Dodaj do ulubionych

Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia

IP: 5.5R* / 217.131.5.* 01.10.04, 11:50
Odpowiedni facet na odpowiednim miejscu. Uczcie sie inni. Polsat docenia
profesjonalistow i to mi sie podoba (zrobil dobry interes).
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.10.04, 13:18
      a jaki przystojny w tej fryzurze...
      tylko niski jakiś się wydaje!
    • Gość: Slon Dziewczyny to temat dla was IP: 217.97.129.* 01.10.04, 13:43
      Jaki ten Lis wspaniały!

Zdjęcia świetnie oddają charakter programu. Goście mogą być, ale reflektory na
      mnie proszę:)

No i próba pogodzenia Millera z Ziobro była propozycją godną przedszkolanki!

Slon
      • basia.basia Re: Dziewczyny to temat dla was 01.10.04, 13:47
        Gość portalu: Slon napisał(a):

>
        > Zdjęcia świetnie oddają charakter programu. Goście mogą być, ale reflektory
        na
        > mnie proszę:)

To nie on sobie robił zdjęcia!

>
        > No i próba pogodzenia Millera z Ziobro była propozycją godną przedszkolanki!

Być może ale ... Millerowi stworzył szansę wybrnięcia z sytuacji.
        Przez chwilę myślałam, że to zrobi ale ... wylazł z niego burak:(
        • Gość: Slon Re: Dziewczyny to temat dla was IP: 217.97.129.* 01.10.04, 16:12
          Ale jakie łądne pozy, było co fotografować.

Ja bym na miejscu Ziobry ręki Millerowi nie podał. I co by było? Zły Ziobro?

Slon
    • Gość: nn To zdjęcia Lisa, nie progamu, sesja lisowa IP: *.itl.waw.pl / *.itl.waw.pl 01.10.04, 14:00
    • Gość: SANDRA Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:04
      TOMASZ LIS JEST SUPER BEDE OGLADAC JEGO PROGRAM.
      TO PRAWDA,ZE ODPOWIEDNI FACET.....
    • Gość: TheDuckFromUr.anus Tommy, basen egocentryzmu, egotyzmu i egoizmu... IP: *.red / *.customer.teleport-iabg.de 01.10.04, 14:27
      ...buduje sobie czekami Solorza kampanie wyborcza. I to skutkuje - poparcie dla
      lisa wsrod middle aged ladies z wyksztalceniem podstawowym rosnie. Wspaniale!
      Wlasnie tego potrzebuje ten chory kraik - prezydenta Lisa. Do tego premiera
      Leppera, ministra edukacji Mariusza "I'm a Fucking Moron And I Can't Even
      Pronounce Two Words Without Making Four Mistakes" Kolanka oraz polmozgiego
      papierowego pajaca Rutkowskiego K. jako ministra spraw wewnetrznych!

Cale szczescie, ze trzyma mnie w tym kraju kretynow tylko zamkniecie doktoratu,
      bo paszport juz mam.
      • Gość: z doktoratem Re: Tommy, basen egocentryzmu, egotyzmu i egoizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:39
        Po co Ci człowieku doktorat, skoro zamierzasz wyjechać z kraju kretynów? Myślę,
        że to właśnie tacy jak Ty, chorzy z ninawiści do wszystkich i wszystkiego,
        rujnują ten kraj. Może lepiej wyjedź już teraz? Szczęśliwej drogi!
      • Gość: Slon Re: Tommy, basen egocentryzmu, egotyzmu i egoizmu IP: 217.97.129.* 01.10.04, 16:17
        Lekko przesadziłeś, ale twoja wypowiedź oddaje pewną ideę.
        Gotowość głosowania na przystojnego manekina jest w narodzie duża.
        Pokolenie "wyścigu szczurów" na to pójdzie, niestety.

Slon
        • zsa-zsa Re: Tommy, basen egocentryzmu, egotyzmu i egoizmu 03.10.04, 17:31
          >> Gotowość głosowania na przystojnego manekina...

ponieważ gotowość głosowania na równie ładnie prezentującą się w ilustrowanych
          czasopismach Matkę Jolantę od Fundacji jest także spora, i wcale niemała
          gotowość głosowania na Najbardziej Opalonego Przewodniczącego, to chyba
          należałoby rozpocząć jakąś zakrojoną na szeroką skalę edukację tego narodu ;-P
      • Gość: alf Re: Tommy, basen egocentryzmu, egotyzmu i egoizmu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 10:38
        przyko mi ze za moje podatnika pieniadze ktos taki jak Ty napisal
        doktorat.Twoje wypowiedzi dowodza ze nikt na Zachodzie nie podjal by sie
        prowadzenia Twojego przewodu, tyle nienawisci zalu , przegrany koles...
    • transsybir @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 01.10.04, 14:30

Program byl naprawde dobry. Redaktor jeszcze troche zestresowany ale bylo niezle
    • Gość: mlka Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.10.04, 16:13
      fakt, przytojniacha z Lisa, do tego operacja - prostowania nosa i.... no no no!
    • Gość: kolo no super IP: *.bbtec.net 01.10.04, 17:12
      alez dupcyciel z tego lysa no no coraz piekniej
      co z ta Polska? Lis dupcyciel odpowie na wszystkie dreczace Polakow pytania
      taki Lis to skarb
      bede glosowall na Lisa dupcyciela!
    • Gość: Fasolka Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.10.04, 17:52
      Chodzi lisek kolo drogi i ...smieszy, tumani, przestrasza
    • Gość: Hanka5 Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:49
      Wywiad z poslem Z.Ziobro i premierem Millerem swietny.Z ksiedzem pralatem
      zachowywal sie jakby byl ministrantem ksiedza.Bez zycia,bez dobrych pytan
      zabraklo tej blyskotliwosci zo w wywiadzie z poprzednikami
    • Gość: kgalaska Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.karwiny.multicon.pl 01.10.04, 19:05
      Tomasz Lis to profesjonalista w każdym calu. Wykazał duża dojrzałość, swobodę
      poruszania się w poruszanych tematach, panowanie nad publiką zebraną w studio.
      Jego goście stanowili w pewnym sensie tło, mocniej podkreślając jego
      dojrzałość. Poza posłem Ziobro. Pos. Miller niestety, poza kilkoma rutynowymi
      uszczypliwościami wypadł blado. Co do ks. Jankowskiego - przy Lisie zachował
      się jak kura (bezmuzgowa). Ogólnie nikt poza pos. Ziobro nie był w stanie
      opanować emocji i ukryć niektórych słabości. Wyjaśniam, że PIS nie jest moją
      ulubioną partią. Ogólnie nareszcie powiało nowym w mediach oby tak dalej. Red.
      Lisowi gratuluję. z wyrazami szacunku K. G.
    • Gość: BABA Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 20:12
      Cała dziennikarska konkurencja na pewno odetchnęła z ulgą po pierwszym odcinku.
    • Gość: BABA Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 20:19
      Lis to wyperfumowany burak. To jest polski styl dziennikarstwa - zaprosić
      niepopularnego gościa po to by go obrazić i zyskać w oczach podobnych sobie
      buraków.
    • Gość: patrycja Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 21:37
      Lis przypomina coraz bardziej "lisa".
    • donson1 Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia 01.10.04, 22:28
      Jak powiada sam Lis to była "Francja elegancja" Publicystyka na wysokim poziomie. Trema po takiej przerwie widoczna u prowadzącego ( spocone czoło) ale to tylko dowodziło, że program jest na żywo.
    • Gość: r Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 16:02
      idiotyczny
    • Gość: Stanislaw Adam Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.kuzel.net / *.kuzelnet.org 03.10.04, 13:33
      Program jest wspanialy i rewelacyjny, a Tomasz Lis to niebywaly dziennikarz.
      Brawo dla niego i gratulacje! Gratulacje dla Jego profesjonalizmu. Oby takich
      ludzi w Polsce bylo wiecej.
    • Gość: Evfa Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.aster.pl 03.10.04, 21:37
      Makijaż, nowa fryzura, garnitur wysokiej klasy... Lis wygląda jak lalka, którą
      każdy może mieć w domu, na ekranie... Niestety cały ten wizerunek przykrywa
      charakter bohatera. A szkoda...
    • Gość: ZYTA 1 Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.lublin.mm.pl 04.10.04, 00:08
      "Odpowiedni facet"...Przestancie zartowac,bo on nawet u fryzjera nie moze
      pracowac jako model.NUDZIARSTWO i to po takiej reklamie!Nie cierpie
      Najsztuba,ale wole go od Lisa i doceniam teraz bardziej
      Skowrońskiego .Będziemy płakac za Gembarowskim!
    • zbigniew_ Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia 04.10.04, 08:17
      Duze, duże rozczarowanie. Pozwolił na to aby goście prawili komunały nie
      odnosząć sie do meritum. Az sie prosiło aby docisnąć Millera albo Jankowskiego.
      Ale nie, TLis miał taką idee fix, ze sprawi, że oto zwaśnione strony podadzą
      sobie rekę w jego nowym programie. Duza naiwnośc.
    • Gość: bakubakuganja Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 10:07
      ty flecie rudy wiecej powiedz coś o ganji mariuhanie a nie pierdoliosz kutasie
    • Gość: TAJEMNICZY Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: 212.160.245.* 04.10.04, 10:27
      ZMIEŃ UCZESANIE, WYGLĄDASZ TRAGICZNIE!!!!!!!!!!!!
    • Gość: art Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:48
      program dobry lecz Lis prezentuje się fatalnie
      • Gość: Golem Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:52
        Bo lis to kretyn udający fachowca. Zwykły " dupek"
    • Gość: stefaan Re: Nowy program Tomasza Lisa - zdjęcia IP: *.iscnet.pl 07.10.04, 22:56
      Fakty bez Lisa są do de......
      Lis bez faktów,równiez jest do de..........
      szkoda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka