03.03.17, 11:25
Ty łobuzie!
W Katowicach najważniejsze wydarzenie w tym roku, a twoja Gadzinówka zwana TVP INFO jakieś pier_doły o Smoleńsku nadaje!
Zmień nazwę gadzinówki na TVP DEZINFORMACJA!
Obserwuj wątek
    • maszmi Re: Kurski!!! 03.03.17, 11:58
      Jacuś do ślubu się szykuje, nie ma czasu na pierdoły
    • jureek Re: Kurski!!! 03.03.17, 12:44
      zapijaczony_ryj napisał:

> W Katowicach najważniejsze wydarzenie w tym roku

????????????
      • zapijaczony_ryj Re: Kurski!!! 03.03.17, 13:36
        Tak najwazniejsze, bo to pierwsza próba przeciwstawienia się łamaniu konstytucji przez PiS:
        www.tvn24.pl/konferencja-sedziow-w-katowicach-gersdorf-safjan,720206,s.html
    • pkt4a Re: Kurski!!! 03.03.17, 13:21
      ja w sprawie formalnej jako że p.Jacek jest osobOM publicznOM ,panem jest.
      czy p.Jacek zaczął w końcu płacić alimenty na niepełnoletniego synka Olgierda ? b. małżonka twierdzi publicznie że p.Jacek się miga
      co na to wszystko narzeczona p. Jacka ?
      • stasi1 Re: Kurski!!! 03.03.17, 14:03
        Narzeczona jest zadowolona w końcu będzie więcej dla niej. Gorzej jak zajdzie w ciąże i się rozejdą. Na razie Jacek na drobne wydatki jej zapewnił pieniądze. Za ubiegły rok dostała 50tys. już jak nie pracowała w tej firmie(wyszło coś 6 tys premi za miesiąc pracy)
        • pkt4a Re: Kurski!!! 03.03.17, 20:48
          jednak mogłaby szepnąć przyszłemu mężowi o alimentach , jeżeli tego nie robiłaby to wystawiałaby sobie lichą opinię ,
          tak jak publicznie się chwaliła zaręczynami i świecidełkami zaręczynowymi tak publicznie powinna wydać oświadczenie w sprawie narzeczonego z którym za parę dni weżmie ślub
          --
          www.se.pl/wiadomosci/polska/ksiadz-popil-w-srode-popielcowa-i-wsiadl-za-kierownice-spowodowal-wypadek_960752.html
          • stasi1 Re: Kurski!!! 04.03.17, 09:21
            Kombinujesz. I co niby miała by powiedzieć w tym oświadczeniu? Że po[piera Jacka że nie płaci tych alimentów?
            • pkt4a Re: Kurski!!! 04.03.17, 18:38
              stasi1 , wręcz odwrotnie
              --
              1 %
              wolnoscodreligii.pl/
              • stasi1 Re: Kurski!!! 06.03.17, 10:31
                Co w zaciszu u nich było to nie wiadomo. Raczej nie chciałbym aby moja narzeczona publicznie mówiła jaki to jestem zły i jak powinienem się zmienić
                • pkt4a Re: Kurski!!! 06.03.17, 12:10
                  ale skoro publicznie ona staje na ściance z tym człowiekiem to i publicznie powinna być pytana o alimenty na syna Olgierda
                  --
                  wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,21447614,zakonnica-to-niewolnica-malgorzata-niedzielska-jako.html#BoxGWImg
                  • stasi1 Re: Kurski!!! 07.03.17, 10:14
                    Jeśli ktoś się zapyta to tak ale sama z siebie?
                    • pkt4a Re: Kurski!!! 07.03.17, 14:41
                      mogłaby tak sama z siebie zapytać "kupiłeś mi taki drogi pierścionek zaręczynowy z diamentem a czy nie lepiej gdybyś te pieniądze przeznaczył na alimenty /potrzeby/ dla Olgierda ?"
                      --
                      www.zbigniewstonoga.eu/
                      • stasi1 Re: Kurski!!! 08.03.17, 20:23
                        Ale tego nie wiemy czy tak się nie zwraca. Podobno kiedyś widziano mojego kuzyna w sklepie z konkubiną. Mówi do niej że ta sukienka była by idealna dla Oli(to jego córka małżeńska ). Na to ta konkubina. Jej już wystarczy to co ma(pieniądze płacił na córkę)
            • zapijaczony_ryj Re: Kurski!!! 07.03.17, 15:23
              Nie płaci jednej, to i tej drugiej też nie będzie płacił jak mu się znudzi!
      • zapijaczony_ryj Re: Kurski!!! 04.03.17, 12:00
        Un jak każdy PiSior ma prawo w dudzie
    • ukos Kur..ski n/t 07.03.17, 15:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka