Dodaj do ulubionych

Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy nie?

11.08.16, 18:00
Tak sobie zażartowałem, bo to że podpisze jest pewne jak to że Jarosław K i jego pomagier Macierewicz zwany nieleczonym, nie sprowadzą wraku tutki.
Ten człowiek jest jak partyjna tania putana, w ramach wdzięczności jest w stanie rodzinę sprzedać.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 11.08.16, 18:15
      PAD*lina podpisze wszystko i na dokładkę rów wyliże.
    • lumpior Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 11.08.16, 18:22
      On już zameldował że podpisze.Ot co.Popychadła tak mają.
    • zbychu51 Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 11.08.16, 19:45
      Ja już tylko czekam na "Panie Prezesie, melduję wykonanie zadania".
    • j-k kolesie z TK trzesa tylkiem ze ich nie wyroochaja? 11.08.16, 19:50
      przepraszam - nie wydrujuja ?
    • pies_na_czarnych Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 11.08.16, 19:51
      Nie musi wiecej podpisywac. PrezesPan ma tysiace in blanco podpisanych przez niego kartek formatu A4.
    • taniarada Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 11.08.16, 20:00
      Mój Boże a co to jest ?Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę ,czy nie. .Łapy opadają .
      • czan-dra Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 11.08.16, 20:17
        I co na to twój Bóg?
        W to że ci łapy opadają, wszystkie cztery, mnie nie dziwi, jesteś tak impregnowany przez głupotę, że przez błogosławione pole ochronne idiotyzmu nie przedrze się żadna informacja.
      • pies_na_czarnych Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 11.08.16, 21:42
        taniarada napisał(a):

> Mój Boże a co to jest ?Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę ,czy nie. .Łapy o
        > padają .

:(((((
      • erte2 Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 12.08.16, 08:28
        taniarada
        Spróbuj napisać to jeszcze raz. Może ci się uda po polsku.
    • j-k Czy kolesie z TK wreszcie sie poddadza ? 11.08.16, 20:18
      - bo to jest jakby bardziej ciekawe.

czy trzeba ich bedzie wyniesc z siedziby TK na noszach i w kaftanach bezpieczenstwa ??
      • czan-dra Re: Czy kolesie z TK wreszcie sie poddadza ? 11.08.16, 20:25
        Sędziowie TK, to twoi kolesie, zazdroszczę takich znajomości, no chyba że jesteś tak infantylny że usiłujesz odnosić się do sędziów jak to PiSowi mają w zwyczaju, określeniem pejoratywnym, nie wiem co gorsze.
        • j-k Czy twoi kolesie z TK wreszcie sie poddadza ? 11.08.16, 20:28
          nie jestem PiSiaczkiem , hloopcze, tylko zwolennikiem Lewicy

ale uparcie przypominam ci po raz setny, ze jak wyniosa ich z TK w kaftanach bezpieczenstwa
          - nie bede po nich plakal

Tfu(j), jak zawsze Dr. J.k.
          w 1981 przew. "S" w jednym z warszawskich zakladow przemyslowych.
          • czan-dra Re: Czy twoi kolesie z TK wreszcie sie poddadza ? 11.08.16, 20:32
            Nie odpowiedziałeś PiSiorku na pytanie, czy sędziowie TK, to twoi kolesie?
            • j-k Czy twoi kolesie z TK wreszcie sie poddadza ? 11.08.16, 20:36
              napisalem , chyba wyraznie, ze twoi .

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.

PS. zapamietaj:
              twim kolesiem nie jestem. - jestem za to twoim doctorem.
              • czan-dra Re: Czy twoi kolesie z TK wreszcie sie poddadza ? 11.08.16, 20:38
                Jedno pytanie na koniec dyskusji, czy byłeś w tym roku szczepiony?
                • j-k bier Prozac 11.08.16, 20:54
                  to wazniejsze dla twego nadwyrezonego psychicznego zdrovia.

Tfu(j), jak zawsze , Dr. J.K.

www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=60
                  • bardzolysapala Re: bier Prozac 11.08.16, 21:22
                    Podpisy składane na państwowych dokumentach lewą ręka są z mocy ustawy nieważne. I czy Duda w mlodości marszczył Freda też lewą ręka? Stad taka duda. Raczej wtopa.
                    • j-k Ty tesz bier Prozac 11.08.16, 21:35
                      uwazam, ze jak jest Leworeczny - to ma odpust KK

- cos pomoglem ?
                  • czekam.na.lewice Re: bier Prozac 12.08.16, 07:59
                    j-k napisał:

> to wazniejsze dla twego nadwyrezonego psychicznego zdrovia.
                    Prosac jest słabym środkiem. Tutaj pasuje tak jak kropla wody na pustyni.
                    • buldog2 Re: bier Prozac 12.08.16, 08:26
                      Jak chemikalia już nie pomagają, możesz sobie ulżyć i ile chcesz nawymyślać mi od idiotów.

Miłego dnia
                      buldog.

--
                      Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1.
          • stasi1 Re: Czy twoi kolesie z TK wreszcie sie poddadza ? 12.08.16, 08:33
            Skoro jesteś zwolennikiem lewicy to prawidłowo cię nazwała. Pis to komuniści chodzący do kościoła
    • man_sapiens Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 11.08.16, 21:32
      To nie on podpisuje tylko jego samopiszący długopis.
    • pogromca_bzdury Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 11.08.16, 21:50
      PAD podpisuje bez czytania wszystko, co mu prezio każe.
      • buldog2 Re: Duda podpisze nie Konstytucyjną ustawę, czy n 12.08.16, 08:24
        Jaki PAD, jaki z niego prezydent?
        p. o. prezydenta też nie, bo nie pełni. Najprędzej udający prezydenta, w skrócie UPAD jak upadły, niegdyś prezydent.

--
        Oni ukradli Express Wieczorny zgodnie z prawem.
    • zapijaczony_ryj Piesek zrobi wszystko co mu pan każe 12.08.16, 07:38
      nawet wyrok na samego siebie
      • erte2 Re: Piesek zrobi wszystko co mu pan każe 12.08.16, 08:35
        zapijaczony_ryj napisał:

Piesek zrobi wszystko co mu pan każe nawet wyrok na samego siebie

Akurat to już zrobił. Może nieświadomie, może nie zdając sobie z tego sprawy, ale wielokrotnie łamiąc Konstytucję której przysięgał strzec właśnie wyrok na siebie podpisał. Bo prędzej czy później stanie przed Trybunałem Stanu a potem przed Sądem Powszechnym. A wyrok skazujący będzie już tylko formalnością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka