marekatlanta71 18.01.06, 13:17 Moja zona wczoraj dostala. Nalezalo jej sie az za bardzo bo jezdzi jak wariatka. Przekroczenie linii ciaglej i nie zatrzymanie sie na stopie. Moze ja to cos nauczy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Dwa mandaty 18.01.06, 13:20 miejmy nadzieje. Na szczescie u Was samochody sa troche wieksze. Bo wymuszanie pierwszenstwa jadąc TICO to kiepski pomysl Odpowiedz Link
frax1 Re: Dwa mandaty 18.01.06, 13:57 Ubezpieczenie wam nie skoczy do góry? Pozdrawiam Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Dwa mandaty 18.01.06, 18:04 Zobaczymy co usa sie wynegocjowac w Sadzie - mam zamiar probowac wytlumaczyc to pierwsze wykroczenie. Odpowiedz Link
frax1 Re: Dwa mandaty 18.01.06, 19:43 Szkoda że masz dwa... jeden pewnie by Ci odpuścili jeżeli Twoja żona nie ma żadnych innych kwiatków. Choć i tak na dwoje babka wróżyła. P.S Życze powodzenia i mam nadzieje że pójdzie po Twojej myśli. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mejson.e Raj 18.01.06, 22:18 marekatlanta71 napisał: "Przekroczenie linii ciaglej i nie zatrzymanie sie na stopie." Cuda jakieś - dwa wykroczenia i za to dwa mandaty i to w sądzie. A może dojdzie jeszcze zwyżka ubezpieczenia. Gdyby w Polsce tak działały służby, to piraci drogowi albo by się nawrócili albo ... umarli z głodu. Mimo wszystko wspołczuję ;-) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Raj 18.01.06, 23:46 Nalezao jej sie - zaspala i pedzila do pracy ignorujac wszystkie zasady ruchu drogowego. Policjant nie mial radaru (i dobrze bo poszla by siedziec) ale przynajmniej ja zatrzymal. Moze dzieki temu uratowal ja od jakiejs powazniejszej sytuacji... Odpowiedz Link
typson Re: Raj 19.01.06, 00:26 a u was to sie do pracy nie mozna spoznic? No chyba raz sie kazdemu zdarzyc moze Odpowiedz Link
wowo5 Re: Raj 21.01.06, 04:51 Wspolczuje. Ale jak sam stwierdziles nalezalo sie. Miejmy nadzieje, ze lekcja pozostanie w pamiewci. Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Dwa mandaty 26.01.06, 18:05 Jestem pod wrażeniem! przekroczenie ciągłej i zignorowanie STOPu i sprawa w sądzie?!?!? Czy to jakis specjalny sąd bo u nas jak by tak takie "duperele" były zgłaszane do sądów to średni czas oczekiwania na rozprawę trwałby ok 30 lat!!! pzdr Q Odpowiedz Link
fazi_ze_sztazi Re: Dwa mandaty 28.01.06, 04:21 ona dostala mandat(y) ale poniewaz slowo policjanta w USA jest tyle wazne co i twoje, o winie badz jej braku orzeka sad. mozesz zaplacic mandat i zapomniec o sprawie (nie idziesz do sadu). a ja bym tego sadem nie nazywal , to jest raczej takie kolegium. cala "rozprawa" trwa 10 minut. pzdr. Odpowiedz Link
marekatlanta71 I co z taka kobieta zrobic? 02.02.06, 01:11 Moja zona wlasnie dostala trzeci mandat. Tym razem za jezdzenie ostro powyzej predkosci max. do tego na terenie robot drogowych (stawka x 2). Juz nie moge sie doczekac nastepnego rachunku za ubezpieczenie :( W tej sytuacji nawet nie mysle o chodzeniu po sadach z dwoma poprzednimi bo teraz to nie ma sensu - kto by piratowi drogowemu anulowal mandat.... Odpowiedz Link
typson Re: I co z taka kobieta zrobic? 02.02.06, 02:10 zarządaj rozdzielnosci majatkowej ;) Odpowiedz Link