alabama53 17.04.16, 23:54 Nie wiem jak wy ale ja mam doskonaly plan wysmiania sie z Kaczynskiego mozna jego zalatwic psychicznie chociaz juz zauwarza sie u niego chorobe glowy choruje na manie wielkosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inocom 10 lat temu tak. 18.04.16, 00:09 alabama53 napisał: > Nie wiem jak wy ale ja mam doskonaly plan wysmiania sie z Kaczynskiego mozna je > go zalatwic psychicznie chociaz juz zauwarza sie u niego chorobe glowy choruje > na manie wielkosci. Teraz nie. Kaczyński wie, że znika, i mu opinia o nim zwisa. Chorobę głowy zauważyłem zaś u opozycji, co wydarła karty do głosowania, a potem pobiegła po ulubione 300. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama53 Re: 10 lat temu tak. 18.04.16, 03:16 Z tego co mi donosza Kaczynski boi sie wlasnego cienia Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice przy tak głupiej opozycji to 10 lat do przodu ma.. 18.04.16, 06:58 alabama53 napisał: > Z tego co mi donosza Kaczynski boi sie wlasnego cienia Może się bać tylko Tajemniczego Samobójcy. Schetyny, Kopacz, Petru czy Kijowskiego zdecydowanie nie. Nie porwali tłumów :) Jeszcze może być wiele niespodzianek : www.rmf24.pl/fakty/polska/news-tygodnik-abc-ujawnia-poslowie-psl-chca-przejsc-do-prawa-i-sp,nId,2186391 Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Kaczynski poddaj sie 18.04.16, 05:57 alabama53 napisał: > Nie wiem jak wy ale ja mam doskonaly plan wysmiania sie z Kaczynskiego mozna je > go zalatwic psychicznie chociaz juz zauwarza sie u niego chorobe glowy choruje > na manie wielkosci. Może jednak zanim wyśmiejesz Kaczyńskiego to spróbuj podszkolić się z ortografii podstawowej. Tacy przeciwnicy Kaczyńskiego jak Ty budują siłę PiS :( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczynski poddaj sie 18.04.16, 08:19 Przykro mi cię rozczarowywać, ale twoja uparcie lansowana teza nie znajduje poparcia w faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Kaczynski poddaj sie 19.04.16, 07:53 yoma napisała: > Przykro mi cię rozczarowywać, ale twoja uparcie lansowana teza nie znajduje pop > arcia w faktach. Równie dobrze możesz napisać jak Cię oplują, że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kaczynski poddaj sie 18.04.16, 08:22 E tam, to zwyczajny Świr! Odpowiedz Link Zgłoś
alabama53 Re: Kaczynski poddaj sie 19.04.16, 00:28 To jest maly cwaniaczek kuty na cztery kocie lapy Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Re: Kaczynski poddaj sie 18.04.16, 08:55 Nowy pomysł za 10 milionów? forum.gazeta.pl/forum/w,54,161167237,161167237,investycja.html Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Kaczynski poddaj sie 19.04.16, 06:07 REDUTA PREZESA SEJM JAK ORDON BRONIL BEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Kaczyński to geniusz polityczny! 19.04.16, 07:39 Nie podda się nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 19.04.16, 09:20 cossa.nostra napisał(a): > > Nie podda się nigdy. Ee tam geniusz. Odeszedł w polskiej POlityki Tusk i Kopacz wraz z Misiem Kaminskim, Schetynà i paroma innymi durniami i tu na forum Zapijaczonym Ryjem sprezentowali władzè zaskoczonemu tym , Kaczyñskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczynski poddaj sie 19.04.16, 08:20 Wg wieszcza Ordon skończył marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kod-kod-gdak Re: Kaczynski poddaj sie 19.04.16, 10:02 alabama53 napisał: > Nie wiem jak wy ale ja mam doskonaly plan wysmiania sie z Kaczynskiego mozna je > go zalatwic psychicznie chociaz juz zauwarza sie u niego chorobe glowy choruje > na manie wielkosci. ciekawe czy ty już łeb wyleczył..... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Kaczyński to geniusz polityczny! 19.04.16, 10:10 Sweet surrender www.youtube.com/watch?v=h2JWJYLNUq4 Odpowiedz Link Zgłoś