednorazowo pochłania.
      Istnieje realne zagrożenie, że gajowy połowę zwierzyny wybije, aby małżonkę wykarmić..
      • jacekm22 Re: gajowy będzie intensywnie polował 04.07.15, 10:37
        PIS-przyglupie ! Cos przegapiles ...Maz przyszlej premier etnograf Szydlo TEZ mysliwy.....
        • giulia123 Re: gajowy będzie intensywnie polował 04.07.15, 18:15
          jacekm22 napisał:

> PIS-przyglupie ! Cos przegapiles ...Maz przyszlej premier etnograf Szydlo TEZ m
          > ysliwy.....

Nie potrafisz ćwierćinteligencie przeczytać prostego tekstu ze zrozumieniem???
          Mówimy o gajowym, który stracił właśnie dach nad głową, swoją chatę wynajął na 10 lat (jaka pycha i buta!!!!) a na dodatek ma na utrzymaniu maciorę..
          Nie interesuje mnie mąż Szydło, osoba prywatna a nie publiczna, nigdy nie słyszałam aby publicznie deklarował, że zrezygnuje z polowania...
    • prawdawaszaboli Re: bezdomni Komorowscy 04.07.15, 15:39
      > Apartament na Powislu (160 mkw) Komorowscy wynajeli na 10 lat kancelarii
      > podatkowej, ktora chce tam pozostac.

A tu taka przykra niespodzianka ... Niewdzięczny naród... :)
      • akiriusz Re: bezdomni Komorowscy 04.07.15, 17:22
        Na biednych nie trafiło :/ Mimo bzdur o tym jaką to jest emigracja szansą i okazją, p. Komorowscy nie skorzystali i sobie podnieśli wszelkie apanaże i emeryturki. Naród będzie następne lata płacił teraz odprawę aroganta, który tak na oko do trzech ledwo zliczyć potrafi, ale już na wylocie dodatkowe środki sobie przyznał. Żenada.

Akiriusz

--------------------------------------------------------
        przeczytane.org | blog mola książkowego
        www.przeczytane.org/richard-morgan-modyfikowany-wegiel_/

• mors22 Re: bezdomni Komorowscy 04.07.15, 21:04
      Trzeba być POyebem, żeby wynająć dom na 10 lat wyprowadzając się na 5 lat. Cały Bronek.
      • w_v_w Re: bezdomni Komorowscy 05.07.15, 10:16
        Teraz wszystko jasne, Bronek walczyl o Palac z zyrandolem, to byla walka o "siedlisko" :D:D:D
    • jlang75 Re: bezdomni Komorowscy 04.07.15, 21:33
      Może jakaś akcja dla wyborców krwawego oprawcy Komorowskiego pod hasłem przygarnij "Brąka z Kaszalotem pod swój dach" Ryj albo wielonikowa exmila nie chcecie przygarnąć bezdomnych? Brąko zawsze cos tam ustrzeli to do gara wsad będzie.
    • 0zdunka Re: bezdomni Komorowscy 04.07.15, 21:37
      umowa z Dudą jest bezpodstawna

Komorowski chce go wkręcić
      • w_v_w 5 dzieciskow, powinno zapewnic dach na glowa 05.07.15, 10:18
        rodzicom :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka