Dodaj do ulubionych

Dżentelmen!

02.07.16, 14:48
Dziękuję bardzo! Panie Prezesie, Pani Premier! - Zbigniew Ziobro na kongresie PiS.
Obserwuj wątek
    • karfioza.0003 O ku.wa. Myślałem że o sobie piszesz!!!!! 02.07.16, 14:50
      Nie będę się zatem ci wcinał tutaj.
      • zapijaczony_ryj Re: O ku.wa. Myślałem że o sobie piszesz!!!!! 02.07.16, 14:55
        J takim chamem nie jestem i na jego miejscu na pierwszym miejscu zwrócił bym się do kobiety...
        Ps. I nie próbuj myśleć, bo to nie twoja domena.
        • kylax1 W polityce płeć nie istnieje. 02.07.16, 14:59
          Zawsze wita się najpierw prezydenta, czy władcę, potem osoby stanowiska niżej i tak dalej.

Ziobro tylko pokazał, że "szeregowy poseł" Kaczyński jest ważniejszy w polityce, niż premier RP. :)
          • karfioza.0003 PIS nie bawi się w hipokryzję, bo nie musi. 02.07.16, 15:12
            PIS nie bawi się w hipokryzję i ty też z całą pewnością wiesz, że Kaczyński jest teraz najbardziej wpływową osobą w polskiej polityce.

A więc Ziobro jako Minister Sprawiedliwości nie mógł społeczeństwu wciskać kitu.
            Dla mnie to wszystko jest bardzo oczywiste.
            • ryj_zapijaczony.sponiewierany Re: PIS nie bawi się w hipokryzję, bo nie musi. 02.07.16, 19:50
              A ja to się ma do konstytucji?
          • zapijaczony_ryj Re: W polityce płeć nie istnieje. 02.07.16, 15:19
            Tak, tyle, że w tym konkretnym przypadku zgodnie z konstytucją pani premier Szydło stoi dużo wyżej od Kaczyńskiego i na dodatek jest kobietą!
            Dzięki Ci za ten wpis, bo obnażyłeś w nim świadomie lub nieświadome, że Kaczyński kierując premierem i premierem łamie Konstytucję, która mówi inaczej!!!
            I warto by o tym częściej pisać i obnażać to PiS_dackie oszustwo!!!
            • kylax1 Oczywiście, że napisałem to świadomie. 02.07.16, 17:16
              Dla mnie PiS to wróg. Ale zwróciłem tylko uwagę, na reguły panujące w dyplomatycznym savoir-vivre.

A Ziobro ewidentnie ukazał, kto dla niego jest ważniejszy.
    • az43 Re: Dżentelmen! 02.07.16, 15:27
      Kiedyś o czymś takim jak pan Zbyszek mówiło się szuja.
    • zapijaczony_ryj Re: Ty byś się na pierwszy miejscu zwrócił do kob 03.07.16, 13:15
      W tym przypadku tak, bo to ona jest premierem, a Kaczyński szarym posłem.
      Co prawda wiemy, ze to na niby, ale tak jest.
      Ziobro jako kolejny PiS_dacki polityk wyznał prawdę, że to KAczyńki rządzi łamiąc konstytucję!
    • gorszysort Re: Dżentelmen! 04.07.16, 09:24
      Dziękuje za ciepłe posadki dla mnie i mojej żonki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka