Dodaj do ulubionych

Słuchałem bełkotu Schetyny

17.05.16, 12:23

Jestem zachwycony. Tylko tak dalej Grzegorzu. POwodzenia:)
Obserwuj wątek
    • freies_man Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:26
      Prochu raczej Grzesiu nie wymyśli....
      Fakt, jak na szefa totalnej opozycji jest cieniutki jak barszcz.
      • oba.ma.jadra Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:35
        Życzę Schetynie aby jak najdłużej był szefem PO. Do samego końca...
        • kolpik124 Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:39
          oba.ma.jadra napisał(a):

> Życzę Schetynie aby jak najdłużej był szefem PO. Do samego końca...

dlaczego to cię tak ekscytuje, mosznowy?
          • az43 Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:43
            On jest masochistą.
          • czekam.na.lewice Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:44
            kolpik124 napisała:

> oba.ma.jadra napisał(a):
            >
            > > Życzę Schetynie aby jak najdłużej był szefem PO. Do samego końca...
            >
            > dlaczego to cię tak ekscytuje, mosznowy?
            Przecież On wspiera PiS a im dłużej jest Schetyna, im częściej się wypowiada, tym lepiej dla PiS.
            • j-k Otoz to :) 17.05.16, 12:49
              czekam.na.lewice napisał:
              Przecież On wspiera PiS a im dłużej jest Schetyna, im częściej się wypowiada, tym lepiej dla PiS.

Otoz to :)
              Prosze mi zostawic Grzesia w spokoju.
              To od roku moj ulubieniec.
              • czekam.na.lewice Re: Otoz to :) 17.05.16, 12:54
                j-k napisał:

> Otoz to :)
                > Prosze mi zostawic Grzesia w spokoju.
                > To od roku moj ulubieniec.
                Podejrzewam też, że lubisz Ewę Kopacz a nie przepadasz za panem Halickim.
              • pies_na_czarnych Re: Otoz to :) 17.05.16, 12:57
                j-k napisał:

> czekam.na.lewice napisał:
                > Przecież On wspiera PiS a im dłużej jest Schetyna, im częściej się wypowiada, t
                > ym lepiej dla PiS.
                >
                >
                > Otoz to :)
                > Prosze mi zostawic Grzesia w spokoju.
                > To od roku moj ulubieniec.

Ludzik juz dawno jest nudny z tym swoim odkrywczym sloganem. Moglby wymyslec cos nowego.
                • czekam.na.lewice Re: Otoz to :) 17.05.16, 13:02
                  pies_na_czarnych napisała:
                  > Ludzik juz dawno jest nudny z tym swoim odkrywczym sloganem. Moglby wymyslec co
                  > s nowego.
                  Jak zwykle jak Cię coś boli a nie masz nic do powiedzenia to piszesz takie bzdury.
                  Opisałem fakt, który wynika z sondaży.
                  Jak jestem nudny to nie czytaj. Wyszarz mnie w ustawieniach a jak nie masz nic do POwiedzenia, mimo, że boli, to skorzystaj z prawa do milczenia.
            • oba.ma.jadra Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:53

>... im dłużej jest Schetyna, im częściej się wypowiada, tym lepiej dla PiS. <

Byłym nieszczerym gdybym zaprzeczył:))). Enuncjacje Petru też lubię.
              Na jego nadętym tle wszyscy wyglądają wspaniale. No, może nie Schetyna...
              • czekam.na.lewice i Nowoczesna,i PiS. 17.05.16, 13:03
                oba.ma.jadra napisał(a):

> Byłym nieszczerym gdybym zaprzeczył:))). Enuncjacje Petru też lubię.
                > Na jego nadętym tle wszyscy wyglądają wspaniale. No, może nie Schetyna...
                Jednak Petru zyskuje na słabości Schetyny i Kopacz.
                Zarówno PiS jak i Nowoczesna są zainteresowane aby Schetyna rządził tym zombie POlitycznym jak najdłużej.
                • oba.ma.jadra Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:11

> Jednak Petru zyskuje na słabości Schetyny i Kopacz. Zarówno PiS jak i Nowoczesna są zainteresowane aby Schetyna rządził tym zombie POlitycznym jak najdłużej.<

Niech Grzegorz prowadzi PO! Do samego zejścia POniżej progu. Wyborczego:)
                  • czekam.na.lewice Re: Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:18
                    oba.ma.jadra napisał(a):

> Niech Grzegorz prowadzi PO! Do samego zejścia POniżej progu. Wyborczego:)
                    Nie zaniżałbym zasług i wydatnej pomocy Ewy Kopacz. Wręcz synergia.
                    Mam też nadzieję, że panu Schetynie doradza Misiu Kamiński.
                    • oba.ma.jadra Re: Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:53

> Nie zaniżałbym zasług i wydatnej pomocy Ewy Kopacz. Wręcz synergia.
                      > Mam też nadzieję, że panu Schetynie doradza (sPOcony) Misiu Kamiński.<

Oczywiście że Ewa ma zasługi. Jest Nikiforem Krynickim POlskiej POlityki.
                      A sPOcony Misio K. POwinien doradzać Grzegorzowi. Być może już to robi.
                    • freies_man Re: Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:54

> oba.ma.jadra napisał(a):
                      >
                      > > Niech Grzegorz prowadzi PO! Do samego zejścia POniżej progu. Wyborczego:)
                      > Nie zaniżałbym zasług i wydatnej pomocy Ewy Kopacz. Wręcz synergia.
                      > Mam też nadzieję, że panu Schetynie doradza Misiu Kamiński.

Grzesiek ma pecha, zawsze ktoś mu stoi na drodze do pełnej władzy. Najpierw Tusk a teraz Petru.
                      Inna sprawa, że Grzesio nie ma tej charyzmy, która powinien mieć polityk aspirujący do bycia szefem totalnej opozycji.
                      Podejrzewam, że duet Petru-Kijowski + pani Gasiuk Pichowicz, zgaszą gwiazdkę Grzesia, która ledwie rozbłysła a już gaśnie.
                      Grzesiu prawdopodobnie wyprowadzi sztandar platformy...
                      • oba.ma.jadra Re: Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:57
                        Widziałem na Pradze budkę z charyzmą. Grzesiu POwiniem trochę jej nabyć.
                        I POszerzyć nieszczery, krokodyli uśmiech.
    • szwampuch58 Re: niemozliwe gdzie u Kurskiego??? 17.05.16, 14:19
      buhahahahahaha
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,150682,20088734,dzis-rano-odbyla-sie-konferencja-po-jednak-widzowie-tvp-zamiast.html#MTstream_Z9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka