Dodaj do ulubionych

Kłamstwo.!

03.02.10, 16:29
Cześć.

Mam taki problem, chłopak którego znam od bardzo długiego czasu nazwał mnie
kłamczuchą. Nie czepiałam bym się, gdyby to była prawda, a nie jest. Ja się kochałam w
tym chłopaku, on z resztą we mnie też, aż do wczoraj.

No, ale po kolei. No więc tak, był taki chłopak dla którego biło moje serduszko, on również
mówił, że mu na mnie zależy. Kiedyś spytał się mnie o takiego chłopaka, który się we mnie
kochał, czy też do niego coś czuję. Ja dopowiedziałam, że tylko przyjaźń. 4 dni temu
dowiedziałam się, że on znalazł sobie dziewczynę. Poczułam się jak naiwna idiotka.
Uwierzyłam mu, a on tak jest z kimś innym. No więc próbowałam zapomnieć o swoich
uczuciach do niego. Wczoraj zaczęłam chodzić z tamtym drugim, co się we mnie kochał.
Chodź tak na prawdę bardziej zależy mi na tamtym. Usiadłam wczoraj przed komputerem,
włanczam gg, a tam wiadomość. Napisał mi ten który był z dziewczyną, że jestem
kłamczuchą. A jestem nią dla tego, że jestem z chłopakiem, a mu wczesniej powiedziałam,
ze nic do tamtego nie czuję. Więc wytłumaczyłam mu, że kochałam jego, ale on znalazł
sobie inną, więc nie chciałam cierpieć. A on mi nie chcę uwierzyć i uważa mnie za
kłamczuchę.

Wiem, że to może trochę zaplątane, ale proszę Was dajcie mi jakieś rady. Nie chcę z nim
tracić kontaku, ale on nie chcę mnie słuchać.crying
Obserwuj wątek
    • christina321 Re: Kłamstwo.! 03.02.10, 16:33
      Błagam, pomocy!
      • xooxoo Re: Kłamstwo.! 03.02.10, 16:41
        daruj go sobie.
        tyle co mam do powiedzenia. skoro nie chce ci wierzyć, to i tak nic z tego by
        nie wyszło.
    • klarix1 Re: Kłamstwo.! 03.02.10, 16:46
      [i] - przystopuj !
      napisz do tego chłopaka na g-g (który Ci sie podobał/ał) że widziałaś jak całuje sie z
      inną ,., i powiedz mu że nie Ty kłamiesz a on . albo olej dziada , jeszcze będzie dużo takich
      co będzie Ci do nicz serduszko bić i]
    • monia222 Re: Kłamstwo.! 03.02.10, 16:46
      zapytaj go dlaczego najpierw pyta cię o twoje uczucia a potem chodzi z inna
      dziewczyną .....
      musisz mu powiedzieć jak się czułaś kiedy dowiedziałaś się że on ma inną
      ......... bo skoro on sobie chodzi z kim chce i cię olewa to ty też masz do tego
      prawo

trzymaj się będzie ok kiss
    • memesik. Re: Kłamstwo.! 03.02.10, 16:47
      faceci są głupi, a jeśli nazywa cię kłamczuchą to zapomnij o nim. przecież niby cię chciał, a później inna panna - to bez sensu i jeszcze mówi, że kłamiesz. on sam nie wie czego tak naprawdę chce i tyle.
    • elen Re: Kłamstwo.! 03.02.10, 16:57
      powiedz mu, że mówiłaś prawdę
      że zależało ci na nim
      jemu na tobie nie, więc po co miałas tracić swoje uczucia na kogoś, kto ich
      nie chce?
      znalazłaś kogoś kto żywi do cb jakieś uczucia
      nie jesteś wiernym psem, żeby czekać na wielmożnego pana, aż się
      wyszaleje i łaskawie zobaczy i zrozumie to co do niego czułaś
      von z nim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka