Dodaj do ulubionych

Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim...

10.03.16, 23:54
...Jarosław Rajmundowicz Kaczyński, jest dziedzicznym rosyjskim agentem i swołoczą pierwszego sortu. Swołoczą drugiego sortu są członkowie podzespołu smoleńskiego, swołoczą trzeciego sortu - uczestnicy sabatów na Krakowskim Przedmieściu i czynni smoleńszczycy, a swołoczą czwartego sortu - ogłupiony tłum, który wierzy w zamach.

Kiedyś trzeba będzie wymierzyć sprawiedliwość zdrajcom Narodu. Tawariszczu Jarosławu być może lepiej będzie darować jego plugawe życie, żeby męczył się dłużej.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim. 11.03.16, 12:46
      Można przypuścić, że ten sam wymiar kary, za крaйнюю беcпoрядoчнocть, зa тo чтo кoнченный yблюдoк,zastosowali także mocodawcy JARA. Ojcu Wilhelmowi się upiekło - skonał w ciągu kilku minut (uduszony). JAR jeszcze długo będzie przyglądał się postępującemu moralnemu i innemu rozkładowi PiS, oraz ekscesom, seksualnym i innym, Martusi.
      Sytuacja ta będzie miała charakter edukacyjny - będzie przygotowywać JARA do egzystencji po pozostawieniu tego padołu. Skrwawionych pieniędzy FOZZ, bogactw Srebrnej, nadzoru oficera prowadzącego, cieniutkich PiSków premier i prezydenta, pochlebstw TW z Episkopatu, oraz hojnie obdarzonych przez naturę Hofmana i Błaszczaka.

--
      Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1, "Krótka historia PiS(b)".
      PiS(b) jak ВКП(б).
    • buldog2 Re: Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim. 11.03.16, 20:50
      Pomniejsi agenci JARA z grup 2,3,4 nie pokazują się w wątku. Trafienie w sedno i jaczejka oszołomiona, czeka na rozkazy podoficera prowadzącego.
    • qwardian Re: Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim. 11.03.16, 20:59

To i ja podbiję ten wątek. Osobiście widziałem jak Jarosław Kaczyński gonił z pałką Czesława Kiszczaka...
      • pies_na_czarnych Re: Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim. 11.03.16, 21:07
        qwardian napisał:

>
        > To i ja podbiję ten wątek. Osobiście widziałem jak Jarosław Kaczyński gonił z p
        > ałką Czesława Kiszczaka...

No co ty? Przeciez Kiszczak nie byl homo.
        • qwardian Re: Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim. 11.03.16, 21:21

pies_na_czarnych napisała:

> No co ty? Przeciez Kiszczak nie byl homo.

Pies, przecież Ty nie jesteś homo, a masz regularnie obijane pośladki przez Katschora...
        • marbor1 Re: Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim. 11.03.16, 21:40
          O ile dobrze słyszałam to Jarosław miał podobno jakiegoś męża i to jemu raczej tę pałkę wsadzano tam gdzie było trzeba.
      • buldog2 Re: Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim. 11.03.16, 21:07
        Niech czytają. Wszyscy.
        Ku większej chwale Pana Prezesa.
      • wariant_b Re: Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim. 11.03.16, 21:15
        > Osobiście widziałem jak Jarosław Kaczyński gonił z pałką Czesława Kiszczaka...

Chyba w ramach operacji "Hiacynt"?
        • qwardian Re: Jarosław Wilhelmowicz Świątkowski, kryptonim. 11.03.16, 21:31

Facet Ty o romansie, a Waffen SS Katschoren serwuje w pośladki kopniaki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka