1zzarda 16.10.15, 09:30 www.gala.pl/newsy/kuba-wojewodzki-zakpil-z-jerzego-zelnika-kompromitacja-znanego-aktora-23506 Ludzieeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 13:10 kotek.filemon napisał: > Nie zabijajcie nas!!!!!! > >Hilfe!Niemce mnie bijom,premier PO z Krakowa-Jan Maria Rokita(chłop,diabeł czy kobita?) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kapuś czy TW to? Raczej PiSior 16.10.15, 09:33 1zzarda napisał: > www.gala.pl/newsy/kuba-wojewodzki-zakpil-z-jerzego-zelnika-kompromitacja-znanego-aktora-23506 > Ludzieeeeeeeee A to prawie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kapuś czy TW to? Raczej PiSior 16.10.15, 13:18 zapijaczony_ryj napisał: > 1zzarda napisał: > > > www.gala.pl/newsy/kuba-wojewodzki-zakpil-z-jerzego-zelnika-kompromitacja-znanego-aktora-23506 > > Ludzieeeeeeeee > > A to prawie to samo Kapuś czy kabel,TW Boni M czy TW Bolek, to prawie to samo bo oba we dwóch siem bendom smażyć w piekielnej smole. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A TW Pączek? 16.10.15, 13:31 zoil44elwer napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > 1zzarda napisał: > > > > > www.gala.pl/newsy/kuba-wojewodzki-zakpil-z-jerzego-zelnika-kompromitacja-znanego-aktora-23506 > > > Ludzieeeeeeeee > > > > A to prawie to samo > Kapuś czy kabel,TW Boni M czy TW Bolek, to prawie to samo bo oba we dwóch siem > bendom smażyć w piekielnej smole. > Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 18:53 l.george.l napisał: > Katolik. >Ha! To wszystko tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 09:53 1zzarda napisał: > Ludzieeeeeeeee Fajny z niego facet Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis "Doktor Murek zredukowany"... 16.10.15, 10:03 ... do roli perfidnego błazna doktora Kaczyńskiego i doktora Dudy. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 10:20 No dalej, pisięta, piszcie, że to nic takiego, że Zelnik tak na niby tylko uwierzył itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 16:50 mietowe_loczki napisała: > No dalej, pisięta, piszcie, że to nic takiego, że Zelnik tak na niby tylko uwie > rzył itd. Tak jak Kuroń Boniemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Skończyły się "Miodowe lata" Tadzia Norka 16.10.15, 10:31 Zapraszamy na projekcję "Bezmiaru (prawa i) sprawiedliwości". Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 12:23 ... ale jaki bogobojny!!! Ma osobiste relacje z Jezusem... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
savras Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 13:24 i te pożegnanie: - No, fajnie, z Bogiem. po prostu urocze Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 13:31 Fakt, wystarczyło - Jezus Maria i od razu mu Barciś wylazł na jęzor.Jakby tak dłuższą litanię pociągnął to i więcej koleżanek i kolegów dałoby się sypnąć...z Bożą pomocą, ma się rozumieć..:D Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 13:51 Kiedy w 2008 roku odchodził z łódzkiego Teatru Nowego po trzyletnim, średnio udanym dyrektorowaniu, powiedział Tygodnikowi Katolickiemu "Niedziela", że jeśli jeszcze kiedykolwiek zostałby dyrektorem, to tylko w teatrze z silnym zespołem i tylko w Warszawie Ciekawe, który z warszawskich teatrów Zelnik sobie upatrzył... POwszechny raczej nie wchodzi w rachubę... Chyba że na PiSwszechny go przemianują. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 14:30 aszdziennik.pl/115473,listazelnika-slynny-aktor-lustruje-postaci-z-polskich-kreskowek-colargol-smial-sie-z-papieza-top-7 twitter.com/hashtag/ZelnikDonosi?src=hash Ale walnął..... Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 14:47 Dno moralne a pod tym dnem, jeszcze pod warstwą mułu ....Zelnik :( Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 17:14 wesolyromekmmv napisał: > Dno moralne a pod tym dnem, jeszcze pod warstwą mułu ....Zelnik :( który leży na Szczepkowskiej......przykrywającej Daniela Kmicica,OZI oficera Andrzeja W(pieszczocha PRL za "Kanał " i Lotną oraz RP3 za marmurowo-żelaznych Ludzików) Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 17:34 wesolyromekmmv napisał: > Dno moralne a pod tym dnem, jeszcze pod warstwą mułu ....Zelnik :( Jesteś tego pewien? wpolityce.pl/polityka/268669-tylko-u-nas-zelnik-demaskuje-obrzydliwa-manipulacje-jakuba-wojewodzkiego-to-metody-jak-z-prlu-zobacz-o-czym-naprawde-rozmawiano-z-aktorem Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 16:34 twitter.com/MajewskiMichal/status/655001473634455557 Już ruszyło? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 17:27 1zzarda napisał: > twitter.com/MajewskiMichal/status/655001473634455557 > Już ruszyło? Kamil Durczok też chciałby być w tej kompanii "męczenników" za PRAWą PRAWDę. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: zzarda.... 16.10.15, 17:35 Ty jak zwykle lubisz się podniecać byle goownem.Poczytaj. wpolityce.pl/polityka/268669-tylko-u-nas-zelnik-demaskuje-obrzydliwa-manipulacje-jakuba-wojewodzkiego-to-metody-jak-z-prlu-zobacz-o-czym-naprawde-rozmawiano-z-aktorem Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: zzarda.... 16.10.15, 23:38 artexe napisał(a): > > Ty jak zwykle lubisz się podniecać byle goownem.Poczytaj. A Twoje źródło, to niby co? :D Mamy słowo przeciw słowu, tzn. zarzut Zelnika, że pytania były dogrywane i słowa redaktorów z Rock Radia: Tekst linka Program był nagrany i wyemitowany faktycznie 22.09.2015r Audycja trwa 79:14 min. a pełna rozmowa z Zelnikiem od 43 minuty: audycje.rockradio.tuba.pl/odcinek/Obnizenie-wieku-emerytalnego/401 Sprawa obecnie pojawiła się dzięki Karolinie-Korwin Piotrowskiej, która tak odniosła się do radiowej podpuchy: wiadomosci.onet.pl/opinie/dno-i-wodorosty/0kp9vh Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: zzarda.... 17.10.15, 09:14 artexe napisał(a): > > Ty jak zwykle lubisz się podniecać byle goownem.Poczytaj. A Twoje źródło, to niby co? :D Źródło przeciw źródłu, słowo przeciw słowu etc..... Nigdy nie mam pewności, dlatego między innymi jestem niewierzący. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis "Dżentelmen PRL-u" o sobie samym 16.10.15, 17:18 Jerzy Zelnik jest jednym z bohaterów książki "Dżentelmeni PRL-u" (nomen omen), w której tak oto opowiada o swoim największym szczęściu: Ale ja naprawdę odczuwam, że dla mnie największym szczęściem jest to, że mogłem dla kogoś coś dobrego zrobić. Nie ma w tym właśnie niczego na pokaz. Ja czuję autentyczną radość, wręcz łączącą się ze wzruszeniem − jeżeli widzę, że ta osoba ożywiła się, nagle poczuła chwilę szczęścia. Olo Łukaszewicz i Artur Barciś z pewnością nieco się ożywili, a niewykluczone też, że ze szczęścia nawet się posikali, bo nie jest tajemnicą, że największym marzeniem Polaków jest jak najwcześniejsze przejście na emeryturę, co obiecuje im Andżej Duda, a realizuje Jerzy Zelnik. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "Dżentelmen PRL-u" o sobie samym 16.10.15, 17:36 Hola hola Stop! Nawet Faraon Zelnik nie pomoże T Karolakowi i T Lisowi. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: "Dżentelmen PRL-u" o sobie samym 16.10.15, 17:42 Hola, hola! Faraonem to on był przed półwieczem. Teraz najwyżej mrówką faraona. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 19:04 az43 napisał: > Żenada.PiS w całej krasie TW BONEY M(PO) to nie żenada,to gorzej niż grzech.To wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 19:25 zoil44elwer napisał: > az43 napisał: > > > Żenada.PiS w całej krasie > TW BONEY M(PO) to nie żenada,to gorzej niż grzech.To wstyd! > To był prawdziwy kapuś i TW SB, ale skoro był po stronie PO, to nie był kapuś. Ot....moralność Kalego u sympatyków PO. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 21:28 Odpieprz się od Boniego, bo goowno o nim wiesz. Miałam to szczęście, że wysłuchałam opinii o jego działalności od ludzi ówczesnej opozycji Świadczyła o czymś zupełnie odwrotnym, więc.....albo podaj fakty, albo zamknij KACZY DZIÓB, bo widzę, żeś się sPiSdził ostatnio jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Kapuś czy TW to? 17.10.15, 09:17 etta2 napisała: > Odpieprz się od Boniego, bo goowno o nim wiesz. Miałam to szczęście, że wysłuch > ałam opinii o jego działalności od ludzi ówczesnej opozycji Świadczyła o czymś > zupełnie odwrotnym, więc.....albo podaj fakty, albo zamknij KACZY DZIÓB, bo wid > zę, żeś się sPiSdził ostatnio jak cholera. Baśka..... ja nie mam kaczego dzioba. Boni był zarejestrowanym TW-SB, sam się do tego przyznał. Esbecja go szantażowała bo miał żonę i kochankę. Więc nie pieprz mi o jego "moralności" bo to był squ...el i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kapuś czy TW to? 17.10.15, 11:56 Po 89 z piętnem kapusia nie udzielał się politycznie w kraju.Kolesie dali mu szwajcarską fuchę w Międzynarodowej Organizacji Pracy.5 lat był Genewie jako związkowy delegat (NSZZ Solidarność).Następne 5 lat jako przedstawiciel.....pracodawców prywatnych?!Sprawdzał się w podwójnej roli tak jak kiedyś-opozycjonisty i agenta SB.Wreszcie malarz kominów(DT) otworzył mu drogę do kariery Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Kapuś czy TW to? 16.10.15, 21:09 Faraon gnida , ale prezes i jego Dud lubią takich Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Ojojoj? Holokaust dziennikarzy? 17.10.15, 09:41 twitter.com/cezarygmyz/status/655127894109396992 Sprawdza czy mu się czcionki odbijają.... Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Ojojoj? Holokaust dziennikarzy? 17.10.15, 09:47 1zzarda napisał: > twitter.com/cezarygmyz/status/655127894109396992 > Sprawdza czy mu się czcionki odbijają.... To lista niezależnych i obiektywnych polskich dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Ojojoj? Holokaust dziennikarzy? 17.10.15, 09:56 No i? "Seryjny samobójca" zmieni pryncypała? Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Ojojoj? Holokaust dziennikarzy? 17.10.15, 10:01 1zzarda napisał: > No i? "Seryjny samobójca" zmieni pryncypała? Nie, znajda się inni "niezależni i obiektywni" dziennikarze, którzy będą się zachowywać wobec nowej władzy podobnie jak ci. W przyrodzie nic nie ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Ojojoj? Holokaust dziennikarzy? 17.10.15, 10:09 Tak, teraz będą super niezależni i obiektywni,,,, Ale oni też przebąkują o prywatnych mediach, a co zrobią z TT I Facebook? Odpowiedz Link Zgłoś
artexe Re: Ojojoj? Holokaust dziennikarzy? 17.10.15, 10:29 1zzarda napisał: > Tak, teraz będą super niezależni i obiektywni,,,, > Ale oni też przebąkują o prywatnych mediach, a co zrobią z TT I Facebook? Będą tak samo niezależni i obiektywni jak ci z tej listy "proskrypcyjnej" Gmyza. Jeszcze czegoś nie rozumiesz? Nic się zmieni, zmieni się tylko skład dziennikarzy obiektywnych i niezależnych. Odpowiedz Link Zgłoś
savras Re: Kapuś czy TW to? 17.10.15, 17:23 Rock Radio publikuje rozmowy https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19038781,rock-radio-zelnik-klamie-zapowiadaja-publikacje-pelnego.html w artykule jest link do rozmów. Odpowiedz Link Zgłoś