axyzaa 14.11.15, 11:55 Merkel największym szkodnikiem Europy?! A gdzie były tajne więzienia CIA?! A kto wysyłał wojsko do Iraku?! Że Waszczykowski jest durniem, to normalne, ale że ty?! Kończysz jak złamany (...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szambo.nurek Nie bojmy sie tego powiedziec 14.11.15, 12:02 Miller to qtas zlamany. Jak konczy to wszyscy widza. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Mam nadzieję, ze Nowacka w końcu zrozumiała 14.11.15, 12:08 szambo.nurek napisał(a): > Miller to qtas zlamany. Jak konczy to wszyscy widza. dlaczego ludzie jej nie zaufali, i ciekawa jestem jak się teraz czuje wiedząc, ze robiła dla tego faszysty za paprotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nie bojmy sie tego powiedziec 14.11.15, 14:41 szambo.nurek napisał(a): > Miller to qtas zlamany. Jak konczy to wszyscy widza. Wtedy Tusk i Kaczyńscy nie popierali krucjaty krzyżowej AK,LM i GW Busha? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Miller, ty ....(...) 14.11.15, 14:16 mietowe_loczki napisała: > Co za kretyn. SLD i POPiS to wtedy(i dziś) koalicja popierająca koalicję(krucjatę krzyżową) antyislamską! Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Kukiz z Millerem moga sobie rękę podac 14.11.15, 13:41 Krytyka Polityczna @krytyka 6 min.6 minut temu Kukiz: 'Zastanawiam się, kto jest większym zbrodniarzem - ta dzicz czy polityczne liberalne lewactwo' Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kukiz z Millerem moga sobie rękę podac 14.11.15, 13:57 Iii, od dawna mówię, że Miller się do Kukiza zaPiSze. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kukiz z Millerem moga sobie rękę podac 14.11.15, 14:32 axyzaa napisała: > Krytyka Polityczna @krytyka 6 min.6 minut temu > > Kukiz: 'Zastanawiam się, kto jest większym zbrodniarzem - ta dzicz czy politycz > ne liberalne lewactwo' > > Oba we dwóch apostoły,byli ministrantami.Potem Leszek M grał w orkiestrze PZPR(Program Partii Programem Narodu) a Paweł K w kapeli Piersi(ZChN zbliża się)/Nie są krowami(bykami) więc w młodości jako jelenie mogli popełniać wypaczenia i wielBłądy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Miller, ty ....(...) 14.11.15, 14:07 Francja(20 % populacji to wyznawcy islamu)/ nie uczestniczyła w irackiej krucjacie krzyżowej GW Busha(J Chirac-Polska straciła szansę by być cicho sza)/Kulti multi? Odpowiedz Link Zgłoś
terlichujski Re: Miller, ty ....(...) 14.11.15, 14:12 Stracila. Zal i tesknota pozostanie, ze nie mamy i nie bedziemy miec multu kulti. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Miller, ty ....(...) 14.11.15, 16:05 Marian Piłka w TV Republika.:Niemcy powinni jak najszybciej odwołać Angelę Merkel. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Miller, ty ....(...) 14.11.15, 17:08 yoma napisała: > Axyzaa, co ty oglądasz :) To Wroński na TT podał. Wiem, śmiałam się z Twitterowców, ale ja tylko czytam:-) Śledzę Wrońskiego, nie TV Republikę, ani tym bardziej Mariana Piłkę! Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Przez jakiś czas w Polsce przebywali 14.11.15, 17:23 islamscy terroryści. Czy przypłynęli tu na łodziach, czy ktoś ich tu zaprosił - więcej, zorganizował im darmową podwózkę, więcej - zainkasował 500 baniek w pudełkach po butach za to, żeby ich tu torturować (rękami amerykańskich żołnierzy). Zagadka - gdybyśmy mieli znaleźć jeden powód dla którego ISIS miałoby zaatakować Polskę, jeden powód do zemsty - co by to było? Polityka Merkel Panie Miller? Really? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Miller, ty ....(...) 14.11.15, 17:36 ..niedosc ze zyd to jeszcze zlodzi ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Rozenek 14.11.15, 19:13 Andrzej Rozenek @ARozenek 5 min.5 minut temu Andrzej Rozenek Podał dalej fronda.pl Ten dzień, gdy muszę przyznać rację @LeszekMiller Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Dalej jest jeszcze ciekawiej 14.11.15, 19:15 Chadecy zaprosili ich do naszego domu. Dziś udają, że to wina "lewactwa". Prawda jest taka, że wspólnie musimy stawić czoła zarazie! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dalej jest jeszcze ciekawiej 14.11.15, 19:27 > Chadecy zaprosili ich do naszego domu. to tak jak z komuchami w 45 ,i ta qwa komusza zapomniała. Odpowiedz Link Zgłoś