3kaczyjar 29.02.16, 20:54 Jak wy nas nienawidzicie za to, że kochamy normalne życie. Węszycie jak psy - a sqrvysynami jesteście wy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3kaczyjar Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:09 Chce się bawić - chcę się śmiać - tu się nie da qrva mać, Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:25 resboy napisał(a): > /.../ Baw się, śmiej. Chyba przez łzy... Tak zgnoić własny kraj, to naprawdę psycholi trzeba. :( Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:27 Własny kraj czy jego rozbestwionych bezkarnością okupantów?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
resboy Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:33 No właśnie. Ja nie odczułem żadnego zgnojenia. Przeciwnie. Policja już tak nie poluje na kierowców. Zablokowano drastyczną podwyżkę mandatów zaklepaną przez poprzedni rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 22:38 Cud! rozdziawiony raz w życiu napisał coś do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 23:01 yoma napisała: > Cud! rozdziawiony raz w życiu napisał coś do rzeczy... Hmm, sam nie rozumie co pisze, najwyraźniej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 23:04 Nie przymilaj się yoma, fałszywie, tak, jesteście okupantami. Ale z każdym dniem mniej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:15 Trzeba było w 78 przenieść się do Pompejów. Dziś możesz w tym samym celu przenieść się do Berlina. Zanim queerów wykończą tam islamiści, ze trzy lata może się pośmiejesz i pobawisz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:21 Rozumiem - chciał byś pofiglować z tamtejszymi lesbijkami. Tu się wstydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:26 No widzisz, to cała wasza, kodeki , wiedza o świecie i życiu. I dlatego traficie na śmietnik historii. Tylko dlatego. I aż. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:43 "Zdefiniuj normalne zycie" Nawet o tym nie masz pojecia. Przypadek beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
resboy Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:52 No i właśnie dlatego dostajecie w dupę. I nadal dostawać będziecie. Zastanów się nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Normalne życie 29.02.16, 21:51 to wszystko to, czego prawo nie zabrania, bez oglądania się na jakieś religijne zabobony! resboy napisał(a): > Zdefiniuj normalne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Normalne życie 29.02.16, 22:15 Bo im nie chodzi o to, by to oni mogli zajmować się sodomią i gonorheą. Im chodzi o to, by państwo przymuszało do tego normalnych ludzi:)))))) Słowem, w swoim qronie qrwienie się to dla nich nie żadna wolność. Wolność dla tych dzieci szatana i schulza jest dopiero wtedy, gdy zabiorą ją innym. A tu zonk.:)))))) Pod kamień . Odpowiedz Link Zgłoś
resboy Re: Normalne życie 29.02.16, 22:28 Jedyna nadzieja, że ten squ...ały lewacki eurokołchoz rozwali się, bo nasza targowica przy jego pomocy będzie chciała obalić nasz rząd. Myślę, że migranci skutecznie zniszczą lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbawiony78 Re: Normalne życie 29.02.16, 22:56 Coś ty taki bojący?:) Oni w większym strachu. Nam chodzi o życie dla Polski i jej dzieci. Im, odsuniętym od władzy okupantom Polski , chodzi już wyłącznie o ich własne życie. Tylko. Więc niby jak mogą wygrać? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
resboy Re: Normalne życie 29.02.16, 23:09 Będą buntować lewacki eurokołchoz żeby nam coś blokowali, nie wypłacali, grozili sankcjami. Przed tym musimy się jakoś obronić. Skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Mylisz się!!! 29.02.16, 23:28 rozbawiony78 napisał(a): > Bo im nie chodzi o to, by to oni mogli zajmować się sodomią i gonorheą. Im chod > zi o to, by państwo przymuszało do tego normalnych ludzi:)))))) Chodzi o to, by państwo nie zabraniało normalnym ludziom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:11 Moim zdaniem wynika to z pisich kompleksów.Uzasadnionych zresztą a także z powodu prowincjonalności i rozległego niedostatku wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Qrva Pisowcy - 29.02.16, 21:26 W samej rzeczy dla nich to złapać :( za dziada) i latać po wsi krzycząc miałem ją miałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Qrva Pisowcy - 01.03.16, 05:49 3kaczyjar napisał(a): > Jak wy nas nienawidzicie za to, że kochamy normalne życie. > Węszycie jak psy - a sqrvysynami jesteście wy. Nienawiść i obsesja wyziewa raczej z Twojej, powyżej wypowiedzi i tytułu. Masz to powyżej czarno na białym. Odpowiedz Link Zgłoś