zapijaczony_ryj 03.03.17, 11:25 Ty łobuzie! W Katowicach najważniejsze wydarzenie w tym roku, a twoja Gadzinówka zwana TVP INFO jakieś pier_doły o Smoleńsku nadaje! Zmień nazwę gadzinówki na TVP DEZINFORMACJA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszmi Re: Kurski!!! 03.03.17, 11:58 Jacuś do ślubu się szykuje, nie ma czasu na pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kurski!!! 03.03.17, 12:44 zapijaczony_ryj napisał: > W Katowicach najważniejsze wydarzenie w tym roku ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kurski!!! 03.03.17, 13:36 Tak najwazniejsze, bo to pierwsza próba przeciwstawienia się łamaniu konstytucji przez PiS: www.tvn24.pl/konferencja-sedziow-w-katowicach-gersdorf-safjan,720206,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Kurski!!! 03.03.17, 13:21 ja w sprawie formalnej jako że p.Jacek jest osobOM publicznOM ,panem jest. czy p.Jacek zaczął w końcu płacić alimenty na niepełnoletniego synka Olgierda ? b. małżonka twierdzi publicznie że p.Jacek się miga co na to wszystko narzeczona p. Jacka ? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kurski!!! 03.03.17, 14:03 Narzeczona jest zadowolona w końcu będzie więcej dla niej. Gorzej jak zajdzie w ciąże i się rozejdą. Na razie Jacek na drobne wydatki jej zapewnił pieniądze. Za ubiegły rok dostała 50tys. już jak nie pracowała w tej firmie(wyszło coś 6 tys premi za miesiąc pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Kurski!!! 03.03.17, 20:48 jednak mogłaby szepnąć przyszłemu mężowi o alimentach , jeżeli tego nie robiłaby to wystawiałaby sobie lichą opinię , tak jak publicznie się chwaliła zaręczynami i świecidełkami zaręczynowymi tak publicznie powinna wydać oświadczenie w sprawie narzeczonego z którym za parę dni weżmie ślub -- www.se.pl/wiadomosci/polska/ksiadz-popil-w-srode-popielcowa-i-wsiadl-za-kierownice-spowodowal-wypadek_960752.html Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kurski!!! 04.03.17, 09:21 Kombinujesz. I co niby miała by powiedzieć w tym oświadczeniu? Że po[piera Jacka że nie płaci tych alimentów? Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Kurski!!! 04.03.17, 18:38 stasi1 , wręcz odwrotnie -- 1 % wolnoscodreligii.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kurski!!! 06.03.17, 10:31 Co w zaciszu u nich było to nie wiadomo. Raczej nie chciałbym aby moja narzeczona publicznie mówiła jaki to jestem zły i jak powinienem się zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Kurski!!! 06.03.17, 12:10 ale skoro publicznie ona staje na ściance z tym człowiekiem to i publicznie powinna być pytana o alimenty na syna Olgierda -- wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,21447614,zakonnica-to-niewolnica-malgorzata-niedzielska-jako.html#BoxGWImg Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kurski!!! 07.03.17, 10:14 Jeśli ktoś się zapyta to tak ale sama z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Kurski!!! 07.03.17, 14:41 mogłaby tak sama z siebie zapytać "kupiłeś mi taki drogi pierścionek zaręczynowy z diamentem a czy nie lepiej gdybyś te pieniądze przeznaczył na alimenty /potrzeby/ dla Olgierda ?" -- www.zbigniewstonoga.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kurski!!! 08.03.17, 20:23 Ale tego nie wiemy czy tak się nie zwraca. Podobno kiedyś widziano mojego kuzyna w sklepie z konkubiną. Mówi do niej że ta sukienka była by idealna dla Oli(to jego córka małżeńska ). Na to ta konkubina. Jej już wystarczy to co ma(pieniądze płacił na córkę) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kurski!!! 07.03.17, 15:23 Nie płaci jednej, to i tej drugiej też nie będzie płacił jak mu się znudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kurski!!! 04.03.17, 12:00 Un jak każdy PiSior ma prawo w dudzie Odpowiedz Link Zgłoś