Dodaj do ulubionych

Pieczyński jest prorokiem...

06.12.16, 17:25
- tak mówił niedawno:

Gdy dusza wędruje do wyższych regionów „nieba”, to całe ziemskie doświadczenie pozostawia w niskich regionach duchowych. Wolna dusza staje przed duchowym autorytetem i nie ma co powiedzieć, bo wszystko zapomniała. Musiała się oczyścić, by wejść wyżej. Niskie wibracje nie pozwoliłyby jej wejść do „nieba”. Dzięki temu kościół jest bezkarny przez dwa tysiące lat. Chcę teraz zapewnić, że wiadomość ode mnie dotarła do wyższych instancji duchowych i poinformowałem je o tym, co robi kościół na ziemi. I kler może być pewien, że otrzyma znaki, że to, co robi, skończy się. Jak już zapowiadałem: Watykan przestanie istnieć. Dziś to powtarzam. To, że we Włoszech zawaliły się kościoły, to mały znak. Niebawem pojawią się takie, których nie da się zlekceważyć. Wyższe siły duchowe tworzą nowego człowieka. Ten nowy człowiek będzie połączony ze swoim „Wyższym Ja”. W bliskiej przyszłości nie będzie religii. Czas religii trzeba zakończyć jak najszybciej!

Zbudujemy lepszy świat !

Tylko,że mi się wydaje,iż on ma stary świat na myśli,skoro petycję podpisał wraz z pułkownikiem Mazgułą,bo on ten komunista też nie chciał religii,a on,ten artysta z tym komunistą ubeckim o tamten stary świat pragnie powalczyć 13-go grudnia na polskiej ulicy.
Ciekawe czy walka ta będzie tak kulturalna jak w owym dniu pamiętnym ?
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Pieczyński jest prorokiem... 06.12.16, 17:33
      To ziola tak dzialaja.
      Po takich ziolach mozna smialo budowac lepszy swiat.
      Niestety w tym lepszym swiecie juz takie ziola nie rosna.
      Mozliwe jest, ze Pieczynski jeszcze o tym nie wie.

• m.c.hrabia Re: Pieczyński jest prorokiem... 06.12.16, 17:34
      Nie zamartwiaj się , skoro Piotrowicz z prokuratora esbeckiego przeflancował się na obrońcę księży pedofilii ,
      znaczy ,że łaska buska jest jak rów Marjański
    • prawdawaszaboli Re: Pieczyński jest prorokiem... 07.12.16, 07:21
      Watykan przestanie istnieć. Wyższe siły duchowe tworzą nowego człowieka. Ten nowy człowiek będzie połączony ze swoim „Wyższym Ja”. W bliskiej przyszłości nie będzie religii. Czas religii trzeba zakończyć jak najszybciej!
      Zbudujemy lepszy świat !

Komuniści też tak mówili ... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka