Dodaj do ulubionych

Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków

25.11.15, 22:37
Mówi, rozwija i uzasadnia to, co tu napisał a12
forum.gazeta.pl/forum/w,28,159397782,159397782,PRAWDA_o_TK_po_1_TK_sam_o_sobie.html
Obserwuj wątek
    • nachlany_wolak Jezuniu nazareński, naprawdę? 25.11.15, 22:39
    • kotek.filemon Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 25.11.15, 22:40
      Jakaś wrzutka o kąpaniu dziewczynek będzie?
      • mietowe_loczki Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 25.11.15, 22:41
        Poproszę o papierową torebkę :[
        • kotek.filemon Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 25.11.15, 22:56
          To że PiS gromadzi przede wszystkim szumowiny i kanalie mnie nie zaskakuje. Jedyne co mnie zaskakuje to głębia kanaliowatości tych kanalii.
          • mietowe_loczki Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 25.11.15, 22:59
            Ano, a 10 lat temu wydawało się, że nie może być już gorzej. A tu proszę.
            • kotek.filemon Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 25.11.15, 23:07
              Dlatego uważam, że dla dobra Polaków PiS powinien ich teraz wygrzmocić zdrowo kijem po grzbiecie, tak żeby centymetra całej skóry nie zostało. Za tę pamięć rybek akwariowych.
              • matylda1001 Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 25.11.15, 23:18
                kotek.filemon napisał:

> Dlatego uważam, że dla dobra Polaków PiS powinien ich teraz wygrzmocić zdrowo kijem po grzbiecie, tak żeby centymetra całej skóry nie zostało. Za tę pamięć rybek akwariowych.

Mnie też? za co mam cierpieć... czy za to, że nie rzuciłam się przed urną jak Rejtan i w ten sposób dopuściłam do narodowego sepuku?
                • kotek.filemon Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 26.11.15, 09:14
                  matylda1001 napisała:

> kotek.filemon napisał:
                  >
                  > > Dlatego uważam, że dla dobra Polaków PiS powinien ich teraz wygrzmocić zd
                  > rowo kijem po grzbiecie, tak żeby centymetra całej skóry nie zostało. Za tę pam
                  > ięć rybek akwariowych.
                  >
                  > Mnie też? za co mam cierpieć... czy za to, że nie rzuciłam się przed urną jak
                  > Rejtan i w ten sposób dopuściłam do narodowego sepuku?

Zdaję sobie sprawę, że mogę oberwać przy tym rykoszetem, ale trudno. W razie czego: paszportów nie zabiorą, granice otwarte, w krajach Cywilizacji Śmierci (TM) mieszkałem ładnych parę lat, poradzę sobie.
                  • matylda1001 Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 26.11.15, 12:02
                    Wszyscy nie wyjadą a jakoś żyć muszą. Wolałabym żeby dało się w jakiś cywilizowany sposób rozpędzić te bezmyślną hołotę.
    • ukos Wzmogło go po zrobieniu laski pedofilowi? n/t 25.11.15, 22:48
    • mietowe_loczki Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 25.11.15, 22:50
      Mam dla ciebie jeszcze kilka czasowników, z których możesz sobie korzystać, żeby kreować rzeczywistość: masakruje, rozjeżdża, rozwałkowuje, eksterminuje, szlachtuje, kładzie trupem, niszczy, dziesiątkuje, zadaje męki, eksterminuje. Na potrzeby retoryki bolszewickiej powinno wystarczyć. Drobiazg, nie ma za co.
      • pkt4a Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 26.11.15, 14:35

www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1517218,1,zdemaskowala-ksiedza-pedofila-co-robi-dzisiaj.read
    • fredi07 Re: Piotrowicz (PIS) nokautuje platformiaków 25.11.15, 22:52
      Jakby ciemnota Pisiorów była napędem to na niebie by zabrakło miejsca dla satelitów.
    • ukos Piotrowicz (d. PZPR) nokautuje zdrowy rozsądek 25.11.15, 23:02
      Dawne czasy się tow. prokuratorowi zamarzyły. Ach, jak to się też oskarżało w stanie wojennym!
      • az43 Re: Piotrowicz (d. PZPR) nokautuje zdrowy rozsąde 26.11.15, 09:15
        A jak się broniło księdza pedofila.
        Były czasy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka