Dodaj do ulubionych

Oto zabójca.

11.12.15, 00:09
strajk.eu/lider-kod-chcial-zastrzelic-kaczynskiego-troll-internetowy-przyznaje-sie-do-prowokacji/ chciał zastrzelić przez internet;-)
Obserwuj wątek
    • czekam.na.lewice Re: Oto zabójca. 11.12.15, 06:03
      volupte napisał:

> strajk.eu/lider-kod-chcial-zastrzelic-kaczynskiego-troll-internetowy-przyznaje-sie-do-prowokacji/ chciał zastrzelić przez internet;-)
      Gnojek. Świr. Psychopata.
      Prawo karne powinno się błyskawicznie wypowiedzieć .
      Zaskakuje mnie jednak jego wypowiedż pt : kto o zdrowych zmysłach pisałby o zastrzeleniu ...itd., że niby to niemożliwe.
      Otóż jest to możliwe i miało miejsce na tym forum bez reakcji moderatora.
      Nie zdziwię się jak ten psychopata będzie miał wyrok i nie będzie miał dostępu do netu to na tym forum jeden lub kilka nicków zniknie.
      • erka-4 Re: Oto zabójca. 11.12.15, 06:30
        Tak tłumaczyć się teraz może każdy:

W tym wszystkim żal mi jednego: nazywania mnie PiS-owcem. Cóż, jakoś to przeżyję. Nie spodziewałem się, że mój trolling (bo kto o zdrowych zmysłach pisałby w sieci na serio o zastrzeleniu kogokolwiek?) trafi na mównicę sejmową – mówi sprawca całego zamieszania, którego tożsamość próbują ustalić obecnie posłowie rządu i opozycji, a niebawem zapewne również prokuratura.

- słowo się rzekło,a słowo może do czynu doprowadzić,dlatego też za to co się mówi i pisze także,należy ponieść odpowiedzialność.

Dlatego też z pełną odpowiedzialnością za to co piszę napiszę,że śmiesznie to wyszło w tym polskim Sejmie,że doszło do takiej doornej dyskusji,zamiast gadać należało gościa poszukać postawić przed prokuratorem i stosowne kije wymierzyć ,a wyrok na głos w internecie ogłosić.

Mamy wolność słowa,lecz nikt nie zniósł odpowiedzialności za słowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka