Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:08 Mam bardzo siasna cipkę. Mój ukochany ma dość dużego penisa co bardzo utrudnia nam współżycie. Napiszcie swoje opinie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Orre Re: wąska szparka IP: 194.68.23.* 16.07.03, 15:29 Uwazam ze ciasne cipki sa najlepsze! Sam mam duzego i nie ma nic lepszego niz waska szparka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza O języku IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 16.07.03, 15:34 Mnie zastanawia taka rzecz... dlaczego piszecie takim językiem? O własnych ciałach? Mi nie przechodzi przez usta ani palce nawet nazwa anatomiczna i mówię, że mam "korytarz", a wy po prostu tak wulgarnie... A co do samego problemu - teraz nie pamiętam dokładnie, ale zajrzyj do Wisłockiej albo Łwa-Starowicza, tam powinny być rady co do odpowiedniej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mortishia Re: Zalezy od ciebie IP: *.sowilo.pl 17.07.03, 11:58 To zalezy od tez ciebie jaka nasz zozwartosc. Jezeli sie nie gimnastykujesz to masz waska.. Zgdadzam sie z opinia ze nie przeszło mi przez mysl zeby pisac tak brzydko o swoim ciele, no chyba ze ono tez jest brzydkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: wąska szparka IP: 194.68.23.* 17.07.03, 12:04 Czy cipka i penis to brzydkie slowa??? A wy jak to nazywacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: Spoza IP: 80.48.243.* 17.07.03, 12:31 wuglaryzmem tego bym nie nazwala. cipka? zdrobnienie od wulgaryzmu. każdy postrzega je na swój sposób. ja wolę takie określenia niż "wagina" czy "pochwa". strasznie oficjalne. zresztą to zależy, w jaki sposob wypowiadamy dane słowo. jeśli chcemy, aby zabrzmiało wulgarnie, tak tez zabrzmi. kiedy ukochany mówi do swojej kobiety z czułością : "kocham Twoją cipuszkę", słowo to ma zupełnie inny wydźwięk. dziwię się koleżance która sugeruje nazywanie tej części ciała 'korytarzem', unikając jednocześnie dosadnego stwierdzenia faktu, że posiada pochwę. cóż w tym zdrożnego? i dlaczego słowo 'cipka' przywodzi Ci na myśl BRZYDKĄ waginę? a brzydka wagina to jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy sprostowanie IP: 80.48.243.* 17.07.03, 12:35 >i dlaczego słowo 'cipka' przywodzi Ci na myśl BRZYDKĄ waginę? a >brzydka wagina to jaka? to już kieruję do innej forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: wąska szparka IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 17.07.03, 22:06 Ja mówię: "korytarz" i "marcheweczka" lub "narzędzie rozkoszy". Domniemanej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: wąska szparka IP: 194.68.23.* 18.07.03, 10:53 Gość portalu: Spoza napisał(a): > Ja mówię: "korytarz" i "marcheweczka" lub "narzędzie rozkoszy". Domniemanej... Zygac mi sie chce.... "korytarz", "marcheweczka"???? Masz cipke i bac z niej dumna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataku Re: wąska szparka IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 21:47 Trudno jest znaleźć jakieś ładne określenia na męskie i żeńskie narządy. Mi i mojej dziewczynie odpowiada "szparka" i "kutasek' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: wąska szparka IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 18.07.03, 23:57 Nie, nie mam. Za to mam myślo-czucie, by nim działać. Odpowiedz Link Zgłoś
rybenkaaa Re: wąska szparka 19.07.03, 14:14 ja nie moge zniec okreslenia "cipka" badz tym podobnym... nie zebym myslalam sobie ze to od razu ozancza np brzydka wagine ale jako takie okreslenia mi do gustu nie przypadaj... "korytasz" "szparka" "marchewka"... ludzie no:P ja staram si ejakos unikac takich okreslen i z tym jakos zyje nie moge narzekac! Odpowiedz Link Zgłoś