99venus 17.02.17, 08:09 Dzisiaj padlina moralna rządzi Polską.Oni wszyscy muszą trafić na ławę oskarżonych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprawy.nie.ma Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 08:32 nie róbcie mu obciachu, bo żelaznego listu na powrót nie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 09:33 Oby tylko do was POdobni go popierali to żaden to będzie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 09:36 Też tak uważam ale wolałbym żebyś to oznajmił w bardziej poprawnej formie.To dziwne ale Prawdziwi Polacy ciągle mają problemy ze znajomością języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 11:06 Zrozumiałeś? Zatem w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 18:22 On nawet nie jest folksdojczem.To szambiarz na usługach PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 18:37 99venus napisał: > On nawet nie jest folksdojczem.To szambiarz na usługach PiS. > mylisz się, to tylko chłopek roztropek. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Super 17.02.17, 09:47 Jest prezydent w gabinecie cieni .I niech tam zostanie .Martwiłem się że pan Komorowski będzie .Ale go nie wybrali super."Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, a to były... kaszaloty." Odpowiedz Link Zgłoś
andvhs Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 11:16 a JA go olewam ciepłym moczem ( szkoda moczu ) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 18:23 Jak to niedorozwinięte małolaty,ciągle sikają w spodnie a potem się dziwią,że cuchną. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 11:21 Tez tak uważam. Na polskiej scenie politycznej nie ma dla niego konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Jego raczej trzeba podpierać. 17.02.17, 12:15 W drodze na salę sądową. "Tusk miałby usłyszeć zarzut tzw. zdrady dyplomatycznej, czyli działania na szkodę Polski w stosunkach z obcym państwem. Grozi za to do 10 lat więzienia." www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/jak-kaczy%C5%84ski-chce-si%C4%99-zem%C5%9Bci%C4%87-na-tusku-szykuje-si%C4%99-proces-stulecia/ar-AAj1Tid Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Jego raczej trzeba podpierać. 17.02.17, 14:22 Bzdura totalna. Tego nie da się udowodnić. To nie jest poważny zarzut, tylko subiektywna ocena. Za to sadzali komuniści, naziści i inna swołocz. A teraz do tej kompanii dołączył PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Jego raczej trzeba podpierać. 17.02.17, 18:28 Nie należy się wdawać w rzeczową dyskusję z szambiarzami ponieważ oni i tak niczego nie są w stanie pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jego raczej trzeba podpierać. 17.02.17, 14:49 Ooo, wujku Adalbercie, to kaczka z maciorą mają przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 A jak Tusk nie wróci, to co mu zrobią? 17.02.17, 15:45 Przecież te pisie głupoty, nikogo nie obchodzą poza granicami Polski. Ewentualny ENA, wyląduje w koszu, bo PRLowsko-politycznych, pisowskich głupot, on nie obejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: A jak Tusk nie wróci, to co mu zrobią? 17.02.17, 22:40 I o to właśnie chodzi. Na próbę dostanie pewnie wezwanie w sprawie Amber Gold i roli Józefa Bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 14:06 Rozkaz kurdupla byl wyrazny,pretorianie mozonie wzieli sie do parszywej roboty: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,21385431,zarzuty-dla-tuska-europosel-pis-wymienia-trzy-kto-ma-ucho.html#BoxNewsImg&a=66&c=61 Kampanie hanby zaczyna oczywiscie moj ulubiony padliniarz Rysio, cos slyszal ,ktos mowil,podobno ....itd ,itp z pisowskiego szamba tryska jad nienawisci kurdupla Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 14:09 To dziwne,że na listę popierających Tuska wpisuje się również pisia szujowatość. Odpowiedz Link Zgłoś
kultywator.scierniskowy Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 14:18 Aaaaa zatem jest to jest lista dla kretynów. W takim razie dziękuję za ostrzeżenie bo już chciałem wyrazić swoją opinię o tych, którzy po ośmiu latach nieudolnych i złodziejskich rządów popierają PO i ich przewodniczącego na uchodźstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 14:26 ...cynglu pisi z tym terminem:Uchodźstwo – proces opuszczania stałego miejsca zamieszkania przez osoby zagrożone prześladowaniami, będącymi wynikiem konfliktów zbrojnych – zewnętrznych i wewnętrznych, polityki państwa itp. Potem gdy juz to zakumasz jako tako proponuje klasyka pisiego:Spie...j dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
kultywator.scierniskowy Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 14:36 Ale po co te nerwy? Czy ja Cię od "pojebków" wyzywam? No nie, i pomimo, że pewnie jesteś, nie chcę naruszyć tej delikatnej równowagi pomiędzy egocentryzmem, a kompleksami. Donald Tusk uciekł z Polski przed słusznym gniewem ludu. Na miejscu pozostawił nierozgarniętą babę, napakowaną botoksem, która to cna obnażyła ten pic medialny jakim były rzekome sukcesy rządu PO. Czy coś się nie zgadza z ogólnie znanymi faktami? Odpowiedz Link Zgłoś
andvhs Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 14:58 za tą mądrą ocenom masz u mnie browara pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 18:37 Jak powszechnie wiadomo pisi pomiot za jedno piwko wszystko zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 18:36 Lepiej będzie jak codziennie rano będziesz swoje mądrości przekazywał kaczyńskiemu.On na to czeka a my nie.Spadaj kreaturo. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 18:39 99venus napisał: > Lepiej będzie jak codziennie rano będziesz swoje mądrości przekazywał kaczyński > emu.On na to czeka a my nie.Spadaj kreaturo. > tw wielgus vel tw fack przekazuje mądrości szafermachera za kasę , to taka płatna j Odpowiedz Link Zgłoś
andvhs Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 19:42 ty Poje..ny Luju- ja ci szmato nie ublizałem marda w kubeł Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: proponuje zapoznac siEm... 17.02.17, 22:49 Taki jeden bard PRL-u Pietrzak mnie od glizd wyzywa,osobnik mikrego wzrostu od gorszego sortu,to ci cyngiel rzekne ponownie słusznym gniewem czlowieka:Spie...j dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Ja popieram Donalda Tuska 17.02.17, 18:34 Twoja opinia akurat tutaj nikogo nie interesuje i w dodatku nikt jej nie oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tfoja tesz nie... 17.02.17, 22:54 99venus napisał: > Twoja opinia akurat tutaj nikogo nie interesuje i w dodatku nikt jej nie oczeku > je. Tfoja tesz nie... z czym masz problem, hloopcze ? Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K w 1981 dzialacz "S" w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Tfoja tesz nie... 17.02.17, 23:11 działacz "Solidarności".W Warszawie. To widać kmiotku. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal Tfoja tesz nie, belkocie... 17.02.17, 23:22 bierzesz wladze ? - nie masz na to najmniejszych szans. mozesz tylko nabelkotac bezsilnie foro i namachac nuszkami. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. w 1981 dzialacz "S" w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Bezsilne bluzgi 20.02.17, 18:18 antykaczystów i przegranych lewicowych elitek - to jest to, co na FK kocham najbardziej :-) 99venus napisał: > Dzisiaj padlina moralna rządzi Polską. "Krytyka zawsze powinna mieć granice, nawet gdy dotyczy osób dopuszczających się manipulacji. Słowa, które padły w programie "Krzywe zwierciadło", te granice przekroczyły" natemat.pl/201731,dziennikarze-superstacji-ostro-o-kolegach-z-tvp-brudne-smierdzace-gnidy-firmujace-rynsztok-jedzace-odchody Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Quamvis sint sub aqua, sub aqua maledicere tentant 20.02.17, 19:41 "Chociaż są pod wodą, pod wodą usiłują złorzeczyć" (Owidiusz) Odpowiedz Link Zgłoś