kombatant_fk.zapijaczony.ryj 12.08.15, 21:18 który bardzo zaszkodził Polsce i jej wizerunkowi na Świecie: www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ewa-kopacz-w-wielkopolsce,567984.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artexe Re: Premier Kopacz ripostuje wygłup Budynia, wygł 12.08.15, 21:34 kombatant_fk.zapijaczony.ryj napisał(a): > który bardzo zaszkodził Polsce i jej wizerunkowi na Świecie: > www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ewa-kopacz-w-wielkopolsce,567984.html Pani premier bredzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Bredzi Budyń 12.08.15, 21:38 artexe napisał(a): > Pani premier bredzi. > Maliniak bredzi nieustannie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Premier Kopacz ripostuje wygłup Budynia, wygł 13.08.15, 06:57 artexe napisał(a): > kombatant_fk.zapijaczony.ryj napisał(a): > > > który bardzo zaszkodził Polsce i jej wizerunkowi na Świecie: > > www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ewa-kopacz-w-wielkopolsce,567984.html > > > Pani premier bredzi. > wg mnie jest odwrotnie, to BB bredzi, tak samo jak PiS o Polsce w Ruinie, z czego zresztą teraz sami się wycofują twierdząc, ze to wymysł PO, a ja osobiscie złyszałem jak mówł to sam NI i Bandocha Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Premier Kopacz ripostuje wygłup Budynia, wygł 12.08.15, 21:38 Polsce zaszkodził 20 stopień zasilania. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Premier Kopacz ripostuje wygłup Budynia, wygł 13.08.15, 01:29 Wizerunkowi Polski, to na pewno szkodził brąk. Ale tę tragedię na szczęście naród polski ma już bezpowrotnie za sobą. Szkodzi też premierzyca, która potrzebna jest Polsce jak piąte koło u wozu.Wozi się babsko z całą świtą i z krzesłami po Polsce na koszt podatnika. Oferma torebki swojej nawet nie nosi, tylko wynajęte pańcie targają za nią. A kto rządzi w tym czasie??? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Premier Kopacz ripostuje wygłup Budynia, wygł 13.08.15, 01:54 Na 100% nie rządzi budyń-kunik bo żre kasze albo bób i rozgląda się,czy nie ma jakiego kiecaka,którego mógłby cmoknąć.No i pewnie jego obwożą za darmo,żeby popierał hipotetyczną premierzyce z mordą po botoksie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Efka bredzi nie tylko po zalewajce :D 13.08.15, 07:01 tylko patrzec jak zejdzie z niej "paler", tapete coraz grubsza naklada na mordke i taka rozdygotana, zenujace zjawisko :( Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To, że Budyn będzie PiS prezydentem to wiedziałem 13.08.15, 06:50 od początku, ale ni spodziewałem się aż takiego błazna. I te wyleniałe stare baby całujące go po rękach. M. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: To, że Budyn będzie PiS prezydentem to wiedzi 13.08.15, 07:03 masz przykre doswiadczenia z notariuszem platfonsow Brakiem, fakt robil co PO kazalo, takie popychle WSIowe :D Odpowiedz Link Zgłoś