Dodaj do ulubionych

Miller: Propozycja posła Wassermana próbą prawi...

IP: 194.88.12.* 02.10.04, 20:11
beszczelny komunistyczny swołocz!
Obserwuj wątek
    • Gość: narod Miller to goebelsowski bekart IP: *.dialup.eol.ca 02.10.04, 20:20
      • Gość: Temida Re: Miller to bekart - nie bekart - Wnusio IP: HTTP1.* / 63.227.76.* 02.10.04, 20:38
        czytaj nizej o Dziadziu-folksdojczu z Lodzi, donosicielu, sprawcy
        smierci tysiecy Polakow. Miller-wnusio donosil rosyjskim komunistom.
        Za pieniadze i zaszczyty :-(
        Zyrardow Pamieta !
        • Gość: Edek No i jak się czujecie ministrancie Miller? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 21:34
          Nie bój dziada! Zaproś jeszcze raz Wojtyłe i daj buzi Michnikowi!
          JUTRO BĘDZIE LEPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: sedzia MILLER PRZESTRASZYL SIE PIERDLA I UJADA !!!!!!!!! IP: *.benjaminalexandermckee.com / *.woh.rr.com 03.10.04, 00:08
            • Gość: Leon Re: MILLER PRZESTRASZYL SIE PIERDLA I UJADA !!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 10:53
              SKOŃCZYĆ Z CZERWONĄ ZARAZĄ !!!
            • Gość: Karamba DON MILLERO MYŚLI, ŻE BĘDZIE NIETYKALNY !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 10:56
          • Gość: Edek Nie pękaj Stary!!! Adam namiętnie całuje!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 11:27
            Zawsze jeszcze możesz:
            - przejechać się kuligiem z Kulczykiem
            - wpaść na gryla do Rapacynsky
            - służyć do mszy przy bursztynowym ołtarzu u Brygidy
            A jak Cię oskarżą, że nie zawołałeś /choc powinieneś/ dzielnicowego, wtedy kiedy
            to Michnik oskażył Ciebie o żądanie łapówki: za umożliwienie kupienia Polsatu
            przez Agore, to przecie możesz powiedzieć, że nie pamiętałeś numeru telefonu:
            997!!! No! A! Ponadto Adam tak NAMIĘT...CAŁUJE !!!
        • Gość: trzymającą_władzę DOBRY I PUCZ, JEŚLI ROZPĘDZI GRUPĘ TRZYMAJĄCĄ WŁAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:14
          • Gość: Antykorupcyjny Prawda !!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.10.04, 07:20
            • Gość: fritz Re: Prawda, Göbbels bylby dumny z Millera i... IP: *.adsl.solnet.ch 03.10.04, 11:15
              mialby racje. Jak to ludzie mijaja sie ze swoim prawdziwym powolaniem. Piekne,
              bardzo piekne, ze niedlugo wyleca na.. smietnik hitorii, ktorym tak chetnie
              komunisci innych wyrzucali.

Mam nadziej, ze POPiS wreszcie przeprowadzi prawdziwa dekomunizacje w Polsce i
              ze pierwszym krokiem bedzie oczyszczenia radia i tv z tej zarazy.
        • douglasmclloyd Miller do gnoju! (n/t) 03.10.04, 00:53
        • Gość: Detko WCZORAJ GOEBELS, DZISIAJ PUCZ, A JUTRO ? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 11:11
          Szef czerwonej mafii wyrażnie robi w majtki, choć uchodził za „prawdziwego
          mężczyznę”. Strach zagląda czerwonym w oczy, stąd mnożenie zagrożeń dla
          komunistycznej „demokracji”. Tak jest towarzysze, zagłosujemy na tych, co z
          wami się generalnie rozprawią !
          • Gość: fritz A JUTRO ? Proba puczu komuchow, w samoobronie IP: *.adsl.solnet.ch 03.10.04, 11:22
            wlasnej oczywiscie! Tylko czy tym razem ZSRR, przepraszam, Rosja udzieli im
            pomocy? Raczej nie. Ale jest to w kazdym badz razie dobre psychologiczne
            przygotowanie na wprowadzenie... silnej reki! Wau, wau, wau, paskudne komuchy,
            wychodzi szydlo z worka!!
      • douglasmclloyd [...] 02.10.04, 21:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: KeMar Adam dalej pije z Leszkiem IP: *.ne.client2.attbi.com 03.10.04, 04:38
          Juz myslalem, ze jest dobrze; ale usuwane wiadomosci? Troszke moja amerykansko-
          polska dupa cierpnie. Miller jest kryminalista i zbrodniarzem od momentu
          wstapienia do PZPR (tak samo jak wszystkie inne partyjniaki - pieski Moskwy).
          A "GRUBA KRESKA" - mam nadzieje ze sie konczy. Szkoda nie skonczyla sie
          cenzura.
        • douglasmclloyd qiwi które słowo było bardziej obraźliwe? 03.10.04, 16:29
          Gnój czy Miller?
      • Gość: demokryt PUCZYSTA BYL MILLER TWORZAC GTW W RZADZIE !! IP: *.benjaminalexandermckee.com / *.woh.rr.com 03.10.04, 00:05
        miller zaczyna wyraznie robic w gacie
        czego objawem jest chwytanie sie brzytwy
        czytaj obrzucanie plugastwami opozycji !
      • Gość: dziad Re: Miller to goebelsowski bekart IP: *.wroc.zigzag.pl 03.10.04, 12:30
        wszystkich komunistycznych kundli z wodzrm milerem wywieżć doobozu pracy w
        bieszczady
    • Gość: Paweł_Kukiz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:20
      • Gość: Vivat Pawel !!! Re: sld_virrrrrus (prawie caly) IP: HTTP1.* / 63.227.76.* 02.10.04, 20:48
        Jak ja sie wami k..wy brzydze
        jak ja was dobrze k..wy znam
        jak ja sie bardzo ludziom dziwie
        korzy wybrali taki chlam.
        -----
        A wszystko czego sie dotkniecie
        od razu odwracacie w pyl
        szarancza przy was to jest bajka
        po calych dniach ???
        ------
        opasłe mordy krzywe ryje
        k..stwo wszędzie tam gdzie wy
        jak ja was kurwy nienawidze
        jak do was bym z kalasza bil
        --------
        A nawet jak wam plunac w twarz
        to wy mowicie ze deszcz pada
        jeb..na wasza partia mac
        co mi Ojczyzne okrada.
        ------
        Nadejdzie kiedys taki czas
        za wszystko k..wy zaplacicie
        w helikoptery wsadza was
        i nigdy juz tu nie wrocicie.
        • Gość: Fan Pawla sld_virus - uzupelnijcie prosze, bedzie szablon IP: HTTP1.* / 63.227.76.* 02.10.04, 20:54
          Jak ja was k..wy nienawidze
          i jak ja wami k..wy gardzę
          jak ja się za was k..wy wstydzę
          gdy za granicę czasem zajrze...
          --------------------
          Jak ja sie wami k..wy brzydze
          jak ja sie bardzo ludziom dziwie
          ktorzy wybrali taki chlam.
          -----
          A wszystko czego sie dotkniecie
          od razu odwracacie w pyl
          szarancza przy was to jest bajka
          po calych dniach... [???]
          ------
          Prostackie mordy krzywe ryje
          jak ja was kurwy nienawidze
          jak do was bym z kalasza bil
          --------
          A nawet jak wam plunac w twarz
          to wy mowicie ze deszcz pada
          jeb..na wasza partia mac
          co mi Ojczyzne okrada.
          ------
          Nadejdzie kiedys taki czas
          za wszystko k..wy zaplacicie
          w helikoptery wsadza was
          i nigdy juz tu nie wrocicie.
          • Gość: tow. stalin tow. miller! wy ośmieszacie NAS! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:16
            wy się tam wassermana nie bójcie, bo na was czeka już ludowy komisarz beria,
            stary bojownik o wolość i braterstwo i to on wymierzy wam sprawiedliwość, nawet
            zza grobu. bo dałem mu taki prikaz! lepiej sie więc powieście, żeby skończyć
            jak prawdziwy mężczyzna - wytryskiem.

z wyrazami głebokiego szacunku,
            tow. stalin.

p.s. w tym roku przemysł socjalistyczny wyprodukował duzo sznura konopnego. jak
            się na nim powiesicie, to sznur ten trafi do snopowiązałki Przodownika Pracy -
            Andrju Adrejowicza Lepperowicza. towarzyszu Miller! poświęc się w imię
            komunizmu! to jest rozkaz!!
          • Gość: Paweł Kukiz Wirus SLD - całość IP: HTTP1.* / 63.227.76.* 02.10.04, 21:33
            Jak ja was k..wy nienawidzę
            i jak ja wami k..wy gardzę
            jak ja się za was k..wy wstydzę
            gdy za granicę czasem zajrzę...
            --------------------
            Jak ja sie wami k..wy brzydzę
            jak ja się bardzo ludziom dziwię
            którzy wybrali taki chłam.
            -----
            A wszystko czego się dotkniecie
            od razu odwracacie w pył
            szarańcza przy was to jest bajka
            bo cały kraj juz zgnił.
            ------
            Prostackie mordy krzywe ryje
            jak ja was k..wy nienawidzę
            jak do was bym z kałacha bił.
            --------
            A nawet jak wam plunąć w twarz
            to wy mówicie ze deszcz pada
            jeb..na wasza partia mać
            co mi Ojczyznę okrada.
            ------
            Nadejdzie kiedyś taki czas
            za wszystko k..wy zapłacicie
            w helikoptery wsadzą was
            i nigdy już tu nie wrócicie!
            -----
            • Gość: JEZELI TAK TRZEBA WASSERMAN MA RACJE - POSTAWIC PRZED TRYBUNALEM !! IP: *.benjaminalexandermckee.com / *.woh.rr.com 03.10.04, 00:14
              wywiadzie dla sobotniego "Faktu" powiedział, że w wyniku prac komisji może być uzasadnione postawienie prezydenta i byłego premiera przed Trybunałem Stanu w sprawie PKN Orlen
            • Gość: ZYTA 1 Re: Wirus SLD - całość IP: *.lublin.mm.pl 03.10.04, 12:44
              KUKIS (KUKIZ)kolejny grafoman. W dodatku choragiewka.
    • Gość: oOlo Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 20:20
      "swojego rodzaju trybunałem ludowym, w którym z większością polityczną ustala się sprawiedliwość czy sądzi się ludzi, a wymiar sprawiedliwości miałby otrzymywać tylko zlecenia i te decyzje wykonywać"

A już myślałem że towarzysz zapomniał czym był KOMITET CENTRALNY.
      Teraz czas na przyszycie swoich zachowań innym.
      • douglasmclloyd Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra 03.10.04, 16:38
        Gość portalu: oOlo napisał(a):

> "swojego rodzaju trybunałem ludowym, w którym z większością polityczną ustala s
        > ię sprawiedliwość czy sądzi się ludzi, a wymiar sprawiedliwości miałby otrzymyw
        > ać tylko zlecenia i te decyzje wykonywać"

> A już myślałem że towarzysz zapomniał czym był KOMITET CENTRALNY.

Nie zapomniał. Do takiego ideału dążył.

> Teraz czas na przyszycie swoich zachowań innym.
    • Gość: Andrzej Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:21
      Zgadzam się. Miller nie ma za grosz honoru!
      • Gość: Kemar Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.ne.client2.attbi.com 03.10.04, 04:41
        Mlody musisz byc. Widziales kiedys partyjniaka z honorem?
        • Gość: zbud Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: 212.160.138.* 03.10.04, 10:11
          Kemar- a czym się różnią , stary i nowy partyjniak? Czy tym
          ktory więcej kradnie???????,
    • Gość: Ciekawy Re: Miller o tym "puczu" od tow. Janajewa wiesz? IP: HTTP1.* / 63.227.76.* 02.10.04, 20:24
      czy moze od swych nazi-komunistycznych kolesi z NSDAP-PZPR?..
    • mikefromwarsaw prymitywny cham z Żyrardowa 02.10.04, 20:24
      Polska jedynym krajem w Europie gdzie czołowe stanowiska, takie jak premier czy
      prezydent, obsadzane są przez aktyw związkowy... wstyd!
      • Gość: Stauffenberg Panie Miller... IP: *.aster.pl 02.10.04, 20:26
        ...Kończ Waść, wstydu oszczędź
      • Gość: Temida Ciekawe dlaczego Miller nie mowi o swym Dziadziu? IP: HTTP1.* / 63.227.76.* 02.10.04, 20:32
        tym, ktorego ruskie za wsopolprace z lodzkim SS rozstrzelali?
        Ciekawa rodzinka: Dziadzio - nazi-sprzedawczyk,
        Wnusio - Zdrajca i pachol komunistyczny :-(
    • Gość: BELIAL Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:25
      Panie Miller,odejdż pan w niepamięć,nie psuj humoru i apetytu swą fizjonomią tym
      którzy ciebie i kolesi poparli w ostatnich wyborach,a których olałeś.Odejdż pan
      w zapomnienie,człowieku który w krótkim czasie rozłożyłeś na łopaty największa
      siłę polityczną w tym kraju.Czlowieku który z partii o nazwie Sojusz Lewicy
      Demokratycznej stworzyłeś Sojusz Lewicy z Duchowieństwem,a działalność twoja i
      twej ekipy zbliżyła ten kraj do drugiego już dna.Miałeś człowieku jedyną i
      niepowtarzalną szansę zrobić coś dobrego dla tego chorego kraju. I co,coś
      uczynił człowieku?Afery,zlodziejstwo,nepotyzm,korupcja - oto domena formacji
      politycznej której przewodziłeś majac sie za Zelaznego Kanclerza ktory kończy ze
      wzwodem.Panie Miller,dobra rada; Omijaj pan kamery,działasz pan na ludzi jak jak
      rycyna na żołądek.
      • Gość: Kemar Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.ne.client2.attbi.com 03.10.04, 04:45
        Odejdz, itd.. Naucz sie pacholku (przepraszam jesli Cie obrazilem), ze w
        polityce nie prosie sie zeby ktos odszedl. Idz glosowac i przestan czekac.
        Dzieki takim jak Ty SLD rzadzi i bedzie rzadzila dalej. Idz glosowac i spadaj.
    • Gość: tse-tse Towarzyszu Miller: odejdzcie i zamilknijcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:26
      Po spustoszeniu jakiego dokonaliscie
      w Polsce w czasie swoich "rzadow" (ktore
      raczej nalezaloby nazwac "nierzadami"),
      normalny czlowiek nie ma ani ochoty sluchac
      waszych opinii, ale ogladac waszej mordy
      (przepraszam internautow i admina za to
      niezbyt kulturalne okreslenie, ale nie znajduje
      lepszego slowa). Sa w waszej partii inni towarzysze
      ktorych ludzie jeszcze trawia - niech oni sie
      wypowiadaja.
      • Gość: waga Re: Towarzyszu Miller: odejdzcie i zamilknijcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:42
        Szanowni Państwo, dajemy wpuścić się w maliny: przeżywamy bardzo emocjonalnie
        wypowiedzi różnych przydupasów władzy, wypalamy się wewnętrznie i oto właśnie
        chodzi! Za dzień mija nasza złość, gdyż inna sprawa ujrzała światło dzienne
        zaciemniając poprzednią! I tak jesteśmy skanalizowani! W wtym bagnie ostatnićh
        lat błysnęło światełko, gdy wreszcie Sejm pokazał, że zaczyna myśleć podobnie
        jak Naród i uznał raport posła Ziobry za swój. Może nadejdzie czas gdy Nasz
        Sejm poprosi naszych oligarchów o przedstawienie rozliczeń z majątków, które
        zdobyli, ile zapłacili Narodowi podatków, aby pani Jola K. nie musiała
        wstydzić się i bać pokazywania ludziom rąk, bo byłyby czyste! Taka wersja
        rozliczenia nie jest polowaniem na czarownice, jeśli jest się uczciwym. Nie
        mogę pytaniem o ALIBI nazywać prześladowaniem o ile zadaję się a bandziorami.
        Majątki bez pokrycia muszą powrócić do Narodu.
    • tajniak000 Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra 02.10.04, 20:33
      Obawiam się panie ekspremierze, że nie jest to próba prawicowego puczu, lecz
      ogólnonarodowego zrywu przeciw panu i pana kolegom , którzy w zaciszu pana
      gabinetu nieustannie mataczyli i kombinowali .
      A swoją drogą , ciekawy jestem co jeszcze pana ekipa wykombinowałaby, gdyby
      pana gabinet nadal trwał . Pewnie TVP nosiłaby nazwę wzorowaną na TV ojca
      Rydzyka „ Trwamy” tzn. Ja i moi koledzy
      • Gość: Tako Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.proxy.aol.com 03.10.04, 03:50
        Tajniaku , mam problem. Jak myslisz, jaka nazwa lepiej pasowala by do polskiej
        telewizji: "PTV RYDZYK" czy "PTV MICHNIK"? "PTV MILLER", definitywnie odpada.
        A moze tak "PTV PiS" by sie przydala Polsce?
        Nie posadzaj mnie o nazizm, bo od nazizmu i komunizmu jestem oddalony
        przynajmniej o 100 lat swietlnych. Ja jestem poprostu 102% Polakiem.
    • Gość: Karol Kamila - Sowińska chciała usunąć Modzelewskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 20:39
      Juz ostatnia minister skarbu w rządzie Buzka p. Kamila Sowińska zamierała
      usunąc prezesa Orlenu. Czyzby pociotki z AWS - PiS - PO juz o tym zapomnieli?
      • Gość: *** Re: Kamila - Sowińska chciała usunąć Modzelewskie IP: *.chello.pl 02.10.04, 23:48
        Gość portalu: Karol napisał(a):

> Juz ostatnia minister skarbu w rządzie Buzka p. Kamila Sowińska zamierała
        > usunąc prezesa Orlenu.

W odwoływaniu prezesów nie ma nic złego. Każdy z czasem jest pozbawiany
        stanowiska, ale w sposób określony w kodeksie spółek handlowych. Niedobrze
        dzieje się, gdy do odwołania używa się przemocy i łamie prawo.

Poza tym tylko wydaje Ci się, że coś wiesz. Naprawdę Twoja wiedza jest taka,
        jak znajomość tego, jak nazywają się osoby, które wymieniasz. Kamela-Sowińska
        ma na imię Aldona, nie Kamila. Przed utworzeniem Inicjatywy dla Polski nie
        należała do żadnej partii. Prezesem Zarządu PKN Orlen był Modrzejewski, a nie
        Modzelewski. Ten drugi jest profesorem i zajmował się w Ministerstwie Finansów
        podatkami.
      • Gość: Kemar Re: Kamila - Sowińska chciała usunąć Modzelewskie IP: *.ne.client2.attbi.com 03.10.04, 04:48
        pierdalaj ubeku.
    • as31 No, ci panowie troszkę szaleją,ale Miller już w pi 02.10.04, 20:40
      - ętkę goni: najpierw zdecydowanie życzy Ziobrze takiego finału jak Goebbels, a
      teraz: pucz, ho, ho...
      Wyjaśnienie:1. wie, że z polityki jest wyeliminiwany, więc sobie nie żałuje. ;)
      2. Uważa groźby Wassermana za realne. ;))
      • Gość: byly komuch Re: Miller już tonie w swoich gownach!!! IP: *.proxy.aol.com 02.10.04, 21:57
        Tow.Miller jest psychicznie chory i powinien sie leczyc!!!To jest czlowiek
        ktory zaczol jak hetman a skonczyl jak wielkie ZERO!!!!Przed wyborami tyle
        bajek naobiecywal narodowi ,a nic nie spelnil.Bedzie slynac z pustych
        slow,oszustw,korupcji,zaklamania,chamstwa i arogancji,prostactwa.Miller juz
        dawno powinien siedziec za wszystkie przekrety!!!
        • Gość: kr Pamietamy gruszki na wierzbie i jak eunuch konczy IP: *.abhsia.telus.net 03.10.04, 02:07
          ktoremu wydawalo sie, ze jest mezczyzna.
        • Gość: KeMar Re: Miller już tonie w swoich gownach!!! IP: *.ne.client2.attbi.com 03.10.04, 04:51
          Wspolczuje za bycie bylym komuchem. Ja bym sie powiesil. Zrob to lepiej bo
          Twoj towarzysz Miller nie jest psychicznie chory. Ty nim jestes, a on jest
          zwyklym s.......
        • Gość: nie komuch Re: Miller już tonie w swoich gownach!!! IP: *.dolsat.pl 03.10.04, 11:39
          Ty były komuch nie oczyszczaj się popwinieneś tez siedziec w pace żes Millera w
          wyborach poparł a skoro uwirzyłeś w jego bajki toś skończony
          dureń. Ale komuch zawsze tak mieli. Bezmózgowcu. Nie sraj na lewice ,a na
          spieprzone układy. Otwórz gały i oceń wszystkie czasy od momentu pełnej
          demokracji?, Bagno. Nie znam żadnego pilityka któego czy którym byśmy nie
          wytarli sobie gęby albo utaplali go w gównie. Tacy ciemniacy jak ty myślą że
          jak dokopia lewicy to sa wzorem dla prawicy a ci co dokopia prawicy to wzorzec
          dla lewaków. Nic bardziej mylącego. Ludzi należy oceniac nie po tym po której
          nstronioe sceny sie usadowili, ale po tym co zrobili.
      • Gość: Teodor TRYBUNAŁ TO MAŁO NA CZERWONĄ MAFIĘ ! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 11:05
    • Gość: Cezary Trąbski Józef Miler IP: *.adsl.tele2.no 02.10.04, 20:54
      Józef Miler

Goebbels Hitlera nie umiera
      Za panowania Adolfa Milera
      Milerek gruszki nam naobiecywał
      Z wierzby Goebbelsa gruszki nazrywał
      Majaczy obłąkana mara Milera
      Bez honoru pada na kolana ściera

Cezary T.

Prymitywny prostaczek, żal patrzeć!

Zero

Nagły cel przesłuchania
      Ból zdemaskował drania
      Tam sonda prokuratora
      Szukała dogmatu dobra

Lider nie zniósł presji
      Prawi bestia agresji
      Napaścią kryje winę
      Powiadom zali glinę

Krętactwo kliki jęknie
      Oszustwo wycieknie
      Banalna reakcja zżera
      Lidera maskę ściera

Zero zostanie zerem
      I nigdy ludu liderem
      Nic zera nie odwróci
      A koniec farsę skróci

Cezary Trąbski
      Czwartek, 1 maja 2003

• Gość: KN aga Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.dolsat.pl 02.10.04, 20:56
      Jakoś nie zauważam na forum, oceny twórcy wypowiedzi "o odpowiedzialności"
      p(ośle) Zbigniwie Panuwodzie. Czytenn pan "leje wodę" czy nie zna prawa i
      bredzi, czy zna prawo i nie leje wody?. Czy wszyscy politycy piastujący wyższe
      stanowiska od tego pana, pójdą siedzieć do pierdla. Sam nie wiem co sądzić o
      tym wszystkim. Pomóżcie w rozwiązaniu tego węzła . Proszę osoby poniżej 30 roku
      życia o powstrzymanie ie z odpowiedzią, ponie2waż zbyt krótko żyjecie w tym
      zapyziałym systemie, by mieć właqściwy ogląd sytuacyjny. Przepraszam młodych.
      • Gość: Cezary Trąbski Śmietnisko IP: *.adsl.tele2.no 02.10.04, 21:01
        Śmietnisko

Leży partia na śmietnisku
        Okrutnie dostała po pysku
        Wylali bonza na śmietnisko
        Spore urzędu pośmiewisko

Dostał miejsce tak honorowe
        Atoli podobno bardzo zdrowe
        Pomidor, sałatki, pietruszka
        Leżą obok zgniłego jabłuszka

Stare szpilki, kiełbasy szyszki
        To wszystko partii towarzyszki
        Bardzo stary garnek pieluchy
        Novum, politruka ścisłe duchy

Leżą śmieć tuż tuż śmiecia
        Jeden drugiego won wypycha
        Tak rozpiera śmieci pycha
        Zaduch dusi, odór nie miły

Za życia byt im obrzydziły
        Tak oni w końcu zapomnieli
        Że smród, który po łbie wali
        Sami, co dzień produkowali

Bodaj, wielce ważne zdanie
        Znowu dostanę mocne lanie
        Za zebranie tych opinii!!!!!
        To wy sami jesteście winni

Cezary Trąbski
        2002

• Gość: Tako Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.proxy.aol.com 03.10.04, 04:50
        KN aga,
        Glupstwa piszesz. Najwieksza nadzieja Polski to mloda ganeracja.
        Jej przyswiecaja wzniosle idealy i ona w nie wierzy. Tylko Mloda Generacja moze
        wyciagnac Polske z post-komunistycznego bagna i intelektualnego zdeprawowania.
        KN, Ty supelnie niedoceniasz mlodziezy. Mlodzi zdaja sobie doskonale sprawa z
        tego co sie w okol nich dzieje.
        Niestety, nie jest latwa rzecza usunac od wladzy nieuczciwych, politycznych
        manipulatorow ktorzy sa zorganizowani i maja duze doswiadczenie w zwalczaniu
        politycznych, uczciwych oponentow. Ale niech zywi nie traca nadziei. Lepsze
        jutro jest w drodze.
    • feliks-50 Towarzysz skonczy chyba marnie !! 02.10.04, 20:59
      A wydawalo mu sie ze mozna bez konca robic przekrety !
      Co prawda jeszcze mocno sie bronia (kolesie w Senacie nie pozwolili postawic
      kolesia przed sadem - nie pozwolili na odebranie immunitetu) ale to jednak
      koniec tego dobrego coraz blizszy, niektore szczury juz opuszczaja ten tonacy
      statek, za chwile pewno znajda sie i inne emigrujace w trybie pilnym daleko od
      granic RP. Co prawda na horyzoncie pojawiaja sie zombi w postaci UW ale mam
      nadzieje ze dostana kopa jeszcze raz !!
    • Gość: Kazek Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.p-s-inter.net 02.10.04, 20:59
      Miller jest bezczelny - fakt niezaprzeczalny.
      Natomiast to, że prawo i sprawiedliwosć nie ma ze sprawiedliwością
      nicwspólnego, a jedynie załatwie swoje interesy polityczne, to niestety tez
      prawda.
      Niestety, ale ten krach zaczął się juz za rzdu aws, i ten krach sld jedynie
      kontynuuje.
      Jakie jest wyjście? Nie wiem...
      • Gość: Cezary Trąbski Rogacz IP: *.adsl.tele2.no 02.10.04, 21:06
        Rogacz

Wszelkie chwyty są dozwolone
        Lech zaniedbuje własną żonę
        Ona, co raz tańczy na golasa!
        Na pieszczoty jest bardzo łasa

I powraca lider od kochanki
        Kokotę zaniedbują ranki
        Na to znajdzie się metoda
        Substytut rogom miłości doda

Psuje żonki nagie ciało
        Ciało dało jeszcze mu mało
        Nosi twoje imię nazwisko
        Leszka wyryczy pośmiewisko

Listę członków kują legalnie
        Ona otworzy chuci pralnie
        Który kochaneczek tak prawdziwy?
        Gdzie jest Leszek wyborny, żywy?

Te same nazwiska, imiona
        I z którym dzisiaj śpi twa żona?
        Oj, oj, oj, oj, oj Leszek, Leszek ktoś
        Wydmuchał twej żoneczki mieszek

Cezary Trąbski
        Czwartek, 15 stycznia 2004

• Gość: ZYTA 1 Re: Rogacz IP: *.lublin.mm.pl 03.10.04, 12:42
          Jeszcze jeden utwór pana Trabki,a rozbiję monitor.Czy tu ma byc i forum
          grafomanstwa? A im wiecej napadacie na Millera ,tym mu wiecej robicie dobrego.
          Narod sie ocknie i zapyta,skąd ta zapieklosc prawicy? O co tu chodzi? Banda
          oszolomow pod roznymi sztandarami podaje sobie chwilowo łapska i chce dorwac
          sie do władzy. Niedoczekanie! Ale własnie o to tu chodzi!
          • Gość: Maciek Do ZYTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 16:20
            Wierszy Cezarego nie czytaj, jeśli Cię denerwują.
            Całkowicie nie zrozumiałaś forumowiczów. Wyrażają oni swoje negatywne emocje w
            stosunku do Pana Millera. Owy Pan, jak to widzi każdy uczciwy, wychowany i
            myślący człowiek, stosuje gadkę rodem z PZPR, z cynicznym uśmieszkiem na
            twarzy, co wszystkich zatroskanych o Polskę ludzi, doprowadza do szału. A
            szczególnie bezczelne wydają się wypowiedzi Pana Millera w kontekście jego
            rządów i przekrętów jego byłych protegowanych.
            Wiersze Pana Cezarego są tego wyrazem i doskonale wpisują się w żal i gniew
            oszukanych.
      • Gość: szaweł jest wyjście!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:07
        wyklęty powstań ludu zieeeemi ... :)
    • Gość: (BHwI"R") Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 21:08
      Uaktualnione w INTERNECIE w dniu 20 lipca 2004 r.

"J E S Z C Z E P O L S K A"!...
      ==============================

Wprowadzenie do MANIFESTU:
      -------------------------
      - uaktualnione w dniu 24.06.2004 r. po następujących wydarzeniach:
      a/ wynikami wyborczymi do EUROPARLAMENTU z dnia 13 czerwca'04:
      I. PO; II. LPR; III. PiS... itd.;
      b/ przyjęciem (w dniu 18 czerwca 2004 r.) KONSTUTUCJI Unii Europejskiej, oraz:
      c/ VOTUM (w dniu 24 czerwca'04 r.) zaufania dla premiera Marka BELKI.
      .............
      W ten oto sposób mógłby powstać krajowy Blok Wyborczy "Ruchu Q IV RP w UE" -
      zdolny do skutecznych zmian w Konstytucji RP, by utorować drogę Q IV RP w UE,
      gdyby nie "Kita" ROKITY!...

* * *

M A N I F E S T
      =============================
      Ruchu Q IV Rzeczypospolitej w Unii Europejskiej:

----------
    • Gość: tomek 1 Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: 5.5D* / 213.40.3.* 02.10.04, 21:10
      "a wymiar sprawiedliwości miałby otrzymywać tylko zlecenia i te decyzje
      wykonywać - powiedział Miller na sobotniej konferencji prasowej w Szczecinie."

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Szkoda, że po odejściu pana Millera wymiar sprawiedliwości zaczął otrzymywać
      zlecenia polityczne. Brakuje nam wielkiego obrońcy swobód i praw obywatelskich,
      jakim był od ponad dwudziestu lat pan Leszek Miller. Ten wielki obrońca praw
      człowieka i obywatela nie zasługuje na to, by kojarzyć go z czymkolwiek
      nagannym.
      • Gość: KemMar Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.ne.client2.attbi.com 03.10.04, 05:12
        Boje sie, ze polski wymiar tzw. "sprawiedliwosci" woli pieniadze niz zlecenia
        polityczne. Kwacha nalezy wywalic, a po nim tzw. sedziow i prokuratorow ktorzy
        pamietaja Gierka. Zaczac od nowych ludzi, nowej legislacji i wywieszac
        policjantow, ktorzy proponuja lapowke za mandat. Jezdze do Polski 3 razy w
        roku i sa to po prostu "jaja". Za kazdym razem kiedy jade z wieksza paczka
        proponuje mi lapowke celnik (za kazdym razem place clo), a jak nie wlacze
        swiatel jadac samochodem proponuje mi lapowke policjant (robie to zawsze, zeby
        sprawdzic i zaplacilem juz 5 mandatow).

Idz Tomek glosowac. I czytaj dobrze. Bo znowu SLD wygra.
        • Gość: tomek 1 Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: 5.5D* / 213.40.3.* 03.10.04, 12:02
          Oczywiście, że pójdę głosować.

Tak, korupcja w Polsce jest straszna. Na jej wyplenienie potrzeba długiego
          czasu. To nie jest sprawa na emocje. Wieszanie ludzi tutaj nic nie da. Nie wiem
          czy pamiętasz, jak popularne były za PRL-u uwagi, że przyjdzie czas i czerwona
          złodziejska hołota będzie wisieć na latarniach. Dzisiejsi postkomuniści u
          władzy zostali wybrani w uczciwych demokratycznych wyborach. Ani jeden stryczek
          nie został zaciśnięty na komuszej szyji. No bo i po co? Lepiej żeby demokracja
          i uczciwsze rządy przyszły w ramach procesu, który utrwali dobry polityczny
          obyczaj jako normę społeczną. Trzeba czasu i rozwagi, a nie emocji. Choć te
          ostatnie są oczywiście jak najbardziej zrozumiałe.

Pan Miller ma rację domagając się dowodów swojej winy od pana Wassermana. To,
          że panu Millerowi jest kulturowo obce takie podejście do osób nie związanych z
          jego partią polityczną ma się nijak do meritum sprawy. Albo dowody jakieś są,
          albo ich nie ma. Jeżeli są, to rozpatrzyć je powinien niezależny sąd. Komisje
          parlamentarne nie są od ferowania wyroków. Nie mówię, że pan Wasserman nie ma
          kilku asów w rękawie. Na serial to wszystko przerabia?

Ciekawe są motywy takich wyskoków członków Komisji. Podobnie było w sprawie
          Rywingate. Choć jest poprawa, nie ma tej głupiutkiej Skarpety ani tej
          śliczniutkiej posłanki z błyskiem owsa w oku. Ugrupowanie tej od owsa
          reprezentuje jakiś autobus po zderzeniu, duży taki, ale siedzi cicho. No i
          chwała Bogu.

Rozpisałem się KemMarze, i to na poważnie. A te fora w GW to dla robienia sobie
          jaj raczej.
    • Gość: rex Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:11
      Szanowni przedmówcy dlaczego nie powiecie że znowu ogłosili casting na debila
      miesiąca tylko sami staracie się wygrać? Przecież inni też by chcieli a nie
      wiedzą o tych zawodach. I powiedzcie proszę jak coś pośredniego między małpą a
      człowiekiem można nauczyć obsługi klawiatury komputera?
      • Gość: Temida wygrales bezapelacyjnie, komuszku "rex" ! IP: HTTP1.* / 63.227.76.* 02.10.04, 21:18
        W nagrode masz pochlaj z komu-nazista millerem - zlodziejem i zbrodniarzem
        czerwonym zdrajca Polski. Cieszysz sie? ;-)))
      • Gość: Cezary Trąbski Dla reksia małpa towarzyszka życia. IP: *.adsl.tele2.no 02.10.04, 21:24
        Dla reksia małpa towarzyszka życia.

Szarańcza

Co raz to dzisiaj się zdarza?
        By małpę noszono do lekarza
        Doktorek wybadał małpiszona
        Małpiatka prymem wyrażona!

Dolegliwość fazy rymowana
        Tak do księżyca śpiewana
        Wciąż ją męczy i doskwiera
        Niech ją trafi czarna cholera

Małpo, a jaką ty żupę jadasz
        Że rymowanką solisz i gadasz
        Jam tylko lidera słucham gatki
        Bonzo z rymami jest taki gładki

Wszelkie premiera przemowy
        Samiutkie wejdą do głowy
        Tokuje i się zarykuje
        Wielki talent się smaruje

Każde słowo lub każde zdanie
        Samo rymem tak się stanie
        Te choróbsko pruje i wykańcza
        Dyrdymałą męczy ta szarańcza

Już nie męczy już nie gada
        Koniec zagubił rymy gada

Cezary Trąbski

• Gość: BELIAL Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:25
      APEL DO GRAFOMANA CEZAREGO!!!!!!Prześlij chłopie swą twórczość do jakiej
      gazety,może wydrukują.Nie zmuszaj tych co nie chcą do czytania.
      • Gość: Cezary t. To i nie czytaj baranie. IP: *.adsl.tele2.no 02.10.04, 21:27
        To i nie czytaj baranie.
        Cezary t.
    • douglasmclloyd [...] 02.10.04, 21:25
      • Gość: Cezary Trąbski Re: Miller kończy jak cipa! (n/t) IP: *.adsl.tele2.no 02.10.04, 21:30

Weszka Leszka

Adam gazetą poklepał Leszka
        Zakąsiła go wyborna weszka
        Lesio mdło sinawy ze strachu
        Ratunku ma wybiórczo krachu

Ty moim srogim przyjacielem
        Mym drogim pocieszycielem
        I nie publikuj znowuż brudów
        Zabraknie politycznych cudów

Moja popularność pchły ginie
        Gazeto, ja wesz zawsze winię
        Kot psuje zupełnie mą sprawę
        Ja przyrzekam dzisiaj poprawę

Azali tako żywo za szpilkę
        Zroluję ustawowo pomyłkę
        Akt prawny tajemnie spisany
        Wnet zostanie wydrukowany

Zakryj kapusto morowe usta
        Zalega w tobie plamka pusta
        Uczynię całość i co zechcesz
        Starego pomagiera depczesz!

Cezary Trąbski
        Poniedziałek, 28 kwietnia 2003

• Gość: Linke Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:31
      Żal mi Millera,
      ale tak każdy kończy
      kto wchodzi w konszachty z CZARNYMI.
      • Gość: Cezary Trąbski Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.adsl.tele2.no 02.10.04, 21:33
        Sto dni

Prysło sto dni lidera
        Weźmie go cholera
        Kredo miał gad cacy
        Lud siedzi bez pracy

Kto winien upadku?
        Popularności spadku
        To koalicji wpadki
        Biją lidera gadki

Ze studniówki wrócił
        Ten lider wymęczony
        Do studni skoczyć chciał
        Po stu dniach wykończony

Ta lidera historia
        To Lenia teoria
        Po rządach za lat cztery
        Patrz cztery litery

Te strofy napisałem na uczczenie 100 dni lidera i po pierwszym spadku
        jego „popularności” po jakiejś głupiej wpadce słownej Psl.
        Tak się zaczęła droga w do dół do studni piekieł.

Cezary Trąbski

• Gość: akum Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:45
        Myślisz że ktoś w Polsce ci wierzy prymmitywny agenciku...
        to mysl tak dalej osiągnieaz szczyty dna........
    • szczurbiurowy współczynnik sarkazmu Millera 02.10.04, 21:34
      Barwny język Pana Millera idzie w parze z obawą o konsekwencje tego co się
      odkryje, gdy wszystkie zasłony opadną. Dywany już wyniesione, buldogi gryzą się
      na wierzchu. Byc może współczynnik sarkazmu jest odwrotnie proporcjonalny do
      głębokości na jakiej ukryta jest prawda. Czyli im bliżej prawdy tym zjadliwość i
      sarkazm rośnie.
    • Gość: BELIAL Re: Miller: Propozycja posła Wassermana próbą pra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:37
      DO CEZAREGO-
      Nie tylko ty potrafisz.
      Cezary,Cezary, w glowie ci chlupie
      Piszesz głupizny
      My je mamy w dupie!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Cezary Trąbski Nie pisz ramot Belial! IP: *.adsl.tele2.no 02.10.04, 21:41
        Ramota

Rozbawiona ramota
        To rymowana głupota
        Ma ona jednak zalety
        Lekko poczytasz bilety

Ramot wiele wydają
        Gazeciarze czytają
        I nie z głupoty, a wszak
        A nuż z wygody i to jak

Tu słówek nie domyślasz
        Swej głowy nie wysilasz
        Odcienie ramoty
        Rozrzucają proste ploty

I tak z lekkością słowa
        Wstaje ramota od nowa
        Co raz poezja dnieje
        Bez niej ramota mdleje

Napiszę parę linijek
        Wystrugam tobie kijek
        Dla zabawnej mej rozrywki
        Tworzę ramoty wyrywki

Cezary Trąbski
        2002

• Gość: trbas Re: Miller: to skonczone zero!!!! IP: *.proxy.aol.com 02.10.04, 21:43
      kedy bandzior miller byl u wladzy robil co chcial i niebylo prawa na niego,bo
      ojciec komuchow prezydent, robil wszystko zeby komuchy zyli ponad prawem!!!mial
      byc prezydentem wszystkich polakow a zostal obronca zlodzieji i oszustow(bo
      taka jest Sld).kiedy prawo zaczyna scigac millera,on wymysla rozne bajki zeby
      ominac trybunal stanu!!!to jest stary komuch oszust,ktory dawno powinien
      siedziec za wszystkie afery i korupcje!!!narod trzeba oczyscic z czerwonej
      zarazy!!!!!
      • Gość: Temida Nawet "Mniej niz zero".. IP: HTTP1.* / *.esc11.net 02.10.04, 21:49
        Gdyby w Polsce w 1989-tym byla kopia Norymbergi kilku bonzow
        peerelu by zawislo na szubiennicy. Nie dopuscil do tego aktu
        sprawiedliwosci m.in. nasz gospodarz, sw. Adam Michnik, ktorego
        komuna dreczyla, wiezila,gnoila i katowala przez lata na zyczenie
        Kremla
        (czyli rozkaz dla millerowcow i roznych innych jaruzelskich - zdrajcow)
      • Gość: Al Zarkawi Re: Miller: to skonczone zero!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 23:17
        Nie zapominaj że to ten sam naród który trzeba oczyścić z czerwonej zarazy
        wybrał ją cztery lata do sejmu z własnej i nie przymuszonej winy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka