Dodaj do ulubionych

Prezydent Komorowski w TOK FM

26.04.16, 08:19
Z przyjemnością wysłuchałem rozmowy u P. Janiny Paradowskiej. Podpisałbym się praktycznie wszystkim, może powiedziałbym to mocniej. Polecam wysłuchanie.

--
Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1.
Obserwuj wątek
    • dobra_zmiana Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 08:27
      nie dziwię się twemu fatalnego samopoczucia na rzeczywistość skoro zaczynasz dzień od wampirów energetycznych, Komorowskiego z Paradowską
      • az43 Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 14:15
        Nikt nikogo nie zmusza do słuchania.Ja wolę posłuchać mądrych ludzi,mających coś do powiedzenia niż pisuarowych debili nie potrafiących sklecić zdania.
      • czekam.na.lewice tym bardziej, że jak to mawia Komorowski 26.04.16, 14:31
        dobra_zmiana napisała:

> nie dziwię się twemu fatalnego samopoczucia na rzeczywistość skoro zaczynasz d
        > zień od wampirów energetycznych, Komorowskiego z Paradowską
        ...Paradowska to kaszalot.
      • pieluchy-i-sliniaczki charoszaja.smiena, doucz się polszczyzny,... 26.04.16, 14:48
        ...bo ci twój kamandir zabierze premię. To zdanie to rusycyzm, charcia?
        > nie dziwię się twemu fatalnego samopoczucia na rzeczywistość
        • kalllka Re: charoszaja.smiena, doucz się polszczyzny,... 26.04.16, 16:37
          Spokojnie piqu,
          Niech porysycyzuje. Rusycyzmy bliższe naszemu językowi. W końcu chodzi o to by zrozumieć background wypowiedzi a nie dać się ponieść emocjom i płacić przyszłością.
    • mn7 Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 13:23
      To rozmówcy z klasą.
    • damakier1 Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 14:24
      Również wysłuchałam z dużą przyjemnością. W ogóle, ilekroć Bronisław Komorowski publicznie zabiera głos, warto go posłuchać i zastanowić się nad tym, co mówi.
      Pojąć nie mogę, że zamieniliśmy takiego dobrego prezydenta na to, co mamy...
      • czekam.na.lewice Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 14:34
        damakier1 napisała:

> Również wysłuchałam z dużą przyjemnością. W ogóle, ilekroć Bronisław Komorowsk
        > i publicznie zabiera głos, warto go posłuchać i zastanowić się nad tym, co mówi
        > .
        > Pojąć nie mogę, że zamieniliśmy takiego dobrego prezydenta na to, co mamy...
        Mam inne uczucie. Cieszę się, że tak koniunkturalny, infantylny i niedokształcony prosty człowiek nie jest już prezydentem. Obrazował na żywo większość naszych wad.
        • oba.ma.jadra Bolesny bełkot Komorowskiego 26.04.16, 15:08
          czekam.na.lewice napisał(a):

> Mam inne uczucie. Cieszę się, że tak koniunkturalny, infantylny i niedokształcony prosty człowiek nie jest już prezydentem. Obrazował na żywo większość naszych wad.<

Ja też się bardzo cieszę. Komorowski to ignorant i morderca języka polskiego.
      • czekam.na.lewice O gustach, szczególnie Dam, nie dyskutuje się 26.04.16, 15:09
        Prezent, skoro tak lubisz słuchać Komorowskiego.
        www.youtube.com/watch?v=0sy7wPetoyA
        www.youtube.com/watch?v=J425CF-mwCk
      • oba.ma.jadra Bolesny bełkot Komorowskiego 26.04.16, 15:16
        damakier1 napisała:

> Pojąć nie mogę...<

To kwestia wyobraźni. Nie wszystkim jest ona dana:) Współczuję.
    • czekam.na.lewice Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 15:01
      Czy rozmawiali o tej ustawie, która tę interwencję policji czyni zgodną z prawem ?
      szczecin.wyborcza.pl/szczecin/1,34959,19977344,wystawily-antytransparenty-podczas-marszu-zycia-trafily-na.html?disableRedirects=true
    • xystos Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 15:11
      Jaki Prezydent takie medium
      • baabeczka Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 16:27
        Czekam na lewice...to wszystko,co przypisujesz prezydentowi Komorowskiemu...jest u notatiusza Dudy. Doslownie wszystko, ladnie tego niby prezydenta opisales.
        Musisz byc bardzo mlody,bo twoje komentarze sa bardzo infantylne,wręcz zabawne.
        • pies_na_czarnych Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 16:31
          On tak ma. Wiek nie gra w tym wypadku roli. ;)
        • czekam.na.lewice Re: Prezydent Komorowski w TOK FM 26.04.16, 17:23
          baabeczka napisała:

> Czekam na lewice...to wszystko,co przypisujesz prezydentowi Komorowskiemu...jes
          > t u notatiusza Dudy. Doslownie wszystko, ladnie tego niby prezydenta opisales.
          > Musisz byc bardzo mlody,bo twoje komentarze sa bardzo infantylne,wręcz zabawne.
          Nie wszystko babeczko, nie wszystko. Musisz być stara bo słabo kojarzysz.
          Obaj to niedobrzy prezydenci ale są jednak różnice ale rozumiem, że w Twoim wieku :) masz prawo ich nie dostrzec.
          • oba.ma.jadra Bolesny bełkot Komorowskiego 26.04.16, 17:32
            Baa.beczka to pen nick pani Komorowskiej. Kaszalocika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka