Dodaj do ulubionych

Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!!

12.01.17, 23:35
Bubula zarzuca "Faktom" TVN, że w materiale na temat procesu Krzysztofa W., jednego z oskarżonych o udział w grupie przestępczej, która ukradła konwojowane 8 mln zł dla banku, "bezzasadnie wyeksponowane" zostało nazwisko Duda, jakim posługiwał się oskarżony konwojent, który zatrudnił się w firmie ochroniarskiej, posługując się dowodem osobistym "Mirosława Dudy".

Wysłałam skargę do Krajowej Rady Radiofonii i TV w sprawie dopisania komputerowo przez Fakty TVN nazwiska Prezydenta RP do dowodu złodzieja

Ludzie! Weźcie ją w pięciu, bo ją sama wezmę i osobiście zaniosę do najbliższego psychiatryka :D
Obserwuj wątek
    • piq Paskudztwoi Swolocz to Krasulscy i Bubule,... 13.01.17, 01:01
      ...czyli komuchy, agenci i zlodzieje ze sfalszowanymi życiorysami oraz stuknięte grono bezkrytycznych wyznawczyń i wyznawców. A na samej górze siedzi car Jarosław, który ma sfalszowanego tatusia i ladaczną mamusię (charakter po niej dziedziczy wnuczka Dziewica Smolenska).
    • mariner4 Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 04:33
      Duda "trade mark". a zarejestrowany?
      Ja bym psa tak nie nazwał.
      Zresztą dwa dudy w barszcz....
      M.
      • erte2 Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 09:36
        mariner4 napisał:
        Zresztą dwa dudy w barszcz....

Co prawda Twoje bardziej pasuje do rzeczywistości, ale takie np. jak:
        "Wygląda jak pół dudy zza krzaka"
        albo
        "Wziąć dudę w troki"
        lub też (za klasykiem)
        "A kiedy wyjrzy jak duda z pokrzywy pysk zły i obrzydliwy...."
        jakoś tak lepiej brzmi.
    • mariner4 Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 04:55
      Poza tym, to ten konwojent powinien zaprotestować. Porównywanie go z "tym" Dudą jest niedozwolonym znęcaniem się nad oskarżonym.
      M.
      • x2468 Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 07:38
        Porządny złodziej a tu taki despekt. Przypomina mi się jak w czasach komuny mój kolega poskarżył się dzielnicowemu na innego kolesia który miał go ciężko obraził nazywając ormowcem.
    • pkt4a Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 07:40
      ale ona brzydka ,skąd on biorą takie brzydule ? cy robią specjalne castingi brzydul z całej gminy ?
      a na dodatek ta rzeczniczka babochłop taki z twarzą konia
    • aniechto.only Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 07:45
      Waszczykowski, Bubula, ta partia jest kopalnią inteligentnych inaczej.
      • 99venus Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 10:34
        Przecież oni WSZYSCY tacy sami debile.
    • sverir Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 10:05
      "Wysłałam skargę do Krajowej Rady Radiofonii i TV w sprawie dopisania komputerowo przez Fakty TVN nazwiska Prezydenta RP do dowodu złodzieja"

Jak to jest, że samodzielną inicjatywę posłowie (i nie tylko) PiS wykazują wyłącznie w takich absurdalnych przypadkach? W żadnych innych.
    • derff Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 10:36
      Był Duda, Był Duda
      Miał dudy miał
      Ale te dudy
      Nie były dudy
      Bo ten Duda od innego Dudy
      Te dudy miał dudy
      Miał dudy miał
    • erka-4 bella bella donno... 13.01.17, 10:41
      ...a ty tak prawdziwie wierzysz tym "faktom" ?
    • ukos Skąd ona wie, że chodzi o tego Du.ę? 13.01.17, 10:52
      Od czasu, kiedy na drzwiach szkolnej toalety napisano "Andrzej Dupa", wiadomo, że chodzi o tego.
    • 99venus Re: no i tak POdsumowując ... 13.01.17, 12:50
      "Pier.. lenie na antenie i nic POzatem,brak jakiejkolwiek wizji."
      Fakt.
    • bzdziagwa.a Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 13:18
      nic innego nie pozostaje, tylko przyjąc ustawę, aby urzędy stanu cywilnego z mocy prawa dopisywały do każdego obywatela o nazwisku DUDA - Nie Prezydent

a TVN winien pokazać znowu ten dowód z adnotacją j/w
    • szwampuch58 Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 13:27
      to nasza wolska BB ,terz broni jak szalona ptactwo
    • m.c.hrabia Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 13:37
      ciekawy jestem czy nasz kastrat zadowolony jest z obrończyni -kretynki ?
      • bzdziagwa.a Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 13:49
        zależy co prezes powie, to dopiero Andrzej zajmie stanowisko
        • m.c.hrabia Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 13:52
          no tak, kastrat i wszystko jasne
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 13:56
            i jeszcze, i jeszcze !!!
            ... serial "Ranczo" powinna zaskarżyć.
            Bo tam występuje postać o nazwisku Duda.
    • taniarada Fakty TVN i Fakt tygodnik niemiecki 13.01.17, 13:58
      Na jednym wózku jadą .Ci się podniecali szKODnikami ,a jak Kijowski nabił kodowców na fakturę to morda w kubeł.Ten drugi antypolski szmatławiec .Nie ma dnia by coś nie wkleił o PIS i kościele.Chwilowa ulga z Ciamajdanem. Jednak "żmije zostały tylko ogłuszone ale dalej posiadają kły". Nie ma wątpliwości, że sponsorzy i mafia nie odpuszczą. Można się spodziewać od "totalnej opozycji" kolejnych prowokacji, jak tylko znajdzie się jakaś okazja. Mają jeszcze pieniądze u "sponsorów", media, tysiące ludzi, którzy tracą swoje "interesy" oraz wielu niezorientowanych w sytuacji a podatnych na manipulacje. Warto wykorzystać każdą sposobność do "umacniania demokracji' poprzez rozpoznanie, policzenie przeciwników, monitorowanie ich powiązań, zachowań, planów. Nie cieszmy się przedwcześnie - to zmaganie będzie trwało cały czas.
    • ultimate.strike Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 14:35
      Od dzisiaj obowiązuje zakaz podawania nazwiska Duda! Zrozumiano? Pewne zakłady mięsne też będą musiały nazwę zmienić, bo jakto tak, prezydent rzeznik?
      • m.c.hrabia Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 14:59
        ultimate.strike napisał:

> Od dzisiaj obowiązuje zakaz podawania nazwiska Duda! Zrozumiano? Pewne zakłady
        > mięsne też będą musiały nazwę zmienić, bo jakto tak, prezydent rzeznik?
        >
        bo jakto tak, prezydent rzeznik?
        albo nie daj matko częstochowska parówa,
        dlatego
        naczelny weterynarz kraj do spółki z sanepidem już się tymi zakładami zajął.
    • aniechto.only Re: Posłanka PiS Barbara Bubula!!!!! 13.01.17, 15:07
      Taj jak napisałam wyżej, durni w PiSie co niemiara.
      Tu kolejna:

Wojewoda świętokrzyski Agata Wojtyszek odmówiła podarowania przedmiotów na finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W lakonicznym piśmie poinformowano, że prośba została odrzucona. W niedzielę trafi ono na licytację.

Zapytaliśmy, czy to znaczy, że wojewoda nie będzie już wspierać aukcji charytatywnych. - To nie jest tak, że inne fundacje nie mogą liczyć na wsparcie. Te kwestie analizowane są na bieżąco, do każdej sprawy podchodzimy indywidualnie - zapewnia Głownia. Rzeczniczka nie była w stanie powiedzieć, ile razy do tej pory Agata Wojtyszek odmówiła wsparcia jakiejś fundacji. Przyznała, że w ubiegłym roku też nie przekazano przedmiotów na licytację WOŚP.

Pismo wojewody może jednak jeszcze wesprzeć Orkiestrę. Po tym, jak Karolina Kępczyk wrzuciła je na Facebooka, ktoś zaproponował, by wystawić je na licytację. - O piśmie zrobiło się głośno, dlatego oprawię je w ramkę. Wiem, że kilka osób przyjedzie do nas w niedzielę specjalnie w związku z tym pismem. Na tę chwilę mam deklarację, że ktoś chce je wylicytować za tysiąc złotych. Mam nadzieję, że kwota będzie jeszcze większa - mówi dyrektorka ECB.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka