privus 18.12.16, 17:48 Brudziński obrzuca protestujących mianem warchołów a Kaczyński stoi tam, gdzie stało ZOMO :) Czyli innymi słowy obłęd polityczny w PiS się nasila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moralny_karzel Re: Szydło grozi 18.12.16, 17:51 Obłęd polityczny to ja raczej widzę po stronie totalnej opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Szydło grozi 18.12.16, 18:04 Każdy może widzieć, to co woli lub tchce. Na antenie Radia ZET Marek Suski oświadczył: "Moim liderem jest Jarosław Kaczyński. Dla niego przyszedłem do PC i dla niego jestem w PiS. To wielki patriota, dla którego dobro Polski to najważniejsza rzecz w jego życiu […] Jarosław Kaczyński poświęcił się całym życiem. Nie ożenił się, bo służył Polsce i nie chciał unieszczęśliwiać jakiejś kobiety, którą by pozostawiał służąc Polsce". Podobną legendę tworzono dla fuhrera :) Wszelkie odniesienia do Twojego postu wolę pozostawić w sferze żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Szydło grozi 18.12.16, 19:42 A ja powiem, co sam widziałem. Dziś na demonstracji przed TK i Sejmem było nas kilkanaście tysięcy. Z różnych miast. Uderzyła mnie duża ilość ludzi młodych i b. młodych. Jeszcze uderzyła liczebnością antydemonstracja PiS. W liczbie sztuk 6 (słownie: sześć), z ogromnym wzmacniaczem i głośnikami estradowymi. Ale przeciw wuwuzelom nie dał rady i tak. : D -- Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1 Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Szydło grozi 18.12.16, 20:11 moralny_karzel napisał: > Obłęd polityczny to ja raczej widzę po stronie totalnej opozycji. A czytasz prawicową prasę? Np. w polityce lub inne? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Szydło grozi 18.12.16, 17:54 Tracą głowę. Cele na nich już czekają. M. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: Szydło grozi 18.12.16, 17:59 mariner4 napisał: > Tracą głowę. > Cele na nich już czekają. > M. Kto ich posadzi ?- ci protestujący? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Szydło grozi 18.12.16, 19:14 moralny_karzel napisał: > mariner4 napisał: > > > Tracą głowę. > > Cele na nich już czekają. > > M. > > Kto ich posadzi ?- ci protestujący? Aparat sprawiedliwości praworządnej Polski. Pawłowicz już przetrenowala jak wygląda zatrzymanie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 18.12.16, 18:42 Oby nie zamietli swojej ostatniej szansy zaistnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny To świadczy o ich strachu i bezsilności! 18.12.16, 20:48 Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś