Dodaj do ulubionych

"Wyborcza"-Rasistowska propaganda z jadem weza !

IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 10.04.02, 19:35
Oczywista ilustracja tego zjawiska jest artykul Zydowy Oriany Fallaci
zamieszczony w Gazecie Wyborczej. Ta falszywa Wloszka (moze slyszala kiedys
hymn wloski) mieszka na Manhattanie w Nowym Yorku. Bezceremonialnie wysmiewa
dogmat o rownosci wszystkich kultur i cywilizacji, dowodzac, ze zachodnia jest
najlepsza. Ida do kosza dogmaty o ludzkosci i braterstwie. Mowi o wojnie
religijnej, ktorej celem jest zdobycie nie tylko terytorow, ale i naszych dusz.
I wreszcie ten najbardziej kontrowersyjny kawalek " Twierdze, ze nie ma u nas
miejsca dla muezzinow, minaretow, falszywych abstynentow, dla ich pieprzonego
sredniowiecza, pieprzonego czarczafu (nawet nie wiem co to jest)".
Artykul ten jest rodem z brunatnej przeszlosci, kiedy 30 lat temu Janusz
Szpotanski pisal nastepujaco: "By mozna bylo ludzkosc zbawic, trzeba najpierw
sie z nia rozprawic. By czlowiek byl czlowieka bratem, trzeba go wpierw
przecwiczyc batem"
Wtoruje jej drugi Zyd prof. Lewicki. Ten dyzurny "ekspert" od Arabow dyrektorem
Osrodka Studiow Amerykanskich przy Uniwersytecie Warszawskim. Ironiczne, sam z
wygladem Afganczyka pisze rownie hipokrytyczna wyzszoscia "Kazdy kto nalezy do
tego swiata Zachodu, kazdy z nas moze byc ofiara. Jestesmy czescia tego swiata
i nie jestesmy poza zagrozeniem". Ten sam hipokryta i ambasador Izraela w
Polsce Szewach Weiss przy okazji konferencji w Durbanie podzielili swiat na
zachodnich wysoko cywilizowanych i reszte, przy czym zaliczyl nie wiadomo
dlaczego Izrael do pierwszej grupy.
Ta "tolerancja" Wyborczej, to dzwonek dla wszystkich, ktorzy pamietaja
propagande zywcem wzieta z epoki kiedy swoje dogmaty serwowali nam panowie z
trupimi czaszkami na czapeczkach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola4 Re: IP: *.ny5030.east.verizon.net 11.04.02, 07:18
      Proponue pomieszkac i pozycz obok innych kultur i moze wtedy porozmawiamy
      o wrazeniach.
      • Gość: polishAM Re: IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 11.04.02, 09:00
        OK, wiec nie lubisz innych kultur. Ja nie mam z tym problemu. Wiec sprobojmy
        zamiescic w Wyborczej krytyke, powiedzmy kultury zydowskiej. Tak jak uczynil to
        Ignacy Kraszewski w swojej ksiazce "Zyd". Sama rozumiesz, ze to niemozliwe.
        Krzyk o nietolerancji grzmialby z wszystkich stron. A wiesz dlaczego. Bo
        moralnosc Wyborczej jest rowna zero. Oni atakuja kultury obce, poniewaz ta
        gazeta jest kontrolowana przez Zydkow. To mniej wiecej tak jakby Hans Frank
        decydowal co jest dobre dla Polski.
        • Gość: Ania Re: IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 09:04
          Skoro ty nienawidzisz zydow i uwazasz ,ze masz do tego prawo to czemu
          zabraniasz innym ?
          • Gość: polishAM Re: IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 11.04.02, 09:17
            To jest bzdura. To tak jakby ktos mial do mnie pretensje, ze nienawidze Khmer
            Rouge, Hitlerowcow, czy Black Panters. Kazdy z nich mial wspolna ceche. Brak
            tolerancji dla innych i odpowiedzialnosc zbiorowa. Czy wiesz, ze Gestapo
            Zydowskie stosuje odpowiedzialnosc zbiorowa ? Nawet tlumacza cierpliwie
            dziennikarzom dlaczego to robia. Karaja rodziny tych, ktorzy polegli za wolnosc
            swego narodu.
            • Gość: Ania Re: IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 09:22
              Przeczytaj sobie to co napisalam Kaganowi w watku "Zydzi won do Polski bo nie
              bede dwa razy pisala tego samego.
              • Gość: polishAM Re: IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 11.04.02, 09:34
                OK, jak ktos sie nie umyje to jest brudny. Ja mialem inne doswiadczenie.
                Murzynki sa uczone w szkole do przesady, zeby myc sie regularnie. Przeruchalem
                ich z tysiac, kiedy jeszcze mieszkalem w Poludniowej Afryce wiec wiem. W
                Bruxeli tez bylem (ladowalem na Zaventem) i nie widzialem zadnych brudnych
                ludzi. Wprost przeciwnie. Wydawalo mi sie bardzo czyste i jedyny problem mialem
                z tym, ze ludzie niechetnie mowia po angielsku z czym w Amsterdamie np. nie ma
                problemu.
                • Gość: Hania Re: IP: 195.217.253.* 11.04.02, 14:18
                  Gość portalu: polishAM napisał(a):

> OK, jak ktos sie nie umyje to jest brudny. Ja mialem inne doswiadczenie.
                  > Murzynki sa uczone w szkole do przesady, zeby myc sie regularnie. Przeruchalem
                  > ich z tysiac, kiedy jeszcze mieszkalem w Poludniowej Afryce wiec wiem. W
                  > Bruxeli tez bylem (ladowalem na Zaventem) i nie widzialem zadnych brudnych
                  > ludzi. Wprost przeciwnie. Wydawalo mi sie bardzo czyste i jedyny problem mialem
                  >
                  > z tym, ze ludzie niechetnie mowia po angielsku z czym w Amsterdamie np. nie ma
                  > problemu.

Szynko, ale z Ciebie ogier.
            • Gość: zyx szynki nowa forma tolerancji swoich pogladow IP: *.rdu.bellsouth.net 11.04.02, 09:28
              z malym mozdzkiem wydajesz swoj brak autoironii. wiedza zdobyta przy sprzataniu
              LMartu nie dala ci przygotowania do dyskusji. serce ci bije, ale mozg zlasowany.

> To jest bzdura. To tak jakby ktos mial do mnie pretensje, ze nienawidze Khmer
              > Rouge, Hitlerowcow, czy Black Panters. Kazdy z nich mial wspolna ceche. Brak
              > tolerancji dla innych i odpowiedzialnosc zbiorowa. Czy wiesz, ze Gestapo
              > Zydowskie stosuje odpowiedzialnosc zbiorowa ? Nawet tlumacza cierpliwie
              > dziennikarzom dlaczego to robia. Karaja rodziny tych, ktorzy polegli za wolnosc
              >
              > swego narodu.

• Gość: Jaceq Re: IP: *.szeptel.net.pl 11.04.02, 21:46

> Czy wiesz, ze Gestapo Zydowskie stosuje odpowiedzialnosc zbiorowa ?

Palestyńskie gestapo, rozsmarowując swoje flaki wraz ze szczątkami autobusów i niewinnych ludzi też
              stosuje odpowiedzialność zbiorową jak najbardziej.
    • Gość: odys do polishAM IP: 213.158.195.* 11.04.02, 14:14

> Oczywista ilustracja tego zjawiska jest artykul Zydowy Oriany Fallaci
      > zamieszczony w Gazecie Wyborczej. Ta falszywa Wloszka (moze slyszala kiedys
      > hymn wloski) mieszka na Manhattanie w Nowym Yorku. Bezceremonialnie wysmiewa
      > dogmat o rownosci wszystkich kultur i cywilizacji, dowodzac, ze zachodnia jest
      > najlepsza. Ida do kosza dogmaty o ludzkosci i braterstwie. Mowi o wojnie
      > religijnej, ktorej celem jest zdobycie nie tylko terytorow, ale i naszych dusz.
      >
      > I wreszcie ten najbardziej kontrowersyjny kawalek " Twierdze, ze nie ma u nas
      > miejsca dla muezzinow, minaretow, falszywych abstynentow, dla ich pieprzonego
      > sredniowiecza, pieprzonego czarczafu (nawet nie wiem co to jest)".
      > Artykul ten jest rodem z brunatnej przeszlosci, kiedy 30 lat temu Janusz
      > Szpotanski pisal nastepujaco: "By mozna bylo ludzkosc zbawic, trzeba najpierw
      > sie z nia rozprawic. By czlowiek byl czlowieka bratem, trzeba go wpierw
      > przecwiczyc batem"
      > Wtoruje jej drugi Zyd prof. Lewicki. Ten dyzurny "ekspert" od Arabow dyrektorem
      >
      > Osrodka Studiow Amerykanskich przy Uniwersytecie Warszawskim. Ironiczne, sam z
      > wygladem Afganczyka pisze rownie hipokrytyczna wyzszoscia "Kazdy kto nalezy do
      > tego swiata Zachodu, kazdy z nas moze byc ofiara. Jestesmy czescia tego swiata
      > i nie jestesmy poza zagrozeniem". Ten sam hipokryta i ambasador Izraela w
      > Polsce Szewach Weiss przy okazji konferencji w Durbanie podzielili swiat na
      > zachodnich wysoko cywilizowanych i reszte, przy czym zaliczyl nie wiadomo
      > dlaczego Izrael do pierwszej grupy.
      > Ta "tolerancja" Wyborczej, to dzwonek dla wszystkich, ktorzy pamietaja
      > propagande zywcem wzieta z epoki kiedy swoje dogmaty serwowali nam panowie z
      > trupimi czaszkami na czapeczkach.

wrzucając Żydów do jednego wora z nazistami przegiąleś, dlaczego jesteś tak
      pogardliwy i agresywny, nie widzisz codziennie w TV na obrazkach z Palestyny do
      czego prowadzi pogarda i zaślepienie? plucić na Żydów to dość łatwe, wielu takich
      było, znasz kogoś zacnego z tej hałastry? Żydzi mają trudną sytuację, radzić
      sobie w tym arabskim morzu to trudna sprawa, postaraj się trochę postawić w ich
      sytuacji a zrozumiesz dlaczego walczą o swoje sprawy. Od jakiegoś czasu ta walka
      jest jednak- wg mnie- prowadzona w dziwny sposób. Rząd Izraela zachowuje się jak
      arabski sztab jednostek do walki z Izraelem. Premier Szaron swoimi działaniami i
      wypowiedziami skuteczniej niż jakikolwiek nawiedzony Arab odsuwa od Żydów
      przychylność wolnego świata, odsuwa od nich nawet umiarkowaną opinię publiczną.
      Sądzę, że jest idiotyczne trwonienie moralnej przewagi Żydów w tym konflikcie.
      Burzenie domów rodzinnych terrorystów, strzelanie do przypadkowych ludzi jak do
      kaczek, poniżanie Arabów opluwaniem ich legalnego przywódcy, niedopuszczanie
      lekarzy do rannych to nie nazizm tylko zwykłe barbarzyństwo- a to jak uczy
      historia wcześniej czy pózniej obraca się przeciwko takim "przywracaczom
      porządku"; tym bardziej szkoda mi Żydów z Izraela, żyją w napięciu od lat,
      wycierpieli się w życiu sporo a doszli do jakiegoś szaleństwa i depczą godność
      innych pozbawiając się jednocześnie swojej własnej.
      Profesor Lewicki na którego zwróciłeś uwagę jest wg mnie kiepskim ekspertem,
      pamiętam go z TV przed wyborami w USA jak nabijał się z Busha, pozwalał sobie w
      sposób bardzo arogancki na pogardliwe podśmiewanie się z samego faktu, że taki
      głąb ma czelność stawać w szranki z Gorem- czyli mniej więcej pogląd wyborczej z
      czasów tamtej kampanii- by kilka miesięcy pózniej podczas wizyty Busha w Polsce
      piać peany na cześć tego polityka. Jest więc jakimś politrukiem i konformistą.

• Gość: Ania Re: doOdysa IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 14:24
        Odys jak sie postarasz to umiesz napisac cos bardzo madrego.Zastrzeliles
        mnie.Co do Busha to i ja sie pomylilam ale mysle,ze pomylili sie tez Amerykanie
        wybierajac go na urzad.I to wcale nie tylko ich sprawa .....
        • Gość: odys Re: doOdysa IP: 213.158.195.* 11.04.02, 15:02
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Odys jak sie postarasz to umiesz napisac cos bardzo madrego.Zastrzeliles
          > mnie.Co do Busha to i ja sie pomylilam ale mysle,ze pomylili sie tez Amerykanie
          >
          > wybierajac go na urzad.I to wcale nie tylko ich sprawa .....

w stosunku do Busha nie byłbym tak krytyczny, z jego pragmatycznym podejściem do
          polityki i chęcią załatwiania raz na zawsze kolejnych spraw może się okazać, że
          doprowadzi sprawy na bliskim wschodzie do jakiegoś rozsądnego finału; myślę, że
          Powell jest na tyle kunktatorski i precyzyjny, że właściwie oceni sytuację i
          Ameryka raczej będzie forsować rozwiązanie optymalne dla siebie niż odpowiadające
          którejś ze stron konfliktu- czyli spokój na lata
          • Gość: Ania Re: doOdysa IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 15:05
            A co z dziura ozonowa?
      • Gość: polishAM Re: do polishAM IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 11.04.02, 15:13
        Formulujac zdanie "w tym arabskim morzu" wprowadzasz te sama mysl, ktora
        Wyborcza stara sie teraz lansowac. Czyli ludzcy Zydzi przeciw niehumanitarnym
        Arabom. Czy wiesz, ze idealnie tak samo zaborcy zgodnie przedstawiali portret
        naszego narodu. Hitler i Niemcy wypowiadali podobne opinie. A co mozesz
        powiedziec o odpowiedzialnosci zbiorowej. Czy rodzice nie wspominali Ci, ze
        Hitlerowcy stosowali odpowiedzialnosc zbiorowa. Dzisiejsze media w USA
        zaaprobowaly te skandaliczna metode i powstal nowy dogmat, ktory dawniej
        przypisywano Nazistom. Izrael otrzymal polowe Palestyny, potem zagrabil trzy
        czwarte, potem wszystko. W swoim zionistycznym szalenstwie zaatakowali Liban,
        ale Syryjczycy wspomagani przez ZSRR ich powstrzymali. Ktokolwiek wspominal o
        wysiedleniach ludnosci palestynskiej, o osadnikach, o wyburzeniach domow
        palestynski mial gotowa replike o antysemityzmie. Prasa komunistyczna
        naglosnila sprawe syjonizmu, ale te partyjnicy uzyli jej do czystek
        wewnetrznych. Nie byla wiec zbyt przekonywujaca. Prasa zachodnia nie dotykala
        tego wrazliwego tematu. A nalezalo trabic o tym dawno, kiedy jeszcze mozna bylo
        rozwiazac te sprawe. Dzisiaj tysiace osadnikow rozdziela palestynskie osiedla.
        Zydzi zdecydowali sie nie ustepowac mimo kontynuowanej zbrodni przez 50 lat.
        Nie moge miec dla nich odrobiny sympatii.
        • Gość: odys Re: do polishAM IP: 213.158.195.* 11.04.02, 15:44

> Formulujac zdanie "w tym arabskim morzu" wprowadzasz te sama mysl, ktora
          > Wyborcza stara sie teraz lansowac. Czyli ludzcy Zydzi przeciw niehumanitarnym
          > Arabom. Czy wiesz, ze idealnie tak samo zaborcy zgodnie przedstawiali portret
          > naszego narodu. Hitler i Niemcy wypowiadali podobne opinie. A co mozesz
          > powiedziec o odpowiedzialnosci zbiorowej. Czy rodzice nie wspominali Ci, ze
          > Hitlerowcy stosowali odpowiedzialnosc zbiorowa. Dzisiejsze media w USA
          > zaaprobowaly te skandaliczna metode i powstal nowy dogmat, ktory dawniej
          > przypisywano Nazistom. Izrael otrzymal polowe Palestyny, potem zagrabil trzy
          > czwarte, potem wszystko. W swoim zionistycznym szalenstwie zaatakowali Liban,
          > ale Syryjczycy wspomagani przez ZSRR ich powstrzymali. Ktokolwiek wspominal o
          > wysiedleniach ludnosci palestynskiej, o osadnikach, o wyburzeniach domow
          > palestynski mial gotowa replike o antysemityzmie. Prasa komunistyczna
          > naglosnila sprawe syjonizmu, ale te partyjnicy uzyli jej do czystek
          > wewnetrznych. Nie byla wiec zbyt przekonywujaca. Prasa zachodnia nie dotykala
          > tego wrazliwego tematu. A nalezalo trabic o tym dawno, kiedy jeszcze mozna bylo
          >
          > rozwiazac te sprawe. Dzisiaj tysiace osadnikow rozdziela palestynskie osiedla.
          > Zydzi zdecydowali sie nie ustepowac mimo kontynuowanej zbrodni przez 50 lat.
          > Nie moge miec dla nich odrobiny sympatii.

dlaczego masz mieć do nich sympatię? powstrzymaj się jedynie od pogardy; czym
          była wojna i co się działo wówczas z Polakami zdaje się wiem, niepotrzebnie
          chcesz mnie edukować; co innego wojna światowa z obozami zagłady, masakrami
          całych miast, systematycznym, doskonale zorganizowanym ludobójstwem- a co innego
          lokalna wojna Żydów ze słabo uzbrojoną ale zdeterminowaną i dość liczną armią
          Palestyńczyków; Żydzi postępują głupio ale mają swoje powody; głupio ich atakując
          wyrządzasz podobnie jak wielu dziennikarzy- w jakimś sensie krzywdę
          Palestyńczykom- stosujesz jakieś tajemne kryteria ni to rasowe ni to etniczne czy
          kulturowe; ktoś tam ma prawo do czegoś, ktoś inny nie. Wg mnie takie myślenie
          prowadzi tylko na ulicę i do walki; jedni i drudzy mają prawo tam żyć, i nic tu
          nie pomoże piana na ustach Szarona czy zapalczywość otoczenia Arafata; świat
          powinien im jakoś pomóc się opamiętać i pomyśleć o wspólnej przyszłości ich dzieci

nie pisz, że morze Arabów dookoła Izraela to nieprawda- bo to jest śmieszne-
          natomiast przykładanie kryterium polsko- niemieckiego jest tak samo nieuprawnione
          jak wówczas gdy izraelscy dziennikarze porównują powrót uchodzców do Palestyny- z
          powrotem Niemców na nasze ziemie zachodnie- tak jakby nie było wojny, hekatomby
          jaką nam zgotowali Niemcy i całej tej wojennej masakry- przewrotne, tego typu
          zestawienia są wyjątkowo niegodziwe, po co to małpujesz
          • Gość: polishAM Re: do polishAM IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 11.04.02, 16:07
            Ten stary bufon Ed Koch (byly mayo NYorku) wielokrotnie wycieral sobie tylek
            Polska powtarzajac argument o analogii sytuacji na Ziemiach Odzyskanych i
            Palestyny. Nienawisci do Polakow i Polski nigdy nie potrafil ukryc. Co do
            Izraela przepraszam, ale zbyt duzo wiem na ten temat (skryte zabojstwa itp.),
            poza tym widzialem linki na internecie po ktorych do teraz dojsc do siebie nie
            moge. Ja tu stosuje na internecie metode mlotka, niezbyt elegancko to prawda.
            Nie jestem obiektywny ale moi przeciwnicy sa gorsi. Znacznie gorsi.
            • Gość: Hania Re: do polishAM IP: 195.217.253.* 11.04.02, 16:09

> Ten stary bufon Ed Koch (byly mayo NYorku) wielokrotnie wycieral sobie tylek
              > Polska powtarzajac argument o analogii sytuacji na Ziemiach Odzyskanych i
              > Palestyny. Nienawisci do Polakow i Polski nigdy nie potrafil ukryc. Co do
              > Izraela przepraszam, ale zbyt duzo wiem na ten temat (skryte zabojstwa itp.),
              > poza tym widzialem linki na internecie po ktorych do teraz dojsc do siebie nie
              > moge. Ja tu stosuje na internecie metode mlotka, niezbyt elegancko to prawda.
              > Nie jestem obiektywny ale moi przeciwnicy sa gorsi. Znacznie gorsi.

Jesli zbyt duzo wiesz na "ten temat" i o skrytych zabojstwach, to nie boisz sie,
              ze Cie Mosad dopadnie? Wiesz, Szynka, tacy co za duzo wiedza, to maja
              przechlapane od zarania dziejow...
              • Gość: Hania Re: do Hani IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 16:14
                Zostaw szynke w spokoju przeciez Ci napisal,ze nie moze dojsc do siebie.
                • Gość: Hania Re: do Hani IP: 195.217.253.* 11.04.02, 21:47
                  Gość portalu: Hania napisał(a):

> Zostaw szynke w spokoju przeciez Ci napisal,ze nie moze dojsc do siebie.

Aniu, dlaczego sie podpisujesz jako Hania? ;)
                  Szynce sie pomiesza znowu i co bedzie?
    • Gość: mirek Do polskiej szynki IP: 212.33.64.* 11.04.02, 15:07
      Co na to lekarze?
    • Gość: Leonard IDZ SLUCHAC RADIA MARYJA Z JADEM ZMIJI !! IP: *.proxy.aol.com 12.04.02, 02:12
      • Gość: polishAM Re: IDZ SLUCHAC RADIA MARYJA Z JADEM ZMIJI !! IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 12.04.02, 17:31
        Radio Maryja jest komercyjne i nikt tam nie nawoluje do opluwania biednych
        ludzi. Porownywanie Radia Maryja do tej Zionistyczno-Nazistowskiej Wyborczej to
        niesmaczny zart.
        • Gość: Hania Re: IDZ SLUCHAC RADIA MARYJA Z JADEM ZMIJI !! IP: 195.217.253.* 12.04.02, 17:43

> Radio Maryja jest komercyjne i nikt tam nie nawoluje do opluwania biednych
          > ludzi. Porownywanie Radia Maryja do tej Zionistyczno-Nazistowskiej Wyborczej to
          >
          > niesmaczny zart.

No, porownywanie RM do Wyborczej to rzeczywiscie nie najszczesliwsze porownanie.
          RM jest komercyjne? A nie koscielne?
          • Gość: polishAM Re: IDZ SLUCHAC RADIA MARYJA Z JADEM ZMIJI !! IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 12.04.02, 17:55
            Nie jest oplacane z kieszeni podatnika. Ja mam flight za trzy godziny i musze
            sie pakowac. Mozecie odpoczac ode mnie przynajmniej na tydzien.
            • Gość: Hania Re: IDZ SLUCHAC RADIA MARYJA Z JADEM ZMIJI !! IP: 195.217.253.* 12.04.02, 18:00

> Nie jest oplacane z kieszeni podatnika. Ja mam flight za trzy godziny i musze
              > sie pakowac. Mozecie odpoczac ode mnie przynajmniej na tydzien.

Flight to po polsku lot.
              Enjoy your flight.
              PS. Nadal mi nie powiedziales, skad masz rozne sensacyjne wiadomosci a propos
              mojego ddr-owskiego chazarstwa. Usycham z ciekawosci.
              • slawek.r Re: IDZ SLUCHAC RADIA MARYJA Z JADEM ZMIJI !! 17.04.02, 19:04
                Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: polishAM napisał(a):
                >
                > > Nie jest oplacane z kieszeni podatnika. Ja mam flight za trzy godziny i mu
                > sze
                > > sie pakowac. Mozecie odpoczac ode mnie przynajmniej na tydzien.
                >
                >" Flight to po polsku lot.
                > Enjoy your flight.
                > PS. Nadal mi nie powiedziales, skad masz rozne sensacyjne wiadomosci a propos
                > mojego ddr-owskiego chazarstwa. Usycham z ciekawosci."

Haniu,jest takie powiedzonko: czekaj tatka latka i nie doczekasz sie tatka.
                Chcesz od poliszCHAMA uczciwych wyjasnien? Bardzo mnie dziwisz.

• Gość: zyx szynka smierdzi IP: *.rdu.bellsouth.net 07.05.02, 05:10
          ales ty glupek, szynka. smak i ty? niesmaczne!
          > Radio Maryja jest komercyjne i nikt tam nie nawoluje do opluwania biednych
          > ludzi. Porownywanie Radia Maryja do tej Zionistyczno-Nazistowskiej Wyborczej to
          >
          > niesmaczny zart.

• Gość: polishAM Re: szynka smierdzi IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 08.05.02, 03:33
            Oczywiscie merytorycznie nie jestes w stanie przedstawic swoich racji i
            argumentow wiec musisz mi ublizac. Nie nowosc na tym forum. Odslaniam zydowska
            perfidie i zaklamanie i Zydki nie moga tego zcierpiec. Dlatego tez dzisiaj
            usunieto Boba Granta ze stacji 710 AM bo Zydki nie moga zcierpiec prawdy na
            amerykanskim media. Jestescie wrogiem ludzkosci.
    • Gość: doku Jest oczywiste, że cywilizacja wolnego świata IP: *.mofnet.gov.pl 17.04.02, 19:07

> Bezceremonialnie wysmiewa
      > dogmat o rownosci wszystkich kultur i cywilizacji, dowodzac, ze zachodnia jest
      > najlepsza.

Dogmaty trzeba wyśmiewać, tylko głupcy wierzą w dogmaty.
      • Gość: polishAM Re: Jest oczywiste, że cywilizacja wolnego świata IP: *.nas34.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 07.05.02, 02:38
        Cywilizacja Wolnego Swiata - kiedys tak okreslaly sie hitlerowskie Niemcy.
        Wobec tego Wyborcza jest siostra kolaboranckiej gadzinowki hitlerowskiej z
        czasow okupcji "Goniec Codzienny". Ta sama jednostronna propaganda.
        • Gość: zyx Poczytaj wielostronny dialog ND. IP: *.rdu.bellsouth.net 07.05.02, 05:13
          Najpierw go stworz. To jedostronny Beobachter Volkischer rydzyka. tys glupiec
          szynka, mecie.

> Cywilizacja Wolnego Swiata - kiedys tak okreslaly sie hitlerowskie Niemcy.
          > Wobec tego Wyborcza jest siostra kolaboranckiej gadzinowki hitlerowskiej z
          > czasow okupcji "Goniec Codzienny". Ta sama jednostronna propaganda.

• Gość: polishAM Re: Poczytaj wielostronny dialog ND. IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.05.02, 04:57
            Powinienes wiedziec, ze Bob Grant jest pol Wlochem pol Zydem, ale nawet dla
            niego zydowski szowinizm bylo za duzo. Rydzyk jest naszym polskim patriota,
            czemu Ty mialbys go oceniac ? Czy ja oceniam Golde Meir.
            • Gość: zyx szynka nie ocenia, szynka szkaluje IP: *.rdu.bellsouth.net 28.05.02, 05:20
              Learn to take as good as you give.

> Powinienes wiedziec, ze Bob Grant jest pol Wlochem pol Zydem, ale nawet dla
              > niego zydowski szowinizm bylo za duzo. Rydzyk jest naszym polskim patriota,
              > czemu Ty mialbys go oceniac ? Czy ja oceniam Golde Meir.

• Gość: polishAM Re: szynka nie ocenia, szynka szkaluje IP: *.nas16.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 16.07.02, 04:22
                Do mnie sie to odnosi? Co wyscie Zydzi dali. Jedynie potomkow kolaboratorow.
                Hitlerowcow, NKVD-owcow i kazdego komu sie dalo wsunac pieniadz do kieszeni.
    • Gość: zyx piszac jak rasista walczysz z rasizmem? IP: *.rdu.bellsouth.net 07.05.02, 05:09
      Zydowy,falszywa Wloszka,Zyd prof. Lewicki.

> Oczywista ilustracja tego zjawiska jest artykul Zydowy Oriany Fallaci
      > zamieszczony w Gazecie Wyborczej. Ta falszywa Wloszka (moze slyszala kiedys
      > hymn wloski) mieszka na Manhattanie w Nowym Yorku. Bezceremonialnie wysmiewa
      > najlepsza. Ida do kosza dogmaty o ludzkosci i braterstwie. Mowi o wojnie
      > religijnej, ktorej celem jest zdobycie nie tylko terytorow, ale i naszych dusz.
      >
      > I wreszcie ten najbardziej kontrowersyjny kawalek " Twierdze, ze nie ma u nas
      > miejsca dla muezzinow, minaretow, falszywych abstynentow, dla ich pieprzonego
      > sredniowiecza, pieprzonego czarczafu (nawet nie wiem co to jest)".
      > Artykul ten jest rodem z brunatnej przeszlosci, kiedy 30 lat temu Janusz
      > Szpotanski pisal nastepujaco: "By mozna bylo ludzkosc zbawic, trzeba najpierw
      > sie z nia rozprawic. By czlowiek byl czlowieka bratem, trzeba go wpierw
      > przecwiczyc batem"
      > Wtoruje jej drugi Zyd prof. Lewicki. Ten dyzurny "ekspert" od Arabow dyrektorem
      >
      > Osrodka Studiow Amerykanskich przy Uniwersytecie Warszawskim. Ironiczne, sam z
      > wygladem Afganczyka pisze rownie hipokrytyczna wyzszoscia "Kazdy kto nalezy do
      > tego swiata Zachodu, kazdy z nas moze byc ofiara. Jestesmy czescia tego swiata
      > i nie jestesmy poza zagrozeniem". Ten sam hipokryta i ambasador Izraela w
      > Polsce Szewach Weiss przy okazji konferencji w Durbanie podzielili swiat na
      > zachodnich wysoko cywilizowanych i reszte, przy czym zaliczyl nie wiadomo
      > dlaczego Izrael do pierwszej grupy.
      > Ta "tolerancja" Wyborczej, to dzwonek dla wszystkich, ktorzy pamietaja
      > propagande zywcem wzieta z epoki kiedy swoje dogmaty serwowali nam panowie z
      > trupimi czaszkami na czapeczkach.

• Gość: polishAM Re: piszac jak rasista walczysz z rasizmem? IP: *.nas40.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 07.06.02, 01:52
        Zyx, rasista to osoba, ktora ocenia innych na podstawie jego wygladu. Nie musze
        dodawac, ze zydowskie media sa bardzo nietolerancyjne wobec osob pochodzenia
        arabskiego oraz poludniowych sasiadow USA, Mexykanow. JA NIE KIERUJE SIE
        WYGLADEM LUDZI TYLKO ICH POSTEPOWANIEM.
    • Gość: jewhater Gratulacje AM IP: *.telpacific.com.au 16.07.02, 04:45
      Nie za czesto zagladam na forum kraj - mieszkam tak jak ty za wielka woda i wewnetrzne sprawy
      Polski interesuja mnie tylko powierzchownie.
      Jednak twoj post z kwietnia , jest jednym z najciekawszych jakie tutaj spotkalem.
      Jesli go skopiowales....to juz inna sprawa.

W kazdym razie , popieram twoja opinie w 110 %
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka