ryj_zapijaczony.sponiewierany 02.07.16, 14:48 Dziękuję bardzo! Panie Prezesie, Pani Premier! - Zbigniew Ziobro na kongresie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karfioza.0003 O ku.wa. Myślałem że o sobie piszesz!!!!! 02.07.16, 14:50 Nie będę się zatem ci wcinał tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: O ku.wa. Myślałem że o sobie piszesz!!!!! 02.07.16, 14:55 J takim chamem nie jestem i na jego miejscu na pierwszym miejscu zwrócił bym się do kobiety... Ps. I nie próbuj myśleć, bo to nie twoja domena. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 W polityce płeć nie istnieje. 02.07.16, 14:59 Zawsze wita się najpierw prezydenta, czy władcę, potem osoby stanowiska niżej i tak dalej. Ziobro tylko pokazał, że "szeregowy poseł" Kaczyński jest ważniejszy w polityce, niż premier RP. :) Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza.0003 PIS nie bawi się w hipokryzję, bo nie musi. 02.07.16, 15:12 PIS nie bawi się w hipokryzję i ty też z całą pewnością wiesz, że Kaczyński jest teraz najbardziej wpływową osobą w polskiej polityce. A więc Ziobro jako Minister Sprawiedliwości nie mógł społeczeństwu wciskać kitu. Dla mnie to wszystko jest bardzo oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
ryj_zapijaczony.sponiewierany Re: PIS nie bawi się w hipokryzję, bo nie musi. 02.07.16, 19:50 A ja to się ma do konstytucji? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: W polityce płeć nie istnieje. 02.07.16, 15:19 Tak, tyle, że w tym konkretnym przypadku zgodnie z konstytucją pani premier Szydło stoi dużo wyżej od Kaczyńskiego i na dodatek jest kobietą! Dzięki Ci za ten wpis, bo obnażyłeś w nim świadomie lub nieświadome, że Kaczyński kierując premierem i premierem łamie Konstytucję, która mówi inaczej!!! I warto by o tym częściej pisać i obnażać to PiS_dackie oszustwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Oczywiście, że napisałem to świadomie. 02.07.16, 17:16 Dla mnie PiS to wróg. Ale zwróciłem tylko uwagę, na reguły panujące w dyplomatycznym savoir-vivre. A Ziobro ewidentnie ukazał, kto dla niego jest ważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Dżentelmen! 02.07.16, 15:27 Kiedyś o czymś takim jak pan Zbyszek mówiło się szuja. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ty byś się na pierwszy miejscu zwrócił do kob 03.07.16, 13:15 W tym przypadku tak, bo to ona jest premierem, a Kaczyński szarym posłem. Co prawda wiemy, ze to na niby, ale tak jest. Ziobro jako kolejny PiS_dacki polityk wyznał prawdę, że to KAczyńki rządzi łamiąc konstytucję! Odpowiedz Link Zgłoś
gorszysort Re: Dżentelmen! 04.07.16, 09:24 Dziękuje za ciepłe posadki dla mnie i mojej żonki Odpowiedz Link Zgłoś