Dodaj do ulubionych

Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Dudy?

23.08.15, 11:53

twitter.com/RychoM/status/635383268859355137

Co jest, w mediach żałoba po Najumiłowańszym Bronisławie? :-))) U M. Olejnik w "Siódmym Dniu Tygodnia" też regularnie co tydzień gościł T. Nałęcz...
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Dudy? 23.08.15, 11:56
      polszewikom trudno się pogodzić z porażką matoła ale to minie :-)))
      • nachlany_wolak Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 11:58
        pismatołom trudno się pogodzić z porażką matoła maliniaka ale to minie :-)))
        • camille_pissarro Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 11:59
          Jak zwykle leming tylko jest w stanie Copy+ Paste wykonać :-)
          • indeed4 Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 12:06
            Jeszcze do niedawna nie chciałem wierzyć, że nasze media lansują polityków "jedynie słusznej opcji". O naiwny... ;-)

PS. nie karm tego trolla, nikt na niego nie zwraca uwagi.
            • camille_pissarro Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 12:26
              Oglądam dziś tzw mętne media , a precyzyjniej TVN24. Widzę teraz jak wygląda dyskusja Lożę Prasowa i widzę jak ten lewacki duet Renata Kim oraz Sierakowski jest wspierany przez prowadzącego Morozowskiego.
              • indeed4 Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 12:41
                Tak, Morozowski to dramat, ale ptaszki ćwierkają, że redaktor i jego koledzy wkrótce będą musieli to i owo przemyśleć ;-)

twitter.com/MajewskiMichal/status/634497809706811392
                • camille_pissarro Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 13:24
                  Czerska i Newsweek to za mało jak na tylu w tych dziennikarskich szalupach :-)
                  • indeed4 Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 14:15
                    M. Majewski spekuluje, że Lis czuje swąd płonącej kity i dlatego tak szarżuje - szykuje się do odejścia

twitter.com/MajewskiMichal/status/634498126783639552
              • zapijaczony_ryj Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 12:46
                camille_pissarro napisał:

> Oglądam dziś tzw mętne media , a precyzyjniej TVN24. Widzę teraz jak wygląda dy
                > skusja Lożę Prasowa i widzę jak ten lewacki duet Renata Kim oraz Sierakowski j
                > est wspierany przez prowadzącego Morozowskiego.

To przełącz na antypolska gadzinówkę TV Republika, tam nikt nigogo nie musi wspierać, bo wszyscy mają te same zdanie!
                • indeed4 Fakt, nie to co propolskie patriotyczne TOK FM! 23.08.15, 12:56
                  zwłaszcza w piątkowe poranki - pluralizm i pełna równowaga...
              • mietowe_loczki Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 13:32
                > a precyzyjniej TVN24.

kamilku, kiedy się wreszcie nauczysz języka polskiego?
          • adam111115 Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 12:09
            to do nachlanego czy kiśla?,

bo jakoś wypociny bękarta kazirodczego kiśla ci nie przeszkadzają zauważyłem,
        • artexe Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Maliniaka? 23.08.15, 12:54
          nachlany_wolak napisał:

> pismatołom trudno się pogodzić z porażką matoła maliniaka ale to minie :-)))

Komorowskiego nazywać Maliniakiem?
    • aniechto.only What a shame. 23.08.15, 12:11
      Kancelaria Dudy obszczała Rymanowskiego.
      • indeed4 Re: What a shame. 23.08.15, 12:29
        Od 6 sierpnia minęły prawie trzy tygodnie, czyli były już trzy "Kawy" i do żadnej nie zaproszono przedstawiciela KPRP. Piszę "nie zaproszono" bo moim zdaniem PiS jest za mądry, żeby w czasie kampanii odrzucić zaproszenie do znanego, popularnego programu. Sugerujesz, że TVN zaproszenie wysłał, a Kancelaria je zignorowała? Bardzo wątpię...
        • aniechto.only Re: What a shame. 23.08.15, 12:40
          indeed4 napisał:

Piszę "nie zaproszono" bo moim zdaniem
          > PiS jest za mądry, żeby w czasie kampanii odrzucić zaproszenie do znanego, popu
          > larnego programu.

Widać kancelaria Dudy nie rządzi się Twoją "mądrością" :)
          • indeed4 Re: What a shame. 23.08.15, 12:42
            Zaproszenia do 'Siódmego Dnia Tygodnia" (nie wiem, czy jest emitowany w wakacje) też pewnie odrzucają, tiaaa...
            -
            • aniechto.only Re: What a shame. 23.08.15, 12:56
              To nie pierwszy raz, kiedy nie wiesz a się mądrzysz :)
              • indeed4 Re: What a shame. 23.08.15, 13:00
                Znasz takie określenie whistleblower? ;-) Jeśli coś mi podpada, wrzucam temat i czekam...
                • wagonetka mówiłam, że indyk to typowy troll? 23.08.15, 13:06
                  indeed4 napisał:

> Jeśli coś mi podpada, wrzucam temat i czekam...

zarzuca sieć i czeka, aż złapie kogoś, kogo uda mu się wkurzyć :-)
                  • artexe Re: mówiłam, że indyk to typowy troll? 23.08.15, 13:15
                    wagonetka napisał(a):

> indeed4 napisał:
                    >
                    > > Jeśli coś mi podpada, wrzucam temat i czekam...
                    >
                    > zarzuca sieć i czeka, aż złapie kogoś, kogo uda mu się wkurzyć :-)
                    >

Nie zgadzam się z ta oceną, napisał prawdę,ni było przedstawiciela kancelarii obecnego prezydenta. Przedtem T.Nałęcz był gościem programów w TVN-24, Polsat, TVP INFO, "siódmy dzień tygodnia"....jąkał się w sposób denerwujący , ale był zapraszany.
                • aniechto.only Re: What a shame. 23.08.15, 13:12
                  Że niby Ty jesteś whistleblower ? He, he, pasuje do Ciebie jak wól do karety:)
                  • indeed4 Re: What a shame. 23.08.15, 13:29
                    A nie widać?! Nie znasz się i już, drugiego takiego whistleblowera jak ja nie ma na całym Pomorzu...
                    • mietowe_loczki Re: What a shame. 23.08.15, 13:34
                      Najśmieszniejsze jest to, że faktycznie tak myślisz.
              • artexe Re: What a shame. 23.08.15, 13:19
                aniechto.only napisała:

> To nie pierwszy raz, kiedy nie wiesz a się mądrzysz :)

Ty, to serio napisałaś?
          • religijnych.uczuc.obraza Re: What a shame. 23.08.15, 13:49
            A co niby pis ma wspólnego z kancelarią prezydenta wszystkich Polaków?
    • zapijaczony_ryj W Ławie Polityków był dwóch PiS_daków 23.08.15, 12:39
      Paweł KOwal i Elzbieta Witek!
      Jeden z PO, jedna z lewicy i jeden z PSL.

Pokaż mnie tak pluralistyczny program w antypolskiej gadzinówce zwanej TV Republika.
      W które programy publicystyczne polegają na wymienianiu się tymi samymi pogladami przez kilku zwolenników PiS, albo przeciwników rzadu i PO
      • indeed4 Nie oglądam TV Republika 23.08.15, 12:44
        ty tak?
        • adam111115 Re: Nie oglądam TV Republika 23.08.15, 13:09
          No tak, najłatwiej powiedzieć nie oglądam...... i gardlować dalej za pisem
          • indeed4 Re: Nie oglądam TV Republika 23.08.15, 16:53
            Nie oglądam (nie mam abonamentu) ale na tt widziałem, że bywają u nich dziennikarze mainstreamowych mediów np. z TVN24. Szok, c'nie?
            • indeed4 Re: Nie oglądam TV Republika 23.08.15, 17:01
              Robert Zieliński z TVN24 (kiedyś DGP)

telewizjarepublika.pl/zielinski-infoafera-beda-zatrzymania-w-co-drugim-resorcie,1316.html
    • artexe Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Dudy? 23.08.15, 12:53
      indeed-44 napisał:

>
      > twitter.com/RychoM/status/635383268859355137
      >
      > Co jest, w mediach żałoba po Najumiłowańszym Bronisławie? :-))) U M. Olejnik w
      > "Siódmym Dniu Tygodnia" też regularnie co tydzień gościł T. Nałęcz...
      >

Tomek Nałęcz na urlopie......blokuje etat w tym programie?
    • mietowe_loczki Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Dudy? 23.08.15, 13:31
      Odpowiedź jest zaraz pod spodem.
      • indeed4 Re: Exactly, gdzie ktoś z Kancelarii Dudy? 23.08.15, 13:39
        A kysz, pod żadne twoje spody nie będę zaglądał! Wybij to sobie z głowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka