pies_na_czarnych 29.07.15, 13:07 Jeżeli tak to mam nadzieje, że przyjmie go w przedsionku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 29.07.15, 13:10 Po co PAD ma jechać do tego złodzieja ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 29.07.15, 15:00 ciekawe to będzie jak w 4 językach z przywódcami będzie gadał????? ponoć biegły aż w 4-ech Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 29.07.15, 15:04 Tylko nikt go nie słyszał jak w tych 4 gadał. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 29.07.15, 15:09 no to będzie "sprawdzam" - już niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 29.07.15, 23:12 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Tylko nikt go nie słyszał jak w tych 4 gadał. Nie wazne ile znasz jezykow. wazne jest co masz w tych jezykach do powiedzenia. On nawet po polsku nie potrafi nic ciekawego powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 29.07.15, 23:43 Nie słyszał bo w żadnym z tych czterech nie ma niczego do powiedzenia. Mówi jedynie to co mu Biercki zleci. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Tusk nie jest takim chamem jaik był Lech KAczyński 29.07.15, 18:54 pies_na_czarnych napisała: > Jeżeli tak to mam nadzieje, że przyjmie go w przedsionku. > dzie tez żadnego gwizdania , ani pierdzenia! i jeśłi go przyjmie to ze wszystkimi honorami! Nie dę Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Tusk nie jest takim chamem jaik był Lech KAcz 29.07.15, 20:14 zapijaczony_ryj napisał: > dzie tez żadnego gwizdania , ani pierdzenia! > i jeśłi go przyjmie to ze wszystkimi honorami! > Nie dę Pisz po polsku nie po wolsku V kolumno PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Tusk nie jest takim chamem jaik był Lech KAcz 29.07.15, 23:15 zapijaczony_ryj napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > Jeżeli tak to mam nadzieje, że przyjmie go w przedsionku. > > > dzie tez żadnego gwizdania , ani pierdzenia! > i jeśłi go przyjmie to ze wszystkimi honorami! > Nie dę Masz racje. Moj pierwszy post to byl tylko granat zaczepny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: myślę,że przyszły prezydent się bez tego obej 29.07.15, 19:05 Pokazała Obraza tylko POlitykę Miłości i standardy PO. Dno ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 29.07.15, 19:04 pies_na_czarnych napisała: > Jeżeli tak to mam nadzieje, że przyjmie go w przedsionku. To Twoje standardy polityczne i (pardon) intelektualne , które prezentujesz na tym forum. Was nienawistników i mścicieli o tak niskich standardach jest jednak , wbrew pozorom, w PiS i PO jednak niedużo. Taki sam wskaźnik jak niezrównoważonych psychicznie w społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A dlaczego ma nie przyjąć? 29.07.15, 20:00 Reprezentuje urząd a nie siebie. To tylko mały mściwy kurdupel zachowywał się ostentacyjnie wobec Tuska. Ale prawdę mówiąc mi to wisi. Nie mój cyrk, nie moja małpa. M. Odpowiedz Link Zgłoś
0zdunka Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 29.07.15, 23:18 oczywiście PAD ma prawo skontrolować urzędnika unijnego Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 29.07.15, 23:45 PAD to skrót od padliny. Żeby było jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 30.07.15, 10:48 albo PAD-ający na kolana przed biskupami Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 30.07.15, 12:29 Urzędnik unijny powołany przy zielonym stoliku na 2.5 roku ma przyjmować prezydenta RP wybranego w wyborach powszechych na lat 5 ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 30.07.15, 12:35 Przyjmie z obrzydzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
0zdunka Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 30.07.15, 13:37 pies_na_czarnych napisała: > Jeżeli tak to mam nadzieje, że przyjmie go w przedsionku. po naniveowaniu przedsionka powinien przyjąć głębiej z uczuciem Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 30.07.15, 13:46 powinien przyjąć i usadzić przy stoliku z Angelą, Cameronem i Holandem i niech se pogada w 3 językach, które ponoć zna i dopytać jaki czwarty język jest jeszcze mu znany........ Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czy Tusk przyjmie przyszłego prezydenta? 05.08.15, 17:29 Tusk jest jednak mądrzejszy niż jego niektórzy "psychiczni wyznawcy " jak Ty. www.rmf24.pl/fakty/polska/news-donald-tusk-nie-pojawi-sie-na-zaprzysiezeniu-andrzeja-dudy,nId,1864102#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow piesNaCzarnych 06.08.15, 04:43 Czy teraz biedny, chory świrze siejący nienawiść i kibolskie zwyczaje w polityce Duda powinien przetrzymać na schodach przed Pałacem panią Premier ? www.rmf24.pl/fakty/polska/news-kopacz-deklaruje-wspolprace-z-duda-prosi-o-zwolanie-rady-gab,nId,1864351 Psy, odwal się od tych zwierząt, takie głupie i tak agresywne nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Jak poprosi o audiencję, to dlaczego nie? 05.08.15, 17:34 Nie powinien go tylko pierwszy zapraszać, skoro sam nie został zaproszony. To przyniosłoby ujmę Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 To raczej prezydent może przyjąć Tuska. 06.08.15, 07:17 Na szczęście nie musi. Kubańskich cygar nie pali. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Dobre pytanie. Nie powinien, ale 06.08.15, 07:26 dlaczego? To proste. Żadne odegranie się. Konstytucja mówi, że za politykę zagraniczną odpowiada rząd i premier. Budyń może tylko sobie pogadać w sposób nikogo niezobowiązujący. M. Odpowiedz Link Zgłoś