Dodaj do ulubionych

Zaszczuli Kataryne.

02.06.16, 19:02
Prezes nie zna litosci. Nie ona pierwsza, nie ona ostatnia, ktora na wlasnej skorze przekonuje sie jak sa karane osoby wystepujace poza szereg.

Kataryna zniknęła z Twittera. Blogerka zhejtowana w ?buraczanym? stylu za wywiad o... PiS.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,20172650,kataryna-zniknela-z-twittera-shejtowana-w-buraczanym-stylu.html#Czolka3Img
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 19:09
      ?A niech tę kaczkę gęś kopnie!" jak mawial pan Brzechwa...raz PiSuar zawsze PiSuar ,zero empatii dla losu "kartofla"
    • m.c.hrabia Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 19:14
      poległa od własnej broni
    • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 19:15
      Postkomuna wylansowala miernote na salony,a tu czas dla miernot sie skonczyl.
      • omamiony.wiedzmin Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 19:20
        Maksiu skończ pitolić !!! Łasiłeś się całe lata jak małe szczenię by Kataryna łaskawa była na Ciebie rzucić okiem ! Ona zawsze Cię olewała ciepłym sikiem więc nie wygarniaj jej teraz od miernot :)
        Kataryna była królową tego forum ,a Ty tylko małym halabardnikiem :)
        • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 21:12
          omamiony.wiedzmin napisał:

> Kataryna była królową tego forum

Krolowa byla dla ciebie a ze mna bala sie dyskutowac i to jest cala tajemnica.
          Gdyby byla prawdziwa krolowa,to krolowalaby do tej pory.

Wylansowano mierna osobke,co w czasach postkomuny bylo norma i teraz te krolowe postkomuny nie daja sobie rady.

W tamtym czasie mi mi Michnik bhyl wielkim panem i demokrata a teraz jest posmiewiskiem.
          Bolek byl prezydentem a jest nikim.
          • omamiony.wiedzmin Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 21:57
            Maksiu Omamiony dalej Ci się wydaje,żeś piękny,młody i inteligentny.......
            Po pierwsze primo -A.Michnik był ,jest i będzie jednym z największych Polaków/ odcisk na Jego dużym palcu ma więcej klasy,inteligencji ,honoru niż cała armia obsikiwaczy Jego nogawek.
            Po drugie primo - Wałęsa był wielkim bohaterem Solidarności i koszmarnie słabym prezydentem,nie rzucę w niego kamieniem bo sam nie jestem bez grzechu.
            Po trzecie primo - Kataryna była królową i nieformalnym liderem Grupy Trzymającej Forum Kraj moim zdaniem.Mimo,że nie zgadzałem się w 99%z jej poglądami, szanowałem w jakiś sposób bo nigdy się nie zeświniła na fk. Potem całe towarzystwo odleciało na prawo tak bardzo,że dla niektórych skończyło się kontuzjami i urazami okołoczołowymi.
            Mam szczerą nadzieję,że te resztki porządnej i z klasą Kataryny dadzą początek jej nowemu życiu :)
            Maksiu powiedzmy sobie szczerze - TYLKO SZCZERZE MACIEJU - nie znasz się na polityce i tak właściwie na niczym,pitolisz od rzeczy jak masz chwilę czasu od wycierania pup amerykańskim starzykom,nie znasz się na tenisie i prawie wszystkie Twoje prognozy są jak pie.olenie trzylatka o orgazmach,Twoja Dycha Filmowa to lista filmowych gówienek na niepełnosprytnych intelektualnie itd, itd,itd,itd
            Buziaczki przesyłam i choć nie widzę dla Ciebie zbyt dużej szansy na "wyjście na ludzi" to trzymam kciuki całom parom :)
            • szwampuch58 Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 22:20
              wrzuc no te Dyche,zaciekawiles mnie
              • omamiony.wiedzmin Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 22:27
                Na forum-kino wątek "Moja dycha nigdy nie zdycha "czy jakoś tak :)
            • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 02:18

> Maksiu Omamiony dalej Ci się wydaje,żeś piękny,młody i inteligentny.......

Bo ja rzeczywiscie jestem i taki bylem cale zycie a ty i kataryna nigdy tacy nie byliscie.

> Po pierwsze primo -A.Michnik był ,jest i będzie jednym z największych Polaków/
              -----------
              Michnik byl nikim i jest nikim i za 5 lat nikt o nim nie wspomni,bo to zwykly ,wielce wylansowany postomunista taki sam jak Bolek-Walesa zwany.

> Po drugie primo - Wałęsa był wielkim bohaterem Solidarności i koszmarnie słabym
              > prezydentem,

Niestety Bolek w NICZYM nie byl dobry.Jako elektryk NIE nadawal sie nawet na majstra,ale komuna zrobila z niego bohatera i on kryl komune tak dlugo jak mogl a najwieksza jego hanba byla Nocna Zmiana.Akurat wtedy bylem w Polsce.

> Po trzecie primo - Kataryna była królową i nieformalnym liderem Grupy Trzymają
              > cej Forum Kraj moim zdaniem.

Tak rzeczywiscie bylo,bo byla to grupa oszolomow nie umiejacych samodzielnie myslec.

> Mam szczerą nadzieję,że te resztki porządnej i z klasą Kataryny dadzą początek
              > jej nowemu życiu :)

I tu jest twoj i jej najwiekszy problem.
              Swiat sie zmienia i ludzie sa duzo madrzejsi teraz niz byli 10 lat temu.Za tymi zmianami ani ty ani kataryna nie nadazacie.
              Natomiast dla mnie te zmiany sa dopiero w polowie drogi do tego co powinno w Polsce byc.
              Ja mowie do was z innej cywilizacji,ktora jest co najmniej 2 pokolenia do przodu w porownaniu z tym co sie teraz w Polsce dzieje.I dlatego wlasnie sa wizy w USA dla takich jak ty i kataryna.

• aniechto.only Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 19:17
      "Nikt mnie nigdy tak nie hejtował jak elektorat PiS-u. Daje do myślenia".

Przejrzała na oczy.
      • scoutek Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 19:24
        i doczekała się ze strony współwyznawców tego, co sama serwowała przeciwnikom
        • pies_na_czarnych Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 19:30
          Jak siabelka walczysz to od siabelki zginiesz. :)
      • don.kichote Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 22:24
        Chyba nie do końca.
        Nie przypominam sobie, żeby zajmowała się hejtem, czy kogoś z dyskutantów obrzuciła goownem - co dziś jest na porządku dziennym.
        Harcownicy POPiS-u mogliby u niej brać lekcje kultury i klasy dyskusji oraz rzeczowego argumentowania, bez wycieczek osobistych.
        Oczywiście, z racji przekonań zawsze staliśmy po przeciwnych stronach - nawet w czasach kiedy jeszcze całkiem nie "sPiSiała" - ale klasę zawsze warto docenić...
        • pies_na_czarnych Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 23:21
          Nie to mialem na mysli i w sumie zle wyszlo.
          Zniszczyli ja jej pracodawcy, dla ktorych niszczyla przeciwnikow. Klasy osobiscie u niej nie widzialem. Nie lubilem jej suchych czesto przemadrzalych wypowiedzi. Oczywiscie jest to moja subiektywna opinia.
          • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 03:19
            pies_na_czarnych napisała:

> Zniszczyli ja jej pracodawcy, dla ktorych niszczyla przeciwnikow. Klasy osobisc
            > ie u niej nie widzialem. Nie lubilem jej suchych czesto przemadrzalych wypowiedzi.
            -----------
            Ja mam podobna opinie.
    • mao111 Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 20:53
      I tu widać różnicę między pisiorami, a resztą jak w soczewce. Przez lata pisała przeciw całej reszcie i jakoś nie zaszczuli ją, a wystarczył jeden wywiad i pisiory wysadziły ją w powietrze.
      • buldog2 Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 21:04
        Skuteczności jaczejki JARa nie wolno lekceważyć. To samo było w 2005.
      • m.c.hrabia Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 21:04
        to nie do końca , nawet jak ci "inni" ją atakowali ,to była nobilitacja w oczach "swoich"
        a teraz "swoi" obsrali ,z tym, że nikt tak jak pisiory nie potrafi gowinem rzucać.
    • buldog2 Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 21:06
      To takie tam, razborka w rodzinie.

--
      ?o???? ?y??? c?o? ?y???!! ? ? ???(?) - PiS(b).
    • czekam.na.lewice Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 21:06
      Tutaj hejterzy ale z lemingowa mają jeszcze do pomocy moderatora-toaarzysza Piszczyka.
      • mao111 Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 21:12
        "Nikt mnie nigdy tak nie hejtował jak elektorat PiS-u. Daje do myślenia".

koncesjonowana
        • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 21:59
          mao111 napisał:

> "Nikt mnie nigdy tak nie hejtował jak elektorat PiS-u. Daje do myślenia".
          >
          > koncesjonowana

Najpierw byla lansowana na tym forum a pozniej przez Janke w salon24 i po wielu latach z przecietnej dziewczyny zrobiono idolke tlumow.
          Kurtyna opadla i slawa kataryny sie skonczyla,tak jak skonczyla sie slawa Lisa,Stokrotki i wielu innych lewicowcow,ze o Michniku nie wspomne.
          • gelati Śmierć kataryniarza 02.06.16, 22:05

www.youtube.com/watch?v=3xcSNx3PNpw
          • omamiony.wiedzmin Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 22:09
            Maksiu jakby się komuś chciało szukać to w archiwalnych postach znajdzie dowody jak bez mydełka wchodziłeś Katarynie . Wazelinka to przy Tobie był szorstki pikuś - podobno zwiedziłeś jej i jelito grube i dwunastnicę,na własne oczy widziałeś i polipy i hemoroidy i owsiki :)))
            Jej nie trzeba było lansować .....
            • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 22:25

> Jej nie trzeba było lansować .....

To dlaczego TERAZ jest cienka jak gumka w majtkach?

Jak jest sie dobrym to cale zycie a jak lans,pomada-to przemija i idzie w zapomnienie.
              Dlaczego Kaczynski byl i jest dobry,a Lis,Bolek,Michnik,Stokrotka,kataryna siem skonczyli.

PS.A teraz specjalnie dla ciebie.Trzeba miec charakter i wiedziec na kogo stawiac,a ty nigdy nie wiedziales i bedziesz cale zycie wspominal jaka to ona krolowa dla ubogich byla.
              • omamiony.wiedzmin Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 22:32
                Maksiu nie da się tego czytać - mam wrażenie ,że młodniejesz.Teraz masz ze cztery latka i pretensje ,że Kataryna była kimś w naszej piaskownicy,a Ciebie bito tylko łopatkami i grabkami po głowie ....
                Nie ,nie zrobiono ci krzywdy-głowa przed i po była pusta :)
                Ja nigdy nie przepadałem za Kataryną,ale biła klasą ,wiedzą większość fk.
                • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 01:59

> pretensje ,że Kataryna była kimś w naszej piaskownicy,a Ciebie bito
                  > tylko łopatkami i grabkami po głowie ....

Mnie bito po glowie,bo ja bylem i jestem Amerykaninem a kataryna byla swojska dziewczyna.

> Nie ,nie zrobiono ci krzywdy-głowa przed i po była pusta :)

Oczywiscie,ze nikt mnie krzywdy nie wyrzadzil,bo niby jak.
                  Ja bylem i jestem za PiS i uwazam,ze PiS to jest najlepsze rozwiazanie dla Polski.
                  Krolewna kataryna jest zawiedziona PiSem,bo najwyrazniej nie rozumie zmian jakie zachodza w spoleczenstwie. Zawiedziony jest rowniez redaktor Lis,jego zona Smoktunowicz,red Michnik,setki innych dziennikarzy i miliony innych ludzi.
                  Zeby przywrocic Polsce normalnosc to Dobra Zmiana musi trwac minimum 2 lata.

> Ja nigdy nie przepadałem za Kataryną,ale biła klasą ,wiedzą większość fk.

Teraz na FK tez bilaby wiekszosc postkomunistycznych oszolomow,ale pojawilo sie kilkanascie osob o bardzo zdrowych i dobrych pogladach i do nich kataryna nie dorasta,stad to zawiedzenie zmianami w Polsce.
              • mao111 Re: Zaszczuli Kataryne. 02.06.16, 22:35
                Niektórzy do końca stawiali na Adolfa.
      • mara571 to byla raczej swego rodzaju wiwisekcja 02.06.16, 23:00
        analiza finansow fundacji, ktorej szefowa jest kataryna.
        twitter.com/antyleft_
        Na stronie fundacji szczegolowe rozliczenie finansowe fundacji. Proponuje przyjrzec sie stronie 16.
        frso.pl/sites/frso.pl/files/sprawozdanie_finansowe.pdf
        Zadnych darowizn, wszystko dotacje unijne i pomoc zagraniczna.
        Bedzie mi brakowalo jej informacji na cwierkaczu, bo kataryna potrafila znalezc w sieci ciekawe informacje.
        • mao111 Re: to byla raczej swego rodzaju wiwisekcja 02.06.16, 23:03
          Jeju, naaaprawdę? To była wiwisekcja? Akurat teraz?
        • iza.bella.iza A może zrobimy wiwisekcję Mary? 03.06.16, 02:40
          Mara - wyjątkowo usłużna ku... na usługach komuszych służb - dawniej STASI i KGB, a teraz pod rozkazami niejakiego Mario. Putinowska sucz, niegodna pięt lizać Katarynie.
          Ładny hejt, no nie?

Moje drogi z Kataryną na FK rozeszły się dawno temu. PiS już w 2005 roku pokazał, co potrafi, ale Kasia miała bielmo na obu oczach, ponadto widok przesłaniał jej "aksamitny kapelusz". Jednak nie pozwolę, aby taka owaka wynajęta mara, pluła na katarynę.katarynę!
          • maksimum Re: A może zrobimy wiwisekcję Mary? 03.06.16, 04:21
            iza.bella.iza napisała:

> Mara - wyjątkowo usłużna ku... na usługach komuszych służb - dawniej STASI i KGB,

Z ciekawosci przeczytalem kilka jej postow i nigdzie nie widac by byla lewicowa.

> Putinowska sucz, niegodna pięt lizać Katarynie.

Merytorycznie mara571 jest duzo lepsza od kataryny.

> Ładny hejt, no nie?

A dlaczego z tym wyskoczylas?

> Moje drogi z Kataryną na FK rozeszły się dawno temu. PiS już w 2005 roku pokaza
            > ł, co potrafi, ale Kasia miała bielmo na obu oczach, ponadto widok przesłaniał
            > jej "aksamitny kapelusz".

PiS jest prawicowy i kataryna tez taka jest a ty niestety jestes lewicowa.

> Jednak nie pozwolę, aby taka owaka wynajęta mara, pluła na katarynę.katarynę!

A kiedy i gdzie ona plula?
            • iza.bella.iza Macieju, mam prośbę! 03.06.16, 16:01
              Jeśli koniecznie musisz komentować moje wypowiedzi, rób to w sposób ogólny. Nie wciągaj mnie w dyskusję - pożegnaliśmy się dawno temu i niech tak zostanie.
              b/o
              • maksimum Re: Macieju, mam prośbę! 03.06.16, 16:25
                OK, tylko nie robcie z kataryny meczennicy.
                Czasy sie zmienily a ona niestety nie.
          • mara571 w zasadzie nie odpowiadam na tego typu posty 03.06.16, 19:51
            ale czasami robie wyjatki.
            O Katarynie dowiedzialam sie w kwietniu 2010, kiedy komentowano jej propozycje kandydata PiS w wyborach prezydenckich 2010. Salonu24 regularnie nie czytalam, wpisow na forum Kraj tez nie pisalam i nie czytalam. Od ca 2007 pisalam regularnie na forum Swiat. Pozniej slyszalam w jakims skandalu zwiazanym z ujawnieniem jej tozsamosci i zapamietalam, ze Kataryna pracuje w jakiejs fundacji. Regularnie zaczelam czytac jej felietony w Do Rzeczy (mojego ulubionego tygodnika). Pozniej zauwazylam, ze ma niezwykly talent w wyszukiwaniu cennych informacji na Twitterze i sama takie posiada. Zauwazylam pierwszy raz jej bardzo krytyczne stanowisko wobec rzadu przed tygodniem przy okazji konfliktu w CZD. Warto, zebys zajrzala do jej felietonu z 21 numeru Do Rzeczy, gdzie sie przejechala po Agnieszce Kublik stajac w obronie Ewy Stankiewicz. Bylam zaskoczona informacjami o jej wywiadzie dla Polityki.
            Jeszcze bardziej internetowym hejtem, o ktorym informowaly media. Wczoraj szukalam zarzutow, ktore jej stawiano. Dalam wam link, abyscie mogli ocenic co Katarynie zarzucono od strony merytorycznej.
            Gdybys mogla przeczytac pare moich wpisow o fundacjach (co jest trudne, bo znikaja) wiedzialabys, ze jestem wielkim przeciwnikiem nowego modelu fundacji, ktore zyja wylacznie z pieniedzy podatnika. Obojetnie czy polskiego czy europejskiego.
            O inzynierii spolecznej, ktora sie uprawia dzieki takim "fundacjom" teraz nie bede pisac.
            Byc moze Kataryna wroci do swojej dzialnosci publicystycznej, ale byloby lepiej, gdyby zaczela pisac pod swoim nazwiskiem.
            • maksimum Re: w zasadzie nie odpowiadam na tego typu posty 03.06.16, 22:22
              mara571 napisała:

> Byc moze Kataryna wroci do swojej dzialnosci publicystycznej, ale byloby lepiej
              > , gdyby zaczela pisac pod swoim nazwiskiem.
              ----------
              To juz jest szczucie,bo slyszalem,ze nazwisko ma ....niewyjsciowe,takie bardziej wskazujace na ...........nadwage.

Co innego moje szlacheckie nazwisko a nie jakiegos cienkiego ziomala,ktory chcial byc bohaterem ale sie walesal i jedyne co mu dobrze wychodzilo to bylo donoszenie i wygrywanie w totka.
              Ja bylem duzo bardziej popularny od kataryny i ludzie do tej pory pamietaja jak sie nazywam,a moje watki mialy najwiecej wpisow i by lansowac kataryne a mnie utracic,GW nie pozwala mnie zakladac nowych watkow i moge co najwyzej dopisywac sie do jakis cieniasow.
            • maksimum Re: w zasadzie nie odpowiadam na tego typu posty 05.06.16, 05:57
              mara571 napisała:

> Gdybys mogla przeczytac pare moich wpisow o fundacjach (co jest trudne, bo znik
              > aja) wiedzialabys, ze jestem wielkim przeciwnikiem nowego modelu fundacji, ktor
              > e zyja wylacznie z pieniedzy podatnika. Obojetnie czy polskiego czy europejskiego.
              ------------
              Widze,ze GW ciebie rowniez przesladuje jak i mnie i wiekszosc niezaleznie myslacych.

Dzieki ci za to,ze uwypuklilas iz fundacje zyja TYLKO i wylacznie z kieszeni podatnika i na tym sie kataryna tak wypasla.
        • mietowe_loczki Re: to byla raczej swego rodzaju wiwisekcja 03.06.16, 16:45
          antyleft_ ?@antyleft_ 4 godz.4 godziny temu

Kurde. Byłem "na kupnie mieszkania", ale teraz zaczynam mieć wątpliwości, czy ten program nie będzie lepszą opcją.
          2 podane dalej 9 polubionych

Płaczę ze śmiechu.
          > anty-left
          > anty
    • qwardian Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 00:35
      Bez żadnego powodu lecą gromy pisich na biedną Katarynę, której broniłem dzisiaj w kilku wątkach na Salonie. Nie zapominajmy jednak jak była potraktowana tutaj na Forum Kraj kiedy zaczynała jako blogerka i redaktorzy z Czerskiej nie szczędzili jej daleko bardziej wyrafinowanych obelg, po czym odeszła sobie. To bardzo przyzwoita osoba...
      • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 02:03
        qwardian napisał:

> To bardzo przyzwoita osoba...
        -----------
        Nikt nie mowi,ze nie jest przyzwoita,bo problem lezy w zrozumieniu rzeczywistosci.
        Kiedys ta rzeczywistosc byla duzo bardziej przejrzysta a obecnie stala sie bardziej skomplikowana i dlatego kataryna sie w niej gubi.
      • czekam.na.lewice Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 05:29
        qwardian napisał:

> Bez żadnego powodu lecą gromy pisich na biedną Katarynę, której broniłem dzisia
        > j w kilku wątkach na Salonie. Nie zapominajmy jednak jak była potraktowana tuta
        > j na Forum Kraj kiedy zaczynała jako blogerka i redaktorzy z Czerskiej nie szcz
        > ędzili jej daleko bardziej wyrafinowanych obelg, po czym odeszła sobie. To bard
        > zo przyzwoita osoba...
        Też tak uważam. To przyzwoita, twórcza osoba.

>
        • maksimum Tu jest wywiad i zarzuty oraz odpowiedz. 03.06.16, 07:36
          foros.salon24.pl/715459,o-wywiadzie-kataryny-dla-polityki
          Tu jest wywiad kataryny oraz odpowiedz na jej zarzuty i przy calym obiektywizmie widac,ze kataryna nie ma racji.Po prostu nie dorosla do nowej rzeczywistosci.
    • az43 Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 07:48
      Taki jest PiS.Ponieważ nie są w stanie sprostać w dyskusjach to pisuarowe małolaty szczują.Młode pokolenie pisuarowego bydełka dorasta.
      • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 14:21
        az43 napisał:

> Taki jest PiS.Ponieważ nie są w stanie sprostać w dyskusjach to pisuarowe małol
        > aty szczują.Młode pokolenie pisuarowego bydełka dorasta.
        ----------
        Najwyrazniej NIE czytales artykulu.
        To kataryna ma poglady bardziej zblizone do KOD niz do PiS.
        • pies_na_czarnych Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 14:28
          a ty nie zrozumiales co az43 napisał.
          • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:11

> a ty nie zrozumiales co az43 napisał.
            ------------
            Tam nie bylo ZADNYCH ukrytych tresci.

> Taki jest PiS.Ponieważ nie są w stanie sprostać w dyskusjach to pisuarowe małol
            > aty szczują.Młode pokolenie pisuarowego bydełka dorasta.

NIKT jej nie szczuje.
            Poglady kataryny sa lewicowe a mlodziez PiS ma poglady prawicowe i tu NIE MA zadnej dyskusji.Jest zdecydowana roznica pogladow.

• ave.duce Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 14:40
          maksimum napisał:

> To kataryna ma poglady bardziej zblizone do KOD niz do PiS.

I za poglądy ją zhejtowali... kaczyści.
          Chyba nie pierwszy raz wywiad nie wyszedł jej na zdrowie.
          • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:15
            ave.duce napisała:

> maksimum napisał:
            >
            > > To kataryna ma poglady bardziej zblizone do KOD niz do PiS.
            >
            > I za poglądy ją zhejtowali... kaczyści.
            > Chyba nie pierwszy raz wywiad nie wyszedł jej na zdrowie.
            ---------------
            foros.salon24.pl/715459,o-wywiadzie-kataryny-dla-polityki
            Pokaz mnie,gdzie w tej odpowiedzi na artykul kataryny jest hate.
            To jest konkretna ,rzeczowa odpowiedz na lewicowe poglady kataryny.
            • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:19
              Kataryna ma poglady baaaaaaaaardzo podobne do pogladow MICHNIKA.
              Adas po po powiedzial dowcip 10-lecia o zakonnicy na pasach,jakim to genialnym prezydentem byl Komorowski i zblaznil sie na cale zycie.
              Kataryna udzielila wywiadu w ktory uwypukla swoje lewicowe poglady i zblaznila sie tym na cale zycie.
              Ona sie nie odbuduje,tak jak Michnik sie nie odbuduje.
              Czas sie zmienia a oni zostali w poprzednim 10-leciu.
            • pies_na_czarnych Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:21
              Te jej lewicowe poglady lewicowe mlodziez pisowska dopiero teraz odkryla?
              • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:24

> Te jej lewicowe poglady lewicowe mlodziez pisowska dopiero teraz odkryla?
                ---------
                Zauwazyles chyba ze w ostatnich wyborach kraj skrecil zdecydowanie na prawo a tacy jak kataryna zostali po lewej stronie.
                Michnik tez byl opozycjonista za komuny a teraz jest niepoprawnym lewakiem,wielbicielem PO i Komorowskiego.
            • ave.duce Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:54
              Konto na Twitterze zamknięte.

ps. nie byłam, nie jestem i nie będę zwolenniczką Kataryny.
              W dodatku uważam ją za kiepską - wylansowaną - analityczkę. Nie żal mi jej ani, ani.
              Poznała TERAZ kaczystowskie metody? I dobrze.
              • ave.duce Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 16:11
                natemat.pl/181519,poczet-zdrajcow-pis-choc-przez-dekade-stali-za-kaczynskim-po-krytycznej-uwadze-zostali-wykleci
              • ave.duce Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 16:11
                natemat.pl/181519,poczet-zdrajcow-pis-choc-przez-dekade-stali-za-kaczynskim-po-krytycznej-uwadze-zostali-wykleci
        • buldog2 Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 14:54
          Jeden wywiad nic nie zmienia, na temat Kataryny mam zdanie ustalone przez całość jej dokonań.
          Krew z krwie, kość z kości PiS. Razborka w siem'ie (???????? ? ?????).

--
          ?o???? ?y??? c?o? ?y???!! ? ? ???(?) - PiS(b).
          Sztandar PiS dumnie powiewa - ? xyz_xyz1.
    • buldog2 Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 14:48
      To przymiarka do powtórki sprawy Trockiego i eliminacji z PiS(b) lewactwa.
      Rok 1937 jeszcze przed nami.

--
      Sztandar PiS dumnie powiewa - ? xyz_xyz1.

• pies_na_czarnych Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:01
        Rok 1937 jest juz na wyciagniecie reki.
    • joroszka Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:20
      Kataryna męczennicą Wyborczej. To w sumie ciekawe :)
      • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:26
        joroszka napisał(a):

> Kataryna męczennicą Wyborczej. To w sumie ciekawe :)
        --------
        Zgadza sie!!
        Ona byla wylansowana przez GW i razem z GW idzie na dno.
        Poglady zblizone do pogladow pana Michnika i nic dziwnego,ze nie moze sie odnalezc w obecnej rzeczywistosci.
        • maksimum Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:31
          10 lat temu kataryna miala poglady tak zblizone do Adasiowych,ze wszyscy podejrzewali ze ona mu rowek lize.
    • tade-k53 Re: Zaszczuli Kataryne. 03.06.16, 15:33
      Tyle zła nie było nawet za Dni Noego, dlatego polecam prawdę objawioną przez Boga i ostrzegam przed piekłem, do którego ludzie wpadają jak rzęsisty deszcz.
      Czy wiesz w jakich czasach żyjemy?
      tradycja-2007.blog.onet.pl/
    • oczy.za.oko Z nami to już nikt nie ma szans. 03.06.16, 17:23
      Z nami to już nikt nie ma szans.

My dobrzy!!!!!!
      Wszyscy inni źli!!!!!!!!!!

POdskoczysz nam to koniec z tobą.
      Chwasty należy wyrywać z korzeniami!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Totalną opozycję tylko można zwalczyć totalnymi metodami.
      Więc cackać się z nią wcale nie będziemy.
      Chcecie wojny to ją będziecie mieli.
      I oczy za oko.
      • oczy.za.oko Re: Z nami to już nikt nie ma szans. 03.06.16, 17:24
        I nie liczcie na litość.
    • mara571 Kataryna wrocila na Twttera 05.06.16, 06:39
      ktos napisal, ze ona wroci i ma 30 dni na reaktywacje konta.
      Wrocila po dwoch dniach.
      • belphegor-pisu Re: Kataryna wrocila na Twttera 05.06.16, 09:30
        Tak raniutko sprawdziłaś?
    • pkt4a Re: Zaszczuli Kataryne. 05.06.16, 09:13
      blefowała z tym odejściem z tt , manipulowała z nadzieją na dotacje z dojnej zmiany , dała niby focha,
      elbanoska dostała to ona też chce dostać dotacje ,ona żyje z dotacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka