oba.ma.jadra 17.05.16, 12:23 Jestem zachwycony. Tylko tak dalej Grzegorzu. POwodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freies_man Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:26 Prochu raczej Grzesiu nie wymyśli.... Fakt, jak na szefa totalnej opozycji jest cieniutki jak barszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
oba.ma.jadra Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:35 Życzę Schetynie aby jak najdłużej był szefem PO. Do samego końca... Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:39 oba.ma.jadra napisał(a): > Życzę Schetynie aby jak najdłużej był szefem PO. Do samego końca... dlaczego to cię tak ekscytuje, mosznowy? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:44 kolpik124 napisała: > oba.ma.jadra napisał(a): > > > Życzę Schetynie aby jak najdłużej był szefem PO. Do samego końca... > > dlaczego to cię tak ekscytuje, mosznowy? Przecież On wspiera PiS a im dłużej jest Schetyna, im częściej się wypowiada, tym lepiej dla PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Otoz to :) 17.05.16, 12:49 czekam.na.lewice napisał: Przecież On wspiera PiS a im dłużej jest Schetyna, im częściej się wypowiada, tym lepiej dla PiS. Otoz to :) Prosze mi zostawic Grzesia w spokoju. To od roku moj ulubieniec. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Otoz to :) 17.05.16, 12:54 j-k napisał: > Otoz to :) > Prosze mi zostawic Grzesia w spokoju. > To od roku moj ulubieniec. Podejrzewam też, że lubisz Ewę Kopacz a nie przepadasz za panem Halickim. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Otoz to :) 17.05.16, 12:57 j-k napisał: > czekam.na.lewice napisał: > Przecież On wspiera PiS a im dłużej jest Schetyna, im częściej się wypowiada, t > ym lepiej dla PiS. > > > Otoz to :) > Prosze mi zostawic Grzesia w spokoju. > To od roku moj ulubieniec. Ludzik juz dawno jest nudny z tym swoim odkrywczym sloganem. Moglby wymyslec cos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Otoz to :) 17.05.16, 13:02 pies_na_czarnych napisała: > Ludzik juz dawno jest nudny z tym swoim odkrywczym sloganem. Moglby wymyslec co > s nowego. Jak zwykle jak Cię coś boli a nie masz nic do powiedzenia to piszesz takie bzdury. Opisałem fakt, który wynika z sondaży. Jak jestem nudny to nie czytaj. Wyszarz mnie w ustawieniach a jak nie masz nic do POwiedzenia, mimo, że boli, to skorzystaj z prawa do milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
oba.ma.jadra Re: Słuchałem bełkotu Schetyny 17.05.16, 12:53 czekam.na.lewice napisał: >... im dłużej jest Schetyna, im częściej się wypowiada, tym lepiej dla PiS. < Byłym nieszczerym gdybym zaprzeczył:))). Enuncjacje Petru też lubię. Na jego nadętym tle wszyscy wyglądają wspaniale. No, może nie Schetyna... Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice i Nowoczesna,i PiS. 17.05.16, 13:03 oba.ma.jadra napisał(a): > Byłym nieszczerym gdybym zaprzeczył:))). Enuncjacje Petru też lubię. > Na jego nadętym tle wszyscy wyglądają wspaniale. No, może nie Schetyna... Jednak Petru zyskuje na słabości Schetyny i Kopacz. Zarówno PiS jak i Nowoczesna są zainteresowane aby Schetyna rządził tym zombie POlitycznym jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
oba.ma.jadra Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:11 czekam.na.lewice napisał: > Jednak Petru zyskuje na słabości Schetyny i Kopacz. Zarówno PiS jak i Nowoczesna są zainteresowane aby Schetyna rządził tym zombie POlitycznym jak najdłużej.< Niech Grzegorz prowadzi PO! Do samego zejścia POniżej progu. Wyborczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:18 oba.ma.jadra napisał(a): > Niech Grzegorz prowadzi PO! Do samego zejścia POniżej progu. Wyborczego:) Nie zaniżałbym zasług i wydatnej pomocy Ewy Kopacz. Wręcz synergia. Mam też nadzieję, że panu Schetynie doradza Misiu Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
oba.ma.jadra Re: Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:53 czekam.na.lewice napisał: > Nie zaniżałbym zasług i wydatnej pomocy Ewy Kopacz. Wręcz synergia. > Mam też nadzieję, że panu Schetynie doradza (sPOcony) Misiu Kamiński.< Oczywiście że Ewa ma zasługi. Jest Nikiforem Krynickim POlskiej POlityki. A sPOcony Misio K. POwinien doradzać Grzegorzowi. Być może już to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:54 czekam.na.lewice napisał: > oba.ma.jadra napisał(a): > > > Niech Grzegorz prowadzi PO! Do samego zejścia POniżej progu. Wyborczego:) > Nie zaniżałbym zasług i wydatnej pomocy Ewy Kopacz. Wręcz synergia. > Mam też nadzieję, że panu Schetynie doradza Misiu Kamiński. Grzesiek ma pecha, zawsze ktoś mu stoi na drodze do pełnej władzy. Najpierw Tusk a teraz Petru. Inna sprawa, że Grzesio nie ma tej charyzmy, która powinien mieć polityk aspirujący do bycia szefem totalnej opozycji. Podejrzewam, że duet Petru-Kijowski + pani Gasiuk Pichowicz, zgaszą gwiazdkę Grzesia, która ledwie rozbłysła a już gaśnie. Grzesiu prawdopodobnie wyprowadzi sztandar platformy... Odpowiedz Link Zgłoś
oba.ma.jadra Re: Sto lat dla Grzegorza S. 17.05.16, 13:57 Widziałem na Pradze budkę z charyzmą. Grzesiu POwiniem trochę jej nabyć. I POszerzyć nieszczery, krokodyli uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: niemozliwe gdzie u Kurskiego??? 17.05.16, 14:19 buhahahahahaha wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,150682,20088734,dzis-rano-odbyla-sie-konferencja-po-jednak-widzowie-tvp-zamiast.html#MTstream_Z9 Odpowiedz Link Zgłoś