Dodaj do ulubionych

Walczymy z żółtaczką

IP: *.b.pppool.de 30.09.04, 19:47
Ciekawe ile sie placi za szczepionke? Znow nikogo nie bedzie na nia stac.
Walczmy z bieda!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bora Re: Walczymy z żółtaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:54
      Szczepionka p/zoltaczce kosztuje ok. 70 zl., po miesiacu trzeba sie zaszczepic
      po raz drugi, a za rok - trzeci.
      Do niedawna pacjent szykowany do operacji, byl szczepiony na koszt NFZ, teraz
      musi zaszczepic sie sam i okazac kwit, ze sie zabezpieczyl przeciwko tej
      chorobie!
    • Gość: Cichy Re: Walczymy z żółtaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:59
      tak dla twojej wiadomości to nic sie nie płaci za sszczepionke bo szczepionki
      poprostu niem i niech nik nie wmawia wam że to niewyleczalna choroba bo to nie
      prawda jest na nią lek który daje 60% szans na całkowite wyleczenie wiem bo sam
      mam hcv i przyjmuje ten właśnie lek czyli PEGINTERFERON 2a + RYBAWIRYNA
    • Gość: Cichy Re: Walczymy z żółtaczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:01
      szczepionki na żółtaczke typu C niema jest na typu B a to nie to samo
      • janosik6 Cichy wez i wytlumacz mi jak to jest z ta szczepio 30.09.04, 21:06
        nka.
        Czy ona jest zabezpieczajaca abys nie podlapal?
        Czy cie leczy jak juz jestes chory ,czy leczy jak byles jakis czas temu chorym.
        O coo chodzi z ta szczepionka ?
        Jqa przechodzilem okolo 20 lat temu typu "B"
        Lezalem ponad dwa miesiace w szpitalu.
        Po wyjsciu juz sie nie martwilem nia wcale.
        Australijski mam ok.
        Tzn mialen iles lat temu jak jescze sprawdzalem sie .
    • Gość: steńczyk Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.04, 23:04
      Wielu obywateli Francji wytoczyło procesy tamtejszemu ministrowia zdrowia za
      dopuszczenie szczepionek tego właśnie typu, które po kilku latach spowodowały
      osteropperoze u biorących. Czemu GAZETA tego nie pisze , tylko nabija kasę
      mafijnym koncernom farmaceutycznym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka