czan-dra 03.12.16, 08:02 swój udział w przewale pieniędzy z Brukseli, swój udział w "darowiznach" na rzecz swojej bandy, a nie straszyć że ujawni "dowody" korupcyjne p. Piniora, co za głupek, i toto jest ministrem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: A może by tak Ziobro ujawnił 03.12.16, 08:04 To jest skleroza, zapomniałem wrzucić linka, wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21065936,ziobro-grozi-jesli-bedzie-trwala-nagonka-na-prokuratorow-ws.html#BoxNewsImg Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: A może by tak Ziobro ujawnił 03.12.16, 08:16 "Jako prokurator generalny mogę powiedzieć tyle: jeśli nadal będzie trwała nagonka na prokuratorów, którzy prowadzą tę sprawę, to bezczelne odwracanie kota ogonem, czynienie potworów z uczciwych ludzi..." Zerro mówi o sobie i prześladowanych przez niego prokuratorach wojskowych? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: A może by tak Ziobro ujawnił 03.12.16, 08:18 Zawsze cię poprę w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: A może by tak Ziobro ujawnił 03.12.16, 08:18 Bez bluzga dzień stracony.Peowcy rozmowa z wami to strata czasu.Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: A może by tak Ziobro ujawnił 03.12.16, 08:28 taniarada napisał(a): > Bez bluzga dzień stracony.Peowcy rozmowa z wami to strata czasu.Nie pozdrawiam. Jednak może mi jako niepeowcowi wskażesz gdzie tę sprawę wyjaśnił Zbigniew Ziobro. Kto prowadzi śledztwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: A może by tak Ziobro ujawnił 03.12.16, 08:48 czekam.na.lewice napisał: > Jednak może mi jako niepeowcowi wskażesz gdzie tę sprawę wyjaśnił Zbigniew Ziob > ro. Kto prowadzi śledztwo ? Co taka cisza nastała u zawodnika z drużyny Nowej Najwyższej Kasty ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Pinior 03.12.16, 08:27 W obronie Szanownej tzw. legendy Solidarności wystąpiły całe tabuny przedstawicieli elit III RP (PRL - bis) a wśród nich były inne legendy jak: L. Wałęsa vel. Bolek, W. Frasyniuk. H. Wujec i wielu, wielu innych wraz z całą dzisiejszą zdradliwą opozycją w stylu Nowoczesnej, PO czy KOD. Zaczęto wylewać "pomyje" oskarżeń wobec polskich służb specjalnych, wobec prokuratorów prowadzących sprawę i oczywiście wobec całego rządu PiS (ZP) za niszczenie demokracji, prześladowanie niewinnego człowieka (jak za PRL), rewanżyzm, nienawiść czy też powrót totalitarno-komunistycznego modelu represji wobec niewinnych obywateli. Zabrakło mi tu jeszcze (a może przeoczyłem) obrony J. Piniora przez donosiciela nawet na własną narzeczoną S. Niesiołowskiego czy TW M. Boniego. pbs.twimg.com/media/CysEVlBXUAAKSOY.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Pinior 03.12.16, 08:30 taniarada napisał(a): > W obronie Szanownej tzw. legendy Solidarności wystąpiły całe tabuny przedstawic > ieli elit III RP (PRL - bis) > pbs.twimg.com/media/CysEVlBXUAAKSOY.jpg Są sfrustrowani. Zrozum ich. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Pinior 03.12.16, 08:38 A ten znowu weksluje temat, biedaku, nie rozumiesz, odpuść sobie, ten wątek jest o przewałach Ziobry, a nie o "elitach". Jesteś typowym trollem taniarada, i co gorsze, wiesz o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Pinior 03.12.16, 08:50 czan-dra napisał: > A ten znowu weksluje temat, biedaku, nie rozumiesz, odpuść sobie, ten wątek jes > t o przewałach Ziobry, a nie o "elitach". > Jesteś typowym trollem taniarada, i co gorsze, wiesz o tym. Obaj jesteście forumowymi trollami konkretnych partii. Ten wyrzut napisany na twojej klawiaturze czandra jest arcyzabawny. Troll partyjny , trollowi partyjnemu , wyrzuca trolling partyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior "Zero" straszy,politykuje,szykanuje. 03.12.16, 09:27 I to od zawsze.A sprawa "gwożdżia", "ten pan już nikogo..." To jest gnida i to wszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: "Zero" straszy,politykuje,szykanuje. 03.12.16, 10:07 czyli typowy pisior. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Pinior 03.12.16, 10:08 A wskaż PiSiaczku, gdzie zarzucam taniejradzie trolling partyjny? Albo jesteś, co jest wielce prawdopodobne, głupi, albo czytasz to czego nie ma. Ale co jak co, ty nie jesteś trollem partyjnym, ty jesteś wyznawcą Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pinior 03.12.16, 10:25 To ty jesteś "Bolkiem" kretynie: mygorszysort.pl/grafolog-twierdzi-ze-pismo-tw-bolka-to-podroba-2/?r=rmd Odpowiedz Link Zgłoś