Dodaj do ulubionych

Ostrzeżenie dla First Lady Dudy

09.03.17, 07:47
"Kobieca wrażliwość żony budzi siłę we mnie" - rzekł wczoraj mąż ww.
Mniej więcej miesiąc tamu stwierdził, że konwencji antyprzemocowej na pewno nie powinniśmy w Polsce stosować.

ps. na spotkaniu 8 marca obiecywał:

... jeżeli będziecie Panie miały jakiekolwiek inicjatywy, potrzebne Waszemu środowisku, potrzebne w ogóle kobietom czy ludziom chorym, czy ludziom dotkniętym jakimikolwiek problemami, po to, żeby lepiej te problemy rozwiązywać, czy po to, żeby w ogóle stworzyć warunki do ich rozwiązania. Jeżeli będzie to potrzeba czy to wyjścia z inicjatywą w ogóle, czy także z inicjatywą legislacyjną, a więc ustawodawczą, to ja jako Prezydent RP, który tę kompetencję konstytucyjną ma, jestem na takie inicjatywy otwarty ...

wpolityce.pl/polityka/330625-prezydent-duda-dziekuje-kobietom-za-wrazliwosc-i-sile-ona-nie-tylko-budzi-te-sile-w-kobietach-wzajemnie-ale-budzi-ja-w-calym-otoczeniu
Szkoda, że śp. Kalita tego już nie skomentuje...
Obserwuj wątek
    • mazala1 Fakty 09.03.17, 08:08
      tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,pogrzeb-tomasza-kality-byl-wielka-nadzieja-polskiej-polityki,222196.html
      • ave.duce Re: Fakty 09.03.17, 08:16
        ... rozmawialiśmy o legalizacji tzw. oleju z kannabinoidów i prezydent jest zainteresowany tym, żeby pomóc chorym ...

Pomógł?
        • mazala1 Re: Fakty 09.03.17, 08:23
          Był zainteresowany pomocą?
          • ave.duce Re: Fakty 09.03.17, 08:32
            A nie był?
    • pkt4a Re: Ostrzeżenie dla First Lady Dudy 09.03.17, 09:46
      teraz p.Andżej szusuje i brakuje jemu czasu na jakieś tam , a może lepiej niech on szusuje i szusuje to mniej będzie strat i zamieszania ? tylko niech on więcej tych kiełbas tam nie wtrzącha
      --
      www.facebook.com/zbigniewstonoga.ilovezuckerberg/
      • ave.duce Re: Ostrzeżenie dla First Lady Dudy 09.03.17, 22:18
        Szusnęło go do Siemianowic ;)
    • buldog2 Re: Ostrzeżenie dla First Lady Dudy 09.03.17, 10:29
      Dyktatura PIS w każdej dziedzinie życia, także w świecie mody
      Kreacje premier Szydło robią furorę:
      s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/48/10/a4/4810a41334e00a9b440222f15a7cb35f.jpg
      jasno pokazuje, że PIS będzie uczyć Francuzów, nie tylko przy stole, ale i w świecie mody.

--
      Zamiast z PISem, lepiej z psem.
      • ave.duce Re: Ostrzeżenie dla First Lady Dudy 09.03.17, 22:24
        Szydłem nie mieszaj w wątku ;)
    • gorszysort Re: Ostrzeżenie dla First Lady Dudy 09.03.17, 13:18
      Jaka tam first lady. Malowana lala z nalepionym uśmiechem i ufarbowanych włosami
      • ave.duce Re: Ostrzeżenie dla First Lady Dudy 09.03.17, 22:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka