Dodaj do ulubionych

Ja popieram Donalda Tuska

17.02.17, 08:09
Dzisiaj padlina moralna rządzi Polską.Oni wszyscy muszą trafić na ławę oskarżonych.
Obserwuj wątek
    • mariner4 Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 08:10
      Ja też!
      M.
    • sprawy.nie.ma Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 08:32
      nie róbcie mu obciachu, bo żelaznego listu na powrót nie dostanie
    • erka-4 Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 09:33
      Oby tylko do was POdobni go popierali to żaden to będzie problem.
      • 99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 09:36
        Też tak uważam ale wolałbym żebyś to oznajmił w bardziej poprawnej formie.To dziwne ale Prawdziwi Polacy ciągle mają problemy ze znajomością języka polskiego.
        • erka-4 Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 11:06
          Zrozumiałeś?
          Zatem w czym problem?
          • yoma Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 14:51
            W tym, żeś folksdojcz?
            • 99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 18:22
              On nawet nie jest folksdojczem.To szambiarz na usługach PiS.
              • m.c.hrabia Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 18:37
                99venus napisał:

> On nawet nie jest folksdojczem.To szambiarz na usługach PiS.
                >
                mylisz się, to tylko chłopek roztropek.
    • taniarada Super 17.02.17, 09:47
      Jest prezydent w gabinecie cieni .I niech tam zostanie .Martwiłem się że pan Komorowski będzie .Ale go nie wybrali super."Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, a to były... kaszaloty."
      • kylax1 Pacjent nadal nie bierze tabletek. 17.02.17, 15:43

• andvhs Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 11:16
      a JA go olewam ciepłym moczem ( szkoda moczu )
      • 99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 18:23
        Jak to niedorozwinięte małolaty,ciągle sikają w spodnie a potem się dziwią,że cuchną.
    • x2468 Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 11:21
      Tez tak uważam. Na polskiej scenie politycznej nie ma dla niego konkurencji.
    • adalberto3 Jego raczej trzeba podpierać. 17.02.17, 12:15
      W drodze na salę sądową. "Tusk miałby usłyszeć zarzut tzw. zdrady dyplomatycznej, czyli działania na szkodę Polski w stosunkach z obcym państwem. Grozi za to do 10 lat więzienia."
      www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/jak-kaczy%C5%84ski-chce-si%C4%99-zem%C5%9Bci%C4%87-na-tusku-szykuje-si%C4%99-proces-stulecia/ar-AAj1Tid
      • mariner4 Re: Jego raczej trzeba podpierać. 17.02.17, 14:18
        2
      • mariner4 Re: Jego raczej trzeba podpierać. 17.02.17, 14:22
        Bzdura totalna. Tego nie da się udowodnić. To nie jest poważny zarzut, tylko subiektywna ocena. Za to sadzali komuniści, naziści i inna swołocz. A teraz do tej kompanii dołączył PiS.
        • 99venus Re: Jego raczej trzeba podpierać. 17.02.17, 18:28
          Nie należy się wdawać w rzeczową dyskusję z szambiarzami ponieważ oni i tak niczego nie są w stanie pojąć.
      • yoma Re: Jego raczej trzeba podpierać. 17.02.17, 14:49
        Ooo, wujku Adalbercie, to kaczka z maciorą mają przechlapane.
      • kylax1 A jak Tusk nie wróci, to co mu zrobią? 17.02.17, 15:45
        Przecież te pisie głupoty, nikogo nie obchodzą poza granicami Polski. Ewentualny ENA, wyląduje w koszu, bo PRLowsko-politycznych, pisowskich głupot, on nie obejmuje.
        • adalberto3 Re: A jak Tusk nie wróci, to co mu zrobią? 17.02.17, 22:40
          I o to właśnie chodzi. Na próbę dostanie pewnie wezwanie w sprawie Amber Gold i roli Józefa Bąka.
    • szwampuch58 Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 14:06
      Rozkaz kurdupla byl wyrazny,pretorianie mozonie wzieli sie do parszywej roboty:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21385431,zarzuty-dla-tuska-europosel-pis-wymienia-trzy-kto-ma-ucho.html#BoxNewsImg&a=66&c=61
      Kampanie hanby zaczyna oczywiscie moj ulubiony padliniarz Rysio, cos slyszal ,ktos mowil,podobno ....itd ,itp z pisowskiego szamba tryska jad nienawisci kurdupla
    • 99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 14:09
      To dziwne,że na listę popierających Tuska wpisuje się również pisia szujowatość.
      • kultywator.scierniskowy Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 14:18
        Aaaaa zatem jest to jest lista dla kretynów. W takim razie dziękuję za ostrzeżenie bo już chciałem wyrazić swoją opinię o tych, którzy po ośmiu latach nieudolnych i złodziejskich rządów popierają PO i ich przewodniczącego na uchodźstwie.
        • szwampuch58 Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 14:26
          ...cynglu pisi z tym terminem:Uchodźstwo – proces opuszczania stałego miejsca zamieszkania przez osoby zagrożone prześladowaniami, będącymi wynikiem konfliktów zbrojnych – zewnętrznych i wewnętrznych, polityki państwa itp.
          Potem gdy juz to zakumasz jako tako proponuje klasyka pisiego:Spie...j dziadu"
          • kultywator.scierniskowy Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 14:36
            Ale po co te nerwy? Czy ja Cię od "pojebków" wyzywam? No nie, i pomimo, że pewnie jesteś, nie chcę naruszyć tej delikatnej równowagi pomiędzy egocentryzmem, a kompleksami.

Donald Tusk uciekł z Polski przed słusznym gniewem ludu. Na miejscu pozostawił nierozgarniętą babę, napakowaną botoksem, która to cna obnażyła ten pic medialny jakim były rzekome sukcesy rządu PO. Czy coś się nie zgadza z ogólnie znanymi faktami?
            • andvhs Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 14:58
              za tą mądrą ocenom masz u mnie browara
              pzdr
              • 99venus Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 18:37
                Jak powszechnie wiadomo pisi pomiot za jedno piwko wszystko zrobi.
            • 99venus Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 18:36
              Lepiej będzie jak codziennie rano będziesz swoje mądrości przekazywał kaczyńskiemu.On na to czeka a my nie.Spadaj kreaturo.
              • m.c.hrabia Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 18:39
                99venus napisał:

> Lepiej będzie jak codziennie rano będziesz swoje mądrości przekazywał kaczyński
                > emu.On na to czeka a my nie.Spadaj kreaturo.
                >

tw wielgus vel tw fack przekazuje mądrości szafermachera za kasę , to taka płatna
                j
              • andvhs Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 19:42
                ty Poje..ny Luju- ja ci szmato nie ublizałem marda w kubeł
                • 99venus Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 23:09
                  Bo nie jestes w stanie.
            • szwampuch58 Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 22:49
              Taki jeden bard PRL-u Pietrzak mnie od glizd wyzywa,osobnik mikrego wzrostu od gorszego sortu,to ci cyngiel rzekne ponownie słusznym gniewem czlowieka:Spie...j dziadu!
        • 99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 18:34
          Twoja opinia akurat tutaj nikogo nie interesuje i w dodatku nikt jej nie oczekuje.
          • j-k Tfoja tesz nie... 17.02.17, 22:54
            99venus napisał:
            > Twoja opinia akurat tutaj nikogo nie interesuje i w dodatku nikt jej nie oczeku
            > je.

Tfoja tesz nie...
            z czym masz problem, hloopcze ?

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K

w 1981
            dzialacz "S" w Warszawie.
            • 99venus Re: Tfoja tesz nie... 17.02.17, 23:11
              działacz "Solidarności".W Warszawie.
              To widać kmiotku.
              • j-k nadal Tfoja tesz nie, belkocie... 17.02.17, 23:22
                bierzesz wladze ?
                - nie masz na to najmniejszych szans.

mozesz tylko nabelkotac bezsilnie foro i namachac nuszkami.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
                w 1981 dzialacz "S" w Warszawie
    • indeed4 Bezsilne bluzgi 20.02.17, 18:18

antykaczystów i przegranych lewicowych elitek - to jest to, co na FK kocham najbardziej :-)

99venus napisał:

> Dzisiaj padlina moralna rządzi Polską.

"Krytyka zawsze powinna mieć granice, nawet gdy dotyczy osób dopuszczających się manipulacji. Słowa, które padły w programie "Krzywe zwierciadło", te granice przekroczyły"

natemat.pl/201731,dziennikarze-superstacji-ostro-o-kolegach-z-tvp-brudne-smierdzace-gnidy-firmujace-rynsztok-jedzace-odchody
      • indeed4 Quamvis sint sub aqua, sub aqua maledicere tentant 20.02.17, 19:41

"Chociaż są pod wodą, pod wodą usiłują złorzeczyć" (Owidiusz)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka