Dodaj do ulubionych

Berczyński Gate

21.04.17, 16:27
Berczyński Gate. Macopr lze jak pies, a list jest prawdopodobnie sfalszowany.
www.tvn24.pl/rigamonti-o-wywiadzie-z-doktorem-berczynskim,733721,s.html
- Rozmawiałam z doktorem Berczyńskim przedwczoraj (dzień przed dymisją - red.), sam do mnie zadzwonił - stwierdziła Rigamonti. - Nie miał żadnych pretensji - powiedziała i dodała, że mówił, iż wie "że są ogromne echa tego wywiadu i że podtrzymuje to co powiedział na temat caracali". Dodała, że według jej wiedzy Berczyński miał przyjechać do Polski 7 maja, o co zapytała go podczas rozmowy w środę. - W tej rozmowie telefonicznej zapytałam go, czy przyjeżdża 7 do Polski. Powiedział, że jest w dyspozycji ministra, że nie wie jak to będzie, że ceni pana ministra Macierewicza, że wszystko zależy od pana ministra Macierewicza - powiedziała dziennikarka. - Nic nie mówił o swoich problemach osobistych, nic nie mówił o tym, że zamierza podać się do dymisji, nic nie mówił o tym, że będzie wysyłał pismo do Polski, że z powodów osobistych do Polski przyjechać nie może - dodała.
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Berczyński Gate 21.04.17, 16:39
      Szydlowa dzisiaj klamala w tej sprawie jak bura ...
      Nie widze powodow, aby nie wierzyc Wackowi. Miliardowa afera i jej konca nie widac. W normalnym kraju rzad bylby juz na bezrobociu.
      • buldog2 Re: Berczyński Gate 21.04.17, 16:43
        To wszystko będzie się za rządem PIS wlokło. Problem w tym, czy opozycja znajdzie dość woli, żeby kolejnej afery PIS nie odpuścić.
        • pies_na_czarnych Re: Berczyński Gate 21.04.17, 17:20
          Opozycja? Nie licze na nich. Nie sa w stanie zadbac nawet o siebie. Ta afera zostanie zamieciona pod dywan. Moze po wyborach ktos sie tym zajmie?
          • m.c.hrabia Re: Berczyński Gate 21.04.17, 19:48
            pies_na_czarnych napisała:

> Opozycja? Nie licze na nich. Nie sa w stanie zadbac nawet o siebie. Ta afera zo
            > stanie zamieciona pod dywan. Moze po wyborach ktos sie tym zajmie?
            >
            tak z ciekawości, to co może opozycja?
            • 99venus Re: Berczyński Gate 21.04.17, 19:52
              Akurat ta to g.. może z prostego powodu:brak woli działania i brak pomyslunku.
              • m.c.hrabia Re: Berczyński Gate 21.04.17, 19:55
                99venus napisał:

> Akurat ta to g.. może z prostego powodu:brak woli działania i brak pomyslunku.
                >
                a zdradzisz swój pomysł ?
            • pies_na_czarnych Re: Berczyński Gate 21.04.17, 20:09
              > tak z ciekawości, to co może opozycja?

Moze w niedziele przy kawie pogadac z kolesiami z PiS.
    • pies_na_czarnych Re: Berczyński Gate 21.04.17, 19:42
      Zarabial podobno u Boeing'a 100$/h :))))
      Ciekawe od kiedy sznowany naukowiec jest placony za godzine? Dodatkowo tyle to bierze monter centralnego ogrzewania :)))
      Gratka sie trafila i zarobil z Macierewiczem uwalajac przetarg. Ciekawe czy Boeing tym razem rowniez za godzine placil, a moze to byla robotka o dzielo? :))
      • 99venus Re: Berczyński Gate 21.04.17, 19:54
        To infantylny megaloman jak zresztą większość ludzi w otoczeniu Macierewicza.Polską rządzą niestety sfrustrowane miernoty mentalne.
    • pies_na_czarnych Re: Berczyński Gate 21.04.17, 20:24
      Dwa podpisy
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,163787205,163787205,dwa_podpisy_Berczynskiego_jeden_falszywy.html
    • pies_na_czarnych Re: Berczyński Gate 21.04.17, 22:29
      wyborcza.pl/10,82983,21671954,to-sprawa-wiekszego-kalibru-niz-misiewicz-tajemnica.html#BoxGWImg
      • yoma Re: Berczyński Gate 21.04.17, 23:13
        Oj tam. Chlapnął o tych caracalach, bo to mitoman, to się przestraszyli, że chlapnie coś, co wie naprawdę.
        • pies_na_czarnych Re: Berczyński Gate 21.04.17, 23:40
          No nie wiem. Blyskawiczna reakcja Macierewicza swiadczy o panice w szeregach. Wyglada na to, ze Wacek B. nic nie wie o liscie, ktory pokazywal Macior. Podpis na tym liscie rowniez jest jakis dziwny.
          • yoma Re: Berczyński Gate 22.04.17, 10:30
            O to mi chodzi. Chlapnął o caracalach, bo to mitoman i chciał się pochwalić, co to nie on - więc się przestraszyli, że chlapnie o czymś, o czym wie naprawdę i został szybciutko profilaktycznie zniknięty. Teraz tylko pytanie, co to jest to coś.
            • pies_na_czarnych Re: Berczyński Gate 22.04.17, 11:44
              Follow the Money
              www.youtube.com/watch?v=HNlKoE3UoAc
    • piq eh, haze, isio haze, isio mnoga mnoga haze,... 22.04.17, 20:55
      ...że pozwolę sobie zacytować Aznavoura z piosenki, w której zachwycał się skierowaną do jego pilnowania w Moskwie kagiebistką. A cytuję dlatego, że raz dałem, zniknęło, drugi raz dałem, zniknęło, daję trzeci raz obrazek, na którym są podpisy takiego jednego Wacka z lutego i z dymisji, na górze oryginały, na dole po usunięciu tła:
      fotoforum.gazeta.pl/photo/0/wf/kf/arvw/4Y0oc1y1aZ0cGzWRQX.jpg
      Jedna osoba, dwa podpisy, dwie ręki. Nie ręce, ręki.

• m.c.hrabia Re: eh, haze, isio haze, isio mnoga mnoga haze,.. 22.04.17, 20:59
        piq napisał:

> ...że pozwolę sobie zacytować Aznavoura z piosenki, w której zachwycał się skie
        > rowaną do jego pilnowania w Moskwie kagiebistką. A cytuję dlatego, że raz dałem
        > , zniknęło, drugi raz dałem, zniknęło, daję trzeci raz obrazek, na którym są po
        > dpisy takiego jednego Wacka z lutego i z dymisji, na górze oryginały, na dole p
        > o usunięciu tła:
        > fotoforum.gazeta.pl/photo/0/wf/kf/arvw/4Y0oc1y1aZ0cGzWRQX.jpg
        > Jedna osoba, dwa podpisy, dwie ręki. Nie ręce, ręki.
        >

widocznie piszesz "sympatycznym" tuszem :)
      • eiran naprawdę znikało? 23.04.17, 17:19
        Pierwsze wyjaśnienie jest takie, że było gwałtownie wyklikiwane przez tutejszych strażników, drugie mogło ewentualnie wynikać z zazdrości, że to nie "dziennikarze śledczy" GW na to wpadli.

Dodatkowo, na rzekomym piśmie Berczyńskiego, nieco poniżej "00-909 Warszawa", wyraźnie widać lekko żółtawy, poziomy ślad po biurowym korektorze. Co tam zostało zamazane? Bóg jeden wie - prawdopodobnie adresat kopii.

www.tvn24.pl/rigamonti-o-wywiadzie-z-doktorem-berczynskim,733721,s.html
      • erte2 Re: eh, haze, isio haze, isio mnoga mnoga haze,.. 23.04.17, 17:27
        piq
        Jest jeden taki który podpisze wszystko co mu każą i tak jak mu każą. Dla ułatwienia dwie podpowiedzi:
        1. Podpisuje lewą ręką.
        2. Najpierw zdejmuje narty.
    • pies_na_czarnych Matka wszystkich przekretow - Berczyński Gate 23.04.17, 15:57
      Matka wszystkich przekretow - Berczyński Gate
      a pisi nadal o osmiorniczkach i zegarkach.
    • ta Re: Berczyński Gate 23.04.17, 16:49
      Macierewicz dziękował publicznie Wackowi cyt: " w imieniu służby".

W imieniu jakiej służby ? O co chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka