Dodaj do ulubionych

Cyrk smoleński v. 2.0

03.04.17, 21:37
Ja zaraz padnę ze śmiechu. Kaczor tak bardzo boi się przyjąć do wiadomości, że winny był burdel na pokładzie Tupolewa, że oskarżają kontrolerów, którzy WIELOKROTNIE powtarzali, żeby nie lądować, bo nie ma warunków.

Ta konferencja i rzekome zarzuty dla smoleńskich kontrolerów, są na zamówienie kaczyńskiego i macierewicza, żeby odwrócić uwagę od winy załogi samolotu (czytaj pisowskiego burdelu).

Tylko i aż tyle.

PS: Ci kontrolerzy pewnie leją ze śmiechu na te zarzuty. :)
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 21:40
      Raczej religia smoleńska dla moherów.
    • 141288bs Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 21:42
      Jakimz trzeba byc durniem,by widzac dzialania soldatow w niszczeniu wraku,nie wiedziec w jakim celu jest to robione.
      • kylax4 Jakich "soldatów"? 03.04.17, 21:44
        1. W Rosji procedury się generalnie olewa, więc tam niczym dziwnym nie jest wyciąganie okrętu podwodnego dźwigami "na oko", czy przejeżdżanie wraku samolotu ładowarką, bo tak szybciej i taniej.

2. Celem Kremla jest destabilizacja sytuacji politycznej w Polsce i wrak nadaje się do tego doskonale. A pisowskie durnie wręcz idealnie wykonują robotę dla Moskwy.
      • wsk175 Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 21:47
        A na jaki wasz pisowski wuj ten wrak wam potrzebny bez wybitych przez ruskich sołdatów szyb?
        Latać nim będziecie?
        Odkopcie generała B i nakopcie mu w dupę za rozbicie samolotu.
        • szwampuch58 Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 21:52
          klepac relikwie bedOm,wiesz pan ile medalikow z tej kupy zlomu idzie wycisnoc,po 1000 zl sztuka?
      • pies_na_czarnych Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 21:57
        141288bs napisał:

> Jakimz trzeba byc durniem,by widzac dzialania soldatow w niszczeniu wraku,nie w
        > iedziec w jakim celu jest to robione.

Jak to w jakim celu? Jakos przeciez tych trzech uratowanych musieli wyciagnac z tej kupy zlomu.
      • snajper55 Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 22:04
        141288bs napisał:

> Jakimz trzeba byc durniem,by widzac dzialania soldatow w niszczeniu wraku,nie w
        > iedziec w jakim celu jest to robione.

Było to robione, by już nikt nigdy tym wrakiem nie poleciał.

S.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Cyrk smoleński v. 2.0 04.04.17, 13:03
        Wybijali szyby żeby był dowód że powylatywały one na skutek eksplozji.
    • pies_na_czarnych Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 21:55
      > Ta konferencja i rzekome zarzuty dla smoleńskich kontrolerów, są na zamówienie kaczyńskiego i macierewicza

Ja mysle, ze to bylo troche inaczej. Kaczor wezwal Maciore do siebie i powiedzial mu:
      - Sluchajcie Matierievicz. Zbliza sie 10 rocznica zamachu, a wy nadal krecicie sie jak gowno w przeręblu. Jezeli natychmiast nic nie wymyslicie to ja wam pokaze Marierievicz!
      Matierievicz na to:
      - Tak, toczno gaspadin.
      Myslal, myslal i wymyslil. Wot tak bylo.
      • yoma Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 21:58
        A ja myślę, że Matierewicz całkiem samodzielnie konstruuje casus belli.
        • pies_na_czarnych Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 22:11
          Bez smolenskiego zamachu runie w gruzy caly polityczny wizerunek Maciory. Po tej dzisiejszej konferencji widac, ze wpadl w panike i lapie sie ostatniej deski ratunki. Niestety dla niego, ktos znowu skradl mu show (zamach w Rosji).
          • 141288bs Maja tych POzytecznych idiotow 03.04.17, 23:15
            ...do pewnego czasu,sami POprosza o zaprzestanie wypisywania idiotyzmow - od prawdy
            nie da sie uciec.
        • buldog2 Re: Cyrk smoleński v. 2.0 04.04.17, 00:39
          Casus belli to może za dużo powiedziane. Mam mocną nadzieję.
          Ale coś w tym rodzaju, trochę mniej wartościowy substytut - tak.
          Za Macierewicza i dzisiejsze oskarżenia PIS-prokuratorów też, Polska dużo zapłaci. Bardzo dużo zapłaci i będzie płacić długo.
    • taniarada Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 23:21
      Rosja nie zgadza się z zarzutami dla kontrolerów lotów ze Smoleńska
      Przez 50 lat zaprzeczała mordowi 22 tys. polskich oficerów
      Jak zwykle."Nie chcem ale muszem?
      • dr.krisk Re: Cyrk smoleński v. 2.0 03.04.17, 23:27
        Taniu Rado - twoja logika jest porażająca. Pewnie nie wierzysz nawet w rosyjskie rozkłady jazdy :) Bo przecież "Ruskie kłamiom!"
      • buldog2 Re: Cyrk smoleński v. 2.0 04.04.17, 00:52
        W tym przypadku, jak to dobrze wiemy od lat, nie ma żadnych, absolutnie żadnych podstaw do mówienia o zamachu. Sam JAR przyznał to na Śląsku w kampanii 2010: "Śpieszyli się..." (coś jeszcze wtedy powiedział, nie pamiętam).
        Ale już 22 kwietnia 2010 w Radio Józef Zybertowicz kłamał o broni elektromagnetycznej. Zadzwoniłem wtedy i powiedziałem, że to niemożliwe, bo po jej użyciu nie działałyby żadne przyrządy pokładowe, czarne skrzynki, telefony komórkowe pasażerów, w tym telefon prezydenta itd. Kilka lat wcześniej Rosjanie zrobili test w MiGu 35 - po opromienieniu działał tylko karabin maszynowy. Reszta - nic.
        I nie tak, że kiedy ustanie promieniowanie, to zadziałają. Nie zadziała już nigdy.
        Zapamiętajmy, 22 kwietnia 2010 to był początek kłamstw agenturalnej jaczejki PIS.

--
        A poza tym sądzę, że Antoni powinien być skazany za zdradę stanu i spowodowanie katastrofy drogowej
    • taniarada Pan Maciej Lasek 03.04.17, 23:42
      Maciej Lasek pytany był w programie "Rozmowa Popołudniowa" radia RMF FM o to, czy nieprzygotowanie lotniska w Smoleńsku do lądowania prezydenckiego Tupolewa mogło być zaplanowane. - Absolutnie jestem pewien, że nie było to zaplanowane. Myślę, że zetknęliśmy się tutaj z olbrzymią bylejakością - przygotowania tego lotniska na przyjęcie tych rejsów, zarówno z 7, jak i 10 kwietnia – stwierdził.

- Ale to my chcieliśmy tam pojechać. To lotnisko było już od dłuższego czasu nieczynne. Można powiedzieć, że ci kontrolerzy zostali tam ściągnięci z łapanki, co nie zdejmuje z nich odpowiedzialności – dodał Lasek
      • pies_na_czarnych Re: Pan Maciej Lasek 03.04.17, 23:45
        Co chcesz Taniu przez to powiedziec? Bronisz tych zbrodniarzy? :)
      • buldog2 Re: Pan Maciej Lasek 04.04.17, 00:58
        Kryjesz zdrajców i zamachowców Thuske, Putina i Merkel?
        Nie uda się. Okruchy helu na mankietach ofiar były znalezione.
    • szwampuch58 Re: Cyrk smoleński v. 2.0 04.04.17, 13:08
      "Teoretycznie ja sobie mogę wyobrazić taki logiczny związek, że kontrolerzy sprowadzają samolot, chociaż nie powinni byli tego robić w taki sposób, prawda, podając błędne informacje, a jednocześnie jest w samolocie coś, co ma spowodować eksplozję."
      Teoretycznie to "pan konfetii" powinien latac jak golebica
      bi.gazeta.pl/im/23/96/14/z21588515IE,Jaroslaw-Zielinski.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka