jaroslaw2104 Re: Proponuję nowy tytuł dla A. Dudy:) 09.12.15, 20:19 Co się będę wysilał pójde Pietrzakiem , który miastu i Światu ogłosil że : POLACY CYMBAŁA WYBRALI NA PREZYDęTA . Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dudas 09.12.15, 22:39 Kogośmy , do cholery!, wybrali?! Toż z to małe, przestraszone, popychadło prezesa. Złamanie kręgosłupa temu osobnikowi to bułka z masłem dla prezesa:( Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Dudas 09.12.15, 23:54 Bardzo sobie wypraszam, nie mam z tym wyborem nic wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dudas 10.12.15, 18:57 ta napisała: > Bardzo sobie wypraszam, nie mam z tym wyborem nic wspólnego... Bardzo żałuję:) I ja go nie wybrałam ale Dudas jest tym prezydentem:( Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Chętnie przeczytałbym tytuł: "Były prezydent Duda 09.12.15, 23:58 został skazany na 6 lat za wielokrotne łamanie konstytucji i nadużywanie władzy. Wyrok jest prawomocny" Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaaa Re: Chętnie przeczytałbym tytuł: "Były prezydent 10.12.15, 00:01 cronny napisał: > został skazany na 6 lat za wielokrotne łamanie konstytucji i nadużywanie władzy > . Wyrok jest prawomocny" > Obyśmy dożyli. Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Chętnie przeczytałbym tytuł: "Były prezydent 10.12.15, 00:12 6 lat bezwględnego więzienia, podobnie jak w nieprawomocnym wyroku kieliszka Kamińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: Chętnie przeczytałbym tytuł: "Były prezyd 10.12.15, 00:44 ketepud napisał(a): > 6 lat bezwględnego więzienia... Dziś bym nie przesądzał jaki wówczas będzie modny rodzaj miejsca odosobnienia. Ostatnio w mediach reżimowych (dawniej tzw "niezaleznych") toczy się sponsorowana dyskusja na temat uroków przymusowej pracy więźniów... i o tym, że kara powinna być wykonywana w sposób dotkliwy. Wspomina się o Berezie. Być może PiS zechce skorzystać w tej materii z bogatych doświadczeń systemów autorytarnych i totalitarnych. Nie chciałbym pozbawiać pana Dudy mozliwosci korzystania w pelni z wynalazków i sukcesów penitencjarnej myśli twórczej PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ketepud Re: Chętnie przeczytałbym tytuł: "Były prezyd 10.12.15, 00:48 Trzymajmy się cywilizowanych standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: Chętnie przeczytałbym tytuł: "Były prezyd 10.12.15, 01:32 ketepud napisał(a): > Trzymajmy się cywilizowanych standardów. Jestem zwolennikiem państwa prawnego, w którym przestępstwa nie uchodzą płazem, wyroki się wykonuje, a przysądzone kary odsiaduje. Zaś doświadczenie (choćby niedawne, PO) dowodzi słuszności powiedzenia amerykańskiego dziennikarza i filozofa Karla Hessa: "Ekstremizm w obronie wolności nie jest złem, umiarkowanie w obronie sprawiedliwości nie jest cnotą". Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Proponuję nowy tytuł dla A. Dudy:) 10.12.15, 18:54 po co nowe tytuły, niech podszlifuje stary tytuł doktora, który dali mu na wyrost, bo mamusia i tatuś prosili Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Proponuję nowy tytuł dla A. Dudy:) 10.12.15, 19:29 W Krakowianie na takich mówi się BUC. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.pisduszko Zarobi na tytuł: d o k t o r _ b e z p r a w i a 10.12.15, 19:55 A swoją drogą - po prostu mu się dziwię, że poszedł na takie numery. Po co to panu Dudzie? Przecież posadę prezydenta już ma. Na wyższy awans urzędniczy już nie może liczyć. Skończy się kadencja i znów będzie adiunktem. I co dalej? Juz pan adiunkt nie będzie nadawać tytułów profesorskich. Trzeba bedzie wrócić do pracy w zawodzie, a role się odwrócą. To po cholerę robi z siebie pośmiewisko w środowisku prawniczym? Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Proponuję nowy tytuł dla A. Dudy:) 28.12.15, 11:38 Likwidator Sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Re: Proponuję nowy tytuł dla A. Dudy:) 28.12.15, 12:37 Rezydent Andrzej Duda. rezydent sjp. 3. przestarzałe: ubogi krewny, przyjaciel lub wysłużony oficjalista mieszkający stale na dworze szlacheckim i będący na utrzymaniu gospodarza; Gospodarz - Jarosław K. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Proponuję nowy tytuł dla A. Dudy:) 28.12.15, 20:17 Niezlomnie ulomny zlamas konstytucyjny . P.S.Na Agate Kornhauser Dude nie mozna polegac , ona tej samej prowinencji co "mesjasz" Jroslawpolskezbaw. Odpowiedz Link Zgłoś
marta596 Re: Proponuję nowy tytuł dla A. Dudy:) 28.12.15, 21:04 Tytuły dla 3 najgroźniejszych dla kraju osób: scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1917084_10153868786941683_3525645380145305121_n.jpg?oh=6767bb4c9f0875ce1a5a13d0f5a78aea&oe=571489FD Odpowiedz Link Zgłoś