Dodaj do ulubionych

Strach pomyśleć co może Prezydent

24.08.16, 13:37
Moim zdaniem,to jemu się tylko zdaje,że może.Tak naprawdę,to może popisać sobie na Tweeterze a i to pewnie nie zawsze.Musi być gotowy na wezwanie do Kurdupla.Teraz czekam na wyjaśnienie pozostałych decyzji lub zaniechań Budynia.
www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,20591238,prezydent-odmowil-powolania-sedziow-bo-moze-teraz-beda-walczyc.html#MTstream
Obserwuj wątek
    • kosel_maruvi Re: Strach pomyśleć co może Prezydent 24.08.16, 14:00
      Prezydent moze np zaprzysiadz sedziow ale ten wytwor prezydentopodobny sie boi.
      Woli sobie poplotkowac z lesnym ruchadlem
    • cudowne_uczucie Re: Strach pomyśleć co może Prezydent 24.08.16, 14:13

i cóż zrobi ten żałosny spocony Waldek ?

• uu1 Rzeczywiście strach: 24.08.16, 14:34
      ~OBSERWATOR : Oglądałem dzisiaj transmisję z Kijowa i, kurde, zacząłem się głęboko zastanawiać, po jaką cholerę głosowałem na Dudę.Przecież on nie wyraża zupełnie ani myśli ani odczuć milionów swoich Rodaków, którzy zdecydowanie krytycznie odnoszą się do tego co dzieje się na Ukrainie rządzonej przez Poroszenko, który bez żadnej żenady wspiera od początku swej prezydentury odradzający się ukraiński nazizm a morderców spod znaku band UPA i Bandery uznaje za bohaterów narodowych. Taki facet nie zasługuje , jakby powiedział nasz klasyk, żeby mu nawet podać nogę. Jeśli do tego dodać fakt, iż Ukraina oskarża Polaków o ludobójstwo to faktycznie każdy normalny Polak musi być nieźle wkurzony kiedy widzi jak polski prezydent łasi się do Poroszenki a ten z butną miną tylko potakuje pochwalnym słowom, wypowiadanym przez Andrzeja Dudę.Wszyscy wielcy w Europie olali ten ichni prazdnik, bo widzą, że postawili na złego konia, który już ledwo powłóczy nogami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka