znak-wodny 11.08.16, 11:22 stalinowców z lat 50. ubiegłego wieku? Gesty, groźby, nienawiść i to wszystko w imię ideologii. Tak było w PRL w latach 50 ubiegłego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danka1 Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 11.08.16, 11:34 Wiecie może co Szmaciak wykombinował z Urbanem? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 11.08.16, 11:56 Nawet barwa glosu i akcentem nasladuje Gomulke. Odpowiedz Link Zgłoś
danka1 Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 11.08.16, 12:04 Szpotański to jednak był "prorok". Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 11.08.16, 21:26 Wyniósł to z domu rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 11.08.16, 21:33 Już misterem świata nie zostanie,. Ma szansę zostać pierdzacym emerytem. Ostatnie podrygi A wazeliniarze? Oni są, byli i będą. Ciekawe z czego pożyja jak ten pryncypał przejdzie sekcję, bo to naturalne. Ziobro ja zarządzi z przyjemnością czy z płaczem? Statystycznie nikt nie zyje 1000 lat Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To pravda ... ale... 11.08.16, 21:39 bardzolysapala napisał: Ostatnie podrygi A wazeliniarze? Oni są, byli i będą. Prof Moscicki tez byl figurantem. - gdy Pilsudski umarl - zostal prawdziwym Prezydentem RP. Podobnie bedzie z Duda. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 11.08.16, 21:32 Bo to język jego wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 11.08.16, 23:06 Zostało mu po szkoleniach w Arteku. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 11.08.16, 23:20 Mówi do elektoratu swojego i Rydzyka,a to w większości sieroty po PZPR i zdemoralizowani byli PGRowcy.Z komuną skończyły się dla nich dobre czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 11.08.16, 23:30 > stalinowców z lat 50. ubiegłego wieku? > Gesty, groźby, nienawiść i to wszystko w imię ideologii. > Tak było w PRL w latach 50 ubiegłego wieku. Serio? Ależ Ty masz pamięć. --------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 12.08.16, 00:02 Ja pamiętam przemówienia tow.Wiesława z 1968 a i z 1970 przemówienia Cyrankiewicza w TV Gdańsk,o lokalnym zasięgu. Ten sam sens co gadki Zawistnego Kurdupla. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dlaczego Jarosław Kaczyński używa języka 12.08.16, 00:17 alistair-p napisał: > Ja pamiętam przemówienia tow.Wiesława z 1968 a i z 1970 przemówienia Cyrankiewi > cza w TV Gdańsk,o lokalnym zasięgu. Ten sam sens co gadki Zawistnego Kurdupla. A ja pamiętam: "Jestem szefem partii rządzącej i uważam, że partia rządząca nie powinna działać przy pomocy środków karnych wobec liderów opozycji, nawet jeśli się ma 100-procentowe przekonanie, że oni bardzo złych rzeczy narobili w przeszłości. I dlatego jestem sceptyczny, bo wiem, że to nigdzie dobrze nie wygląda, czy to jest Francja, czy Ukraina” - powiedział w czwartek Tusk dziennikarzom w Brukseli. i widzę skutki. --------------- Odpowiedz Link Zgłoś