Gość: Kierowca Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:36 Ludzie!!! Nauczcie się podstawowej zasady. CZLOWIEK na tzw. "pasach" to rzecz święta. Nauczyli się tego Niemcy, nauczyli się Anglicy. Tymczasem u nas kierowcy jeżdżą po piętach i palcach przechodniów. Chcieliby, by pieszy fruwał nad zebrami. Jestem wściekły na drogówkę, która czai się na kierowców zza węgła przy przekroczeniu szybkości z 50 do 60 na godzinę, a NIGDY ale to naprawdę NIGDY nie bierze w obronę pieszego. Byłem świadkiem. Przechodzi CZLOWIEK przez jezdnię na przejściu dla pieszych. Ma dwie kule, którymi się porusza. Zatrzymał się w środku dla przejściadla pieszych. Z tyłu kołują mu po piętach, z przodu po palcach. Szkoda, że nie mam sprzętu wideo do nagrywania, bo mógłbym to pokazać. I gdzie tu jest tzw. "drogówka"??? A gdy chodzi o posłanki i posłów SLD? Oni wszyscy piją. Taka przypadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: 81.210.124.* 22.09.04, 12:20 Nie amsz racji-drogowka czai sie,a w wiekszosci przypadkow piesi zachowuja sie tak jakby mozna bylo na nich robic co sie chce. Zwykle sa to wtargniecia. Swoja droga zobacz w taryfikator-najwiecej punktow karnych dostaniesz za nieprzestrzeganie przepisow zwiazanych z przejsciem dla pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewial Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia 22.09.04, 11:39 4 godziny po zdarzeniu ??? o miala 0.4 promila??? ciekawe ile wody w tym czasie wypila aby wyplookac alkohol z siebie.. heh SLD to barany widac na calej lini nawet nie potrafą swoich upilnowac wiec co sie dziwic ze w kraju balagan.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Z buzi wygląda na taką co to lubi wypić IP: 213.199.192.* 22.09.04, 11:39 sejm.gov.pl/poslowie/posel4/395.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublin Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:42 samochod zlicytowac na rzecz ludzi chorych,a poslanka powinna do konca kadencji placic cala sume diety na rzecz potraconego i plus odszkodowanie,,a jestem ciekawy dlaczego po 4 godzinach sie poddala badaniom?(i dlatego wyszlo aby 0.4 promila) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m "Jak ja was k... nienawidzę!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: "Jak ja was k... nienawidzę!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:49 Uspokój się. Co ty Rydzyk jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e wrocicie!.." "w helikoptery (Mi-8) wsadza was i juz tu nigdy ni IP: 63.227.76.* 22.09.04, 20:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molon Prowokacja IP: *.zarz.agh.edu.pl 22.09.04, 11:49 To prowokacja sil prawicowych albo innych. Prawda jest taka, ze ten gosc byl pijany pod wplywem narkotykow, przejscie bylo fatamorgana na ktora dali sie wszyscy nabrac. Ilosc alkoholu jak na posla SLD jest w normie. A wy robicie sensacje. Skazac przechodnia chcial wyeksplodowac pod autem pani posel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-poslanka Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:51 a ciekawe po co laskawie sie zgodzila? i ile miala w trakcie wypadku skoro po 4 godzinach 0,4... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:53 www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/395.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maku nie popełniła przestępstwa lecz tylko wykroczenie IP: *.chello.pl 22.09.04, 11:53 nie byla nietrzezwa a jedynie pod wplywem alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: nie popełniła przestępstwa lecz tylko wykrocz IP: *.info 22.09.04, 12:00 pod czy nie pod... 4godz. po wypadku miała 0.4 to znaczy że w chwili zdarzenia dużo więcej. Za wcześnie pozwoliła się zbadać, pewnie na maturze nie zdawała matmy;) Wyliczyć da się wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
capricorn75 Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia 22.09.04, 12:19 jaka partia, tacy kierowcy ... Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia 22.09.04, 12:24 A jak w sztok pijany i pozbawiony wcześniej prawa jazdy też za jazdę pijanemu syn prezydenta Lecha W. spowodował wypadek, to nie stało się nic złego, bo prawicowo-katolicko-solidarnościowy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:42 a co ma przepraszam piernik do wiatraka? Pijany wałęsiak był takim samym lumpem jak ta paniusia Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Właśnie! 22.09.04, 13:18 Toż właśnie chciałem powiedzieć. Pijany kierowca, tak prawicowy, jak i lewicowy, jest zagrożeniem dla wszystkich i powinien być wyeliminowany na zawsze. Problem w tym, że przykład Wałęsiaka dowodzi, iż nawet bez prawa jazdy tacy "uprzywilejowani" potrafią nadal siadać po pijanemu za kierownicę - i co im kto zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:41 na biedną nie trafiło...jedne miesięczne uposażenie posłanki starczy na leczenie urazów.szkoda że mnie nie potrąciła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ TO JEST ŚRODOWISKO KRYMINOGENNE IP: 217.11.143.* 22.09.04, 12:46 ILU POSŁÓW MA KONFLIKT Z PRAWEM? CZY STATYSTYCZNIE NIE SĄ NAJBARDZIEJ KRYMINOGENNĄ GRUPĄ ZAWODOWĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szariat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:52 Spokojnie, ma układy więc się wybroni.Męża ulokowała w energetyce to będą mieli za co żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Bogowie z wiejskiej!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:53 Oj, chyba faktycznie naród musi im dac klapsa i to dosłownie bo przez te ich wszystkie przywileje to im palma za mocno zaczyna odpier....ć. Odpowiedz Link Zgłoś
spanion Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia 22.09.04, 12:55 Czy jest w tym cos nadzwyczajnego ? Wiadomo wszem i wobec ze SLD stoi poza prawem. Wiec w czym problem ? Ludzie glosowaliscie na nich i teraz oni reprezentują narod czyli was. ( na niektorych budynkach w tym kraju jest napis NARÓD SOBIE). Nie mowcie ze meczy was cynizm Janika i Arogancja wladzy. Sami macie to co chcieliscie. Jak jest sie homo sovieticus to nie nalezy od życia za dużo oczekiwać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 22.09.04, 12:56 Jesli czytelnik z Australii (ja) dowiedzial sie z krajowych mediow, ze przestepstwo popelnila Renata Szynalska, dla czego Gazeta w imie oszczednosci farby drukarskiej pisze tylko Renata Sz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadel Świnia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 12:58 Do pudła ze świnią. Tam się nią zajmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynalska Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:22 Szukajac nazwiska tej pani znalazlem taka stronke organizacji, ktora chyba pani Szynalska sie opiekuje: www.zs2.pk.szkola.net/strona-g2/klub.htm Jak byk stoi. Na samym przodzie strony. KLUB EROPEJCZYKA! Widzicie?! Nie jestesmy EUROPEJCZYKAMI. Ino eROpejczykami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Jeszcze jeden przejaw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 13:25 chamstwa kierowców. Przy okazji - nauczcie się kierowcy zatrzymywać gdy jedzie karetka na sygnale, codziennie obserwuję szczyt chamstwa - ignorowanie karetki ratunkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra lew IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 13:34 z ciebie jak z koziej dupy klakson w twoim 10-letnim maluchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malach wirus SLD IP: *.wi.tuniv.szczecin.pl 22.09.04, 13:32 www.cgm.pl/media/pobierz.php?O_MEDIA_TYP=0&O_MEDIA=3152044&URL_MEDIA=/2004_obraz_dzwiek/mp3/1/wirus%20sld.mp3&PHPSESSID=2b907277e08fcdd37592fa2d6e50cd53 Odpowiedz Link Zgłoś
nil739 Re: wirus SLD 22.09.04, 14:19 Fajny kawałek, ale na taką naiwną wiarę w sprawiedliwość i roziczanie winnych to ja już jestem za stary.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obser Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:38 Pod sad i dozywotni zakaz prowadzenia samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny [...] IP: 195.245.217.* 22.09.04, 13:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLachowicz Nie żadne Sz. tylko proszę nazwisko IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:46 To jest osoba publiczna. Jeżeli ją oskarżacie to nie po literkach tylko pełnym nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 22.09.04, 13:48 0,4 promila a wielgaśny tytuł Pijana posłanka SLD...mało to obiektywne, choć fakt wypadku w samej rzeczy naganny. Odpowiedz Link Zgłoś
michal04 Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia 22.09.04, 14:09 Gość portalu: az napisał(a): > 0,4 promila a wielgaśny tytuł Pijana posłanka SLD...mało to obiektywne, choć > fakt wypadku w samej rzeczy naganny. Tak, tak 0,4 promila alkoholu, ale zwróćcie uwagę po ilu godzinach od wypadku! Inni za taką zawartość pozbywają się prawa jazdy na dwa lata i dostają przynajmniej rok pierdla w zawieszeniu na trzy lata? Czy posłankę SLD RENATĘ SZYNALSKĄ spotka jakakolwiek kara? Śmiem wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Posłanka SLD potrąciła przechodnia IP: *.kalisz.mm.pl 22.09.04, 16:09 Bronisz kolezanki z Sejmu???? A moze to sama Renia do nas zaklikala? Odpowiedz Link Zgłoś