Gość: uduchowiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:40 Ducha nie gaście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warka_strong Re: Kocham Dyducha. 23.09.04, 22:11 Nie gaście nigdy ducha Dyducha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: a ja go kocham za tą wypowiedź: 23.09.04, 22:25 "Prosta wymiana ludzi młodszych na starszych jest zbyt prosta, żeby mogła zaistnieć z punktu widzenia hasła". O wymianie pokoleniowej w SLD w Radiu Zet 15.09 Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Do: " katarsis". 23.09.04, 22:32 Z polskiego zwykle miałem oceny bardzo dobre. Niemniej jednak mam prośbę, przełóż treść cytowanej wypowiedzi na język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Do: " katarsis". 23.09.04, 22:45 warka_strong napisał: > Z polskiego zwykle miałem oceny bardzo dobre. Niemniej jednak mam prośbę, > przełóż treść cytowanej wypowiedzi na język polski. > A czy można przetłumaczyć coś, co jest bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: a ja go kocham za tą wypowiedź: 23.09.04, 22:43 katarsis napisała: > "Prosta wymiana ludzi młodszych na starszych jest zbyt prosta, żeby mogła > zaistnieć z punktu widzenia hasła". Proponuję więc wymienić starszych na młodszych, taka wymiana powinna nie być zby prosta, żeby mogła zaistnieć z punktu widzenia hasła. > O wymianie pokoleniowej w SLD > w Radiu Zet 15.09 Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: a ja go kocham za tą wypowiedź: 23.09.04, 22:48 douglasmclloyd napisał: > katarsis napisała: > > > "Prosta wymiana ludzi młodszych na starszych jest zbyt prosta, żeby mogła > > > zaistnieć z punktu widzenia hasła". > > Proponuję więc wymienić starszych na młodszych, taka wymiana powinna nie być zb > y > prosta, żeby mogła zaistnieć z punktu widzenia hasła. Proponuję wymienić hasła nowe na hasła stare, co jet bardzo proste z punktu widzenia braku wymiany pokolenia:) > > > O wymianie pokoleniowej w SLD > > w Radiu Zet 15.09 > > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: a ja go kocham za tą wypowiedź: 23.09.04, 23:06 katarsis napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > katarsis napisała: > > > > > "Prosta wymiana ludzi młodszych na starszych jest zbyt prosta, żeby > mogła > > > > > zaistnieć z punktu widzenia hasła". > > > > Proponuję więc wymienić starszych na młodszych, taka wymiana powinna nie > być > zb > > y > > prosta, żeby mogła zaistnieć z punktu widzenia hasła. > Proponuję wymienić hasła nowe na hasła stare, co jet bardzo proste z punktu > widzenia braku wymiany pokolenia:) Teza wymiany, ma swoją antytezę i dopiero ich połączenie daje syntezę tworzącą nową wartość. > > > O wymianie pokoleniowej w SLD > > > w Radiu Zet 15.09 > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: a ja go kocham za tą wypowiedź: 24.09.04, 00:14 douglasmclloyd napisał: > katarsis napisała: > > > douglasmclloyd napisał: > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > "Prosta wymiana ludzi młodszych na starszych jest zbyt prosta > , żeby > > mogła > > > > > > > zaistnieć z punktu widzenia hasła". > > > > > > Proponuję więc wymienić starszych na młodszych, taka wymiana powinn > a nie > > być > > zb > > > y > > > prosta, żeby mogła zaistnieć z punktu widzenia hasła. > > > Proponuję wymienić hasła nowe na hasła stare, co jet bardzo proste z punk > tu > > widzenia braku wymiany pokolenia:) > > Teza wymiany, ma swoją antytezę i dopiero ich połączenie daje syntezę tworzącą > nową wartość. Oj, bez interpretatorów ciężko zrozumieć posła Dyducha, kiedy w szeregach SLD trwa pokoleniowa zawierucha. > > > > > O wymianie pokoleniowej w SLD > > > > w Radiu Zet 15.09 > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: a ja go kocham za tą wypowiedź: 24.09.04, 03:46 katarsis napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > katarsis napisała: > > > > > douglasmclloyd napisał: > > > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > > > "Prosta wymiana ludzi młodszych na starszych jest zbyt > prosta > > , żeby > > > mogła > > > > > > > > > zaistnieć z punktu widzenia hasła". > > > > > > > > Proponuję więc wymienić starszych na młodszych, taka wymiana > powinn > > a nie > > > być > > > zb > > > > y > > > > prosta, żeby mogła zaistnieć z punktu widzenia hasła. > > > > > Proponuję wymienić hasła nowe na hasła stare, co jet bardzo proste > z punk > > tu > > > widzenia braku wymiany pokolenia:) > > > > Teza wymiany, ma swoją antytezę i dopiero ich połączenie daje syntezę two > rzącą > > nową wartość. > Oj, bez interpretatorów ciężko zrozumieć posła Dyducha, kiedy w szeregach SLD > trwa pokoleniowa zawierucha. Nie tylko jego. Oleksy wcale nie jest lepszy. > > > > > O wymianie pokoleniowej w SLD > > > > > w Radiu Zet 15.09 > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: a ja go kocham za tą wypowiedź: 24.09.04, 11:27 douglasmclloyd napisał: > katarsis napisała: > > > douglasmclloyd napisał: > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > douglasmclloyd napisał: > > > > > > > > > katarsis napisała: > > > > > > > > > > > "Prosta wymiana ludzi młodszych na starszych jest > zbyt > > prosta > > > , żeby > > > > mogła > > > > > > > > > > > zaistnieć z punktu widzenia hasła". > > > > > > > > > > Proponuję więc wymienić starszych na młodszych, taka wy > miana > > powinn > > > a nie > > > > być > > > > zb > > > > > y > > > > > prosta, żeby mogła zaistnieć z punktu widzenia hasła. > > > > > > > Proponuję wymienić hasła nowe na hasła stare, co jet bardzo p > roste > > z punk > > > tu > > > > widzenia braku wymiany pokolenia:) > > > > > > Teza wymiany, ma swoją antytezę i dopiero ich połączenie daje synte > zę two > > rzącą > > > nową wartość. > > > Oj, bez interpretatorów ciężko zrozumieć posła Dyducha, kiedy w szeregach > SLD > > trwa pokoleniowa zawierucha. > > Nie tylko jego. Oleksy wcale nie jest lepszy. Może ratuje go powierzchwna ogłada? Tembrem głosu nie budzi mojej sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC BYWAJA RÓŻNE ZBOCZENIA IP: 213.17.204.* 23.09.04, 22:37 BYWAJA RÓŻNE ZBOCZENIA. Tego współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Kocham Dyducha. 24.09.04, 11:31 Pochanke go fajnie wczoraj zmaltretowała na tvn24 Odpowiedz Link Zgłoś
indris Kocham Dyducha: nowa kategoria... 24.09.04, 11:39 ...kochających inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś