Dodaj do ulubionych

Schetyna - dobry lider

05.02.16, 23:02
Właściwie to mamy pewną gwarancję, że pogrzebie Platformę na amen.
I jeszcze będzie przy tym kupa rozrywki, patrząc jak się zmóżdża ten intelektualista.

Dodatkowo kabaret ubarwi swoją osobą niejaki Neumann. No i Grupiński.

Bon voyage platfusy ! :)
Obserwuj wątek
    • j-k Lubie - gdy sie PO napala z PiS-em. 05.02.16, 23:18
      i 3-mie kciuki za dalszy ciong...
    • giulia123 Re: Schetyna - dobry lider 05.02.16, 23:20
      Zgadzam się w 100%. Patrzyłam dziś jak schetyna, ten geniusz intelektu, przemawiał.. Nawet śmiać się już nie chce.
      I jeszcze obok susząca uzębienie kidawa..
      To ostatnie podrygi.
      Na szczęście.
      • slightly.stupid Przedsiębiorca POgrzebowy Shrek 06.02.16, 14:46

Lubię Schetynę. POgrzebie PO. Amen.
      • prawdawaszaboli Re: Schetyna - dobry lider 06.02.16, 17:00
        To pokazuje jaka panika jest w PO, skoro do niedawna rozsądny i opanowany Schetyna zachowuje się jak bokser po KO... :))

--
        wpolityce.pl/polityka/279116-trzy-fundamentalne-klamstwa-na-temat-trybunalu-konstytucyjnego-to-najwieksze-lgarstwo-2015-roku
    • wszystkojednokto obiektywnie rzecz biorac 06.02.16, 15:49
      nie ma dobrego wyjscia , naczekal sie w przedpokoju wladzy a dostaly mu sie jedynie zgliszcza
      Jakies histeryczne Kopaczki, Budki z wodoglowiem , buczace pod nosem Kierwinskie
      Niesiolowski-uciekinier z Tworek ...
      Z kim robic wielka polityke , z kim budowac gabinet cieni?
      Ostatnia nadzieja w obcej interwencji tez powoli spala na panewce , to mokry kapiszon,bo Europa ma obecnie powazniejsze problem , niz obrona interesow parudziesieciu aferalow , ktorym grozi paka
      I jeszcze ten Petru , niewdziecznik , cale lata laszacy sie do Tuska niespodziewanie wbil PO osinowy kolek
      • slightly.stupid Obiektywnie i subiektywnie rzecz biorac 06.02.16, 16:15

Zgadzam się z Tobą. Z rozbawieniem i satysfakcją obserwuję stękania Schetyny przed mikrofonem. Oratorem nie jest. Brakowało mi określenia nadymającego się i patronizującego Budki. Twoje określenie wydaje się najlepsze. Pozostałe ciotki Kidawa i ta druga, chyba też na K, są żałosne. Sądzę, ze już w lecie będziemy mieli znajomą stypę. I tego im i sobie serdecznie życzę. Amen!
    • prawdawaszaboli Re: Schetyna - dobry lider 06.02.16, 17:14
      To mój ulubieniec od kilku dni - od czasu gdy ogłosił się królem Polski w kontaktach z zagranicą i przelicytował pisowskie 500+ ... :)

POtępieńcy są na równi pochyłej do grobu... :)
      • cossa.nostra Re: Schetyna - dobry lider 06.02.16, 17:15
        R.I.P.
    • prawdawaszaboli Re: Schetyna - dobry lider 06.02.16, 17:17
      > Dodatkowo kabaret ubarwi swoją osobą niejaki Neumann.

Podobał mi sie jako trybun ludowy na barykadzie KODu... :))

--
      wpolityce.pl/polityka/279116-trzy-fundamentalne-klamstwa-na-temat-trybunalu-konstytucyjnego-to-najwieksze-lgarstwo-2015-roku
    • camille_pissarro Re: Schetyna - dobry lider 06.02.16, 17:37
      "Państwo Platformy" Andrzeja Zybertowicza ( byłem na spotkaniu z autorem i Fedyszak Radziejewską ) świetnie podsumowuje tych 8 lat rządów formacji picera z Sopotu. To już jest koniec, nie ma już nic Platfusy są wolni mogą już iść ... do lamusa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka