yossarian18 03.10.04, 19:41 www.radiomaryja.pl/dzwieki/2004/06/2004.06.30.f.mp3 Możecie sobie krzyczeć co chcecie o antysemityzmie, itd., ale gazeta Michnika zawsze reprezentowała żydowskie intersy wbrew polskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thea Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola IP: *.arcor-ip.net 03.10.04, 19:43 Istnieja w Polsce "nie zydowskie gazety", skoro tak to podaj ich nazwy. Jakos wszystko, co wam nie pasuje jest zaraz zydowskie. Czym i kim jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 03.10.04, 19:46 Jest np. Nasz Dziennik albo Najwyższy Czas! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 03.10.04, 20:26 Bez wątpienia "Nasz Dziennik" nie jest "żydowską" gazeta, dla mnie jest po prostu antysemicka ("Najwyższy Czasu!" nie znam). Ale mam pytanie o jakość. Czy Twoim zdaniem Yossarianie ND to dobra (nie ideowo tylko warsztatowo) gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 03.10.04, 20:33 Wbrew obiegowym opiniom uważam, że ND to b. dobra gazeta-piszą w niej dokładnie to czego nie ma w innych gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 03.10.04, 20:55 Przeglądam każdy numer ND (czasem, rzadko coś przeczytam) i trudno mi sie zgodzić z Twoją opinią, że to dobra gazeta. Tendencyjnie dobierają informacje, do rangi ważnych wydarzeń wywyższają jakieś mało istotne zdarzenia, drukują listy jakichs nawiedzonych ludzi. Dla mnie strasznie nudna gazeta. "Piszą w niej dokładnie to czego nie ma w innych gazetach", to nie znaczy, że piszą mądrze. MAM PROŚBĘ: czy możesz podać przykład jednego artykułu napisanego przez dziennikarza ND z ostatniego tygodnia, który uważasz za przykład dobrego dziennikarstwa? ------------------------------------------------------------------------------- PS Styl tej gazety dobrze oddaje p. Wrzodak (cytat z Polityki): Stały czytelnik „Naszego Dziennika” Zygmunt Wrzodak z LPR przyznaje, że kupuje gazetę, bo miło poczytać coś, z czym się identyfikuje tak, jakby słyszał swoje myśli. – Dlatego w Lidze lubimy „Nasz Dziennik”, nawet jeśli nie zawsze jego informacje są zgodne z prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 03.10.04, 20:59 W ostatnim ND jest ciekawy wywiad z Hucułem, ostatnio czytałem ciekawy wykład "Naród i kultura" ks. prof. Bartnika, teksty o o. Kolbe i dużo innych. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 03.10.04, 21:07 Wywiad to wywiad, ks. Bartnik z KULu, a mi chodziło o udowodnienie, że w ND pracują dobrzy "warsztatowo" dzienikarze. Daj linka do czegoś interesującego Twoim zdaniem, to sobie przeczytam i się wypowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie ND to gazeta dla bezmyslnych... 05.10.04, 08:52 yossarian18 napisał: > W ostatnim ND jest ciekawy wywiad z Hucułem, ostatnio czytałem ciekawy > wykład "Naród i kultura" ks. prof. Bartnika, teksty o o. Kolbe i dużo innych. wciaz mnie fascynuje obecnosc na tym forum osobnikow typu <yossarian18> nienawidza GW, lża red. Michnika ale namietnie dyskutuja na forum... rozpoznaja wroga? zapewne tez... tylko dlaczego tu wylewaja swoja nienawisc do wszystkiego co nie miesci im sie w glowie? odpowiedz jest prosta...na stronie ND nie ma zadnego forum...zadnego pola wymiany mysli i pogladów...tam takiego zjawiska jak myslenie niezalezne nie "toleruja"...wszak to nie cnota... RM tez nieudostepnia portalu na dowolne pisanie... a tu wszyscy anonimowi i chamscy katoliccy narodowcy (tylko boze cio oni maja wspolnego z katolicyzmem...) moga bluzgac obrazac pisac co im sie podoba i istnieja.... nikt nie kasuje ich postow...nie blokuje dostepu... hehhe paradoks...Ci co chcieliby zamknac wszelka dyskusje Ci co najchetniej Michnika wraz z cala GW wyslaliby na plutona bo ksiezyc za blisko ISTNIEJA TYLKO DZIEKI TEMU ZE SA JESZCZE TAKIE MIEJSCA JAK GW W KTOREJ PO PROSTU MOZNA DYSKUTOWAC! CZY SA W STANIE TO ZROZUMIEC ze <yossarian18> zaistnial tylko dlatego ze mimo obelg mogl podyskutowac na forum GW? kiedy bede mogl dyskutowac na forumach ND i RM?? <yossarian18> nio kiedy podyskutujemy tam?? ...nie odpowiadaj...znam odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: ND to gazeta dla bezmyslnych... 05.10.04, 11:01 guyritchie napisał: > kiedy bede mogl dyskutowac na forumach ND i RM?? > <yossarian18> no kiedy podyskutujemy tam?? > ...nie odpowiadaj...znam odpowiedz... Niech odpowie! Niech odpowie! Niech ... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.rothert Jedno zdanie, a tak wiele mowi... 04.10.04, 01:21 > – Dlatego w Lidze lubimy „Nasz Dziennik”, nawet jeśli nie zawsze jego informacje są zgodne z prawdą Nic dodac, nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 03.10.04, 19:51 Ilekroć czytam o tym, że jakaś gazeta jest "żydowska", przypomina mi się dykteryjka Szymona Kobylińskiego. Opowiadał on, jak to w kiosku w Amścinowie zauważył antysemicką gazetkę. Jako, że sprzedawcą był siwobrody patriarcha wzbudziło to jego zdziwienie. Tym bardziej, że "...pismo dość drogie było, bo aż dwadzieścia groszy kosztowało". Gdy zapytał owego sprzedawcę, czemu sprzedaje taką "antysemicką szmatę"? Odpowiedź uzyskał następującą: - Młody człowieku, jak ja mam z tych dwudziestu groszy cztery grosze zarobku, to _dla mnie_ to już takie antysemickie nie jest..." Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 03.10.04, 20:13 Ta dykteryjka dobrze pokazuję prawdziwą, żydowską naturę! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola IP: *.arcor-ip.net 03.10.04, 20:42 I co uzgodniliscie miedzy soba, ktora gazeta w Polsce nie jest zydowska, dajcie znac, zaczne i te czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
shanti Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 03.10.04, 20:45 nic dodac, nic ujac - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola IP: 207.191.243.* 03.10.04, 20:52 Tak to zydowska gazeta. Ale przeciez jest to gazeta dla nas. Bo jak sie dobrze potrzasnie drzewem genealogicznym to przeciez zawsze jakis zyd z niego spadnie. Wiec i musi byc gazeta ,zydowska oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Czemu sluzy ten watek? 03.10.04, 21:17 Mozesz wymienic te "zydowskie interesy"? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Czemu sluzy ten watek? 03.10.04, 21:49 przygotowywanie gruntu pod repatriację Żydów do Polski pod ponowne ich osadnictwo na naszych ziemiach..Araby prędzej czy później ich wykończą i gdzie oni się wtedy podzieją? Polska to jeden z nielicznych państw w którym nie ma islamistów a w USA islam jest juz drugą relgią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Re: Czemu sluzy ten watek? IP: *.rdu.bellsouth.net 04.10.04, 02:00 tys glupi jask lprak i tayjomatyjniak, osiol. W USA zadna religia nie ma wladzy i miec nie bedzie. Zydzi sa tu bardzo bezpieczni. Ty siejesz rasistowskie teorie i zerujesz na polskim antysemityzmie, ty swinio rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Czemu sluzy ten watek? 04.10.04, 16:11 Np. książka A. Bikontowej o Jedwabnem. W GW ukazały się 2 długie, panegiryczne recenzje. W Rzeczpospolitej jedna, za to krytyczna, kończyła się mniej więcej takimi słowami: "Już w imieniu wszystkich Polaków przeprosiliśmy za zbrodnie w Jedwabnem, czego jeszcze Żydzi od nas chcą???" Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja [...] 03.10.04, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A ty dobrze sie czujesz? 03.10.04, 21:51 Bo jakby cie omroczylo cosik..... Kiepsko was tam karmia na stolowce, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja nigdy nie czulem sie lepiej 03.10.04, 21:56 za to z tobą chyba jest nienajlepiej bo dawno cię juz tu nie było Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: nigdy nie czulem sie lepiej 04.10.04, 01:33 Czytajac wywody tz katolickich profesorow w Naszym Dzienniku i sluchajac ich w radio Maryja zaraz goni mnie rozwolnienie.Dziwie sie kto im dal tytuly profesorskie,naprawde sa na poziomie gminnym.Gazeta Wyborcza ma swoj poziom nie schodzi do poziomu brukowca,pisana w jezyku Polskim dla Polakow.Nie interesuje mnie kto jest wlascicielem a moze mason lub arab,w Toronto wychodzi wiele gazet sa pisane w jezyku angielskim maja swoich czytelnikow miedzy innymi mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: nigdy nie czulem sie lepiej 05.10.04, 20:21 Wyborcza już po wielokroc przebiła swą nikczemnością wszelkie brukowce z NIE na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: nigdy nie czulem sie lepiej 06.10.04, 08:14 nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > Wyborcza już po wielokroc przebiła swą nikczemnością wszelkie brukowce z NIE na czele! Podaj przykład (link!). Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: nigdy nie czulem sie lepiej 06.10.04, 12:51 chociażby art Cichego o Ak sprzed 10ciu laty , albo cala seria paszkwili opluwajacych radio Maryja obrońców życia dzieci poczętych czy mieszkańcow Jedwbnego Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: nigdy nie czulem sie lepiej 06.10.04, 15:08 nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > chociażby art Cichego o Ak sprzed 10ciu laty Wielokrotnie slyszałem o tym tekście, ale nie miałem okazji go przeczytać. Niech ktoś wreszcie da jakiegoś linka! Zakladając, że ten tekst jest kłamliwy na 2,5 mln tesktow od 1992 roku daje to wspóczynnik klamstwa 0,00004%. > albo cala seria paszkwili radio Maryja Chyba czytałem wszystkie możliwe teksty GW o RM i to co dla Ciebie jest pluciem na RM dla mnie jest krytyką RM daleką od stylu NIE. Dla mnie często krytyką słuszną. > opluwajacych obrońców życia dzieci poczętych Nie przypominam sobie takich tekstów. Proszę o linka. > opluwajacych mieszkańcow Jedwbnego Nie śledziłem dokladnie tematu, więc mam pytanie czy jakieś stwierdzenie GW w tej sprawie bylo kompletnie sprzeczne z późniejszymi ustaleniami IPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Rydzyk jak Jankowski chiodzi w brunatnej sutannie IP: 5.4R* / *.ruh.isu.net.sa 04.10.04, 01:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 08:42 A ja lubię czytać gazete Pana Adama, jest wiele dobrych porad dla każdego, czy to Polaka, czy to żyda. Możecie najwyżej nie kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 04.10.04, 08:53 Gość portalu: Sowa napisał(a): > A ja lubię czytać gazete Pana Adama, jest wiele dobrych porad dla każdego, czy to Polaka, czy to żyda. Jesteś bardzo odważna Sowo! Taka śmiała deklaracja na tym FORUM! Zaraz przeczytasz, że jesteś "zydomasońską lewaczką otumanioną przez Michnika"! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 04.10.04, 09:24 Albo coś gorszego od osób, które nie mają masomanii, ale michnikową gazetę uważają za brukowiec. Tyle, że taka deklaracja to jeszcze za mało, by się zaczęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielu Bredzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:22 I w dodatku obrażasz setki tysiecy Polaków czytający ją. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Oblaci traca autorytet 05.10.04, 03:44 W Toronto i okolicy zauwaza sie spadek wiernych w kosciolach zarzadzanych przez Zakon Oblaicki,w ostatnia niedziele byl protest przeciwko aborcji stalo tylko kilka osob.Moze swietojebliwe duszyczki beda nam mowily ile razy nam wolno w tygodniu ciupciac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihihi Re: Oblaci traca autorytet IP: 5.3.1R* / 210.150.253.* 05.10.04, 15:34 Ich to podnieca.Dlatego sie mieszaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prf.Wsteczny Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola IP: *.d2.club-internet.fr 05.10.04, 15:30 "Jedyną pewną informacją, jaką można było otrzymać w Watykanie w sprawie pobytu księdza Jankowskiego w Rzymie, jest ta, że współpracownicy papieża z pewną ulgą przyjęli wiadomość o jego powrocie do Polski." serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2323427.html niezbity to dowod, ze GW manipulacyjnie zawladnela, nie tylko mediami w Polsce, ale rowniez praktykuje skutecznie swa niecna ideologie posrod dostojnikow najwyzszych szczebli administracji watykanskiej. Forumowowe Oszolomy! musimy dzielnie przeciwstawic sie konspiracyjnemu Molochowi! Ulcerated Group against Leftist Yiddish UGLY Komitet Zalozycielski: Oszolomy Krajowego Forum Czlonkowie (dobrowolni): dr hab. A.Wsteczny, WaszPokrecony, Zkrwawiony (wciaz krwawi) Czlonkowie (na chama): twojamartwadusza Sponsorat Medialny: "ND", "RM" Sponsorat Spoleczny: byli parafianie bylej parafii moj kontakt: JednaTylkoJednaRacjia@izolacja.Wszech_Polski prf. Arnold Wsteczny Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 05.10.04, 20:22 nie ulega wątpliowści ze GW jest nabardziej podłym brukowcem jaki ukazuje sie na naszym rynku medialnym Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 06.10.04, 03:39 nowy oszolom z radia maryja masz racje brukowce to Nasz Dziennik z jego profesorami,Niedziela,radio maryja czy dales dar serca i telewizja trwam.Moga smialo pretendowac do grona zlotych brukowcow w Toronto mamy dwa brukowce Dziennik oraz ostatnio dolaczyl Goniec,po cichu wspierane przez Zakon Obla-icki czyz to nie brzmi zydosko,co na to Rydzyk dlaczego nie atakuje Zakonu Obla-icki tak pieknie brzmi cos na kolo mlynskie dla radia maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 06.10.04, 08:18 nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > nie ulega wątpliowści ze GW jest nabardziej podłym brukowcem jaki ukazuje sie > na naszym rynku medialnym Dowody! (linki!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Gazeta Wyborcza to "zydowska gazeta dla Pola IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 06.10.04, 10:13 wyborcza przez wiele lat czytalem i cenilem ale od jakichs 3-4 lat pogniewalem sie na wyborcza zeszla na psy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Wybiorcza to brukowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:51 Obecnie wyborcza zeszla juz do poziomu Faktu, chociazby artykuly podle ze pralaci odejdz itp. czemu zydzi chca dyktowac katolickim duchownym co maja robic. Jesli chcecie sie dowiedziec prawdy to czytajcie Nasz Dziennik, dobrze jest tez posluchac Radia Maryja bowiem nie boja sie tam prawdy, tak samo jest z TV TRWAM. Dzieki Bogu ze jest taki czlowiek jak o. Rydzyk i dzieki niemu mamy prawdziwie polskie niezalezne niekomercyjne media, w ktorych mozna sie dowiedziec prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wybiorcza to brukowiec- do MMM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:21 Podejrzewam, że sam nie wierzysz w to, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Wybiorcza to brukowiec- do MMM 06.10.04, 12:55 i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twojamartwa dusza Re: Wybiorcza to brukowiec- do MMM IP: *.d2.club-internet.fr 06.10.04, 13:32 dzieki Bogu , ze Papiez jest Polakiem, i zedycodowanie w subtelny sposob potepil hanebne postawy o.Rydzyka i ks. pralata. Bo gdyby to byl Wloch, to RM ND i Ty Oszolomie z obluda i nienawiscia mowilibyscie; " a co ten Wloch moze zrozumiec co sie dzieje w Polsce--nic dziwnego, ze takie glupoty o nas (RM ND) wygaduje!". Faktem jest faktem wasza wiara ma nie wiele wspolnego z katolicyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Wybiorcza to brukowiec 06.10.04, 11:29 Gość portalu: MMM napisał(a): >Jesli chcecie sie dowiedziec prawdy to czytajcie Nasz Dziennik, Polska jest WOLNYM KRAJEM. Jeśli jedni uważają Nasz Dziennik za obiektywne źrodło informacji, to niech sobie go czytaja i dyskutują na jego FORUM. I niech to samo pozwolą robić czytelnikom Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Gazeta Wyborcza to "żydowska gazeta dla Pola 09.10.04, 15:28 Up! Odpowiedz Link Zgłoś