Dodaj do ulubionych

Obstawiamy,

16.11.15, 15:42
ile ten rząd "porządzi" przypominam, że poprzedni wywodzący się z tej organizacji, znanej w szerszych kręgach jako PiS przetrwał dwa lata, następny rząd PO rządził OSIEM, jeszcze raz,OSIEM lat, to ile ten przetrwa, proszę nie piszcie, że osiem, bo mam zajady i nie moge się śmiać.
Obserwuj wątek
    • ta Re: Obstawiamy, 16.11.15, 15:54
      Przed zamachami w Paryżu powiedziałabym, że rządy PISu przetrwają najwyżej dwa lata. Teraz, po wydarzeniach w Paryżu spodziewam się zdecydowanego wzrostu nastrojów ksenofobicznych i przesunięcia " w prawo" w całej Europie, co będzie sprzyjać obecnemu rządowi.
      Tak więc, niewykluczone, utrzyma się całą kadencję przy manipulowaniu lękami i frustracjami Polaków. Prezespan jest mistrzem manipulacji, co w polityce nazywa się zdolnościami strategicznymi. Tak więc obstawiam pełną kadencję, choć niekoniecznie wyłącznie pod premierem Szydło.
      • man_sapiens Re: Obstawiamy, 16.11.15, 16:22
        Polityk, który flirtuje z faszyzmem, mesjanizmem, szowinizmem, ksenofobią, nie jest żadnym wizjonerem, tylko zwykłym łobuzem. (to nie ja tak to ładnie sformułowałem tylko Hartman).
    • nachlany_wolak Najtrudniej być prorokiem we własnym domu 16.11.15, 16:02
    • ketepud Re: Obstawiamy, 16.11.15, 16:06
      Ten rząd, w tym kształcie nie utrzyma się długo, ale z ilomaś rekonstrukcjami rządu, Kaczka może wytrzymać do końca kadencji. Tu sednem jest parlament.
      • czekam.na.lewice Re: Obstawiamy, 16.11.15, 16:45
        ketepud napisał(a):

> Ten rząd, w tym kształcie nie utrzyma się długo, ale z ilomaś rekonstrukcjami r
        > ządu, Kaczka może wytrzymać do końca kadencji. Tu sednem jest parlament.
        >
        Uważam podobnie. Jeste jednak możliwość, że przetrwa dłużej. Stanie się to jak utrzyma się PO z takimi siłami intelektualnymi jak autor tero wątku czandra i inni przegrani , podobnie silni intelektualnie frustraci . W takiej sytuacji to moze trwać i 2 kadencje.
        Jak PO się rozsypie a Petru przejmie tę inna niz czandra i jego środowisko grupę polityków to wtedy jednak kadencja.
    • rozbawiony78 Re: Obstawiamy, 16.11.15, 16:26
      Ojojoj, zmoczyły się sierotki po tusku i millerze.
      Pampersa?:)))))))
      • czan-dra Re: Obstawiamy, 16.11.15, 16:39
        Raczej daradę z Lidla, mentalny synu Stalina.
        • rozbawiony78 Re: Obstawiamy, 16.11.15, 17:56
          Pijesz, nie pisz. Nie pijesz- wypij. Dziś twój dzień Płaczek, ćpunie z Czerskiej:)))))))
          • czan-dra Re: Obstawiamy, 16.11.15, 18:05
            Towarzysz rozbawiony jakiś podekscytowany dzisiaj, czyżby dilera zamknęli i przez to deprecha dopadła?
            Co się martwisz, PiS u władzy, Duda daje dudy za każdym występem, a ty się ekscytujesz nie wiadomo czym.

PS. Jest postęp, inteligent nie pisze już buhaha, tylko wstawia jakieś banany, może głodny i małpka by zjadła bananka?
            • rozbawiony78 Re: Obstawiamy, 16.11.15, 18:54
              I się dziwisz że twoja kopaczowa przerżnęła, a miller skończył? Z takimi jak ty POmagierami na haju szans nie mieli, osierocony ćpunie:))))))
              No, żegnaj, trollu. Zapomniałem że aż takie tęsknoty za rozumem jak ty, to w poprzedniej komórze miałem wyszarzone, bo żenada ci odpowiadać.
              P.S. Wyczarterowałeś już coś na przyszłe lato na adriatyk? Bo ja już i owszem. Na krócej- tylko na miesiąc, ale potem jadę na dorsze do Norwegii.
              Nie wyczarterowałeś? Oj, szkoooda:)))))) No ale trzeba mniej ćpać i hejtować u kretynów, a więcej myśleć , biedaku:)
              • czan-dra Re: Obstawiamy, 16.11.15, 18:58
                Widzisz menelu, ja głosowałem na .Nowoczesną, a ty jak zwykle na złodziei z PiSu, i tym się menelu różnimy, ja nie wierzę w oszustów, a ty masz nadzieję że, się załapiesz na jakieś owoce ich przekrętów.
                • xystos Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:07

..oojejku,ale bedzie Bozia sie cieszyc,z twego nawrocenia,ja cito gwarantuje,krolestwo niebieskie.

ZEN
                  • czan-dra Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:13
                    Raz jeden odpowiem tobie, już jakiś czas temu pisałem na kogo będę głosował, i się tego nie wstydzę, bo ja mam jakiś wybór, a ty i tobie podobni, tylko PiS, bo dobrodziej kazali, biedaku.
                    • xystos Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:16

noo pewnie ze dobrodziej kazali,to madry proboszcz !

ZEN
                      • czan-dra Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:19
                        A tyś jego ukochany ministrant, fuj!
                        • xystos Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:23

..ale ty masz grzeszne mysli,kiedy ostatni raz u spowiedzi swietej byles ? NIEGRZESZ

ZEN
                          • czan-dra Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:26
                            Nigdy.
                            • xystos Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:30
                              Witaj w Licheniu,najpierw cie ochrzcimy
                              ja moge byc twoim Ojcem Chrzestnym

ZEN
    • volupte Re: Obstawiamy, 16.11.15, 16:40
      Wtedy była koalicja rządowa.
    • fredoo Re: Obstawiamy, 16.11.15, 16:41
      Najwyzej rok
      • edd.y Jesienne marzenia sympatykow PO 16.11.15, 17:45
        :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
        Wasze typy tak jak typy GW przed wyborami mozna o kant stolu.
        PO rozpadnie sie wkrotce a PiS bedzie mial druga kadencje. Niewykluczonr, ze i trzecia.
        Dream on...
    • adam111115 Re: Obstawiamy, 16.11.15, 18:18
      Myślę że już za 2 lata będą masowe manifestacje przeciw temu co ten nierząd będzie robił. Ciemny lud zamiast manny dostanie pomnik Lecha, krzyż na Krakowskim i ulicę męczenników 10 kwietnia. Do tego upadek złotówki, hiperinflacja, drożyzna w sklepach i bezrobocie z dzisiejszych 9,6% na 25% z powodu ucieczki kapitału. Do tego zatrzymanie kasy z Unii i stop wszystkim inwestycjom w drogi i infrastrukturę. Więc jak wyjdzie parę milionów ludzi na ulice to szybko dojdzie do przedterminowych wyborów a te wszystkie dzisiejsze trolle pisowskie pozmieniają nicki i będą pisać jak to za PO było dobrze
      • czekam.na.lewice Re: Obstawiamy, 16.11.15, 18:50
        U adam111115 napisał:

> Myślę że już za 2 lata będą masowe manifestacje przeciw temu co ten nierząd będ
        > zie robił. Ciemny lud zamiast manny dostanie pomnik Lecha, krzyż na Krakowskim
        > i ulicę męczenników 10 kwietnia. Do tego upadek złotówki, hiperinflacja, drożyz
        > na w sklepach i bezrobocie z dzisiejszych 9,6% na 25% z powodu ucieczki kapitał
        > u. Do tego zatrzymanie kasy z Unii i stop wszystkim inwestycjom w drogi i infra
        > strukturę. Więc jak wyjdzie parę milionów ludzi na ulice to szybko dojdzie do p
        > rzedterminowych wyborów a te wszystkie dzisiejsze trolle pisowskie pozmieniają
        > nicki i będą pisać jak to za PO było dobrze
        Powinieneś pisać teksty kabaretowe :)
        • adam111115 Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:07
          No i odezwał się główny troll pisowski:)
          • xystos Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:14

prawdziwy katolicki polak to wedlug ciebie trol ?

nno to jak nazwiesz koszernych zwolennikow poprzedniej wladzy ? Creme de la Creme ?

ZEN
          • czekam.na.lewice Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:35
            adam111115 napisał:

> No i odezwał się główny troll pisowski:)
            Bawisz mnie setnie :)
            • xystos Re: Obstawiamy, 16.11.15, 19:40

ty na lewizne nielicz jeno wez sie za uczciwa prace,i modlitywy niepomin.

ZEN
              • xystos Re: Obstawiamy, 17.11.15, 08:15

OBSTAWMY UNIE EUROPEJSKA

czy w obecnym stanie geo-politycznym
                przetrwa nastepujacy 2016 rok

ZEN
    • camille_pissarro Re: Obstawiamy, 16.11.15, 18:42
      8 lat z nawiązką, zajady u ciebie pewne przez 8 lat, jak to ty człowieku zdzierżysz ? 8 lat rządów PiS i zajady przez ten sam okres :-)
      • czan-dra Re: Obstawiamy, 16.11.15, 18:48
        Następny który prószy nosek ścierwem, 8 lat i to taka zgraja w której każdy chce być Neo, już dzisiaj widziałem Ziobrę który zdobywał punkty, i jak zwykle będzie chciał przejąć władzę, Kaczyński go spuści do szamba, już tam był więc dla niego to nic nowego, ale ta koalicja się rozpadnie, i osiem lat pójdzie się rozmnażać.
        Takie to będą osiem lat.
        • rozbawiony78 Re: Obstawiamy, 16.11.15, 18:58
          Jak się za dużo marzy o seksie z kopacz, to się od tego głupieje, czandrusiu:))))))
    • xystos Re: Obstawiamy, 16.11.15, 18:58
      Ten rzad w.stanie wyjsciowym ? Bog raczy wiedziec,lecz obecne sily rzadzace i idee ktore reprezentuja porzadza conajmnie cztery nastepne kadencje.

Dla bylych lewakow niesamowita okazja na grzechow odpuszczenie - organizuje Rekolekcje dla grzesznikow w Licheniu
      Info i ceny via mail

xystos@gazeta.pl
    • pol_2015 Re: No to tylko zostało wam... 16.11.15, 19:01
      wycie do księżyca misie

:-))
      • czekam.na.lewice Re: No to tylko zostało wam... 16.11.15, 19:36
        pol_2015 napisał(a):

> wycie do księżyca misie
        >
        > :-))
        Kompletnie już odlecieli.
    • ukos Trzeba na jakiejś stronie ustawić zegar 17.11.15, 08:20
      Niech odlicza ile jeszcze (maksymalnie) dni zostało do końca tej niewydarzonej kadencji Sejmu z przypadkową, techniczną większością parlamentarną.
      • edd.y PiS 49% a PO< 15% 17.11.15, 12:07
        :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). R.I.P.
      • xystos Re: Trzeba na jakiejś stronie ustawić zegar 17.11.15, 14:06
        "ukos" bedzie w poprzek twoim marzeniom

cobys zycia niezmarnowal na "walke z wistrakami" ma dla ciebie plan

1) Chrzest

2) komunia i bierzmowanie

3) kandydatura na czlonka PiS

4) czlonkostwo w PiS

5) miejsce na liscie wyborczej
        w twoim Solectwie

aa puzniej niczym nieograniczona
        sluzba Parti i Narodowi

ZEN